Adresgegevens

Vestiging: Andijk
Middenweg 10
1619BL Andijk

Voor wie is je beoordeling?

Je moet een makelaar selecteren


Motivatie


Geef een korte motivatie over je beoordeling

5.5

Enthousiasme

5.5

Snelheid

5.5

Afspraken nakomen

5.5

Creativiteit

5.5

Kennis


Jouw gegevens

Deze naam is niet correct

Het e-mailadres is niet correct

Jouw beoordeling wordt zichtbaar op WieIsDeBesteMakelaar.nl en kan worden gedeeld met andere beoordelingssites en/of makelaarsinformatie op huizensites.

Jouw ervaring is belangrijk!

Heb jij een goede of juist slechte ervaring gehad met een makelaar? Laat dan je mening weten door een beoordeling over de makelaar te geven. Daarmee help je anderen die een goede makelaar zoeken.

Niemand weet of een bepaalde makelaar erg goed is of dat je die maar beter niet kan inhuren. Dankzij jouw hulp maak je het makkelijk voor anderen om een goede keuze te maken. Om precies die makelaar te vinden die z’n werk goed doet en hetzelfde belangrijk vindt.

Wanneer je een beoordeling geeft verzoeken we jou om een paar vragen te beantwoorden. Dit duurt maximaal 3 minuten. Eenvoudig en snel.

Allereerst kies je jouw makelaar en daarna kan je in je eigen woorden vertellen waarom je die makelaar goed of slecht vindt, en of je de makelaar aan iemand anders zou aanbevelen.

Ook je mening over deze 5 punten willen we weten:

  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Daarmee wordt dan via onze unieke rekenmethode een cijfer bepaald. Samen met alle andere beoordelingen weten we dan wie de beste makelaar is.

Liever anoniem?

Helaas, dat gaat niet door. Als jij graag wilt dat jouw informatie een andere koper of verkoper van een huis helpt bij het vinden van de beste makelaar, dan is anoniem eenvoudigweg niet geloofwaardig genoeg. Het belang van het kiezen voor de juiste makelaar bij het (ver)kopen van een huis is zo groot dat de kwaliteit van beoordelingen belangrijker is dan meer beoordelingen maar dan anoniem.

Een makelaar krijgt pas een cijfer als er minstens 5 beoordelingen zijn gegeven. Dat is wel zo eerlijk.

Help mee en geef nu jouw mening over je makelaar!

Contact-Makelaar WIDBM

Invalid Input
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.