Alle beoordelingen

EHR Arnhem e.o.

Arnhem

Adresgegevens
Arnhem
Johan de Wittlaan 2
6828 WG


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
EHR Arnhem e.o.
Datum:
05 maart 2019
Door:
S. Sadeghan

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
EHR Arnhem e.o.
Datum:
25 februari 2019
Door:
M. Ostadi

Detailscore

Ze doet haar werk goed.presentatie van de woning was ook goed.oog voor kleine details.en alle vragen van mij werden duidelijk beantwoordt.

7 , 6
Kantoor:
EHR Arnhem e.o.
Datum:
25 februari 2019
Door:
W.J. Van Lakerveld

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
EHR Arnhem e.o.
Datum:
25 februari 2019
Door:
W.J. Van Lakerveld

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
EHR Arnhem e.o.
Datum:
20 februari 2019
Door:
E.A.C. Calis

Detailscore

4 , 0
Kantoor:
EHR Arnhem e.o.
Datum:
18 februari 2019
Door:
E. Joosten

Detailscore

Diit kun je niet maken, om in deze omstandigheden mensen(kandidaten) uit te nodigenBizar!

10 , 0
Kantoor:
EHR Arnhem e.o.
Datum:
11 februari 2019
Door:
Anders Lindmark

Detailscore

Very good!

10 , 0
Kantoor:
EHR Arnhem e.o.
Datum:
09 februari 2019
Door:
Anders Lindmark

Detailscore

Good knowledge of the area of the house. Could give valuable input about the decision of where to move, besides telling about the house itself.

10 , 0
Kantoor:
EHR Arnhem e.o.
Datum:
09 februari 2019
Door:
Anders Lindmark

Detailscore

Good knowledge of the house and the area of the house!

10 , 0
Kantoor:
EHR Arnhem e.o.
Datum:
09 februari 2019
Door:
Anders Lindmark

Detailscore

Good knowledge of the area of the house. Could give valuable input about the decision of where to move, besides telling about the house itself.

10 , 0
Kantoor:
EHR Arnhem e.o.
Datum:
04 februari 2019
Door:
S. Abdalla

Detailscore

No more notes about the broker , they are so cooperative and friendly

5 , 6
Kantoor:
EHR Arnhem e.o.
Datum:
27 december 2018
Door:
M. van van Geelen

Detailscore

Ze was te laat maar er was wel netjes even gebeld.

8 , 8
Kantoor:
EHR Arnhem e.o.
Datum:
14 december 2018
Door:
A. Terpelle

Detailscore

Kent het huis goed, laat alle ruimte

10 , 0
Kantoor:
EHR Arnhem e.o.
Datum:
12 december 2018
Door:
H. Lahlou

Detailscore

Heel open houding en sociaal vriendelijk. Voelde me erg om mijn gemak en was ook oprecht.

8 , 8
Kantoor:
EHR Arnhem e.o.
Datum:
06 december 2018
Door:
M. Kleijn

Detailscore

Wist overall voldoende te vertellen. Enkele details wist ze niet, maar niets dat onoverkomelijk was. Van bergruimte onderin gebouw had ze geen sleutel. Was geen groot probleem, maar was uiteraard beter geweest als we er in hadden kunnen gaan.

10 , 0
Kantoor:
EHR Arnhem e.o.
Datum:
05 november 2018
Door:
M. Arps

Detailscore

Geen moeite was haar teveel. Met de hoge hakken ploeterde ze door de tuin

10 , 0
Kantoor:
EHR Arnhem e.o.
Datum:
26 oktober 2018
Door:
Y. Poojary

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
EHR Arnhem e.o.
Datum:
10 oktober 2018
Door:
A. Szabo-Rangé

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
EHR Arnhem e.o.
Datum:
14 september 2018
Door:
T. Otter

Detailscore

De makelaar qua persoon is perfect. Ik heb alleen moeite met de administratieve servicekosten dat EHR berekent

6 , 0
Kantoor:
EHR Arnhem e.o.
Datum:
24 augustus 2018
Door:
R.A. Zwart

Detailscore

4 , 8
Kantoor:
EHR Arnhem e.o.
Datum:
21 augustus 2018
Door:
A. van der Kamp

Detailscore

De belichting was om 13.00 gecanceld.Dus er heeft geen bezuchtiging plaats gevonden.Raar dat ik hierover een enquête krijg

10 , 0
Kantoor:
EHR Arnhem e.o.
Datum:
20 augustus 2018
Door:
E. Barkat

Detailscore

Mijn vriend vond het een prettige rondleiding. Olga heeft alles goed uitgelegd en is heel vriendelijk. Ik kon er helaas niet bij zijn wegens mijn werk, maar ik ben blij dat het allemaal goed is verlopen. Verder zijn wij blij dat alles bij EHR vlot verloopt. Het contact verliep soepel. Al met al een ervaring waar wij blij mee zijn.

8 , 4
Kantoor:
EHR Arnhem e.o.
Datum:
15 augustus 2018
Door:
L. Bouwmeester

Detailscore

9 , 6
Kantoor:
EHR Arnhem e.o.
Datum:
10 augustus 2018
Door:
E. Naipal

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
EHR Arnhem e.o.
Datum:
10 augustus 2018
Door:
J. van Woudenberg

Detailscore

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.