Alle beoordelingen

EHR Nijmegen e.o.

Arnhem

Adresgegevens
Arnhem
Johan de Witlaan 2
6828 WG


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
EHR Nijmegen e.o.
Datum:
27 februari 2019
Door:
E. Tjepkema

Detailscore

Goede dienstverlening van de makelaar. Reageren snel, heel professioneel en denken goed met je mee. Was gemakkelijk om een afspraak mee te maken. Gaven ook fijne en gedegen informatie bij de bezichtiging.

9 , 6
Kantoor:
EHR Nijmegen e.o.
Datum:
13 februari 2019
Door:
R. van de Ven

Detailscore

De makelaar heeft de bezichtiging goed geregeld.

10 , 0
Kantoor:
EHR Nijmegen e.o.
Datum:
09 februari 2019
Door:
Anders Lindmark

Detailscore

Good knowledge of the area of the house. Could give valuable input about the decision of where to move, besides telling about the house itself.

10 , 0
Kantoor:
EHR Nijmegen e.o.
Datum:
30 november 2018
Door:
NMBJ Beckers

Detailscore

De makelaar was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze heeft een zeer goede rondleiding gegeven door de woning en al onze vragen netjes beantwoord.

7 , 6
Kantoor:
EHR Nijmegen e.o.
Datum:
29 november 2018
Door:
CMD Middag

Detailscore

2 , 0
Kantoor:
EHR Nijmegen e.o.
Datum:
12 oktober 2018
Door:
C.e. Vleugel

Detailscore

Ik heb nooit een bezichtiging gehad. Ik heb een half uur bij het huis gezeten, in dit half uur heb ik de makelaar verscheidene keren gebeld, voicemail achter gelaten, twee keer gemaild en op de deur en ramen van het huis staan bonken. Na het half uur heb ik het kantoor adres opgezocht, ik ben hier langs gefietst, heb aangebeld en weer telefonisch contact gezocht, zonder enig geluk.Die middag kreeg ik een email (niet eens een persoonlijk belletje oid) [Meer]

Ik heb nooit een bezichtiging gehad. Ik heb een half uur bij het huis gezeten, in dit half uur heb ik de makelaar verscheidene keren gebeld, voicemail achter gelaten, twee keer gemaild en op de deur en ramen van het huis staan bonken. Na het half uur heb ik het kantoor adres opgezocht, ik ben hier langs gefietst, heb aangebeld en weer telefonisch contact gezocht, zonder enig geluk.Die middag kreeg ik een email (niet eens een persoonlijk belletje oid) met een excuus en het verhaal dat veel mensen die week hadden afgezegd voor bezichtigingen en daarbij had zij mijn afspraak per ongeluk ook verwijderd. Ook kreeg ik bericht dat de woning toch niet schoon genoeg was en dus niet klaar is voor bezichtiging. Ik was die ochtend vroeg vanuit Heerenveen naar Nijmegen gereden speciaal voor deze bezichtiging. Ik begrijp dat er fouten gemaakt kunnen worden, maar over de afhandeling en het slechte contact hiervan ben ik zeer slecht te spreken. Ik heb haar na de excuus email een email terug gestuurd en tot vandaag heb ik nog geen email of belletje terug gehad. Minder

8 , 4
Kantoor:
EHR Nijmegen e.o.
Datum:
29 juni 2018
Door:
P.P. Schmitz

Detailscore

Duidelijke rondleiding met vriendelijke en kundige makelaar.

9 , 6
Kantoor:
EHR Nijmegen e.o.
Datum:
13 juni 2018
Door:
SGM Jansen

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
EHR Nijmegen e.o.
Datum:
25 mei 2018
Door:
CN Yanitski

Detailscore

Monique is very respectful and helpful.

10 , 0
Kantoor:
EHR Nijmegen e.o.
Datum:
19 maart 2018
Door:
N Esmeijer

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
EHR Nijmegen e.o.
Datum:
14 februari 2018
Door:
O.J.J. van den Berg

Detailscore

Prima persoonlijk

6 , 4
Kantoor:
EHR Nijmegen e.o.
Datum:
14 oktober 2017
Door:
L.H. Bruggen

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
EHR Nijmegen e.o.
Datum:
25 september 2017
Door:
M.J.M Schuurkes

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
EHR Nijmegen e.o.
Datum:
24 augustus 2017
Door:
Jakub Klencki

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
EHR Nijmegen e.o.
Datum:
10 augustus 2017
Door:
T. langenhoff

Detailscore

Nuttige rondleiding met voldoende informatie

10 , 0
Kantoor:
EHR Nijmegen e.o.
Datum:
10 augustus 2017
Door:
RANA Dandis

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
EHR Nijmegen e.o.
Datum:
07 augustus 2017
Door:
W.J. Burgers

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
EHR Nijmegen e.o.
Datum:
24 juli 2017
Door:
DM Breuker

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
EHR Nijmegen e.o.
Datum:
13 juli 2017
Door:
J.G.M. Coumans

Detailscore

Monique is goed bereikbaar, denkt mee met ons als verhuurder van deze woning en Monique is prettig, duidelijk en zakelijk in de omgang.

9 , 2
Kantoor:
EHR Nijmegen e.o.
Datum:
07 juli 2017
Door:
M Ankersmit

Detailscore

Ik had geen 06 nummer van de makelaar. Vanwege werk was ik te laat en heb uiteindelijk via de mail kunnen laten weren dat ik later was. Een telefoonnummer was handiger geweest .

8 , 0
Kantoor:
EHR Nijmegen e.o.
Datum:
29 juni 2017
Door:
N Kraut

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
EHR Nijmegen e.o.
Datum:
19 juni 2017
Door:
nr soemoredjo

Detailscore

Vriendelijke makelaar, was op tijd. Prettige rondleiding gehad

8 , 4
Kantoor:
EHR Nijmegen e.o.
Datum:
16 mei 2017
Door:
C.C.M.A. Donken

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
EHR Nijmegen e.o.
Datum:
06 mei 2017
Door:
I.H. Klein Swormink

Detailscore

Vriendelijk, professioneel en zeer correct

10 , 0
Kantoor:
EHR Nijmegen e.o.
Datum:
19 april 2017
Door:
H.F. van van Helden

Detailscore

Vriendelijk, deskundig & efficiënt.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.