Adresgegevens
Arnhem
Venlosingel 50
6845JB
Tel: 026-3830330
info@puntman.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
14 december 2018
Door:
Jonathan

Detailscore

Het contact was vanaf het 1e moment goed. Zijn scherp op dingen die voorbij komen, vriendelijk in communicatie en geven je een vertrouwd gevoel.

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
03 december 2018
Door:
Melanie

Detailscore

Ons eerste contact met Wilfred was gelijk prima. Hij kent de markt en komt heel sympathiek over. Daarna de kennismaking gehad met zijn team Claudia en Petra en zij hebben het administratief en qua service super op orde. Korte lijnen en snelle reacties, top! Werden van alles op de hoogte gehouden. Ze hebben ons geholpen met de aankoop en verkoop van onze woning. Een super team en zou hun van harte aanbevelen (en ook al gedaan).

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
23 oktober 2018
Door:
Humphrey Joseph

Detailscore

Top kantoor met goede resultaten en afspraken. Alles duidelijk vanaf het eerste moment tot het einde!

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
09 oktober 2018
Door:
Rezie Hendriks

Detailscore

Mijn vorige woning heb ik een aantal jaren geleden via Puntman verkocht. Dit beviel zo goed dat ik nu geen moment heb getwijfeld over mijn keuze. Je krijgt persoonlijke aandacht, altijd supersnel een reactie op je vraag. Alles is tot in de puntjes geregeld. Openheid en eerlijkheid staan voorop.

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
01 oktober 2018
Door:
Jelle

Detailscore

Wilfred Puntman is een prettige persoonlijkheid met veel mensenkennis. Daarnaast draait zijn makelaardij als een goed geoliede machine, vooral dankzij zijn sympathieke vrouw Claudia. Ze letten erg goed op de details, en hebben in de contactmomenten altijd volledige aandacht voor hun klant. Daarbij denken ze goed mee met de woonwensen, zelfs als die niet direct commercieel interessant zijn voor hun onderneming. Zo wordt gebouwd aan een goede klantenrelatie, ook voor de langere termijn. Puntman makelaardij is echt een heel [Meer]

Wilfred Puntman is een prettige persoonlijkheid met veel mensenkennis. Daarnaast draait zijn makelaardij als een goed geoliede machine, vooral dankzij zijn sympathieke vrouw Claudia. Ze letten erg goed op de details, en hebben in de contactmomenten altijd volledige aandacht voor hun klant. Daarbij denken ze goed mee met de woonwensen, zelfs als die niet direct commercieel interessant zijn voor hun onderneming. Zo wordt gebouwd aan een goede klantenrelatie, ook voor de langere termijn. Puntman makelaardij is echt een heel goede makelaar. De vak-prijzen die zij hebben gewonnen zijn in onze ogen geheel terecht toegekend. Minder

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
19 september 2018
Door:
Niels

Detailscore

Accuraat. Er werd altijd nauwkeurig contact met ons onderhouden. Op de juiste tijden was er contact. Altijd was het contact geïnitieerd vanuit Puntman Makelaardij. We hebben nooit ergens achteraan hoeven te bellen. Een aanrader!

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
31 augustus 2018
Door:
Meneer Mutsaers

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
30 augustus 2018
Door:
A. Matser

Detailscore

Al vanaf ons eerste gesprek met Wilfred klikte het super. Iets wat we heel erg miste bij andere makelaars. Hij voldeed aan onze verwachtingen in onze zoektocht naar een goede, betrouwbare en professionele makelaar. Naast Wilfred hebben we ook alleen maar positieve contacten gehad met het rest van het team, Claudia en Petra. We zijn heel erg blij dat we voor jullie hebben gekozen en dat ons huisje zo snel voor een mooie prijs is verkocht! Super team!

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
22 augustus 2018
Door:
Ton

Detailscore

We kunnen niets anders dan tevreden zijn over de samenwerking met Puntman makelaars. Van strategie tot begeleiding, alles verliep perfect. Een absolute aanrader voor iedereen die in (de omgeving van) Arnhem op zoek is naar een makelaar!

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
09 augustus 2018
Door:
Hr Hofstede

Detailscore

Prettige persoonlijke begeleiding in het gehele proces van vanaf het eerste gesprek. Erg deskundige advies en fijne ondersteuning, tips en aanwijzingen vanuit makelaar zelf maar ook zeker vanuit hun backoffice. Onze situatie betrof een verkoop vanuit een erfenis met enkele complicaties waarbij meerdere partijen betrokken waren. Het gehele team goed op elkaar ingewerkt een met oprechte belangstelling in je situatie en adviezen en meedenken om voor ons als opdrachtgever het maximale resultaat te bereiken. In omgang voelde het meer [Meer]

Prettige persoonlijke begeleiding in het gehele proces van vanaf het eerste gesprek. Erg deskundige advies en fijne ondersteuning, tips en aanwijzingen vanuit makelaar zelf maar ook zeker vanuit hun backoffice. Onze situatie betrof een verkoop vanuit een erfenis met enkele complicaties waarbij meerdere partijen betrokken waren. Het gehele team goed op elkaar ingewerkt een met oprechte belangstelling in je situatie en adviezen en meedenken om voor ons als opdrachtgever het maximale resultaat te bereiken. In omgang voelde het meer aan als onderlinge familieband dan alleen de noodzakelijke zakelijke verstandhouding. Erg professioneel begeleid in het gehele proces van a tot z.Top team hoor! Minder

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
06 augustus 2018
Door:
Familie Markhorst

Detailscore

Zijn zeer behulpzaam en hebben veel geduld ,ook met oudere mensen. Ik voelde me echt veilig doordat ze zo behulpzaam zijn. Dat is voor oudere verkopers belangrijk! Heel fijn kantoor. Ons huis is binnen 3 maanden verkocht. Dus echt een aanrader, wij zijn erg tevreden!

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
31 juli 2018
Door:
Joey Verhoeven

Detailscore

Puntman Makelaars hebben voor ons een woning getaxeerd voor aankoop. Wij vonden het zeer prettig dat zij goed bereikbaar waren voor onze vragen en transparant zijn geweest over de voortgang. Verder hebben zij direct contact onderhouden met onze hypotheekadviseur. Dat scheelde weer een schakel in communicatie.

Reactie makelaar
Datum:
2018-07-31 14:04:19
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Hallo Joey, leuk dat je onze dienstverlening zo waardeert en ons dit mooie cijfer hebt gegeven. Heel veel woonplezier in jullie mooie nieuwe woning gewenst en wellicht tot ziens in Elst. Groeten, Wilfred, Claudia en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
30 juli 2018
Door:
Minouche

Detailscore

Klein, maar zeer fijn makelaarskantoor. Korte lijnen, betrokken, persoonlijk, leveren waar voor hun geld. Niet voor niets al meermalen de beste makelaar van Gelderland!

Reactie makelaar
Datum:
2018-07-30 11:32:57
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Minouche, bedankt voor deze mooie beoordeling en heel veel mooie woonjaren in jullie nieuwe woning toegewenst! Groeten, Wilfred, Claudia en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
30 juli 2018
Door:
Dominique

Detailscore

Ik heb alleen tienen gegeven, dit makelaarskantoor verdient niet minder. Wij hebben hele duidelijke gesprekken gehad, we zijn meer dan up-to-date gehouden over de vorderingen en de afhandeling is prettig en duidelijk. Het kantoor gaat mee in het digitale tijdperk met een eigen website voor je huis en een groepsapp.  De communicatie is helder en persoonlijk, dus wat ons betreft: een echte aanrader!

Reactie makelaar
Datum:
2018-07-30 11:12:21
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Dominique, bedankt voor deze mooie beoordeling en fijn dat je het hele traject als prettig hebben ervaren. Ook wij vonden de samenwerking erg plezierig. Heel veel succes in jullie nieuwe woning! Groeten, Wilfred, Claudia en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
30 juli 2018
Door:
Jelle

Detailscore

Een bijzonder goede makelaar. We hebben alleen maar lof (c. laude). En dan kun je niet anders dan een beoordeling geven met alleen maar tienen.

Reactie makelaar
Datum:
2018-07-30 11:02:00
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Jelle, bedankt! Allemaal tienen, cum laude! #trots Groeten, Wilfred, Claudia en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
17 juli 2018
Door:
Maico

Detailscore

Ze hebben me goed geholpen met alles wat nieuw voor me was. Geen vraag was te veel. Overleg duidelijk, spontaan en relaxt. Ik zal ze zeker aanraden aan andere!

Reactie makelaar
Datum:
2018-07-17 11:16:31
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Maico, bedankt. Heel veel succes met al jullie verdere plannen. Groeten, Wilfred, Claudia en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
17 juli 2018
Door:
Bianca

Detailscore

Ik ben zeer tevreden over Puntman Makelaars als mijn verkopend makelaar. Mijn 10 is voor de goede uitleg, het perfect regelen en toesturen van alle veranderingen.

Reactie makelaar
Datum:
2018-07-17 10:47:24
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling Bianca. Groeten, Wilfred, Claudia en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
11 juli 2018
Door:
Hr Verhoeven

Detailscore

Super makelaar ik zou Puntman bij iedereen aanbevelen echt super geholpen en snel verkocht kan niet anders zegen dan top makelaar.

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
03 juli 2018
Door:
Monique

Detailscore

#binnen 1 maand verkocht #top makelaar #super kantoor #goed contact #duidelijke communicatie #fijne mensen #tevreden klanten #???

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
03 juli 2018
Door:
Andre

Detailscore

Wilfred Puntman heeft ons goed advies gegeven over de beste verkoopstrategie. Wij hebben op zijn advies gekozen voor een open huis en een bieden vanaf prijs. Dit heeft erg goed uitgepakt. Binnen een week was ons huis verkocht! Alle afspraken zijn netjes nagekomen en de communicatie met Wilfred en zijn team was uitstekend!

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
25 juni 2018
Door:
Jessica

Detailscore

Onze ervarig was vanaf het begin al zeer goed. Hele lieve en vriendelijke mensen! Als je vraag had of er was iets onduidelijk Kregen we meteen de zelfde dag nog bericht van hun. En niks is teveel voor ze!

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
21 juni 2018
Door:
Jessica

Detailscore

Hele goeie en fijne makelaar! Samen met zijn team! ze zijn er echt voor je, leggen alles duidelijk uit en bij iedere stap of ontwikkeling geven ze het meteen door. Zou deze makelaardij aan iedereen aanraden omdat, het  Lieve betrouwbare en fijne mensen met heel warm hart zijn.

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
20 juni 2018
Door:
Sandra

Detailscore

Aankoop Groot Bethlehem 11: Dit appartement werd verkocht d.m.v. een open Huis. Wilfred en Claudia zijn met ons meegegaan en hebben ons goed advies gegeven. Door het juiste bod uit te brengen hebben wij ons droomappartement aangekocht. We hadden fijn contact met alle medewerkers. Alles was goed geregeld.

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
20 juni 2018
Door:
Ron

Detailscore

Verkoop Bohrstraat 33 te Nijmegen: Maken de titel "Makelaar Van Het Jaar" meer dan waar! Zeer deskundig advies en gemaakte afspraken worden nagekomen, dit mede door de korte lijnen. Prettig contact met zowel de makelaar als de dames op kantoor. Ik kan het kantoor met een gerust hart aan iedereen aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
18 juni 2018
Door:
Hr Andriessen

Detailscore

Zeer prettig team met een duidelijk resultaat gerichte werkwijze. Goede adviezen betreffende het in de markt zetten van de woning. Zeer goede communicatie betreffende het verloop van het traject. Correcte en snelle afhandeling en ik kan iedereen deze makelaar aanbevelen.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.