Adresgegevens
Arnhem
Venlosingel 50
6845JB
Tel: 026-3830330
info@puntman.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
15 november 2019
Door:
Eric van den Dam

Detailscore

Puntman Makelaardij heeft zijn goede naam meer dan waargemaakt, bij de verkoop van mijn woning. Dit door de woning super snel te verkopen en alles netjes te laten verlopen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-15 12:46:13
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Eric, samen hebben we jouw woning succesvol verkocht. Bedankt voor het heerlijke gebak en uiteraard voor deze hele mooie beoordeling! Team Puntman

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
05 november 2019
Door:
Tanja

Detailscore

Ze hebben mij geholpen met de verkoop van mijn woning. De bereikbaarheid was enorm goed! Ik kreeg meteen antwoord op mijn vragen. Ik kreeg veel telefonische hulp/ondersteuning bij het invullen van de "papierwinkel". Ze zijn allemaal to the point en draaien nergens omheen. Dat vond ik erg prettig!

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-05 13:16:48
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Dank je wel Tanja. Bedankt voor deze hele mooie beoordeling!

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
24 oktober 2019
Door:
Abbes

Detailscore

We werden steeds goed op tijd geïnformeerd. Alles gaat in stapjes. Dit maakt het duidelijk/overzichtelijk en geeft een positief gevoel.

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-24 15:32:32
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Goed om te horen. Heel veel geluk in de toekomst en wie weet tot ziens! Groeten Wilfred, Claudia & Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
17 oktober 2019
Door:
Jeroen

Detailscore

Aankoop van mijn nieuwe woning: Het personeel is aardig en zeer punctueel! Ik ben zelf laks in het aanleveren van spullen/informatie. Petra en Claudia houden zich staande bij "slechte klanten" zoals ik ;) Ze blijven net zo lang doorgaan/navragen totdat ze alle informatie hebben, die nodig is. Het kantoor is een aanrader bij zowel aankoop als verkoop!

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-17 15:12:23
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Jeroen, bedankt voor de mooie beoordeling. Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is gegaan. Daar doen we het voor! Groeten Wilfred, Claudia & Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
15 oktober 2019
Door:
Joost Tammeling

Detailscore

enorm goed. Wij hebben Wilfred en Claudia leren kennen als betrokkken en bevlogen vakmensen die de markt goed kennen, beschikken over een enorm emphatisch vermogen en daarnaast hun kosten meer dan waard zijn. Zowel bij aankoop als verkoop zijn zij meer dan een steun geweest. Wij hebben nergens ervaren dat hun service een commerciele dienst was, en hebben het gevoel dat we eerder vrienden voor het leven hebben gemaakt.

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-15 21:04:34
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Goedemorgen Joost en Theresia, dat is nog eens leuk aan de werkdag beginnen. Ik zit hier met een glimlach van oor tot oor! Bedankt voor de lovende en lieve woorden. Het gevoel is wederzijds! Groetjes Claudia, Wilfred en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
01 oktober 2019
Door:
Eddie

Detailscore

Fantastisch contact, vriendelijk, gepassioneerd, reëel, vakkundig en bovendien heel erg prettige mensen is de beste manier om Puntman Makelaars te beschrijven. Niet voor niets al meerdere malen de beste van Nederland! Echt een aanrader voor iedereen die zijn of haar huis wil verkopen. Meer kwaliteit dan de prijs!!

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-01 10:56:39
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Eddie bedankt voor de prachtige beoordeling! Groetjes Claudia, Wilfred en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
25 september 2019
Door:
Maikel en Marie

Detailscore

Wij hebben de samenwerking bij de aankoop van onze woning als zeer prettig ervaren. Wij raden zeker aan om Puntman Makelaars als adviseurs te nemen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-25 11:07:41
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Wat een mooie beoordeling Maikel en Marie, bedankt! Jullie hebben een fantastisch huis gekocht en wij wensen jullie heel veel woongeluk in Duiven toe. Groeten, Wilfred, Claudia en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
16 september 2019
Door:
Johan Bötzel

Detailscore

Zeer tevreden over de gang van zaken. We hebben erg goed advies gekregen tijdens de onderhandelingen voor de aankoop van een huis. De communicatie is helemaal top! Zeer snel reactie op vragen dmv aangemaakte groepsapp. (Zelfs als ze op vakantie zijn). We kunnen iedereen Puntman aanbevelen en hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren.

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-16 18:19:28
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Johan, bedankt voor de mooie beoordeling! Groetjes Wilfred, Claudia en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
04 september 2019
Door:
Raymond

Detailscore

Aankoop: Erg leuk en vooral duidelijk en snel contact. Heldere informatie en antwoorden op vragen. Boven verwachting tevreden met het resultaat. Ontzettend blij mee. Ik ben niet snel van de 10-en maar ze zijn dik verdiend.

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-04 15:17:10
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Raymond, bedankt voor dit mooie cijfer en al het beste toegewenst op je nieuwe stek. Groetjes Team Puntman

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
19 augustus 2019
Door:
Mario drent

Detailscore

Tja wat zal ik zeggen, alles loopt heel mooi in elkaar over zowel als aankoop makelaar en verkoop. Zeer gedreven mensen, punctueel vriendelijk, en weten van aanpakken.  no-nonsense mensen.  Voor mij beste makelaar van 2019.  Ga zo door! Top zijn jullie

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-19 11:11:29
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Mario, bedankt voor deze mooie review! Groetjes Wilfred, Claudia en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
15 augustus 2019
Door:
Ruud

Detailscore

Wij hebben niet veel ervaring met makelaars en hoe zij hun werk doen omdat dit de eerste keer is dat we een huis verkopen. Maar de manier waarop ze ons belang hebben behartigd vind ik heel bijzonder. Er is wat ons betreft niets op aan te merken. Sterker nog; we zijn blij verrast met de samenwerking met hun.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-15 14:25:35
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Bedankt voor dit mooie cijfer en al het beste toegewenst. Veel succes met de emigratie. Groetjes Team Puntman

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
05 augustus 2019
Door:
Bas

Detailscore

Een zeer deskundige makelaar, die de markt goed kent. Ook de administratief medewerksters zijn deskundig en klantvriendelijk.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-05 10:11:44
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Bas, bedankt voor deze mooie review :-) Gr. Wilfred, Claudia en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
01 augustus 2019
Door:
Mario drent

Detailscore

Altijd vriendelijk, reageert altijd, zelfs in de late uurtjes... zeer stipt met alles van kijken, naar een woning tot het contract. Zeer deskundig.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-01 16:43:11
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Top Mario! Dank je wel voor je beoordeling. Gr. Wilfred

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
01 augustus 2019
Door:
Jacqueline

Detailscore

Ik wil jullie allemaal super bedanken voor het verkopen van de woning en hoe alles eromheen afgehandeld word, top kantoor met top mensen????

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-01 14:51:57
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Jacqueline, bedankt voor dit mooie cijfer en al het beste toegewenst. Gr. Team Puntman

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
16 juli 2019
Door:
Gerie

Detailscore

We hebben Puntman makelaardij tijdens het aankooptraject als heel erg prettig en met een persoonlijke benadering ervaren. Ze waren daarnaast altijd goed en snel bereikbaar.

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-16 13:57:33
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn dat we jullie naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Heel veel geluk in jullie nieuwe woning. Groeten Wilfred, Claudia & Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
05 juli 2019
Door:
Fred

Detailscore

De makelaar geeft goede uitleg in het eerste oriëntatiegesprek. Ook was de klik er direct tussen hem en ons. Het vervolg gesprek met de medewerker van het kantoor was ook duidelijk. Er werd alle tijd genomen in een ontspannen sfeer. De acties die nodig waren volgde elkaar vlot op. Op deze manier wisten wij ook snel waar wij aan toe waren. Een moderne aanpak door bijvoorbeeld een Whatsapp groep en social-media met daarbij ook een professional die de foto's maakte en een andere professional [Meer]

De makelaar geeft goede uitleg in het eerste oriëntatiegesprek. Ook was de klik er direct tussen hem en ons. Het vervolg gesprek met de medewerker van het kantoor was ook duidelijk. Er werd alle tijd genomen in een ontspannen sfeer. De acties die nodig waren volgde elkaar vlot op. Op deze manier wisten wij ook snel waar wij aan toe waren. Een moderne aanpak door bijvoorbeeld een Whatsapp groep en social-media met daarbij ook een professional die de foto's maakte en een andere professional die in kwam meten, maakte het geheel compleet, tegen een all-in-one prijs. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-05 10:37:19
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Bedankt voor deze mooie woorden Fred. Heel fijn dat jullie het zo positief hebben ervaren, daar zijn wij erg blij mee. Alvast heel veel geluk straks in jullie nieuwe woning. Groeten Wilfred, Claudia & Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
04 juli 2019
Door:
Nancy Labots

Detailscore

Prima samenwerking en goede communicatie. Doordat ze je veel zaken uit handen nemen scheelt dit een hoop stress!

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-04 09:52:47
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen, daar doen we het voor! Heel veel geluk in jullie nieuwe woning. Groeten Wilfred, Claudia & Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
27 juni 2019
Door:
Rina

Detailscore

Prima contact, persoonlijke begeleiding. Je wordt met al jouw vragen geholpen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-27 16:02:35
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Dank je wel Rina voor deze mooie beoordeling! Groeten Wilfred, Claudia & Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
13 juni 2019
Door:
Mario drent

Detailscore

eigenlijk voor iedereen.. een fantastisch team. Zeer goed geholpen met aankoop... En zelfs als ik vragen had werd dat in de late uurtjes beantwoord... geweldige makelaardij

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-13 17:40:22
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Bedankt Mario en Audrey voor deze hele mooie beoordeling. Heel veel geluk straks in jullie mooie nieuwe woning in Duiven. Groeten van ons allen!

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
11 juni 2019
Door:
Michelle

Detailscore

Hele fijne makelaar! Altijd bereikbaar door middel van de What'sapp groep maar ook gewoon goed bereikbaar via de telefoon.  Er werd elke keer snel gehandeld en wij werden goed en snel op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.  Het enthousiasme van het team spat er vanaf en werkt erg aanstekelijk! Claudia, Wilfred en Petra bedankt voor alles!

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-11 13:01:07
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Het raakt me, om te lezen, dat jullie zo tevreden zijn. Ik ben zo blij voor jullie, dat het gelukt is om naar ons mooie dorp te verhuizen. Zijn we straks dorpsgenoten, ik weet zeker dat het jullie heel goed gaat bevallen! Heel veel geluk op jullie nieuwe stek. Groetjes Claudia, Wilfred en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
03 juni 2019
Door:
Sheila

Detailscore

Wij vinden het een goede makelaar. Vooral in de omgang naar elkaar. Snel te bereiken via mail, bellen of de app, wat echt super was.

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-03 16:53:27
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

bedankt voor de hele mooie beoordeling Sheila. Veel geluk in jullie nieuwe huis. Met vriendelijke groet, Claudia, Wilfred en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
03 juni 2019
Door:
Kimberley

Detailscore

Superfijne makelaar! Alles wordt geregeld, ik werd continu op de hoogte gehouden en het contact was heel prettig. Overduidelijk dat ervaring de juiste keuze was, ik zou iedereen dit kantoor aanraden.

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-03 16:50:05
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Hallo Kimberly, bedankt voor de 10 en de mooie toelichting. Wij wensen jullie al het beste voor de toekomst! Lieve groeten van ons, Wilfred, Claudia, Petra en Maggie ;-)

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
03 juni 2019
Door:
Priscilla

Detailscore

We zijn geholpen bij de aankoop van ons huis. De begeleiding was heel fijn! Het zijn hele normale mensen, ze zijn niet statig.

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-03 13:56:09
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Goedemorgen Priscilla, bedankt voor de mooie beoordeling! Ga genieten van jullie mooie huis. Wij wensen jullie veel geluk. Met vriendelijke groet Wilfred, Claudia en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
31 mei 2019
Door:
Melanie Ansing-Hill

Detailscore

Ik ben erg tevreden over Puntman Makelaardij. Alles was goed voorbereid voordat de woning in de verkoop ging. Het contact verliep goed, met steeds de nodige terugkoppelingen. Hierdoor bleef ik goed op de hoogte en dit gaf me een veilig gevoel.

Reactie makelaar
Datum:
2019-05-31 12:49:35
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Melanie, bedankt voor de hele mooie beoordeling!

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
24 mei 2019
Door:
Jorien Strijbos

Detailscore

Prettig, enthousiast, klantvriendelijk, eerlijk en zo zijn er nog veel meer positieve dingen te zeggen. Wij hebben ons huis door Puntman laten verkopen. Ik zou het zo weer doen. Wat een vakwerk leveren ze.

Reactie makelaar
Datum:
2019-05-24 12:48:55
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Dank je wel Jorien voor deze mooie beoordeling! Groeten van ons drieën :-)

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.