Adresgegevens
Arnhem
Venlosingel 50
6845JB
Tel: 026-3830330
info@puntman.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
01 april 2020
Door:
Marcel en Wija

Detailscore

Echt bijzonder goede service en adviezen. Je wordt volledig ontzorgd en er wordt hard gewerkt voor een zo goed mogelijk resultaat. Daarbij word je zeer actief op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Beter dan dit wordt het niet. Deze service zal niet snel overtroffen worden.

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
23 maart 2020
Door:
Arjan

Detailscore

Enkele jaren geleden speelden wij met het idee om te gaan verhuizen. Verschillende makelaars over de vloer gehad, maar uiteindelijk gekozen om verhuizen toch nog even uit te stellen. Wilfred Puntman nam zo af en toe nog even contact op, met oprechte interesse en de wens ons te helpen. Vrij onverwacht liepen wij recent tegen ons droomhuis aan en moesten we, gegeven de omstandigheden, heel snel schakelen. Eén ding was voor ons duidelijk; Puntman Makelaars heeft de gunfactor. Team Puntman maakte [Meer]

Enkele jaren geleden speelden wij met het idee om te gaan verhuizen. Verschillende makelaars over de vloer gehad, maar uiteindelijk gekozen om verhuizen toch nog even uit te stellen. Wilfred Puntman nam zo af en toe nog even contact op, met oprechte interesse en de wens ons te helpen. Vrij onverwacht liepen wij recent tegen ons droomhuis aan en moesten we, gegeven de omstandigheden, heel snel schakelen. Eén ding was voor ons duidelijk; Puntman Makelaars heeft de gunfactor. Team Puntman maakte dit vanaf dag 1 waar. Snel, accuraat, realistisch, persoonlijk en met humor hebben we onder hun begeleiding binnen enkele weken een nieuwe woning gekocht en onze huidige woning verkocht. Ook toen de zaken net iets anders liepen dan gebruikelijk, schakelde Team Puntman snel en met constante energie. Het super simpele, maar zo krachtige gezamenlijke Whatsapp-groepje zorgde voor hele korte en efficiënte lijnen. Huizen (ver)kopen doe je maar een paar keer in je leven. Team Puntman weet een bijna perfecte mix te creëren tussen (zakelijk) je huis goed verkopen en je (persoonlijk) te begeleiden in deze spannende en dynamische reis. Een meer dan prettige reisbegeleider, bijna familiar. Met recht de beste makelaar van Nederland! Minder

Reactie makelaar
Datum:
2020-03-23 13:57:28
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Arjan en Wendy Super bedankt voor deze lovende woorden. We zijn heel blij met jullie uitgebreide review! Veel geluk in jullie prachtige, nieuwe huis. Groetjes Claudia en Wilfred

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
16 maart 2020
Door:
Wout Elzinga

Detailscore

Het contact verliep prima. Ze waren altijd bereikbaar. Zeer vriendelijk en zake deskundig. In staat om goed te adviseren en denken met je mee.

Reactie makelaar
Datum:
2020-03-16 11:31:40
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Wout en Chiene, bedankt voor de prachtige beoordelingen. Veel geluk in jullie nieuwe huis. Groetjes Claudia en Wilfred

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
02 maart 2020
Door:
Patricia

Detailscore

Wij bevelen iedereen Puntman Makelaars aan. Fijne service, prettig contact. Zowel bij de aankoop als verkoop van ons huis.

Reactie makelaar
Datum:
2020-03-02 13:08:22
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Hoi Patricia en Roy ;). Wat ontzettend fijn dat jullie zo tevreden zijn! Veel geluk in jullie nieuwe huis in ons mooie dorp! Groetjes Claudia en Wilfred

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
25 februari 2020
Door:
Kelly

Detailscore

Claudia en Wilfred vormen samen een geweldig team. De makelaarswereld kan soms verwarrend zijn, maar het kantoor heeft betrouwbaarheid, service en no-nonsense hoog in t vaandel staan. Door hun manier van werken en open karakter voelt de samenwerking vertrouwd en verloopt vloeiend!

Reactie makelaar
Datum:
2020-02-25 09:48:43
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Hij Kelly, wat een mooie beoordeling heb je over ons geschreven. Heel lief. Dank je wel. Veel geluk voor de toekomst die nu voor je ligt. Groetjes Claudia en Wilfred

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
19 februari 2020
Door:
Angelique en Mark

Detailscore

Puntman makelaardij voelt aan als een warm bad! We voelden ons vanaf het eerste moment thuis. Ze zijn betrouwbaar, spontaan, behulpzaam en ontzettend aardig!

Reactie makelaar
Datum:
2020-02-19 13:53:42
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Beste Angelique en Mark, Enorm bedankt voor alle lovende woorden en de mooie bloemen. Veel geluk voor jullie toekomst, hopelijk vinden jullie snel een prachtig binnenvaartschip voor jullie zelf! Groetjes Claudia

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
10 februari 2020
Door:
Harmen

Detailscore

We zijn erg tevreden over de makelaar en zijn werknemers. Voor de gehele verkoop periode waren er heldere afspraken gemaakt. De communicatie verliep prettig, zowel persoonlijk, als via de app. Puntman begrijpt de markt en handelt kordaat. Een aanrader!

Reactie makelaar
Datum:
2020-02-10 12:02:19
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Enorm bedankt voor deze prachtige beoordeling! Groetjes Claudia en Wilfred

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
23 december 2019
Door:
Theresia

Detailscore

Wij zijn bijzonder onder de indruk van Puntman Makelaardij. Zowel bij aankoop als verkoop zijn we geweldig ontzorgd en hebben we goede zaken kunnen doen. Proactief, meedenkend zonder opdringen en natuurlijk altijd vriendelijk. Je krijgt veel tegen absoluut concurrerende prijzen.

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
20 december 2019
Door:
Maria

Detailscore

Ik vind Puntman een TOP makelaar die staat voor zijn klanten. Ik heb in ieder geval een hele fijne ervaring met Puntman. Afspraken worden nagekomen, Je hoort heel snel hoe de kijkers het vonden wat erg fijn is. Al met al ben ik zeer tevreden met Puntman Makelaars!

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
16 december 2019
Door:
Gerrit

Detailscore

Vooral de communicatie verliep zeer goed. Puntman makelaars zijn vakkundig en zeer vriendelijk! Goed advies wat de verkopende partij wel en niet moet doen in bepaalde situaties.

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-16 14:12:27
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Beste Gerrit en familie, enorm bedankt voor deze prachtige beoordeling! Alvast hele fijne feestdagen! Groetjes Claudia, Wilfred en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
02 december 2019
Door:
Dyba Rahemey

Detailscore

Bij Puntman Makelaardij kan je zorgeloos je huis verkopen! Alles werd goed geregeld (zonder hoofdpijn ;)!). Wilfred, Claudia en Petra zijn betrokken en gezellig! Ze geven echt een super service!

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-02 16:45:44
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Beste Dyba, bedankt voor deze hele mooie beoordeling en woorden. Heel veel geluk straks in jullie mooie nieuwe woning! Gr. Wilfred

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
02 december 2019
Door:
Eelco

Detailscore

Puntman Makelaardij heeft voor de tweede keer een huis voor ons verkocht. Ik ben wederom super tevreden. Ze hebben een goede dienstverlening, ze zijn duidelijk, ze zijn altijd bereikbaar, er is een goede communicatie en ze zijn uitermate vriendelijk!

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-02 10:41:22
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Eelco super bedankt voor de prachtige beoordeling! Veel geluk in je nieuwe woonplaats! Groetjes Claudia, Petra en Wilfred

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
15 november 2019
Door:
Eric van den Dam

Detailscore

Puntman Makelaardij heeft zijn goede naam meer dan waargemaakt, bij de verkoop van mijn woning. Dit door de woning super snel te verkopen en alles netjes te laten verlopen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-15 12:46:13
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Eric, samen hebben we jouw woning succesvol verkocht. Bedankt voor het heerlijke gebak en uiteraard voor deze hele mooie beoordeling! Team Puntman

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
05 november 2019
Door:
Tanja

Detailscore

Ze hebben mij geholpen met de verkoop van mijn woning. De bereikbaarheid was enorm goed! Ik kreeg meteen antwoord op mijn vragen. Ik kreeg veel telefonische hulp/ondersteuning bij het invullen van de "papierwinkel". Ze zijn allemaal to the point en draaien nergens omheen. Dat vond ik erg prettig!

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-05 13:16:48
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Dank je wel Tanja. Bedankt voor deze hele mooie beoordeling!

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
24 oktober 2019
Door:
Abbes

Detailscore

We werden steeds goed op tijd geïnformeerd. Alles gaat in stapjes. Dit maakt het duidelijk/overzichtelijk en geeft een positief gevoel.

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-24 15:32:32
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Goed om te horen. Heel veel geluk in de toekomst en wie weet tot ziens! Groeten Wilfred, Claudia & Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
17 oktober 2019
Door:
Jeroen

Detailscore

Aankoop van mijn nieuwe woning: Het personeel is aardig en zeer punctueel! Ik ben zelf laks in het aanleveren van spullen/informatie. Petra en Claudia houden zich staande bij "slechte klanten" zoals ik ;) Ze blijven net zo lang doorgaan/navragen totdat ze alle informatie hebben, die nodig is. Het kantoor is een aanrader bij zowel aankoop als verkoop!

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-17 15:12:23
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Jeroen, bedankt voor de mooie beoordeling. Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is gegaan. Daar doen we het voor! Groeten Wilfred, Claudia & Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
15 oktober 2019
Door:
Joost Tammeling

Detailscore

enorm goed. Wij hebben Wilfred en Claudia leren kennen als betrokkken en bevlogen vakmensen die de markt goed kennen, beschikken over een enorm emphatisch vermogen en daarnaast hun kosten meer dan waard zijn. Zowel bij aankoop als verkoop zijn zij meer dan een steun geweest. Wij hebben nergens ervaren dat hun service een commerciele dienst was, en hebben het gevoel dat we eerder vrienden voor het leven hebben gemaakt.

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-15 21:04:34
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Goedemorgen Joost en Theresia, dat is nog eens leuk aan de werkdag beginnen. Ik zit hier met een glimlach van oor tot oor! Bedankt voor de lovende en lieve woorden. Het gevoel is wederzijds! Groetjes Claudia, Wilfred en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
01 oktober 2019
Door:
Eddie

Detailscore

Fantastisch contact, vriendelijk, gepassioneerd, reëel, vakkundig en bovendien heel erg prettige mensen is de beste manier om Puntman Makelaars te beschrijven. Niet voor niets al meerdere malen de beste van Nederland! Echt een aanrader voor iedereen die zijn of haar huis wil verkopen. Meer kwaliteit dan de prijs!!

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-01 10:56:39
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Eddie bedankt voor de prachtige beoordeling! Groetjes Claudia, Wilfred en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
25 september 2019
Door:
Maikel en Marie

Detailscore

Wij hebben de samenwerking bij de aankoop van onze woning als zeer prettig ervaren. Wij raden zeker aan om Puntman Makelaars als adviseurs te nemen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-25 11:07:41
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Wat een mooie beoordeling Maikel en Marie, bedankt! Jullie hebben een fantastisch huis gekocht en wij wensen jullie heel veel woongeluk in Duiven toe. Groeten, Wilfred, Claudia en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
16 september 2019
Door:
Johan Bötzel

Detailscore

Zeer tevreden over de gang van zaken. We hebben erg goed advies gekregen tijdens de onderhandelingen voor de aankoop van een huis. De communicatie is helemaal top! Zeer snel reactie op vragen dmv aangemaakte groepsapp. (Zelfs als ze op vakantie zijn). We kunnen iedereen Puntman aanbevelen en hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren.

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-16 18:19:28
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Johan, bedankt voor de mooie beoordeling! Groetjes Wilfred, Claudia en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
04 september 2019
Door:
Raymond

Detailscore

Aankoop: Erg leuk en vooral duidelijk en snel contact. Heldere informatie en antwoorden op vragen. Boven verwachting tevreden met het resultaat. Ontzettend blij mee. Ik ben niet snel van de 10-en maar ze zijn dik verdiend.

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-04 15:17:10
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Raymond, bedankt voor dit mooie cijfer en al het beste toegewenst op je nieuwe stek. Groetjes Team Puntman

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
19 augustus 2019
Door:
Mario drent

Detailscore

Tja wat zal ik zeggen, alles loopt heel mooi in elkaar over zowel als aankoop makelaar en verkoop. Zeer gedreven mensen, punctueel vriendelijk, en weten van aanpakken.  no-nonsense mensen.  Voor mij beste makelaar van 2019.  Ga zo door! Top zijn jullie

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-19 11:11:29
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Mario, bedankt voor deze mooie review! Groetjes Wilfred, Claudia en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
15 augustus 2019
Door:
Ruud

Detailscore

Wij hebben niet veel ervaring met makelaars en hoe zij hun werk doen omdat dit de eerste keer is dat we een huis verkopen. Maar de manier waarop ze ons belang hebben behartigd vind ik heel bijzonder. Er is wat ons betreft niets op aan te merken. Sterker nog; we zijn blij verrast met de samenwerking met hun.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-15 14:25:35
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Bedankt voor dit mooie cijfer en al het beste toegewenst. Veel succes met de emigratie. Groetjes Team Puntman

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
05 augustus 2019
Door:
Bas

Detailscore

Een zeer deskundige makelaar, die de markt goed kent. Ook de administratief medewerksters zijn deskundig en klantvriendelijk.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-05 10:11:44
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Bas, bedankt voor deze mooie review :-) Gr. Wilfred, Claudia en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
01 augustus 2019
Door:
Mario drent

Detailscore

Altijd vriendelijk, reageert altijd, zelfs in de late uurtjes... zeer stipt met alles van kijken, naar een woning tot het contract. Zeer deskundig.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-01 16:43:11
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Top Mario! Dank je wel voor je beoordeling. Gr. Wilfred

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.