Adresgegevens
Arnhem
Venlosingel 50
6845JB
Tel: 026-3830330
info@puntman.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
24 juni 2020
Door:
Michel van Heusden

Detailscore

Erg goed, vriendelijk en persoonlijk.

Reactie makelaar
Datum:
2020-06-24 19:42:45
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Dank je wel Michel voor dit mooie cijfer. Heel veel geluk in je mooie nieuwe woning. Gr. Wilfred en Claudia

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
24 juni 2020
Door:
Michel van Heusden

Detailscore

Buitengewoon goed!

Reactie makelaar
Datum:
2020-06-24 19:41:26
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Dank je wel! Gr. Wilfred en Claudia

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
18 mei 2020
Door:
Kim en Matthijs

Detailscore

De makelaar is deskundig, vriendelijk en weet precies wat er in de markt speelt. Ook de begeleiding vanuit kantoor is top!

Reactie makelaar
Datum:
2020-05-18 15:59:54
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Dank je wel Kim en Matthijs voor dit mooie cijfer. Heel veel geluk in het mooie Elst. Gr. Wilfred en Claudia

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
14 mei 2020
Door:
Frank en Madelon

Detailscore

Wilfred en Claudia hebben ons geholpen bij de verkoop van ons huis. Ze zijn heel betrokken en werken op een persoonlijke manier. Alles werd duidelijk uitgelegd, van het begin tot het eind. Zo konden we zorgeloos ons huis verkopen.

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
04 mei 2020
Door:
Muriël

Detailscore

Als alleenstaande moeder heb ik totaal geen kennis op het gebied van huizen. Claudia en Wilfred hebben met alle geduld van de wereld en in jip en janneke-taal uitleg gegeven, keer op keer op keer. Op deze manier werd het voor mij wel duidelijk. Ze hebben me geholpen met alles. Het zijn echt hele fijne mensen!

Reactie makelaar
Datum:
2020-05-04 15:29:33
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Dank je wel lieve Muriel! We komen snel eens in Huissen kijken. Gr. Wilfred en Claudia

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
28 april 2020
Door:
Thijs en Vanity

Detailscore

Aankoop: Fijn contact, reageert snel, open en eerlijk, deskundig en vriendelijk, kortom, 100% aan te raden voor aankoop begeleiding!

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
16 april 2020
Door:
Hugo

Detailscore

Uitstekend, professioneel en vriendelijk contact. Heel prettig om zaken mee te doen, waarbij het menselijke aspect niet wordt vergeten!

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
15 april 2020
Door:
Joop

Detailscore

Het contact verliep erg soepel en ik werd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ook bij vragen werd ik "aan de hand" genomen zodat het duidelijk was. Kan Puntman aan iedereen aanbevelen!

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
07 april 2020
Door:
Thomas en Querijn

Detailscore

Aankoop: Op het laatste moment besloten om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Geweldig goed geholpen, altijd de tijd genomen om dingen uit te leggen. Ook snel in reactie als dat nodig was...kortom meer dan tevreden over Puntman makelaars uit Arnhem.

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
01 april 2020
Door:
Marcel en Wija

Detailscore

Echt bijzonder goede service en adviezen. Je wordt volledig ontzorgd en er wordt hard gewerkt voor een zo goed mogelijk resultaat. Daarbij word je zeer actief op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Beter dan dit wordt het niet. Deze service zal niet snel overtroffen worden.

Reactie makelaar
Datum:
2020-04-01 14:03:28
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Marcel en Wija bedankt voor de geweldige beoordeling. Heel fijn dat jullie zo tevreden zijn. Veel geluk in jullie nieuwe dorp! Dat gaat jullie vast en zeker bevallen daar. Groetjes Claudia en Wilfred

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
23 maart 2020
Door:
Arjan

Detailscore

Enkele jaren geleden speelden wij met het idee om te gaan verhuizen. Verschillende makelaars over de vloer gehad, maar uiteindelijk gekozen om verhuizen toch nog even uit te stellen. Wilfred Puntman nam zo af en toe nog even contact op, met oprechte interesse en de wens ons te helpen. Vrij onverwacht liepen wij recent tegen ons droomhuis aan en moesten we, gegeven de omstandigheden, heel snel schakelen. Eén ding was voor ons duidelijk; Puntman Makelaars heeft de gunfactor. Team Puntman maakte [Meer]

Enkele jaren geleden speelden wij met het idee om te gaan verhuizen. Verschillende makelaars over de vloer gehad, maar uiteindelijk gekozen om verhuizen toch nog even uit te stellen. Wilfred Puntman nam zo af en toe nog even contact op, met oprechte interesse en de wens ons te helpen. Vrij onverwacht liepen wij recent tegen ons droomhuis aan en moesten we, gegeven de omstandigheden, heel snel schakelen. Eén ding was voor ons duidelijk; Puntman Makelaars heeft de gunfactor. Team Puntman maakte dit vanaf dag 1 waar. Snel, accuraat, realistisch, persoonlijk en met humor hebben we onder hun begeleiding binnen enkele weken een nieuwe woning gekocht en onze huidige woning verkocht. Ook toen de zaken net iets anders liepen dan gebruikelijk, schakelde Team Puntman snel en met constante energie. Het super simpele, maar zo krachtige gezamenlijke Whatsapp-groepje zorgde voor hele korte en efficiënte lijnen. Huizen (ver)kopen doe je maar een paar keer in je leven. Team Puntman weet een bijna perfecte mix te creëren tussen (zakelijk) je huis goed verkopen en je (persoonlijk) te begeleiden in deze spannende en dynamische reis. Een meer dan prettige reisbegeleider, bijna familiar. Met recht de beste makelaar van Nederland! Minder

Reactie makelaar
Datum:
2020-03-23 13:57:28
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Arjan en Wendy Super bedankt voor deze lovende woorden. We zijn heel blij met jullie uitgebreide review! Veel geluk in jullie prachtige, nieuwe huis. Groetjes Claudia en Wilfred

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
16 maart 2020
Door:
Wout Elzinga

Detailscore

Het contact verliep prima. Ze waren altijd bereikbaar. Zeer vriendelijk en zake deskundig. In staat om goed te adviseren en denken met je mee.

Reactie makelaar
Datum:
2020-03-16 11:31:40
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Wout en Chiene, bedankt voor de prachtige beoordelingen. Veel geluk in jullie nieuwe huis. Groetjes Claudia en Wilfred

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
02 maart 2020
Door:
Patricia

Detailscore

Wij bevelen iedereen Puntman Makelaars aan. Fijne service, prettig contact. Zowel bij de aankoop als verkoop van ons huis.

Reactie makelaar
Datum:
2020-03-02 13:08:22
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Hoi Patricia en Roy ;). Wat ontzettend fijn dat jullie zo tevreden zijn! Veel geluk in jullie nieuwe huis in ons mooie dorp! Groetjes Claudia en Wilfred

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
25 februari 2020
Door:
Kelly

Detailscore

Claudia en Wilfred vormen samen een geweldig team. De makelaarswereld kan soms verwarrend zijn, maar het kantoor heeft betrouwbaarheid, service en no-nonsense hoog in t vaandel staan. Door hun manier van werken en open karakter voelt de samenwerking vertrouwd en verloopt vloeiend!

Reactie makelaar
Datum:
2020-02-25 09:48:43
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Hij Kelly, wat een mooie beoordeling heb je over ons geschreven. Heel lief. Dank je wel. Veel geluk voor de toekomst die nu voor je ligt. Groetjes Claudia en Wilfred

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
19 februari 2020
Door:
Angelique en Mark

Detailscore

Puntman makelaardij voelt aan als een warm bad! We voelden ons vanaf het eerste moment thuis. Ze zijn betrouwbaar, spontaan, behulpzaam en ontzettend aardig!

Reactie makelaar
Datum:
2020-02-19 13:53:42
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Beste Angelique en Mark, Enorm bedankt voor alle lovende woorden en de mooie bloemen. Veel geluk voor jullie toekomst, hopelijk vinden jullie snel een prachtig binnenvaartschip voor jullie zelf! Groetjes Claudia

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
10 februari 2020
Door:
Harmen

Detailscore

We zijn erg tevreden over de makelaar en zijn werknemers. Voor de gehele verkoop periode waren er heldere afspraken gemaakt. De communicatie verliep prettig, zowel persoonlijk, als via de app. Puntman begrijpt de markt en handelt kordaat. Een aanrader!

Reactie makelaar
Datum:
2020-02-10 12:02:19
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Enorm bedankt voor deze prachtige beoordeling! Groetjes Claudia en Wilfred

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
23 december 2019
Door:
Theresia

Detailscore

Wij zijn bijzonder onder de indruk van Puntman Makelaardij. Zowel bij aankoop als verkoop zijn we geweldig ontzorgd en hebben we goede zaken kunnen doen. Proactief, meedenkend zonder opdringen en natuurlijk altijd vriendelijk. Je krijgt veel tegen absoluut concurrerende prijzen.

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
20 december 2019
Door:
Maria

Detailscore

Ik vind Puntman een TOP makelaar die staat voor zijn klanten. Ik heb in ieder geval een hele fijne ervaring met Puntman. Afspraken worden nagekomen, Je hoort heel snel hoe de kijkers het vonden wat erg fijn is. Al met al ben ik zeer tevreden met Puntman Makelaars!

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
16 december 2019
Door:
Gerrit

Detailscore

Vooral de communicatie verliep zeer goed. Puntman makelaars zijn vakkundig en zeer vriendelijk! Goed advies wat de verkopende partij wel en niet moet doen in bepaalde situaties.

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-16 14:12:27
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Beste Gerrit en familie, enorm bedankt voor deze prachtige beoordeling! Alvast hele fijne feestdagen! Groetjes Claudia, Wilfred en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
02 december 2019
Door:
Dyba Rahemey

Detailscore

Bij Puntman Makelaardij kan je zorgeloos je huis verkopen! Alles werd goed geregeld (zonder hoofdpijn ;)!). Wilfred, Claudia en Petra zijn betrokken en gezellig! Ze geven echt een super service!

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-02 16:45:44
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Beste Dyba, bedankt voor deze hele mooie beoordeling en woorden. Heel veel geluk straks in jullie mooie nieuwe woning! Gr. Wilfred

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
02 december 2019
Door:
Eelco

Detailscore

Puntman Makelaardij heeft voor de tweede keer een huis voor ons verkocht. Ik ben wederom super tevreden. Ze hebben een goede dienstverlening, ze zijn duidelijk, ze zijn altijd bereikbaar, er is een goede communicatie en ze zijn uitermate vriendelijk!

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-02 10:41:22
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Eelco super bedankt voor de prachtige beoordeling! Veel geluk in je nieuwe woonplaats! Groetjes Claudia, Petra en Wilfred

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
15 november 2019
Door:
Eric van den Dam

Detailscore

Puntman Makelaardij heeft zijn goede naam meer dan waargemaakt, bij de verkoop van mijn woning. Dit door de woning super snel te verkopen en alles netjes te laten verlopen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-15 12:46:13
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Eric, samen hebben we jouw woning succesvol verkocht. Bedankt voor het heerlijke gebak en uiteraard voor deze hele mooie beoordeling! Team Puntman

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
05 november 2019
Door:
Tanja

Detailscore

Ze hebben mij geholpen met de verkoop van mijn woning. De bereikbaarheid was enorm goed! Ik kreeg meteen antwoord op mijn vragen. Ik kreeg veel telefonische hulp/ondersteuning bij het invullen van de "papierwinkel". Ze zijn allemaal to the point en draaien nergens omheen. Dat vond ik erg prettig!

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-05 13:16:48
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Dank je wel Tanja. Bedankt voor deze hele mooie beoordeling!

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
24 oktober 2019
Door:
Abbes

Detailscore

We werden steeds goed op tijd geïnformeerd. Alles gaat in stapjes. Dit maakt het duidelijk/overzichtelijk en geeft een positief gevoel.

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-24 15:32:32
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Goed om te horen. Heel veel geluk in de toekomst en wie weet tot ziens! Groeten Wilfred, Claudia & Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
17 oktober 2019
Door:
Jeroen

Detailscore

Aankoop van mijn nieuwe woning: Het personeel is aardig en zeer punctueel! Ik ben zelf laks in het aanleveren van spullen/informatie. Petra en Claudia houden zich staande bij "slechte klanten" zoals ik ;) Ze blijven net zo lang doorgaan/navragen totdat ze alle informatie hebben, die nodig is. Het kantoor is een aanrader bij zowel aankoop als verkoop!

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-17 15:12:23
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Jeroen, bedankt voor de mooie beoordeling. Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is gegaan. Daar doen we het voor! Groeten Wilfred, Claudia & Petra

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.