Adresgegevens
Arnhem
Venlosingel 50
6845JB
Tel: 026-3830330
info@puntman.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
13 juni 2019
Door:
Mario drent

Detailscore

eigenlijk voor iedereen.. een fantastisch team. Zeer goed geholpen met aankoop... En zelfs als ik vragen had werd dat in de late uurtjes beantwoord... geweldige makelaardij

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-13 17:40:22
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Bedankt Mario en Audrey voor deze hele mooie beoordeling. Heel veel geluk straks in jullie mooie nieuwe woning in Duiven. Groeten van ons allen!

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
11 juni 2019
Door:
Michelle

Detailscore

Hele fijne makelaar! Altijd bereikbaar door middel van de What'sapp groep maar ook gewoon goed bereikbaar via de telefoon.  Er werd elke keer snel gehandeld en wij werden goed en snel op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.  Het enthousiasme van het team spat er vanaf en werkt erg aanstekelijk! Claudia, Wilfred en Petra bedankt voor alles!

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-11 13:01:07
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Het raakt me, om te lezen, dat jullie zo tevreden zijn. Ik ben zo blij voor jullie, dat het gelukt is om naar ons mooie dorp te verhuizen. Zijn we straks dorpsgenoten, ik weet zeker dat het jullie heel goed gaat bevallen! Heel veel geluk op jullie nieuwe stek. Groetjes Claudia, Wilfred en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
03 juni 2019
Door:
Sheila

Detailscore

Wij vinden het een goede makelaar. Vooral in de omgang naar elkaar. Snel te bereiken via mail, bellen of de app, wat echt super was.

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-03 16:53:27
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

bedankt voor de hele mooie beoordeling Sheila. Veel geluk in jullie nieuwe huis. Met vriendelijke groet, Claudia, Wilfred en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
03 juni 2019
Door:
Kimberley

Detailscore

Superfijne makelaar! Alles wordt geregeld, ik werd continu op de hoogte gehouden en het contact was heel prettig. Overduidelijk dat ervaring de juiste keuze was, ik zou iedereen dit kantoor aanraden.

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-03 16:50:05
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Hallo Kimberly, bedankt voor de 10 en de mooie toelichting. Wij wensen jullie al het beste voor de toekomst! Lieve groeten van ons, Wilfred, Claudia, Petra en Maggie ;-)

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
03 juni 2019
Door:
Priscilla

Detailscore

We zijn geholpen bij de aankoop van ons huis. De begeleiding was heel fijn! Het zijn hele normale mensen, ze zijn niet statig.

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-03 13:56:09
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Goedemorgen Priscilla, bedankt voor de mooie beoordeling! Ga genieten van jullie mooie huis. Wij wensen jullie veel geluk. Met vriendelijke groet Wilfred, Claudia en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
31 mei 2019
Door:
Melanie Ansing-Hill

Detailscore

Ik ben erg tevreden over Puntman Makelaardij. Alles was goed voorbereid voordat de woning in de verkoop ging. Het contact verliep goed, met steeds de nodige terugkoppelingen. Hierdoor bleef ik goed op de hoogte en dit gaf me een veilig gevoel.

Reactie makelaar
Datum:
2019-05-31 12:49:35
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Melanie, bedankt voor de hele mooie beoordeling!

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
24 mei 2019
Door:
Jorien Strijbos

Detailscore

Prettig, enthousiast, klantvriendelijk, eerlijk en zo zijn er nog veel meer positieve dingen te zeggen. Wij hebben ons huis door Puntman laten verkopen. Ik zou het zo weer doen. Wat een vakwerk leveren ze.

Reactie makelaar
Datum:
2019-05-24 12:48:55
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Dank je wel Jorien voor deze mooie beoordeling! Groeten van ons drieën :-)

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
24 mei 2019
Door:
Eddie

Detailscore

Fantastisch contact, vriendelijk, gepassioneerd, reëel, vakkundig en bovendien heel erg prettige mensen is de beste manier om Puntman Makelaars te beschrijven. Niet voor niets al meerdere malen de beste van Nederland! Echt een aanrader voor iedereen die zijn of haar huis wil verkopen. Meer kwaliteit dan prijs!!

Reactie makelaar
Datum:
2019-05-24 12:19:03
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Eddie, bedankt voor deze hele mooie review en wij komen jullie straks in jullie nieuwe woning zeker eens bezoeken. Groeten, Wilfred, Claudia en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
15 mei 2019
Door:
Böhmermann

Detailscore

Geweldig goed team, goede communicatie ,eerlijk en betrouwbaar , ontzorgt je op alle fronten en hebben een goede kijk op de huizenmarkt .

Reactie makelaar
Datum:
2019-05-15 11:13:48
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Bedankt Ronald dat we je weer als klant mochten ontvangen, helpen en ontzorgen. Groetjes, Wilfred

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
02 mei 2019
Door:
Truus

Detailscore

We hebben het huis uit een erfenis verkregen en we hebben nog nooit een huis hoeven verkopen. Vanaf de eerste kennismaking voelde het goed. Altijd tijd voor extra uitleg en begeleiding. Zeer begripvol voor de situatie. Dit maakte het mede mogelijk om het voor ons goed af te sluiten.

Reactie makelaar
Datum:
2019-05-02 10:13:56
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Bedankt Truus, ook wij vonden alle contacten met jullie erg leuk. Mocht je in de buurt zijn, dan staat de koffie uiteraard weer klaar ;-) Groeten, Wilfred, Claudia en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
01 mei 2019
Door:
Robin

Detailscore

Puntman makelaardij heeft ons geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning. We zijn heel tevreden. Wilfred, Claudia en Petra zijn zeer betrokken, vriendelijk. Het zijn ontzettend lieve mensen. We raden iedereen aan om met dit kantoor in zee te gaan.

Reactie makelaar
Datum:
2019-05-01 16:09:06
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Robin, bedankt voor deze mooie review en wij wensen jullie heel vel geluk in Vianen toe. Wilfred, Claudia en Petra

1 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
01 mei 2019
Door:
Morscha Muller

Detailscore

Een uiterst dubieus kantoor!!! Ik geloof oprecht dat wanneer je Puntman betaalt, jouw belangen goed worden behartigd. Dat blijkt ook uit onze onderstaande ervaring met Puntman: Wij hebben ons huis gekocht d.m.v. de koopgarant regeling (volkshuisvesting koopt mee en koopt je woning gegarandeerd terug tegen de dan geldende marktwaarde). Na 7 jaar hebben wij een ander huis gekocht, dus volkshuisvesting moet onze oude woning terugkopen. In de praktijk gaat dit als volgt in z’n werk: “Samen met Volkshuisvesting moeten we een [Meer]

Een uiterst dubieus kantoor!!! Ik geloof oprecht dat wanneer je Puntman betaalt, jouw belangen goed worden behartigd. Dat blijkt ook uit onze onderstaande ervaring met Puntman: Wij hebben ons huis gekocht d.m.v. de koopgarant regeling (volkshuisvesting koopt mee en koopt je woning gegarandeerd terug tegen de dan geldende marktwaarde). Na 7 jaar hebben wij een ander huis gekocht, dus volkshuisvesting moet onze oude woning terugkopen. In de praktijk gaat dit als volgt in z’n werk: “Samen met Volkshuisvesting moeten we een onafhankelijke taxateur uitkiezen” Waar het in de praktijk op neer komt is dat volkshuisvesting je een lijstje geeft met daarop 3 taxateurs waaruit je moet kiezen…. Hoezo “samen een onafhankelijke taxateur” uitkiezen? Dit riekt al naar partijdigheid, een slager die z’n eigen vlees keurt!! Maar goed, we zijn zelf te goeder trouw en gaan verder.... Puntman is een van de 3 makelaars en Volkshuisvesting raadt hem ten zeerste aan als zijnde een expert op het gebied van deze koopgarant constructie. Prima, wederom gaan we hierin mee met nog steeds goede hoop! Zo gezegd zo gedaan, Puntman komt langs en is slechts 10 min bij ons geweest om de taxatie uit te voeren!! Zelfs een echte expert doet er langer dan 10 min over om een grote eengezinswoning van top tot teen te taxeren!!! We blijven nog steeds positief totdat twee weken daarna het taxatierapport volgt …....tromgeroffel...spannend: En ja hoor, het huis was nog minder waard dan toen we het 7 jaar geleden kochten, ondanks wij ruim €14k aan verbeteringen zoals vloerverwarming, zonnepanelen etc. hebben aangebracht!!!! We snappen ook wel dat niet elke verbouwing/aanpassing een 1 op 1 waardevermeerdering te weeg brengt. Maar om in deze verkopersmarkt, waar de verkoopprijzen torenhoog zijn, waar kopers ruim boven de vraagprijs bieden, waar starters kansloos zijn en de rente historisch laag is, raakt deze taxatie kant noch wal!!!!! Het referentiekader van Puntman: Puntman vergeleek ons huis met met maar liefst 1 huis dat al 2 jaar geleden was verkocht!! Dit is volgens Puntman gedegen onderzoek van de huidige markt ėn afdoende om onze woning te taxeren!! Dit strookt natuurlijk niet met de eerder genoemde marktontwikkeling, bij vrijwel een ieder bekend en zeker ook bij Puntman!!! Daarnaast is het huis waarmee vergeleken is kleiner en zonder alle eerder genoemde verbouwingen/aanpassingen groot €14k. We hebben Puntman hierop per mail aangesproken, netjes een argumentatie opgevoerd, maar Puntman staat totaal niet open voor een dialoog. Voor hem is de kous af, hij wordt tenslotte niet door ons betaald maar door de volkshuisvesting. Het is schandalig dat Puntman niet openstaat voor een gedegen, inhoudelijk verantwoorde, dialoog!! Waarom worden we als paria afgeserveerd?!! Direct in diezelfde week hebben we 3 willekeurige makelaarskantoren gesproken en gevraagd op welk bedrag zij minimaal uitkomen wanneer zij het huis zouden taxeren. Alle drie de makelaars kwamen minstens €10k hoger uit dan Puntman. Zelfs door de telefoon waren ze al langer bezig dan de 10 minuten die Puntman voor ons uittrok. Alle drie de makelaars hebben wėl de huidige markt meegenomen in hun afweging, en zijn niet blijven hangen conform de prijzen van 2 jaar geleden. Ook hebben zij wėl vergelijkbare woningen in dezelfde omgeving meegewogen in hun oordeel! Op basis van bovenstaande bevindingen, zijn we op zoek gegaan naar vorige bewoners uit de straat en wijk welke ook een koopgarant regeling hadden en waar Puntman ook is geweest om een taxatie uit te voeren voor de volkshuisvesting. Wat blijkt…. dezelfde ervaringen. We hebben de gedupeerden aangeraden om een review te schrijven om te voorkomen dat meer toekomstige koopgarant kopers, die te goeder trouw handelen, achteraf met de gebakken peren zitten! Tevens gezamenlijk de stichting tuchtrechtspraak NRVT benaderd om Puntman aan te geven. Het heeft er dus alle schijn van dat Puntman een mooie regeling heeft getroffen met de Volkshuisvesting om heel snel en heel makkelijk veel geld te verdienen! Puntman maar ook de Volkshuisvesting is absoluut nog niet van ons af!! We gaan ons stap voor stap beraden op verder te volgen stappen! Het is een schande om juist de mensen met de lagere inkomens met een koopgarant regeling zo achteraf te duperen! Je reinste volksverlakkerij!!! Schaamt u Puntsman dat u hierin bijdraagt!!! Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-05-01 11:06:52
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Beste Morscha, wij bedanken iedereen voor een recensie, zo ook voor deze recensie. Uit uw hele verhaal kan ik vooral opmaken dat u moeite heeft met de regels omtrent koopgarant in combinatie met de taxateur en Volkshuisvesting. De hele regeling rond Koopgarant en de wijze van het kiezen voor de taxateurs is niet door ons vastgesteld. Wij ontvangen uitsluitend opdracht voor een taxatie waarna wij het object dan objectief taxeren. Dat u zelf niet kunt, of mag kiezen, is niet aan ons. De taxatie is naar beste wetenschap uitgevoerd. Dat u het er niet mee eens bent dat kan. Dat zegt niet dat de taxatie onjuist is uitgevoerd. In mailverkeer heeft u aangegeven dat een andere taxateur de woning € 8.000,-- meer waard vindt. Een verschil van 3,3% en daarmee is nog steeds niet gezegd dat onze taxatie onjuist is uitgevoerd. Wij hebben u aangegeven waarop wij de waarde gebaseerd hebben en dat deze niet meer door ons aangepast zou/kan worden. Een vastgestelde waarde is een waarde die niet verandert na overleg of ontevredenheid. Dat u de suggestie wekt dat wij een mooie regeling hebben met Volkshuisvesting is op niets gebaseerd en raakt kant noch wal. Wij hebben u uitgelegd hoe het werkt en hoe het verdienmodel voor ons als kantoor eruit ziet. Dat Koopgarantie achteraf voor velen niet de ideale oplossing is geweest, dat kunnen wij begrijpen en dat lezen wij soms ook. Echter hebben wij hier niets mee te maken. Er wordt aan ons gevraagd een waarde vast te stellen, meer niet. Jammer dat u deze twee zaken niet los heeft willen/kunnen zien en ons op deze wijze beoordeeld. In onze ogen niet terecht, maar u bent zelf verantwoordelijk voor hetgeen u op internet/social media plaatst en voor de bewoording die u daarbij kiest. Met vriendelijke groet, Wilfred Puntman

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
02 april 2019
Door:
Hans

Detailscore

Ze reageren snel, ze zijn allemaal vriendelijk. Ze willen de beste prijs (koopsom) voor de woning halen! Ik ben erg tevreden.

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-02 16:26:32
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Hans bedankt voor het fijne contact en de mooie beoordeling. Groetjes Claudia, Wilfred en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
02 april 2019
Door:
Bas en Jorien

Detailscore

Een erg goed makelaarskantoor! Zeer persoonlijk betrokken en deskundig. Communiceert zeer direct en zorgvuldig, waardoor je continu op de hoogte bent van alle ontwikkelingen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-02 15:16:05
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Jorien en Bas bedankt voor de 10 en de lekkere presentjes. Veel geluk in jullie nieuwe woning. Groetjes Claudia, Wilfred en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
15 maart 2019
Door:
Erik & Prisca

Detailscore

We zijn erg tevreden. Alles verliep lekker soepel en snel.

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-15 12:29:18
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Bedankt voor dit mooie cijfer! Veel geluk toegewenst in jullie nieuwe woning. Team Puntman Makelaars

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
01 maart 2019
Door:
Robin

Detailscore

Het team van Puntman is super. Juiste adviezen en je wordt snel op een vriendelijke manier geholpen met al je vragen. Woning was in vier dagen verkocht (o.v.b.). We hebben voor de aankoop ook Puntman ingeschakeld, want deze makelaar is van grote meerwaarde in deze tegenwoordig vreemde woningmarkt.

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-01 16:03:30
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Robin, bedankt voor deze mooie beoordeling en fijn dat alles zo goed verlopen is. Team Puntman Makelaars

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
01 maart 2019
Door:
De heer Van der Kolk

Detailscore

Uitstekende, correcte, vriendelijke mensen bij dit makelaarskantoor. Door de korte lijntjes en oplossingsgerichte instelling totaal geen problemen gehad. Volgende keer gaan we weer naar Puntman makelaars.

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-01 15:54:14
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Thanks! Team Puntman Makelaars

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
01 maart 2019
Door:
Lincy

Detailscore

De Makelaar komt de afspraken erg goed na. Tijdens het proces wordt je keurig op de hoogte gehouden.

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-01 12:36:39
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Bedankt voor de 10 Lincy, top! Team Puntman Makelaars

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
27 februari 2019
Door:
Paul

Detailscore

Ik heb Puntman makelaardij voor de tweede keer ingeschakeld voor de verkoop van mijn huis. Wilfred is heel deskundig en alle medewerkers zijn heel erg service gericht. Er is altijd een prettige communicatie. Ik ben ook ​​​​​​​heel tevreden over presentatie (foto's, video, plattegronden, website). Deze was helemaal top en heeft zeker bijgedragen aan de goede verkoop.

Reactie makelaar
Datum:
2019-02-27 15:27:03
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Bedankt voor deze mooie beoordeling. We zijn altijd heel blij als een verkoper weer voor ons kiest! Fijn dat je wederom weer zo tevreden bent! Groeten Wilfred, Claudia & Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
25 februari 2019
Door:
Priscilla

Detailscore

Zeer tevreden over Makelaardij Puntman! Hebben ons in alles geholpen en binnen 1 maand was ons huis verkocht onder voor behoud! Helemaal top! Een dikke 10 voor jullie en wie weet tot ooit in de toekomst

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
01 februari 2019
Door:
Wiggert

Detailscore

Uitstekende service. Je kan altijd terecht met je vragen!

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
17 december 2018
Door:
Theo

Detailscore

Wilfred is kundig, hij weet waar hij over praat. Hij kent de omgeving erg goed. Hij is zeer meedenkend!

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-17 11:10:45
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Theo bedankt voor de mooie beoordeling. Wij wensen jullie veel woonplezier in jullie nieuwe woning. Groeten Wilfred, Claudia & Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
17 december 2018
Door:
Manon

Detailscore

Fijne makelaar ! Komt zijn afspraken na en heeft veel kennis. Aanbeveling voor iedereen.

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-17 11:09:31
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Bedankt Manon. Heel veel woonplezier in jullie nieuwe woning in Rijkerswoerd.

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
14 december 2018
Door:
Jonathan

Detailscore

Het contact was vanaf het 1e moment goed. Zijn scherp op dingen die voorbij komen, vriendelijk in communicatie en geven je een vertrouwd gevoel.

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-14 14:19:34
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Jonathan, bedankt voor deze mooie beoordeling. Succes met al jouw plannen. Groeten, Wilfred, Claudia en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
03 december 2018
Door:
Melanie

Detailscore

Ons eerste contact met Wilfred was gelijk prima. Hij kent de markt en komt heel sympathiek over. Daarna de kennismaking gehad met zijn team Claudia en Petra en zij hebben het administratief en qua service super op orde. Korte lijnen en snelle reacties, top! Werden van alles op de hoogte gehouden. Ze hebben ons geholpen met de aankoop en verkoop van onze woning. Een super team en zou hun van harte aanbevelen (en ook al gedaan).

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-03 15:21:01
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Wat een mooie beoordeling! Ook wij zijn blij jullie als klant gehad te hebben en fijn dat jullie ons kantoor positief uitdragen. Wij wensen jullie heel veel woongeluk in jullie nieuwe woning toe. Team Puntman Makelaars

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.