Adresgegevens
Arnhem
Venlosingel 50
6845JB
Tel: 026-3830330
info@puntman.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
02 april 2019
Door:
Hans

Detailscore

Ze reageren snel, ze zijn allemaal vriendelijk. Ze willen de beste prijs (koopsom) voor de woning halen! Ik ben erg tevreden.

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-02 16:26:32
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Hans bedankt voor het fijne contact en de mooie beoordeling. Groetjes Claudia, Wilfred en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
02 april 2019
Door:
Bas en Jorien

Detailscore

Een erg goed makelaarskantoor! Zeer persoonlijk betrokken en deskundig. Communiceert zeer direct en zorgvuldig, waardoor je continu op de hoogte bent van alle ontwikkelingen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-02 15:16:05
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Jorien en Bas bedankt voor de 10 en de lekkere presentjes. Veel geluk in jullie nieuwe woning. Groetjes Claudia, Wilfred en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
15 maart 2019
Door:
Erik & Prisca

Detailscore

We zijn erg tevreden. Alles verliep lekker soepel en snel.

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-15 12:29:18
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Bedankt voor dit mooie cijfer! Veel geluk toegewenst in jullie nieuwe woning. Team Puntman Makelaars

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
01 maart 2019
Door:
Robin

Detailscore

Het team van Puntman is super. Juiste adviezen en je wordt snel op een vriendelijke manier geholpen met al je vragen. Woning was in vier dagen verkocht (o.v.b.). We hebben voor de aankoop ook Puntman ingeschakeld, want deze makelaar is van grote meerwaarde in deze tegenwoordig vreemde woningmarkt.

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-01 16:03:30
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Robin, bedankt voor deze mooie beoordeling en fijn dat alles zo goed verlopen is. Team Puntman Makelaars

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
01 maart 2019
Door:
De heer Van der Kolk

Detailscore

Uitstekende, correcte, vriendelijke mensen bij dit makelaarskantoor. Door de korte lijntjes en oplossingsgerichte instelling totaal geen problemen gehad. Volgende keer gaan we weer naar Puntman makelaars.

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-01 15:54:14
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Thanks! Team Puntman Makelaars

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
01 maart 2019
Door:
Lincy

Detailscore

De Makelaar komt de afspraken erg goed na. Tijdens het proces wordt je keurig op de hoogte gehouden.

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-01 12:36:39
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Bedankt voor de 10 Lincy, top! Team Puntman Makelaars

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
27 februari 2019
Door:
Paul

Detailscore

Ik heb Puntman makelaardij voor de tweede keer ingeschakeld voor de verkoop van mijn huis. Wilfred is heel deskundig en alle medewerkers zijn heel erg service gericht. Er is altijd een prettige communicatie. Ik ben ook ​​​​​​​heel tevreden over presentatie (foto's, video, plattegronden, website). Deze was helemaal top en heeft zeker bijgedragen aan de goede verkoop.

Reactie makelaar
Datum:
2019-02-27 15:27:03
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Bedankt voor deze mooie beoordeling. We zijn altijd heel blij als een verkoper weer voor ons kiest! Fijn dat je wederom weer zo tevreden bent! Groeten Wilfred, Claudia & Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
25 februari 2019
Door:
Priscilla

Detailscore

Zeer tevreden over Makelaardij Puntman! Hebben ons in alles geholpen en binnen 1 maand was ons huis verkocht onder voor behoud! Helemaal top! Een dikke 10 voor jullie en wie weet tot ooit in de toekomst

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
01 februari 2019
Door:
Wiggert

Detailscore

Uitstekende service. Je kan altijd terecht met je vragen!

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
17 december 2018
Door:
Theo

Detailscore

Wilfred is kundig, hij weet waar hij over praat. Hij kent de omgeving erg goed. Hij is zeer meedenkend!

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-17 11:10:45
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Theo bedankt voor de mooie beoordeling. Wij wensen jullie veel woonplezier in jullie nieuwe woning. Groeten Wilfred, Claudia & Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
17 december 2018
Door:
Manon

Detailscore

Fijne makelaar ! Komt zijn afspraken na en heeft veel kennis. Aanbeveling voor iedereen.

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-17 11:09:31
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Bedankt Manon. Heel veel woonplezier in jullie nieuwe woning in Rijkerswoerd.

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
14 december 2018
Door:
Jonathan

Detailscore

Het contact was vanaf het 1e moment goed. Zijn scherp op dingen die voorbij komen, vriendelijk in communicatie en geven je een vertrouwd gevoel.

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-14 14:19:34
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Jonathan, bedankt voor deze mooie beoordeling. Succes met al jouw plannen. Groeten, Wilfred, Claudia en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
03 december 2018
Door:
Melanie

Detailscore

Ons eerste contact met Wilfred was gelijk prima. Hij kent de markt en komt heel sympathiek over. Daarna de kennismaking gehad met zijn team Claudia en Petra en zij hebben het administratief en qua service super op orde. Korte lijnen en snelle reacties, top! Werden van alles op de hoogte gehouden. Ze hebben ons geholpen met de aankoop en verkoop van onze woning. Een super team en zou hun van harte aanbevelen (en ook al gedaan).

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-03 15:21:01
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Wat een mooie beoordeling! Ook wij zijn blij jullie als klant gehad te hebben en fijn dat jullie ons kantoor positief uitdragen. Wij wensen jullie heel veel woongeluk in jullie nieuwe woning toe. Team Puntman Makelaars

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
23 oktober 2018
Door:
Humphrey Joseph

Detailscore

Top kantoor met goede resultaten en afspraken. Alles duidelijk vanaf het eerste moment tot het einde!

Reactie makelaar
Datum:
2018-10-23 15:42:41
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Wat een mooi cijfer, bedankt!

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
09 oktober 2018
Door:
Rezie Hendriks

Detailscore

Mijn vorige woning heb ik een aantal jaren geleden via Puntman verkocht. Dit beviel zo goed dat ik nu geen moment heb getwijfeld over mijn keuze. Je krijgt persoonlijke aandacht, altijd supersnel een reactie op je vraag. Alles is tot in de puntjes geregeld. Openheid en eerlijkheid staan voorop.

Reactie makelaar
Datum:
2018-10-09 14:38:53
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Rezie, bedankt voor je vertrouwen in al die jaren en fijn dat je zo tevreden bent. Groetjes van ons! Wilfred, Claudia, Petra en Maggie

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
01 oktober 2018
Door:
Jelle

Detailscore

Wilfred Puntman is een prettige persoonlijkheid met veel mensenkennis. Daarnaast draait zijn makelaardij als een goed geoliede machine, vooral dankzij zijn sympathieke vrouw Claudia. Ze letten erg goed op de details, en hebben in de contactmomenten altijd volledige aandacht voor hun klant. Daarbij denken ze goed mee met de woonwensen, zelfs als die niet direct commercieel interessant zijn voor hun onderneming. Zo wordt gebouwd aan een goede klantenrelatie, ook voor de langere termijn. Puntman makelaardij is echt een heel [Meer]

Wilfred Puntman is een prettige persoonlijkheid met veel mensenkennis. Daarnaast draait zijn makelaardij als een goed geoliede machine, vooral dankzij zijn sympathieke vrouw Claudia. Ze letten erg goed op de details, en hebben in de contactmomenten altijd volledige aandacht voor hun klant. Daarbij denken ze goed mee met de woonwensen, zelfs als die niet direct commercieel interessant zijn voor hun onderneming. Zo wordt gebouwd aan een goede klantenrelatie, ook voor de langere termijn. Puntman makelaardij is echt een heel goede makelaar. De vak-prijzen die zij hebben gewonnen zijn in onze ogen geheel terecht toegekend. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2018-10-01 12:37:47
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Jelle, heel erg bedankt voor deze hele mooie woorden, thanks!! Gr. Wilfred, Claudia en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
19 september 2018
Door:
Niels

Detailscore

Accuraat. Er werd altijd nauwkeurig contact met ons onderhouden. Op de juiste tijden was er contact. Altijd was het contact geïnitieerd vanuit Puntman Makelaardij. We hebben nooit ergens achteraan hoeven te bellen. Een aanrader!

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
31 augustus 2018
Door:
Meneer Mutsaers

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
30 augustus 2018
Door:
A. Matser

Detailscore

Al vanaf ons eerste gesprek met Wilfred klikte het super. Iets wat we heel erg miste bij andere makelaars. Hij voldeed aan onze verwachtingen in onze zoektocht naar een goede, betrouwbare en professionele makelaar. Naast Wilfred hebben we ook alleen maar positieve contacten gehad met het rest van het team, Claudia en Petra. We zijn heel erg blij dat we voor jullie hebben gekozen en dat ons huisje zo snel voor een mooie prijs is verkocht! Super team!

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
22 augustus 2018
Door:
Ton

Detailscore

We kunnen niets anders dan tevreden zijn over de samenwerking met Puntman makelaars. Van strategie tot begeleiding, alles verliep perfect. Een absolute aanrader voor iedereen die in (de omgeving van) Arnhem op zoek is naar een makelaar!

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
09 augustus 2018
Door:
Hr Hofstede

Detailscore

Prettige persoonlijke begeleiding in het gehele proces van vanaf het eerste gesprek. Erg deskundige advies en fijne ondersteuning, tips en aanwijzingen vanuit makelaar zelf maar ook zeker vanuit hun backoffice. Onze situatie betrof een verkoop vanuit een erfenis met enkele complicaties waarbij meerdere partijen betrokken waren. Het gehele team goed op elkaar ingewerkt een met oprechte belangstelling in je situatie en adviezen en meedenken om voor ons als opdrachtgever het maximale resultaat te bereiken. In omgang voelde het meer [Meer]

Prettige persoonlijke begeleiding in het gehele proces van vanaf het eerste gesprek. Erg deskundige advies en fijne ondersteuning, tips en aanwijzingen vanuit makelaar zelf maar ook zeker vanuit hun backoffice. Onze situatie betrof een verkoop vanuit een erfenis met enkele complicaties waarbij meerdere partijen betrokken waren. Het gehele team goed op elkaar ingewerkt een met oprechte belangstelling in je situatie en adviezen en meedenken om voor ons als opdrachtgever het maximale resultaat te bereiken. In omgang voelde het meer aan als onderlinge familieband dan alleen de noodzakelijke zakelijke verstandhouding. Erg professioneel begeleid in het gehele proces van a tot z.Top team hoor! Minder

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
06 augustus 2018
Door:
Familie Markhorst

Detailscore

Zijn zeer behulpzaam en hebben veel geduld ,ook met oudere mensen. Ik voelde me echt veilig doordat ze zo behulpzaam zijn. Dat is voor oudere verkopers belangrijk! Heel fijn kantoor. Ons huis is binnen 3 maanden verkocht. Dus echt een aanrader, wij zijn erg tevreden!

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
31 juli 2018
Door:
Joey Verhoeven

Detailscore

Puntman Makelaars hebben voor ons een woning getaxeerd voor aankoop. Wij vonden het zeer prettig dat zij goed bereikbaar waren voor onze vragen en transparant zijn geweest over de voortgang. Verder hebben zij direct contact onderhouden met onze hypotheekadviseur. Dat scheelde weer een schakel in communicatie.

Reactie makelaar
Datum:
2018-07-31 14:04:19
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Hallo Joey, leuk dat je onze dienstverlening zo waardeert en ons dit mooie cijfer hebt gegeven. Heel veel woonplezier in jullie mooie nieuwe woning gewenst en wellicht tot ziens in Elst. Groeten, Wilfred, Claudia en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
30 juli 2018
Door:
Minouche

Detailscore

Klein, maar zeer fijn makelaarskantoor. Korte lijnen, betrokken, persoonlijk, leveren waar voor hun geld. Niet voor niets al meermalen de beste makelaar van Gelderland!

Reactie makelaar
Datum:
2018-07-30 11:32:57
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Minouche, bedankt voor deze mooie beoordeling en heel veel mooie woonjaren in jullie nieuwe woning toegewenst! Groeten, Wilfred, Claudia en Petra

10 , 0
Kantoor:
Puntman Makelaardij B.V.
Datum:
30 juli 2018
Door:
Dominique

Detailscore

Ik heb alleen tienen gegeven, dit makelaarskantoor verdient niet minder. Wij hebben hele duidelijke gesprekken gehad, we zijn meer dan up-to-date gehouden over de vorderingen en de afhandeling is prettig en duidelijk. Het kantoor gaat mee in het digitale tijdperk met een eigen website voor je huis en een groepsapp.  De communicatie is helder en persoonlijk, dus wat ons betreft: een echte aanrader!

Reactie makelaar
Datum:
2018-07-30 11:12:21
Reactie:
Puntman Makelaardij B.V.

Dominique, bedankt voor deze mooie beoordeling en fijn dat je het hele traject als prettig hebben ervaren. Ook wij vonden de samenwerking erg plezierig. Heel veel succes in jullie nieuwe woning! Groeten, Wilfred, Claudia en Petra

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.