Adresgegevens
Arnhem
Sweerts de Landasstraat 27



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 4
Kantoor:
Strijbosch Thunnissen Makelaars
Datum:
09 april 2019
Door:
Marieke van Viegen

Detailscore

Super! Uitzondering in Makelaarsland. Prettige makelaar, neemt de tijd, gunt je de ruimte om een woning te bekijken zonder een hele groep tegen elkaar op te zetten. Prettige en snelle communicatie.

8 , 0
Kantoor:
Strijbosch Thunnissen Makelaars
Datum:
21 maart 2015
Door:
C. Dekker

Detailscore

Nette jongen, veel informatie verkregen over de woning en de buurt.

8 , 4
Kantoor:
Strijbosch Thunnissen Makelaars
Datum:
21 maart 2015
Door:
. van der Meer

Detailscore

Bas is prima persoon. Maar ik kan de gezonden inschrijving niet openen/invullen. Heb daar mail over gestuurd.

8 , 0
Kantoor:
Strijbosch Thunnissen Makelaars
Datum:
20 maart 2015
Door:
* Verbart

Detailscore

9 , 6
Kantoor:
Strijbosch Thunnissen Makelaars
Datum:
18 maart 2015
Door:
G. Horstmanshoff

Detailscore

7 , 2
Kantoor:
Strijbosch Thunnissen Makelaars
Datum:
17 maart 2015
Door:
P. Clerkx

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Strijbosch Thunnissen Makelaars
Datum:
14 maart 2015
Door:
M.J. O'connor

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Strijbosch Thunnissen Makelaars
Datum:
13 maart 2015
Door:
J. van Meerkerk

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Strijbosch Thunnissen Makelaars
Datum:
13 maart 2015
Door:
M. Klijn

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
Strijbosch Thunnissen Makelaars
Datum:
13 maart 2015
Door:
D. van Put

Detailscore

9 , 6
Kantoor:
Strijbosch Thunnissen Makelaars
Datum:
12 maart 2015
Door:
H. Koopmans

Detailscore

Makelaar was iets te laat maar belde netjes op dat hij uit Arnhem zuid kwam en 10 minuten vertraging had.

9 , 6
Kantoor:
Strijbosch Thunnissen Makelaars
Datum:
12 maart 2015
Door:
J. Scholing

Detailscore

9 , 6
Kantoor:
Strijbosch Thunnissen Makelaars
Datum:
11 maart 2015
Door:
J. Jetten

Detailscore

Geen opmerkingen.

8 , 4
Kantoor:
Strijbosch Thunnissen Makelaars
Datum:
10 maart 2015
Door:
* van den Broek

Detailscore

gb

8 , 8
Kantoor:
Strijbosch Thunnissen Makelaars
Datum:
10 maart 2015
Door:
D. Leferink

Detailscore

geen

8 , 8
Kantoor:
Strijbosch Thunnissen Makelaars
Datum:
10 maart 2015
Door:
Y.G. Heida

Detailscore

prima en volledige rondleiding, deskundig

8 , 8
Kantoor:
Strijbosch Thunnissen Makelaars
Datum:
09 maart 2015
Door:
E. Brethouwer

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Strijbosch Thunnissen Makelaars
Datum:
09 maart 2015
Door:
* van Vliet

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Strijbosch Thunnissen Makelaars
Datum:
09 maart 2015
Door:
J.F. de Bloois

Detailscore

deskundig

9 , 6
Kantoor:
Strijbosch Thunnissen Makelaars
Datum:
07 maart 2015
Door:
J. Wijn

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Strijbosch Thunnissen Makelaars
Datum:
07 maart 2015
Door:
J.B. van der Meulen

Detailscore

Uitstekend. Met een lach de deur openen en enthousiast in zijn manier van rondleiden. Voelt zaken goed aan en denkt zeer goed mee met de klant. Een voorbeeld voor de makelaardij.

8 , 0
Kantoor:
Strijbosch Thunnissen Makelaars
Datum:
06 maart 2015
Door:
Y. Pap

Detailscore

We waren die dag in Arnhem voor een andere woning en konden die middag via uw kantoor een bezichtiging regelen. Helemaal top. Anders hadden we terug moeten komen uit Enschede.

8 , 8
Kantoor:
Strijbosch Thunnissen Makelaars
Datum:
06 maart 2015
Door:
T. Geukes

Detailscore

7 , 6
Kantoor:
Strijbosch Thunnissen Makelaars
Datum:
06 maart 2015
Door:
P. Smits

Detailscore

zie eerdere opmerkingen

7 , 6
Kantoor:
Strijbosch Thunnissen Makelaars
Datum:
05 maart 2015
Door:
A.P.H. van der Heijden

Detailscore

Eerlijk en open, stopt met 'verkopen' als je duidelijk maakt dat je het niet ziet zitten. Denkt mee en komt met andere opties in het centrum.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.