Alle beoordelingen

Dieben & Splinter

Baarn

Adresgegevens
Baarn
  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 0
Kantoor:
Dieben & Splinter
Datum:
03 februari 2016
Door:
Bregje

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden met Mary als aankoopmakelaar. Zij verkent grondig de markt, blijft rationeel en zakelijk meedenken op momenten waarop je als koper misschien je hoofd op hol laat jagen door emoties. Maar met grote betrokkenheid. Erg prettig en plezierig in het contact.

10 , 0
Kantoor:
Dieben & Splinter
Datum:
28 september 2015
Door:
Jose

Detailscore

Wij zijn heel tevreden met dieben en splinter, zonder hun geweldige professionele hulp zouden we nu nog achter in de rij staan bij de zoveelste bezichtiging. Door hun snelle handelingen en goede advies hebben wij in een hele korte periode ons perfecte huis gevonden in Amsterdam! Er werd heel realistisch gekeken naar vraagprijs, en Mary Splinter ging al mee op de eerste bezichtiging zodat we snel konden bieden, aangezien je er in Amsterdam echt bovenop moet zitten. Ze keek [Meer]

Wij zijn heel tevreden met dieben en splinter, zonder hun geweldige professionele hulp zouden we nu nog achter in de rij staan bij de zoveelste bezichtiging. Door hun snelle handelingen en goede advies hebben wij in een hele korte periode ons perfecte huis gevonden in Amsterdam! Er werd heel realistisch gekeken naar vraagprijs, en Mary Splinter ging al mee op de eerste bezichtiging zodat we snel konden bieden, aangezien je er in Amsterdam echt bovenop moet zitten. Ze keek erg kritisch naar het huis wat wij enorm prettig vonden, ook vroeg ze meteen alle details op, denk aan vve documenten etc. Alles was zo goed gestroomlijnd. Geen vraag bleef onbeantwoord, en doordat Mary al op de eerste bezichtiging mee ging zag de verkoopmakelaar ook dat we serieus aan de slag waren, en wist hij ook meteen dat de financiën goed zaten. Ook hielp Mary ons met het zoeken van een notaris, en was altijd aanwezig indien nodig. Samen met Jan Willem Dieben vormen ze echt het perfecte aankoop duo. Ze hebben bij ons alle zorgen weg genomen, en ons enorm goed begeleid in het kopen van onze eerste woning. Wij geven Dieben en Splinter echt een dikke 10. Wij wisten niet dat een huis kopen zo makkelijk kon gaan! Minder

9 , 0
Kantoor:
Dieben & Splinter
Datum:
18 december 2014
Door:
Patrick Hein

Detailscore

Aankoopbegeleiding en financieel advies onder één dak! Specialist op gebied van hypotheekadvies voor zelfstandigen Fijne en zeer persoonlijke begeleiding!

7 , 8
Kantoor:
Dieben & Splinter
Datum:
15 december 2014
Door:
Dunja Engelbracht

Detailscore

Snelle terugkoppeling en duidelijk de tijd nemen voor de klant. Enthousiast, geïnteresseerd en goede begeleiding tijdens de aankoop.

8 , 2
Kantoor:
Dieben & Splinter
Datum:
13 oktober 2014
Door:
Rutger Diepeveen

Detailscore

Prettig contact, goede communicatie en begeleiding van de aankoop.

8 , 2
Kantoor:
Dieben & Splinter
Datum:
10 oktober 2014
Door:
Michel

Detailscore

Toegankelijk, discreet, makkelijk in omgang, helder in uitleg, en goede begeleiding.

9 , 4
Kantoor:
Dieben & Splinter
Datum:
01 oktober 2014
Door:
G.J. Bosman

Detailscore

Persoonlijke benadering, goed inlevingsvermogen, zakelijke afhandeling

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.