Bericht

At Home Makelaardij

Barendrecht

Adresgegevens
Vestiging: Barendrecht
Avenue Carnisse 273
2993ME

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Laatste 5 beoordelingen

 • 10 , 0
  Datum:
  10 jan 2020
  Beoordelaar:
  Patrick Slieker

  Ik kan AtHome aan iedereen aanbevelen. Mijn eerdere ervaringen met dit kantoor en ...

  Ik kan AtHome aan iedereen aanbevelen. Mijn eerdere ervaringen met dit kantoor en Wessel Peters in het bijzonder zijn al zeer positief. Ook nu weer ging de verkoopbegeleiding zeer soepel en naar wens. Hier komt ook nog bij een snelle verkoop voor een hele mooie prijs. Ook in de (gelukkig achter ons liggende) crisistijd heeft dit kantoor mij begeleid bij de verkoop van een huis met zeer positieve afloop. Het kantoor is altijd bereikbaar en staat je goed en deskundig te woord.

 • 9 , 8
  Datum:
  22 aug 2013
  Beoordelaar:
  Huib van Rumpt

  Ik ben zeer tevreden over deze makelaar. De heer Peters is niet alleen ...

  Ik ben zeer tevreden over deze makelaar. De heer Peters is niet alleen een prettig persoon in de omgang, maar ook zeer kundig. Hij geeft zijn mening, maar probeert deze niet door te drukken indien je er anders over denkt (bijv inzake het vaststellen van de prijs bij verkoop). Hij heeft een goede kennis van de markt in Barendrecht. Verder is hij flexibel, altijd goed bereikbaar en bij hem ben je zeker geen nummer.

 • 7 , 6
  Datum:
  13 mrt 2012
  Beoordelaar:
  S. Kuiper

  Januari 2011 besloten wij om onze woning te gaan verkopen. Omdat wij niet ...

  Januari 2011 besloten wij om onze woning te gaan verkopen. Omdat wij niet moesten verhuizen maar wel graag wilde was het voor ons belangrijk om met een makelaar samen te weken op no cure no pay basis. Na gesprekken met verschillende makelaars hebben wij gekozen voor At Home, Wessel Peters. Als snel waren er verschillende bezichtigingen voor onze woning. Onze woning is na 6 maanden verkocht. Omdat wij tevreden waren over de samenwerking hebben wij ervoor gekozen om de heer Peters ook te vragen als aankoopmakelaar. Na een aankoop welke niet soepel is verlopen en het juist dan ook fijn is om een aankoopmakelaar te hebben welke voor je optreedt hebben wij onze woning gevonden. Kortom zeer tevreden over de samenwerking en afhandeling.

 • 8 , 4
  Datum:
  12 mrt 2012
  Beoordelaar:
  Fam. Vermaas

  Kortgeleden hebben we onze woning in Barendrecht Carnisselande te koop gezet. Wetende dat ...

  Kortgeleden hebben we onze woning in Barendrecht Carnisselande te koop gezet. Wetende dat de omstandigheden op de huizenmarkt niet zo gunstig zijn, hielden we er rekening mee dat onze woning zeker een aantal maanden en misschien zelfs jaren te koop zou staan. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek gingen we in zee met Wessel Peters van At Home Makelaardij en dit bleek een goede keus! Binnen een week was de eerste bezichtiging en in de weken daarna volgden er meer. Ondertussen gingen we met vakantie en ook in onze vakantie kwam Wessel een aantal keer met potentiële kopers ons huis bekijken. Uiteindelijk was ons huis binnen 5 weken verkocht. Vervolgens was Wessel ook onze aankoopmakelaar voor het nieuwe huis dat we hoopten te kopen. Hij hield de lijntjes kort, zat er dicht bovenop en heeft ons ondersteund bij het bieden op de woning van onze keuze.  Het is vast geen verrassing dat wij erg tevreden zijn over de diensten van At Home Makelaardij!

 • 9 , 0
  Datum:
  09 mrt 2012
  Beoordelaar:
  A. Jager

  Tevreden over At Home Makelaardij Onze woning in Barendrecht Carnisselande is binnen 6 maanden ...

  Tevreden over At Home Makelaardij Onze woning in Barendrecht Carnisselande is binnen 6 maanden door At Home makelaardij verkocht. Wij kunnen deze makelaar van harte aanbevelen. Wessel Peters is een fijne makelaar die doet wat hij belooft. We hebben 3 makelaars bij ons uitgenodigd en waren het er snel over eens dat de opdracht aan Wessel/At Home gegund zou worden. We hebben niet veel bezichtigingen gehad, maar wel goede/gerichte/serieuze bezichtigingen. De 3e kijker bleek onze koper te zijn! Wessel en team: bedankt!

Claimen

Hallo -en super dat je graag jouw pagina gratis wilt claimen. Vul hieronder het formulier in en we gaan jouw claim zsm voor je verwerken!

Met een geclaimde pagina krijg je veel extra mogelijkheden. De belangrijkste:

 • je kan reageren op ontvangen beoordelingen
 • overzicht van de geleverde diensten en je werkgebied
 • getoond worden bij zoekresultaten in jouw werkgebied (bij premium account)
 • overzicht van makelaars en medewerkers met individuele beoordelingen per makelaar

Na een handmatige en zorgvuldige persoonlijke controle wordt de toegang geactiveerd. Je ontvangt daar per e-mail een bevestiging van.
Uit ervaring weten we dat een geclaimde pagina extra business oplevert!


Uw naam *
Telefoonnummer
Email *

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.