Alle beoordelingen

Bob Bakker

Bergen Op Zoom

Adresgegevens
Bergen Op Zoom
Erasmuslaan 12
4615AB


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 6
Kantoor:
Bob Bakker
Datum:
10 mei 2017
Door:
Hans van Yperen

Detailscore

Bob Bakker makelaardij heeft ons huis in Bergen op Zoom tot volle tevredenheid verkocht. De basis daarvoor: prima marktanalyse, no- nonsens maar wel persoonlijke aanpak, goede afspraken en uitstekende communicatie. Dit alles ondersteund door het enthousiaste team dat haar afspraken nakomt. Al met al een zeer plezierige samenwerking. Bob Bakker Makelaardij is een aanbeveling waard.

9 , 4
Kantoor:
Bob Bakker
Datum:
08 februari 2017
Door:
Mevr. Klaasse

Detailscore

Bob en zijn collega's zijn hartelijk, kundig en rechtdoorzee. Ze geven je een eerlijk advies tegen een goede prijs. Heerlijk om mee samen te werken!

10 , 0
Kantoor:
Bob Bakker
Datum:
14 december 2016
Door:
Rene Bogaarts

Detailscore

Bob heeft voor de 2e keer in relatief zeer korte tijd mijn huis verkocht. Gedegen marktanalyse, verkoopkansen en vooraf heldere afspraken. Goede communicatie en zeer betrokken team. Bob is een zeer gedreven en betrouwbare makelaar. In Bergen op Zoom zou ik de verkoop aan Bob Bakker en zijn team overlaten, dan komt het vast goed!!

9 , 8
Kantoor:
Bob Bakker
Datum:
19 november 2016
Door:
Fam de Kooning

Detailscore

Bob is een geweldig betrokken makelaar die voor de persoonlijke benadering kiest, hij heeft ons huis op een professionele manier weten te verkopen. Realistisch, vakkennis,afspraken nakomen, proactief, en ook gewoon begrijpelijke taal gebruiken zijn de dingen die wij als zeer prettig ervaart hebben. Maar ook zeker het team wat achter Bob staat wist ons prima te helpen op welke manier dan ook. Kortom een zeer prettig en professioneel team om je huis te verkopen en alles wat daar nog meer bij [Meer]

Bob is een geweldig betrokken makelaar die voor de persoonlijke benadering kiest, hij heeft ons huis op een professionele manier weten te verkopen. Realistisch, vakkennis,afspraken nakomen, proactief, en ook gewoon begrijpelijke taal gebruiken zijn de dingen die wij als zeer prettig ervaart hebben. Maar ook zeker het team wat achter Bob staat wist ons prima te helpen op welke manier dan ook. Kortom een zeer prettig en professioneel team om je huis te verkopen en alles wat daar nog meer bij komt kijken waar je zelf niet zomaar aan denkt. Minder

10 , 0
Kantoor:
Bob Bakker
Datum:
09 april 2016
Door:
R Lenting

Detailscore

Wij hebben Bob voor de eerste keer ontmoet tijdens de aankoop van ons appartement 2 jaar geleden. Nu waren we op zoek naar een huis in de binnenstad, en er stond er 1 te koop bij Bob. Direct een afspraak gemaakt en binnen een week de 2e keer kijken en onder het genot van een versnapering wat meer besproken. Bob is vriendelijk, open, kundig en geen vraag laat hij onbeantwoord. Hij is bijna altijd beschikbaar en bereikbaar. Zelfs op vrijdagmiddag(kantoor [Meer]

Wij hebben Bob voor de eerste keer ontmoet tijdens de aankoop van ons appartement 2 jaar geleden. Nu waren we op zoek naar een huis in de binnenstad, en er stond er 1 te koop bij Bob. Direct een afspraak gemaakt en binnen een week de 2e keer kijken en onder het genot van een versnapering wat meer besproken. Bob is vriendelijk, open, kundig en geen vraag laat hij onbeantwoord. Hij is bijna altijd beschikbaar en bereikbaar. Zelfs op vrijdagmiddag(kantoor gesloten), als hij met zijn kleindochter op pad is. Vrij snel rondgekomen over de prijs en Bob kan ik nog steeds benaderen met vragen en problemen. Ons appartement gaat bij Bob in de verkoop omdat we bij Bob een goed gevoel en vertrouwen hebben. Ongeacht de prijsklasse waar je koopt krijg je van Bob en zijn medewerkers altijd een luisterend oor en problemen mochten die er zijn worden opgelost. Bob B..... Ga zo door....... Minder

10 , 0
Kantoor:
Bob Bakker
Datum:
30 maart 2016
Door:
Isabelle

Detailscore

Bob Bakker en zijn team zijn allemaal even hulpvaardig en denken met je mee. Erg goed contact en snelle service. Staan altijd voor je klaar!

9 , 0
Kantoor:
Bob Bakker
Datum:
27 december 2015
Door:
F.van der Aa

Detailscore

Goede servise en meedenken met de klant,vriendelijk personeel.

9 , 2
Kantoor:
Bob Bakker
Datum:
26 december 2015
Door:
Bart Nieuwkoop

Detailscore

Alles werd super snel geregeld, veel goede informatie gekregen en super fijn geholpen.

9 , 2
Kantoor:
Bob Bakker
Datum:
23 december 2015
Door:
G. Rikkers

Detailscore

De makelaar is enthousiast en komt zijn afspraken na

8 , 6
Kantoor:
Bob Bakker
Datum:
23 december 2015
Door:
Dennis Delhez

Detailscore

Professioneel, prettige persoonlijkheid en resultaatgericht.

10 , 0
Kantoor:
Bob Bakker
Datum:
22 december 2015
Door:
Gielion en Corrie Verdult

Detailscore

Bob is een enthousiaste, gedreven en realistische/professionele makelaar met veel kennis van zaken. Voor hem geldt "afspraak is afspraak" en hij maakt dat ook volledig waar. Uit het feit dat wij hem voor de tweede maal als makelaar voor de verkoop van een in eigendom zijnde woning hebben ingeschakeld, spreekt uiteraard onze tevredenheid v.w.b. zijn inzet, betrokkenheid en functioneren.

10 , 0
Kantoor:
Bob Bakker
Datum:
22 december 2015
Door:
Erik Mekkes

Detailscore

Wij hebben Bob Bakker voor de tweede keer en met succes, ingeschakeld als makelaar. Waarom? Omdat hij een gepassioneerde professional is die echter wel realistisch blijft. Hij is bijzonder punctueel en betrouwbaar. Een "optimistisch doordouwer" die niet snel opgeeft. Heeft een enorme kennis van zaken wat je ook terug vindt in het team dat hij om zich heen heeft verzameld. Last but not least,hij is nog een sympathiek mens ook! Voor ons: makelaar nodig? Bob Bakker! Who else?! [Meer]

Wij hebben Bob Bakker voor de tweede keer en met succes, ingeschakeld als makelaar. Waarom? Omdat hij een gepassioneerde professional is die echter wel realistisch blijft. Hij is bijzonder punctueel en betrouwbaar. Een "optimistisch doordouwer" die niet snel opgeeft. Heeft een enorme kennis van zaken wat je ook terug vindt in het team dat hij om zich heen heeft verzameld. Last but not least,hij is nog een sympathiek mens ook! Voor ons: makelaar nodig? Bob Bakker! Who else?! Minder

10 , 0
Kantoor:
Bob Bakker
Datum:
22 december 2015
Door:
sascha van meer

Detailscore

Wy zyn super tevreden.klantvriendelyk.regelen alles super voor je!!lekker kleinschalig en super personeel!kortom super gewoon

10 , 0
Kantoor:
Bob Bakker
Datum:
21 december 2015
Door:
Ian Emery

Detailscore

In English and Dutch Bob Bakker offered his professional advice and local knowledge to help me find a property to suite my situation and wishes. Bob's advice smoothed the way and guided my greatly in what was for me a difficult purchase process. All the details were handled personally and efficiently, I am happy living in my new appartment..

10 , 0
Kantoor:
Bob Bakker
Datum:
07 december 2015
Door:
Jory Blonk

Detailscore

houd je goed op de hoogte vriendelijk en snelle behandeling mbt. vragen etc.

10 , 0
Kantoor:
Bob Bakker
Datum:
05 december 2015
Door:
Ralph Hoeks

Detailscore

Zeer tevreden over Bob Bakker. Geeft een reeel beeld van de marktsituatie. Is over alles open en eerlijk. Huis verkopen? Bel Bob!

10 , 0
Kantoor:
Bob Bakker
Datum:
30 november 2015
Door:
René Verhamme

Detailscore

Ik had totaal geen ervaring met het kopen van een huis want heb altijd in een huurhuis gewoont dus was het best spannend om er aan te beginnen. Begon mijn zoektocht op Funda en vond al snel een degelijke woning in Bergen op Zoom en kwam daardoor in kontact met makelaar Bob Bakker. Bij de eerste bezichtiging voelde het gelijk goed en dat is voor mij bepalend geweest voor het verdere verloop van het proces. Niks geen bla bla of hoog [Meer]

Ik had totaal geen ervaring met het kopen van een huis want heb altijd in een huurhuis gewoont dus was het best spannend om er aan te beginnen. Begon mijn zoektocht op Funda en vond al snel een degelijke woning in Bergen op Zoom en kwam daardoor in kontact met makelaar Bob Bakker. Bij de eerste bezichtiging voelde het gelijk goed en dat is voor mij bepalend geweest voor het verdere verloop van het proces. Niks geen bla bla of hoog van de toren geklets maar gewoon een goed en eerlijk verhaal over het huis.Na een bod te hebben uitgebracht kreeg ik het gevoel dat hij MIJN begeleidend makelaar was want daarna hadden we veelvuldig kontact en was de koop snel gesloten en ben erg tevreden over de woning. Minder

10 , 0
Kantoor:
Bob Bakker
Datum:
28 november 2015
Door:
M.Heusdens

Detailscore

De prettige manier van reëel de verkoop benaderen.. De accuratesse waarmee de stand van zaken wordt doorgegeven. De vriendelijke omgang met koper en verkoper.

9 , 2
Kantoor:
Bob Bakker
Datum:
27 november 2015
Door:
Wil Aarden

Detailscore

Ik ben zeer tevreden over Bob Bakker makelaardij.zijn heel direct. Stipt op tijd . De informatie en vragen die we hadden , hebben we een duidelijke uitleg gehad. Een prettige samenwerking geweest

9 , 6
Kantoor:
Bob Bakker
Datum:
27 november 2015
Door:
Fam. Piet van Es

Detailscore

Hadden contact met mevr. van Steenpaal. Charmante verschijning, zeer deskundig. Perfect in de omgang.

10 , 0
Kantoor:
Bob Bakker
Datum:
27 november 2015
Door:
Aarnoud Neefs

Detailscore

Bob is heel flexibel, ook als je niet meer in de stad woont. Hij kent de markt, maar isbovenal heel eerlijk door aan te geven wat een nette prijs is en wat hij wel en niet voor je kan en wil betekenen.

9 , 2
Kantoor:
Bob Bakker
Datum:
26 november 2015
Door:
rianv ekeren

Detailscore

Heel erg tevreden was erg betrokken , hield zich aan afspraken . Was altijd op tijd . Een prettig vriendelijk persoon .

9 , 2
Kantoor:
Bob Bakker
Datum:
26 november 2015
Door:
Michael Smits

Detailscore

Super service!

9 , 4
Kantoor:
Bob Bakker
Datum:
26 november 2015
Door:
Gerrie Maas

Detailscore

Alles is gewoon soepel gegaan,met de juiste informatie, ook een soepele overname.

10 , 0
Kantoor:
Bob Bakker
Datum:
29 september 2015
Door:
N. Janssen

Detailscore

Bob heeft duidelijk een passie voor zijn werk als makelaar. Hij is enthousiast, vriendelijk, eerlijk, professioneel en erg prettig in de omgang. Hetzelfde kan ik zeggen over zijn assistent makelaar mevrouw Van Steenpaal.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.