Bericht

Lianne Dijkshoorn

Bleiswijk

Adresgegevens
Vestiging: Bleiswijk
Overbuurtseweg 8

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Laatste 5 beoordelingen

 • 9 , 6
  Datum:
  04 juni 2014
  Beoordelaar:
  Jasmijn

  Er komt veel kijken bij het kopen van een woning, helemaal als het ...

  Er komt veel kijken bij het kopen van een woning, helemaal als het je eerste keer is. Dan helpt het enorm om een aankoopmakelaar als Lianne aan je zijde te hebben. Snel, vriendelijk, kennis van zaken: gewoon helemaal top! Binnen no time was alles geregeld.

 • 10 , 0
  Datum:
  11 nov 2013
  Beoordelaar:
  Jørgen Igesz

  Lianne we willen jou via deze weg nogmaals hartelijk bedanken voor alles wat ...

  Lianne we willen jou via deze weg nogmaals hartelijk bedanken voor alles wat je voor ons gedaan hebt, in één woord SUPER!! Ik zal en kan het echt iedereen aanbevelen,er zijn zoveel stappen waar je gewoon niet aan denkt en bij stilstaat bij zo'n grote aankoop, en dan vooral de begeleiding in het gehele proces vanaf het eerste bezoek tot aan het tekenen bij de notaris, in één woord Super!! Dit hebben wij in ieder geval als zeer prettig ervaren. Lianne nogmaals ontzettend bedankt. groetjes Sandra & Jørgen trotse bewoners van Julianalaan 78 Begrschenhoek

 • 9 , 2
  Datum:
  31 aug 2013
  Beoordelaar:
  Danny

  Al een tijdje was ik opzoek naar een leuk (eerste) huis. Twee maanden geleden ...

  Al een tijdje was ik opzoek naar een leuk (eerste) huis. Twee maanden geleden heb ik zelf een huis gevonden wat naar wens was. Al snel kwam ik erachter dat een aankoopmakelaar in deze tijd bijna een must is. Je hebt een huis gevonden maar dan? Je weet totaal niet waar je moet beginnen en het lijkt als of je in het Wilde Westen terecht bent gekomen. Mijn zoektocht naar een aankoopmakelaar begon via het internet. Lang hoef je niet te zoeken maar aankoopmakelaars die werken op basis van een percentage van de koopsom en ook verkopend makelaar zijn zag ik niet zo zitten. Op een gegeven moment kwam ik de website van Lianne tegen. Ik heb deze gelezen en wist gelijk ; dit is het, zo had ik mijn aankoopmakelaar voor ogen. Al snel volgde er contact en zijn we na een kennismakings-gesprek de uitdaging aangegaan. Twee dagen later zijn we samen naar de woning gegaan. In de tussen liggende tijd had Lianne al het nodige uitgezocht en stukken opgevraagd bij de verkopende makelaar. Het is ongelooflijk wat ze allemaal (achter de schermen) voor je regelt. Dankzij Lianne, heb ik mijn eerste huis na een week al kunnen kopen. Ze staat altijd voor je klaar en is goed bereikbaar ; bij vragen of onduidelijkheden kan je haar altijd bellen/smsen/emailen. Ze is duidelijk, weet wat ze doet en wat ze wil ; begeleiding van A tot Z! Ik kan Lianne iedereen aanbevelen!

 • 9 , 6
  Datum:
  23 aug 2012
  Beoordelaar:
  Joyce Gieling

  Lianne is snel, enthousiast en altijd betrouwbaar. Ik had direct het idee dat ...

  Lianne is snel, enthousiast en altijd betrouwbaar. Ik had direct het idee dat ik bij haar op het juiste adres was!

 • 9 , 0
  Datum:
  08 juni 2012
  Beoordelaar:
  Priscilla en Jorgen

  Voor ons was het kopen van een huis nieuw en onbekend. Wij wisten ...

  Voor ons was het kopen van een huis nieuw en onbekend. Wij wisten niet waar wij moesten beginnen. Lianne heeft ons bij de aankoop van ons huis erg goed geholpen. Door haar deskundigheid en enthousiasme was het kopen van ons huis een prettig ervaring zonder stress. Daarnaast komt Lianne haar afspraken na, is zij gemakkelijk te bereiken en reageert goed en prettig op vragen of onduidelijkheden. We zijn blij dat we de aankoop van ons huis uit handen hebben gegeven aan Lianne. We hadden het niet anders gewild.

Claimen

Hallo -en super dat je graag jouw pagina gratis wilt claimen. Vul hieronder het formulier in en we gaan jouw claim zsm voor je verwerken!

Met een geclaimde pagina krijg je veel extra mogelijkheden. De belangrijkste:

 • je kan reageren op ontvangen beoordelingen
 • overzicht van de geleverde diensten en je werkgebied
 • getoond worden bij zoekresultaten in jouw werkgebied (bij premium account)
 • overzicht van makelaars en medewerkers met individuele beoordelingen per makelaar

Na een handmatige en zorgvuldige persoonlijke controle wordt de toegang geactiveerd. Je ontvangt daar per e-mail een bevestiging van.
Uit ervaring weten we dat een geclaimde pagina extra business oplevert!


Uw naam *
Telefoonnummer
Email *

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.