Adresgegevens
Boxtel
Lierenbout 10



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Van der Ven Makelaardij
Datum:
30 september 2018
Door:
André Loupias

Detailscore

Michiel van der Ven is een zeer betrokken makelaar. Geeft de klant vertrouwen, komt zijn afspraken na, staat altijd voor je klaar en geeft prima adviezen. Ook als je in het weekend een vraag stelt dan krijg je meestal direct antwoord. Zijn aanpak hebben wij als super ervaren. Te nemen beslissingen gaan altijd in overleg. Met name de drie keuzes die je kunt maken voor het te volgen proces voor de verkoop van je woning hebben wij als [Meer]

Michiel van der Ven is een zeer betrokken makelaar. Geeft de klant vertrouwen, komt zijn afspraken na, staat altijd voor je klaar en geeft prima adviezen. Ook als je in het weekend een vraag stelt dan krijg je meestal direct antwoord. Zijn aanpak hebben wij als super ervaren. Te nemen beslissingen gaan altijd in overleg. Met name de drie keuzes die je kunt maken voor het te volgen proces voor de verkoop van je woning hebben wij als vernieuwend ervaren. Wij kunnen Makelaardij van der Ven ten zeerste aanbevelen. Minder

9 , 4
Kantoor:
Van der Ven Makelaardij
Datum:
06 september 2018
Door:
Wilma

Detailscore

Michiel is iemand die goed luistert naar je en snel reageert. Ook valt op dat hij zeer accuraat is en veel kennis van zaken heeft. Je kunt hem altijd bereiken of hij reageert zelf indien niet in staat op dat moment. Kortom; zoek je iemand die betrouwbaar en kundig is, bel Michiel! Wij zijn lig dik tevreden.

10 , 0
Kantoor:
Van der Ven Makelaardij
Datum:
30 augustus 2018
Door:
M.Wiercx

Detailscore

Michiel is erg enthousiast en betrokken. Altijd bereikbaar voor je vragen. Hij reageert snel op telefoon en e-mail, en houdt je goed op de hoogte.

9 , 7
Kantoor:
Van der Ven Makelaardij
Datum:
10 juli 2018
Door:
Danny Smits

Detailscore

Met veel positieve energie en kennis heeft Michiel onze woning in razendsnel tempo (4 dagen!) weten te verkopen, exact voor wat we samen als marktwaarde in hadden geschat. Michiel is erg prettig in de omgang, komt zijn afspraken goed na en zet zich zichtbaar volledig in voor de verkoop van je woning. Zeker een aan te raden makelaar!

10 , 0
Kantoor:
Van der Ven Makelaardij
Datum:
27 juni 2018
Door:
Piet Tielen

Detailscore

Met veel plezier hebben we samengewerkt met Michiel van de Ven bij de verkoop van ons huis in Engelen. De lijnen met hem zijn erg kort en er werd erg accuraat gereageerd als we eens een keer een vraag voor hem hadden. Vanaf het eerste overleg was het vertrouwen erg groot. Bij de waarde bepaling had Michiel zoveel onderbouwing dat we alleen al daardoor onder de indruk waren. In het hele traject hebben we echt overleg gehad waarbij hij [Meer]

Met veel plezier hebben we samengewerkt met Michiel van de Ven bij de verkoop van ons huis in Engelen. De lijnen met hem zijn erg kort en er werd erg accuraat gereageerd als we eens een keer een vraag voor hem hadden. Vanaf het eerste overleg was het vertrouwen erg groot. Bij de waarde bepaling had Michiel zoveel onderbouwing dat we alleen al daardoor onder de indruk waren. In het hele traject hebben we echt overleg gehad waarbij hij met zijn deskundigheid ons heeft geadviseerd zonder te veel sturend over te komen. Hoewel zijn kantoor pas kort bestaat, merk je aan alles dat hij in zijn vorige werkomgeving goed heeft rond gekeken en veel ervaring heeft opgedaan. We zijn erg enthousiast leest u wel. Anny en Piet Tielen Minder

10 , 0
Kantoor:
Van der Ven Makelaardij
Datum:
12 juni 2018
Door:
Tatijana

Detailscore

Helemaal perfect! Michiel is erg betrokken en denkt met je mee. Hij is altijd bereikbaar en geeft je goede adviezen. Hij neemt overal de tijd voor en helpt je echt heel goed! Wil je snel en goed je huis/appartement verkopen dan adviseer ik echt Michiel!

10 , 0
Kantoor:
Van der Ven Makelaardij
Datum:
09 juni 2018
Door:
Marleen van Meeteren

Detailscore

Onze ervaring met Michiel van der Ven is erg positief. Hij is betrokken, enthousiast en deskundig gedurende het hele proces. Voor vragen was hij altijd bereikbaar. Ik zou hem bij iedereen aanraden en in de toekomst weer voor hem kiezen!

10 , 0
Kantoor:
Van der Ven Makelaardij
Datum:
24 januari 2018
Door:
Sandra

Detailscore

Michiel is deskundig, betrokken, reageert en handelt vlot en is persoonlijk. Geeft duidelijk advies en tips en neemt ruimschoots de tijd voor beide partijen in het verkooptraject. Wij bevelen van der Ven Makelaardij zeer zeker aan!

10 , 0
Kantoor:
Van der Ven Makelaardij
Datum:
30 december 2017
Door:
Beppie van beers

Detailscore

Ik ben tevreden van der ven zet zich voor 100 procent in . En mijn appartement was snel verkocht .

8 , 8
Kantoor:
Van der Ven Makelaardij
Datum:
19 december 2017
Door:
Rob

Detailscore

Na een bezichtiging van een huis was ik geïnteresseerd en heb ik contact opgenomen met Van der Ven. Mede dankzij het snelle schakelen konden we de volgende dag al terug voor een tweede bezichtiging en hebben die avond al een bod geplaatst. Omdat dit op vrijdag was verwachte ik dat het over het weekend heen zou gaan maar hier was geen sprake van. Zaterdag kwam er een tegenbod en diezelfde dag hebben we er ook weer op gereageerd. Zo [Meer]

Na een bezichtiging van een huis was ik geïnteresseerd en heb ik contact opgenomen met Van der Ven. Mede dankzij het snelle schakelen konden we de volgende dag al terug voor een tweede bezichtiging en hebben die avond al een bod geplaatst. Omdat dit op vrijdag was verwachte ik dat het over het weekend heen zou gaan maar hier was geen sprake van. Zaterdag kwam er een tegenbod en diezelfde dag hebben we er ook weer op gereageerd. Zo kon aan het begin van de volgende week het koopcontract getekend worden. Mocht je denken dat het werk erop zit, dan zit je mis, ook daarna heb ik nog regelmatig contact gehad om dingen te checken, te zorgen dat alles geregeld wordt en werd er door hem een vinger aan de pols gehouden om te zorgen dat alle deadlines gehaald werden en ik het contract volledig begreep. De eindinspectie heeft hij uiteraard ook meegedraaid en zelfs na het tekenen van de overeenkomst bij de notaris is hij nog langsgekomen om te kijken naar de inrichting. Een begeleiding van het begin tot het einde dus, contact wanneer dat nodig was en altijd beschikbaar om via de telefoon of de mail contact te hebben. Zeer vriendelijk, eerlijk en open en prettig om mee samen te werken. Minder

8 , 8
Kantoor:
Van der Ven Makelaardij
Datum:
11 december 2017
Door:
Frans Nagelkerke

Detailscore

Betrokken makelaar, Michiel, die vanaf het eerste moment, zich weet in te leven in onze situatie en wensen en dit weet om te zetten in een maatwerk verkoopplan voor een betaalbare prijs. Neemt tijd voor je om alle vacetten van dit, vaak emotionele, proces te begeleiden. Het contact is telefonisch of live net wat je zelf prettig vindt. We hebben veel tips gekregen van Michiel om de woning verkoop klaar te maken om het zo realistisch mogelijk te presenteren en [Meer]

Betrokken makelaar, Michiel, die vanaf het eerste moment, zich weet in te leven in onze situatie en wensen en dit weet om te zetten in een maatwerk verkoopplan voor een betaalbare prijs. Neemt tijd voor je om alle vacetten van dit, vaak emotionele, proces te begeleiden. Het contact is telefonisch of live net wat je zelf prettig vindt. We hebben veel tips gekregen van Michiel om de woning verkoop klaar te maken om het zo realistisch mogelijk te presenteren en ook bij de bepaling van de juiste verkoopprijs. Dit alles heeft Michiel vertaald in een erg mooie verkoopbrochure en op zijn eigen site als op Funda. Ik heb zelf de eerste bezichtigingen mogen doen en in de feedback kreeg ik professionele ondersteuning van Michiel. Ook op andere vakgebieden zoals finaniceel en bouwkundig hebben we van hem waardevolle contacten gekregen. Kortom wij waren blij met deze correcte, betrouwbare, nette, meedenkende, meelevende makelaar die ons door het proces geloodst heeft. Minder

9 , 4
Kantoor:
Van der Ven Makelaardij
Datum:
16 november 2017
Door:
Femke

Detailscore

Ik ben erg goed geholpen bij de taxatie van mijn woning, er was veel begrip voor de situatie zoals die zich voordeed en er was enorme flexibiliteit in het plannen van een afspraak. Ook het taxeren van de woning verliep heel prettig, doelgericht, deskundig en effectief in een kort tijdsbestek.

10 , 0
Kantoor:
Van der Ven Makelaardij
Datum:
16 september 2017
Door:
Beppie van beers

Detailscore

Ik ben erg tevreden over michiel van der ven makelaardij ,omdat hij zich 100% inzet voor jou ,en je altijd goed advies geeft gevraagd of ongevraagd . Michiel van der ven is momenteel mijn makelaar en wij zijn super tevreden . Ik vindt dat van de ven makelaardij een aanwinst is voor iedereen die advies nodig heeft bij het verkopen of kopen van een woning . Ben je opzoek naar een goede makelaar ,bel dan van de ven makelaardij in boxtel .

7 , 2
Kantoor:
Van der Ven Makelaardij
Datum:
08 augustus 2017
Door:
Niels Janssen

Detailscore

Snelle service, betrouwbaar

9 , 0
Kantoor:
Van der Ven Makelaardij
Datum:
04 augustus 2017
Door:
Arie Slob

Detailscore

Afspraak is snel gemaakt. De taxatie ging vlot en ik had de indruk dat e.e.a. zeer pragmatisch werd gedaan (i.v.m. oude plattegronden van het huis en de huidige situatie). Reactie, i.e. het taxatierapport is snel opgeleverd. Prettige sfeer.

10 , 0
Kantoor:
Van der Ven Makelaardij
Datum:
21 juli 2017
Door:
Sjannie Kuijpers

Detailscore

Er was snel een afspraak gemaakt voor het taxatierapport. Het rapport was binnen enkele dagen in mijn bezit. Het zag er keurig uit en was tot in detail uitgewerkt. Mijn complimenten.

8 , 8
Kantoor:
Van der Ven Makelaardij
Datum:
03 juli 2017
Door:
Jeroen

Detailscore

Goede, correcte en snelle service.

9 , 2
Kantoor:
Van der Ven Makelaardij
Datum:
21 april 2017
Door:
Jacques Haans

Detailscore

De heer Van der Ven handelt snel en correct, daarnaast geeft hij duidelijk toelichting over hetgeen hij uitvoert en zijn de communicatielijnen erg kort.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.