Alle beoordelingen

Arsibel Makelaardij BV

Breda

Adresgegevens
Breda
Heksenkruid 10
4823 JL


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 6
Kantoor:
Arsibel Makelaardij BV
Datum:
21 november 2019
Door:
P. Hornok

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
Arsibel Makelaardij BV
Datum:
10 oktober 2019
Door:
T. Snels

Detailscore

Max is vriendelijk, professioneel en communicatief sterk. Weet de enthousiasme voor een woning op een goede manier te versterken.

8 , 0
Kantoor:
Arsibel Makelaardij BV
Datum:
02 oktober 2019
Door:
C. Gielen

Detailscore

7 , 6
Kantoor:
Arsibel Makelaardij BV
Datum:
23 september 2019
Door:
J. van de Louw

Detailscore

Fijne ervaring, kon wat dingen over het huis vertellen en zocht meteen op wat hij niet paraat had. Rustige, meedenkende houding. Liet bij ons de keuze of er behoefte was aan informatie en rondleiding wat erg prettig was.

9 , 2
Kantoor:
Arsibel Makelaardij BV
Datum:
22 augustus 2019
Door:
G.G.F.E. Bouwmeester

Detailscore

9 , 6
Kantoor:
Arsibel Makelaardij BV
Datum:
15 juli 2019
Door:
I. Poorter

Detailscore

Ik heb heel snel een bezichtiging in kunnen plannen. Makelaar was vriendelijk en netjes op tijd.

10 , 0
Kantoor:
Arsibel Makelaardij BV
Datum:
14 mei 2019
Door:
P. van den Muijsenberg

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Arsibel Makelaardij BV
Datum:
15 april 2019
Door:
E.M.C. Biermann

Detailscore

.

10 , 0
Kantoor:
Arsibel Makelaardij BV
Datum:
13 april 2019
Door:
K. van der Pol

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Arsibel Makelaardij BV
Datum:
08 april 2019
Door:
A. Swenker

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Arsibel Makelaardij BV
Datum:
29 maart 2019
Door:
P.J.H.C. van der Westen

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Arsibel Makelaardij BV
Datum:
13 maart 2019
Door:
A. Wesdorp

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Arsibel Makelaardij BV
Datum:
12 maart 2019
Door:
K. Houkes

Detailscore

Prettig in contact, eerlijk. Goede rondleiding.

8 , 0
Kantoor:
Arsibel Makelaardij BV
Datum:
20 februari 2019
Door:
P. Dirven

Detailscore

Prima

10 , 0
Kantoor:
Arsibel Makelaardij BV
Datum:
12 februari 2019
Door:
N. Peltzer

Detailscore

Erg tevreden over Arsibel, kwamen erg kundig over en een prettige rondleiding gehad. Waren sneller bij de woning dan dat deze op funda te bezichtigingen was. Was allemaal erg eenvoudig en vlot geregeld.

9 , 2
Kantoor:
Arsibel Makelaardij BV
Datum:
19 januari 2019
Door:
E.M. van 't Westende

Detailscore

So far so good

8 , 4
Kantoor:
Arsibel Makelaardij BV
Datum:
24 december 2018
Door:
C.M.H. Sebregts

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Arsibel Makelaardij BV
Datum:
06 december 2018
Door:
H. Bel

Detailscore

6 , 8
Kantoor:
Arsibel Makelaardij BV
Datum:
04 december 2018
Door:
M.P.J. Luijpen

Detailscore

aardige jongen correcte rondleiding

8 , 4
Kantoor:
Arsibel Makelaardij BV
Datum:
16 november 2018
Door:
G. Gokkaya

Detailscore

Prima

9 , 2
Kantoor:
Arsibel Makelaardij BV
Datum:
15 november 2018
Door:
P.M.J. Nuchelmans

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Arsibel Makelaardij BV
Datum:
02 november 2018
Door:
W.P.M. Kaizer

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Arsibel Makelaardij BV
Datum:
26 oktober 2018
Door:
M. Ypenga

Detailscore

Prima bezichtiging vriendelijke makelaar met meer dan voldoende kennis van zaken

8 , 0
Kantoor:
Arsibel Makelaardij BV
Datum:
17 oktober 2018
Door:
L. Verlaak

Detailscore

De makelaar was erg vriendelijk en heeft goed zijn best gedaan. Prettig dat we een moment kregen om zonder de makelaar boven te kijken.

6 , 8
Kantoor:
Arsibel Makelaardij BV
Datum:
25 september 2018
Door:
I. Proosten

Detailscore

Snelle reactie, keurig op dezelfde dag. Verder weinig over deze makelaar te zeggen aangezien we maar 2 x kort contact hadden. Over Arsibel kan ik nog minder zeggen. Wel beetje vergaand, een dossier en wachtwoord te moeten instellen om een paar beoordelingsvragen te beantwoorden.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.