Adresgegevens
Breda


Tel: 06-11851239
cloudia@mevrouwdeaankoopmakelaar.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

7 , 6
Kantoor:
Mevrouw De Aankoopmakelaar Breda & Tilburg
Datum:
16 februari 2019
Door:
Marianne Lancel

Detailscore

Heel prettig en vertrouwelijk

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw De Aankoopmakelaar Breda & Tilburg
Datum:
07 februari 2019
Door:
AP Romanek

Detailscore

Cloudia was super quick to respond and very flexible to meet our demands. She took good care of the whole process and negotiated a really good price for the property we bought. She could recommend reliable and quick specialists at a fair price. I wholeheartedly recommend this professional.

Reactie makelaar
Datum:
2019-02-07 14:55:13
Reactie:
Mevrouw De Aankoopmakelaar Breda & Tilburg

Dear family Romanek, thanks a lot for your nice words! It was a pleasure helping you. Gr, Cloudia

9 , 7
Kantoor:
Mevrouw De Aankoopmakelaar Breda & Tilburg
Datum:
24 oktober 2018
Door:
Marta Dobo

Detailscore

9 , 4
Kantoor:
Mevrouw De Aankoopmakelaar Breda & Tilburg
Datum:
10 mei 2018
Door:
Marijn van der Starre

Detailscore

Zeer deskundig en klantgericht. Legt zaken duidelijk uit en geeft uitstekende tips. Een echte aanrader.

9 , 6
Kantoor:
Mevrouw De Aankoopmakelaar Breda & Tilburg
Datum:
09 mei 2018
Door:
Sofie van der Heiden

Detailscore

Je kunt alles aan Cloudia vragen. Ze legt zaken duidelijk uit, met sprekende voorbeelden en op jouw situatie gericht.

9 , 1
Kantoor:
Mevrouw De Aankoopmakelaar Breda & Tilburg
Datum:
09 mei 2018
Door:
Yvo

Detailscore

No nonsense, eerlijk en betrouwbaar.

9 , 0
Kantoor:
Mevrouw De Aankoopmakelaar Breda & Tilburg
Datum:
07 mei 2018
Door:
Peter van der staaij

Detailscore

Cloudia Freij is een kundige makelaar doe altijd voor je klaar staat.

8 , 5
Kantoor:
Mevrouw De Aankoopmakelaar Breda & Tilburg
Datum:
07 mei 2018
Door:
Lizette Van beek

Detailscore

Enorm professionele persoon, zeer klantvriendelijk, pro actief en meedenkend

9 , 3
Kantoor:
Mevrouw De Aankoopmakelaar Breda & Tilburg
Datum:
07 mei 2018
Door:
P Mertens

Detailscore

Topper goede begeleiding. Goede adviezen en begeleid tot na de verkoop.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.