Contactinformatie

Breda

Over Cloudia Freij


Makelaarskantoor

Mevrouw De Aankoopmakelaar Breda & Tilburg

Breda

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Meest recente beoordelingen

Sinds kort is het mogelijk om op individueel niveau te beoordelen. Dat hieronder mogelijk weinig beoordelingen staan komt doordat alle beoordelingen voorheen op naam van het kantoor stonden.

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Cloudia Freij
  Datum:
  2019-10-11 16:18:39
  Beoordelaar:
  Carola Sistermanns

  Wij zijn heel blij dat we in zee gegaan zijn met Cloudia Freij. ...

  Wij zijn heel blij dat we in zee gegaan zijn met Cloudia Freij. Dik 2 jaar waren wij zonder aankoopmakelaar opzoek naar een woning in Eindhoven. Telkens was het niet voor ons bestemd. We hadden de moed bijna opgegeven en hebben een afspraak met Cloudia gemaakt. Ze legde alles heel duidelijk uit. En ook zo vol enthousiasme! Binnen 1 maand hadden we een woning die we heel graag wilde!!!! Cloudia heeft dat voor ons geregeld!! Ze reageert snel en was erg betrokken bij onze situatie. Dat was heel fijn want er komt veel op je af en welke stap moet je dan eerst zetten.... Cloudia verteld dat stap voor stap. Ook heeft ze voor de verkoop van ons appartement dingen uitgezocht en geholpen. Ook hier was ze erg betrokken bij. Via de app kon je altijd al je vragen stellen en heel snel hadden we antwoord, ook als het 's avonds laat was. Cloudia heel hartelijk bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt!!!! Wij raden iedereen aan die een aankoopmakelaar nodig heeft om voor Cloudia Freij te kiezen.

 • 8 , 8
  Makelaar:
  Cloudia Freij
  Datum:
  2019-10-03 12:29:13
  Beoordelaar:
  Remco

  Zeer prettig. Duidelijke afspraken, makkelijk te contacteren, adviseert prima voor wat betreft keuzes ...

  Zeer prettig. Duidelijke afspraken, makkelijk te contacteren, adviseert prima voor wat betreft keuzes of strategien. Ze is zowel voor de acceptatie als in het natraject goed beschikbaar voor verdere vragen of onduidelijkheden en ze legt goed uit wat de volgende stappen zijn.

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Cloudia Freij
  Datum:
  2019-04-27 20:40:34
  Beoordelaar:
  Marloes van S

  Cloudia is vriendelijk, geeft veel informatie, reageert/handelt snel, zoekt erg veel uit. Het ...

  Cloudia is vriendelijk, geeft veel informatie, reageert/handelt snel, zoekt erg veel uit. Het eerste contact was al heel prettig. En wat wij erg belangrijk vinden bij een adviseur is dat hij of zij echt luistert naar je wensen. En dat heeft ze gedaan. Super!! We hebben het huis dat we op het oog hadden helaas niet kunnen aankopen, maar dat lag niet aan Cloudia. Zij heeft goed en gedegen werk geleverd.

 • 7 , 6
  Makelaar:
  Cloudia Freij
  Datum:
  2019-02-16 19:22:27
  Beoordelaar:
  Marianne Lancel

  Heel prettig en vertrouwelijk

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Cloudia Freij
  Datum:
  2019-02-07 14:55:13
  Beoordelaar:
  AP Romanek

  Cloudia was super quick to respond and very flexible to meet our demands. ...

  Cloudia was super quick to respond and very flexible to meet our demands. She took good care of the whole process and negotiated a really good price for the property we bought. She could recommend reliable and quick specialists at a fair price. I wholeheartedly recommend this professional.

  Dear family Romanek, thanks a lot for your nice words! It was a pleasure helping you. Gr, Cloudia

Contact-Makelaar-WIDBM

Contact-Makelaar WIDBM

Invalid Input
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.