Contactinformatie

Breda

Over Cloudia Freij


Makelaarskantoor

Mevrouw De Aankoopmakelaar Breda & Tilburg

Breda

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Meest recente beoordelingen

Sinds kort is het mogelijk om op individueel niveau te beoordelen. Dat hieronder mogelijk weinig beoordelingen staan komt doordat alle beoordelingen voorheen op naam van het kantoor stonden.

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Cloudia Freij
  Datum:
  2020-06-23 22:35:36
  Beoordelaar:
  Mireille en Joyce

  In zijn geheel een heel fijne ervaring, Cloudia is heel enthousiast en ter ...

  In zijn geheel een heel fijne ervaring, Cloudia is heel enthousiast en ter zake kundig. Altijd bereikbaar via mail of whatsapp en geeft uit zichzelf ook veel tips en handigheidjes. Hadden niet tevredener kunnen zijn!

 • 9 , 0
  Makelaar:
  Cloudia Freij
  Datum:
  2020-02-13 09:17:09
  Beoordelaar:
  bas van arendonk

  Meer dan prima ervaring met Cloudia. Staat altijd voor je klaar, ook buiten ...

  Meer dan prima ervaring met Cloudia. Staat altijd voor je klaar, ook buiten werktijden, dus totaal geen 8tot5mentaliteit (zelf op zondag stond ze tot onze beschikking). Op app-berichten reageert ze snel, wat erg geruststellend is. Goed op de hoogte van inhoudelijke zaken en anders zoekt ze het snel en cordaat voor je uit. Goede en vertrouwende begeleiding. Sterk meedenkend in onze woonwensen zowel voor de woning als financieel. Cloudia is van het kaliber: die stap extra willen zetten, schouders eronder, concreet gericht, tevredenheid van de klant staat bovenaan. Mijn eindconclusie: 'T kost wat, maar dan Heb je ook wat.. Dank voor je inspanningen.

 • 9 , 0
  Makelaar:
  Cloudia Freij
  Datum:
  2020-02-09 21:21:36
  Beoordelaar:
  gertie van arendonk

  Met Cloudia meerdere panden bekeken. Omdat wij niet op zoek waren naar een ...

  Met Cloudia meerdere panden bekeken. Omdat wij niet op zoek waren naar een standaard huis maar een woonboerderij waren er meerdere zaken die gecheckt moesten worden zoals bijv. asbest, vergunningen etc. Cloudia had goed overzicht wat wanneer moest gebeuren en ondersteunde overal bij. Houdt zich aan haar afspraken en makkelijk bereikbaar voor vragen

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Cloudia Freij
  Datum:
  2019-12-28 14:17:02
  Beoordelaar:
  Christiaan Keurentjes

  Deskundige en doortastende makelaar, heeft goede kennis van de lokale markt, is makkelijk ...

  Deskundige en doortastende makelaar, heeft goede kennis van de lokale markt, is makkelijk en snel bereikbaar bij vragen. Betrouwbaar in haar afspraken, kan ingewikkelde zaken goed uitleggen aan de leek. We zijn super blij met de aankoop van ons huis

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Cloudia Freij
  Datum:
  2019-10-11 16:18:39
  Beoordelaar:
  Carola Sistermanns

  Wij zijn heel blij dat we in zee gegaan zijn met Cloudia Freij. ...

  Wij zijn heel blij dat we in zee gegaan zijn met Cloudia Freij. Dik 2 jaar waren wij zonder aankoopmakelaar opzoek naar een woning in Eindhoven. Telkens was het niet voor ons bestemd. We hadden de moed bijna opgegeven en hebben een afspraak met Cloudia gemaakt. Ze legde alles heel duidelijk uit. En ook zo vol enthousiasme! Binnen 1 maand hadden we een woning die we heel graag wilde!!!! Cloudia heeft dat voor ons geregeld!! Ze reageert snel en was erg betrokken bij onze situatie. Dat was heel fijn want er komt veel op je af en welke stap moet je dan eerst zetten.... Cloudia verteld dat stap voor stap. Ook heeft ze voor de verkoop van ons appartement dingen uitgezocht en geholpen. Ook hier was ze erg betrokken bij. Via de app kon je altijd al je vragen stellen en heel snel hadden we antwoord, ook als het 's avonds laat was. Cloudia heel hartelijk bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt!!!! Wij raden iedereen aan die een aankoopmakelaar nodig heeft om voor Cloudia Freij te kiezen.

Contact-Makelaar-WIDBM

Contact-Makelaar WIDBM

Invalid Input
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.