Alle beoordelingen

LMG Taxatie

Breukelen

Adresgegevens
Breukelen
Straatweg 79



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
13 november 2019
Door:
jan erisman

Detailscore

Ik heb nog nooit zo een goede aankoopmakelaar gehad, dit is mijn 3e huis en wat een inzet. Altijd bereikbaar en Liesbeth heeft echt goed met mij meegedacht. Mij ook echt goed ondersteund. De onderhandelingen zijn ook zo goed gedaan ze is er echt helemaal voor gegaan ik kon ook met al mijn vragen bij haar terecht. Ben echt superblij hoe het is verlopen dat zie je niet snel. Het was zelfs zo dat ze mij ook duidelijk heeft gemaakt wat de [Meer]

Ik heb nog nooit zo een goede aankoopmakelaar gehad, dit is mijn 3e huis en wat een inzet. Altijd bereikbaar en Liesbeth heeft echt goed met mij meegedacht. Mij ook echt goed ondersteund. De onderhandelingen zijn ook zo goed gedaan ze is er echt helemaal voor gegaan ik kon ook met al mijn vragen bij haar terecht. Ben echt superblij hoe het is verlopen dat zie je niet snel. Het was zelfs zo dat ze mij ook duidelijk heeft gemaakt wat de nadelen van het huis waren want het is een huis met best wat gebreken zodat ik daar goed over na kon denken. Ze had ook kunnen denken het levert mij extra geld op als de aankoop doorgaat maar dat was echt niet het geval. Door de eerlijkheid en oprechtheid van Liesbeth zou ik haar zeker aanraden aan iedereen. Ik ben niet iemand die snel een 10 geeft maar dit is echt een dikke 10 waard. Minder

9 , 7
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
08 november 2019
Door:
Wouter Huizer

Detailscore

Goed. Weinig woorden nodig, direct, zakelijk en professioneel: goede professionele afstand. Keurig en discreet. Gewoon ook prettig.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
07 november 2019
Door:
Sasha

Detailscore

Fijne en snelle hulp.

9 , 7
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
04 november 2019
Door:
Peter Noordzij

Detailscore

Met Liesbeth Molenkamp heb ik zeer goede ervaringen. Zij nam heel ruim de tijd om met ons als verkopers de beste prijs en het beste moment te bepalen. Zij heeft het voor elkaar gekregen om het maximale eruit te halen. Haar betrokkenheid bij ons als haar opdrachtgevers was zeer groot vanaf het allereerste contact tot zelfs na de overdracht. En op elke vraag of opmerking, of we die nu overdag of 's avonds bedachten, er kwam direct reactie.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
01 november 2019
Door:
Geronimo Schuurman

Detailscore

Super goede ervaringen met deze taxateur gehad. Super snel en goed in de communicatie. Vriendelijk accuraat en komt haar afspraken na.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
17 oktober 2019
Door:
Ursula Wassenaar

Detailscore

Aanrader! Positief, deskundig, eerlijk, prettig in de omgang en erg snel met reageren!

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
27 september 2019
Door:
Cristian Dobre

Detailscore

Uitstekend! Prima comunicatie, snel afhandelen.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
25 september 2019
Door:
Herman Scheper

Detailscore

Wij hebben Liesbeth ervaren als een zeer prettige, enthousiasme, gedreven, professionele makelaar. Liesbeth geeft haar eigen persoonlijke touch aan dingen, die ons ons erg aansprak.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
02 augustus 2019
Door:
Coriene vanZanten

Detailscore

Het contact was heel prettig door de persoonlijke benadering van Liesbeth en het snel reageren op vragen van ons. Prima advies om het huis zo goed mogelijk in de markt te zetten. In ons geval het in de arm nemen van een geweldige styliste, tevens fotografe, hetgeen zeker geholpen heeft bij de snelle verkoop. Van harte aanbevolen!

9 , 9
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
24 juli 2019
Door:
Ellen van Nieuwenhuizen-Struik

Detailscore

Persoonlijke enthousiaste makelaar. Deed zowel de verkoop als aankoop. Zorgde ervoor dat we met beide benen op de grond bleven, straalde rust en vertrouwen uit. Ik kan iedereen deze makelaar aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
19 juli 2019
Door:
Niels de Groene

Detailscore

9 , 3
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
18 juli 2019
Door:
Bart Goedendorp

Detailscore

Ik ben snel te woord gestaan en een afspraak was zo gemaakt. De beoordeling van het huis en het opstellen van het taxatierapport waren accuraat, professioneel en naar wens. Ik zou LMG aanraden.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
01 juli 2019
Door:
Nicole

Detailscore

Liesbeth heeft ons super snel en adequaat geholpen met de taxatie van onze nieuwe woning.

8 , 6
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
10 mei 2019
Door:
Paul Bonnema

Detailscore

Zeer goed

9 , 9
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
29 april 2019
Door:
Corry

Detailscore

Bijzonder positief, deskundig en prettige samenwerking

8 , 6
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
17 april 2019
Door:
HenkJan

Detailscore

Prettig en acuraat

9 , 9
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
11 april 2019
Door:
Linda Molenaar

Detailscore

Zeer goede ervaring. Enthousiast, kundig en professioneel en meedenkend. Indien nodig maak ik zeker weer gebruik van haar diensten.

9 , 6
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
26 maart 2019
Door:
Kim van de Bosch

Detailscore

Professioneel! Betrokken en met uitgebreide onderbouwing.

8 , 1
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
24 maart 2019
Door:
Troelstrastraat

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
20 maart 2019
Door:
Jesse

Detailscore

Alle afspraken die gemaakt waren perfect en zelfs sneller dan verwacht afgerond, heel erg vriendelijk en spontaan en open en eerlijk over de zaken.

9 , 5
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
31 januari 2019
Door:
Wouter Joustra

Detailscore

Uitstekende, professionele service! Zeker aan te raden.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
28 december 2018
Door:
Henk

Detailscore

Vriendelijk en snel

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
28 december 2018
Door:
Stephan

Detailscore

Prettige ervaring, weet waar ze het over heeft en doet enorm haar best voor de klant.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
12 december 2018
Door:
Caroline Dijkstra

Detailscore

Wat een enthousiaste makelaar! Ik heb Liesbeth ervaren als een zeer warm en oprecht persoon. Ze geeft je het gevoel dat het niet gaat om de verkoop, maar of zowel koper als verkoper een goed gevoel hebben bij de verkoop/koop van het huis.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
12 december 2018
Door:
Caroline Dijkstra

Detailscore

Wat een enthousiaste makelaar! Ik heb Liesbeth ervaren als een zeer warm en oprecht persoon. Ze geeft je het gevoel dat het niet gaat om de verkoop, maar of zowel koper als verkoper een goed gevoel hebben bij de verkoop/koop van het huis.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.