Alle beoordelingen

LMG Taxatie

Breukelen

Adresgegevens
Breukelen
Straatweg 79



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 6
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
10 mei 2019
Door:
Paul Bonnema

Detailscore

Zeer goed

9 , 9
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
29 april 2019
Door:
Corry

Detailscore

Bijzonder positief, deskundig en prettige samenwerking

8 , 6
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
17 april 2019
Door:
HenkJan

Detailscore

Prettig en acuraat

9 , 9
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
11 april 2019
Door:
Linda Molenaar

Detailscore

Zeer goede ervaring. Enthousiast, kundig en professioneel en meedenkend. Indien nodig maak ik zeker weer gebruik van haar diensten.

9 , 6
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
26 maart 2019
Door:
Kim van de Bosch

Detailscore

Professioneel! Betrokken en met uitgebreide onderbouwing.

8 , 1
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
24 maart 2019
Door:
Troelstrastraat

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
20 maart 2019
Door:
Jesse

Detailscore

Alle afspraken die gemaakt waren perfect en zelfs sneller dan verwacht afgerond, heel erg vriendelijk en spontaan en open en eerlijk over de zaken.

9 , 5
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
31 januari 2019
Door:
Wouter Joustra

Detailscore

Uitstekende, professionele service! Zeker aan te raden.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
28 december 2018
Door:
Henk

Detailscore

Vriendelijk en snel

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
28 december 2018
Door:
Stephan

Detailscore

Prettige ervaring, weet waar ze het over heeft en doet enorm haar best voor de klant.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
12 december 2018
Door:
Caroline Dijkstra

Detailscore

Wat een enthousiaste makelaar! Ik heb Liesbeth ervaren als een zeer warm en oprecht persoon. Ze geeft je het gevoel dat het niet gaat om de verkoop, maar of zowel koper als verkoper een goed gevoel hebben bij de verkoop/koop van het huis.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
12 december 2018
Door:
Caroline Dijkstra

Detailscore

Wat een enthousiaste makelaar! Ik heb Liesbeth ervaren als een zeer warm en oprecht persoon. Ze geeft je het gevoel dat het niet gaat om de verkoop, maar of zowel koper als verkoper een goed gevoel hebben bij de verkoop/koop van het huis.

8 , 7
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
05 december 2018
Door:
Frank

Detailscore

Razendsnelle en deskundige dienstverlening

9 , 6
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
15 november 2018
Door:
Willemijn

Detailscore

Liesbeth heeft ons huis perfect verkocht.

9 , 2
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
13 november 2018
Door:
Flip

Detailscore

9 , 9
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
11 november 2018
Door:
Harry

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
18 oktober 2018
Door:
Remko

Detailscore

De afspraak met Liesbeth voor het opstellen van een taxatierapport van ons huis, in verband met het oversluiten van onze hypotheek, was snel gemaakt. Liesbeth was stipt op tijd op de dag van de gemaakte afspraak, ging snel en deskundig door ons huis. Het taxatierapport had ik de volgende dag al in huis. Overtoom is niet sneller. Daarnaast reageerde ze snel op telefoontjes en e-mails. Kortom: perfect!

9 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
14 oktober 2018
Door:
Jos van Vliet

Detailscore

Super fijn. afspraken worden nagekomen en direct geregeld.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
14 oktober 2018
Door:
Geurt van Vendeloo

Detailscore

Super ervaring. Liesbeth komt haar afspraken strak na. Vakkundig en snel. Zeker een aanrader.

9 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
12 oktober 2018
Door:
Jan Theelen

Detailscore

Goed: snelle service conform afspraak met de juiste kwaliteit.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
22 augustus 2018
Door:
Camiel

Detailscore

Zeer kundig, gemotiveerd en geintersseerd. Zelfde dag uitgewerkte taxatie

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
17 augustus 2018
Door:
Jan Moen

Detailscore

Wat een vakkundige, eerlijke, serieus en betrouwbare makelaar. Zo hoort een makelaar te zijn.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
29 mei 2018
Door:
Sander van Kilsdonk

Detailscore

Ik heb het contact met Liesbeth als erg prettig en warm ervaren. De omstandigheden waren bijzonder ivm een nalatenschap. Ik kan niet anders zeggen dat zij als een kundig persoon met oog voor persoonlijke aandacht op ons is overgekomen. Ik zou haar van harte aanbevelen.

9 , 1
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
08 mei 2018
Door:
Tim Smelik

Detailscore

Erg prettig en adequaat

9 , 5
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
19 april 2018
Door:
Nanda

Detailscore

Heel snel gereageerd en taxatie ook in korte tijd gemaakt. Meegedacht en heel prettig in de omgang.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.