Alle beoordelingen

LMG Taxatie

Breukelen

Adresgegevens
Breukelen
Straatweg 79



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
12 december 2018
Door:
Caroline Dijkstra

Detailscore

Wat een enthousiaste makelaar! Ik heb Liesbeth ervaren als een zeer warm en oprecht persoon. Ze geeft je het gevoel dat het niet gaat om de verkoop, maar of zowel koper als verkoper een goed gevoel hebben bij de verkoop/koop van het huis.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
12 december 2018
Door:
Caroline Dijkstra

Detailscore

Wat een enthousiaste makelaar! Ik heb Liesbeth ervaren als een zeer warm en oprecht persoon. Ze geeft je het gevoel dat het niet gaat om de verkoop, maar of zowel koper als verkoper een goed gevoel hebben bij de verkoop/koop van het huis.

8 , 7
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
05 december 2018
Door:
Frank

Detailscore

Razendsnelle en deskundige dienstverlening

9 , 6
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
15 november 2018
Door:
Willemijn

Detailscore

Liesbeth heeft ons huis perfect verkocht.

9 , 2
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
13 november 2018
Door:
Flip

Detailscore

9 , 9
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
11 november 2018
Door:
Harry

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
18 oktober 2018
Door:
Remko

Detailscore

De afspraak met Liesbeth voor het opstellen van een taxatierapport van ons huis, in verband met het oversluiten van onze hypotheek, was snel gemaakt. Liesbeth was stipt op tijd op de dag van de gemaakte afspraak, ging snel en deskundig door ons huis. Het taxatierapport had ik de volgende dag al in huis. Overtoom is niet sneller. Daarnaast reageerde ze snel op telefoontjes en e-mails. Kortom: perfect!

9 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
14 oktober 2018
Door:
Jos van Vliet

Detailscore

Super fijn. afspraken worden nagekomen en direct geregeld.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
14 oktober 2018
Door:
Geurt van Vendeloo

Detailscore

Super ervaring. Liesbeth komt haar afspraken strak na. Vakkundig en snel. Zeker een aanrader.

9 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
12 oktober 2018
Door:
Jan Theelen

Detailscore

Goed: snelle service conform afspraak met de juiste kwaliteit.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
22 augustus 2018
Door:
Camiel

Detailscore

Zeer kundig, gemotiveerd en geintersseerd. Zelfde dag uitgewerkte taxatie

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
17 augustus 2018
Door:
Jan Moen

Detailscore

Wat een vakkundige, eerlijke, serieus en betrouwbare makelaar. Zo hoort een makelaar te zijn.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
29 mei 2018
Door:
Sander van Kilsdonk

Detailscore

Ik heb het contact met Liesbeth als erg prettig en warm ervaren. De omstandigheden waren bijzonder ivm een nalatenschap. Ik kan niet anders zeggen dat zij als een kundig persoon met oog voor persoonlijke aandacht op ons is overgekomen. Ik zou haar van harte aanbevelen.

9 , 1
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
08 mei 2018
Door:
Tim Smelik

Detailscore

Erg prettig en adequaat

9 , 5
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
19 april 2018
Door:
Nanda

Detailscore

Heel snel gereageerd en taxatie ook in korte tijd gemaakt. Meegedacht en heel prettig in de omgang.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
05 maart 2018
Door:
W.J. Vonm

Detailscore

Vriendelijk en zeer vakkundig

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
15 februari 2018
Door:
Pieter

Detailscore

Zeer prettig contact gehad met Liesbeth Molenkamp inzake de taxatie van onze woning. Een prive afspraak werd verzet om op zaterdag bij ons langs te komen. Hopelijk tot een volgende keer!

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
31 januari 2018
Door:
Slagerij Langelaar

Detailscore

Onze ervaring is uitstekend! Het meedenken en de kennis van zaken zijn bijzonder! Hartelijk dank voor de fijne samenwerking

9 , 4
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
24 januari 2018
Door:
Mona Kampfraath-Beekhuijsen

Detailscore

Een betrokken makelaar, ze luistert goed naar je wensen en denkt mee. Verder is ze heel toegankelijk en dat betekent ook goed bereikbaar per telefoon of appje.

9 , 6
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
17 december 2017
Door:
G Mommersteeg

Detailscore

Liesbeth heeft service hoog in het vaandel. De klant staat echt centraal. Warme persoonlijkheid, komt haar afspraken na, doet haar werk nauwkeurig, prettige communicatie, reageert snel.

9 , 8
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
15 december 2017
Door:
Lucas Smits

Detailscore

Ik ben super tevreden over Liesbeth! Ze heeft ons heel goed en heel vlot geholpen met het hele proces, ook met de aanpassingen die terstond nog moesten worden doorgevoerd.

9 , 4
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
15 december 2017
Door:
Sarah Eeraerts

Detailscore

Liesbeth is een hele warme hartelijke vrouw waar je met een gerust hart bij kunt kopen!

9 , 4
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
10 december 2017
Door:
Erwin en Josien Jorritsma

Detailscore

Wij hebben Liesbeth zowel als verkopend- als aankopendmakelaar ingeschakeld. Ze denkt goed mee, verplaatst zich goed in de opdrachtgever en is super enthousiast! Daarbij heeft ze een frisse en creatieve manier van werken. Dit gaf ons veel vertrouwen haar de opdracht te geven. Wij zijn in ieder geval super tevreden over haar inzet en de afloop (snelle verkoop en aankoop)!

9 , 2
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
14 november 2017
Door:
Thomas Cherpanath

Detailscore

Erg professioneel: je weet tevoren waar je aan toe bent, flexibel in de data en tijden voor de taxatie. Duidelijk taxatierapport met mooie foto's en een reële inschatting van de waarde. Tenslotte erg vriendelijk en behulpzaam!

9 , 8
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
14 november 2017
Door:
Daphne

Detailscore

Wij hebben LMG Taxatie ingeschakeld voor het taxeren van een woning tbv de aankoop van die woning. Liesbeth heeft ontzettend snel en vakkundig de taxatie verzorgd. Heel fijn ook met een mail waarin je nog even goed ziet waartoe je opdracht geeft. En het taxatierapport ontvingen wij al boven verwachting snel! Daarnaast is de communicatie ook zeer goed, vriendelijk en prettig.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.