Alle beoordelingen

LMG Taxatie

Breukelen

Adresgegevens
Breukelen
Straatweg 79



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 8
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
06 mei 2020
Door:
Paul Recter

Detailscore

Snelle service en prettige samenwerking. Wanneer er onduidelijkheden waren werd er direct contact gezocht en het issue opgelost.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
05 mei 2020
Door:
Monique Sontrop

Detailscore

Uitstekend, professioneel, snel, accuraat en uiterst vriendelijk!

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
21 april 2020
Door:
Cees Hoff

Detailscore

zeer prettig éénpersoonskantoor, Liesbeth is heel efficient, servicegericht en reageert snel en adequaat. Echt Top!!

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
23 maart 2020
Door:
Pim

Detailscore

Uitermate goed. Snel van reactie, per Whatsapp bereikbaar, heldere communicatie en komt afspraken nauwgezet na.

9 , 6
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
23 maart 2020
Door:
Ernst Meijer

Detailscore

Zeer goed. Vakkundige en snelle taxatie gedaan voor ons huis.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
03 maart 2020
Door:
sander

Detailscore

Het had niet beter kunnen verlopen! Liesbeth is duidelijk en behulpzaam in communicatie, snel en netjes. Het contact is telefonisch verlopen en zelfs na kantooruren kreeg ik soms reactie. Erg prettig!

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
26 februari 2020
Door:
Janet van IJzeren

Detailscore

Het was een zeer prettig en uitermate professioneel contact met het kantoor / Mevrouw Molenkamp. Zij heeft de taxatie snel, duidelijk en adequaat uitgevoerd! Dank en complimenten!

9 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
13 februari 2020
Door:
R Janssen

Detailscore

Zeer goede ervaring, erg snelle service en zeer klantgericht. 100% tevreden.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
06 februari 2020
Door:
Liesbeth Dhondt

Detailscore

Betrokken, betrouwbaar, geduldig, enthousiast en zeer vakkundig!!

8 , 9
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
11 december 2019
Door:
Hans Zimmer

Detailscore

Erg positief, enthousiaste benadering en meedenkend met de klant

9 , 2
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
10 december 2019
Door:
Rick Hoek

Detailscore

Vriendelijke en zeer spontane vrouw die goed met haar werk bezig is, verstand van heeft en veel plezier in haar werk heeft, vlotte communicatie en goede en snelle afhandeling.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
22 november 2019
Door:
Esther Goedman

Detailscore

Liesbeth Molenkamp-Geubels RMT is een zeer betrokken, enthousiaste professional. Ze is hands-on, denkt mee, reageert snel. En met gezonde dosis humor. Ik heb haar ingehuurd voor taxatie van mijn nieuwe woning, maar heb haar leren kennen toen zij mijn vorige woning in opdracht van nieuwe koper, kwam taxeren.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
13 november 2019
Door:
jan erisman

Detailscore

Ik heb nog nooit zo een goede aankoopmakelaar gehad, dit is mijn 3e huis en wat een inzet. Altijd bereikbaar en Liesbeth heeft echt goed met mij meegedacht. Mij ook echt goed ondersteund. De onderhandelingen zijn ook zo goed gedaan ze is er echt helemaal voor gegaan ik kon ook met al mijn vragen bij haar terecht. Ben echt superblij hoe het is verlopen dat zie je niet snel. Het was zelfs zo dat ze mij ook duidelijk heeft gemaakt wat de [Meer]

Ik heb nog nooit zo een goede aankoopmakelaar gehad, dit is mijn 3e huis en wat een inzet. Altijd bereikbaar en Liesbeth heeft echt goed met mij meegedacht. Mij ook echt goed ondersteund. De onderhandelingen zijn ook zo goed gedaan ze is er echt helemaal voor gegaan ik kon ook met al mijn vragen bij haar terecht. Ben echt superblij hoe het is verlopen dat zie je niet snel. Het was zelfs zo dat ze mij ook duidelijk heeft gemaakt wat de nadelen van het huis waren want het is een huis met best wat gebreken zodat ik daar goed over na kon denken. Ze had ook kunnen denken het levert mij extra geld op als de aankoop doorgaat maar dat was echt niet het geval. Door de eerlijkheid en oprechtheid van Liesbeth zou ik haar zeker aanraden aan iedereen. Ik ben niet iemand die snel een 10 geeft maar dit is echt een dikke 10 waard. Minder

9 , 7
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
08 november 2019
Door:
Wouter Huizer

Detailscore

Goed. Weinig woorden nodig, direct, zakelijk en professioneel: goede professionele afstand. Keurig en discreet. Gewoon ook prettig.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
07 november 2019
Door:
Sasha

Detailscore

Fijne en snelle hulp.

9 , 7
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
04 november 2019
Door:
Peter Noordzij

Detailscore

Met Liesbeth Molenkamp heb ik zeer goede ervaringen. Zij nam heel ruim de tijd om met ons als verkopers de beste prijs en het beste moment te bepalen. Zij heeft het voor elkaar gekregen om het maximale eruit te halen. Haar betrokkenheid bij ons als haar opdrachtgevers was zeer groot vanaf het allereerste contact tot zelfs na de overdracht. En op elke vraag of opmerking, of we die nu overdag of 's avonds bedachten, er kwam direct reactie.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
01 november 2019
Door:
Geronimo Schuurman

Detailscore

Super goede ervaringen met deze taxateur gehad. Super snel en goed in de communicatie. Vriendelijk accuraat en komt haar afspraken na.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
17 oktober 2019
Door:
Ursula Wassenaar

Detailscore

Aanrader! Positief, deskundig, eerlijk, prettig in de omgang en erg snel met reageren!

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
27 september 2019
Door:
Cristian Dobre

Detailscore

Uitstekend! Prima comunicatie, snel afhandelen.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
25 september 2019
Door:
Herman Scheper

Detailscore

Wij hebben Liesbeth ervaren als een zeer prettige, enthousiasme, gedreven, professionele makelaar. Liesbeth geeft haar eigen persoonlijke touch aan dingen, die ons ons erg aansprak.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
02 augustus 2019
Door:
Coriene vanZanten

Detailscore

Het contact was heel prettig door de persoonlijke benadering van Liesbeth en het snel reageren op vragen van ons. Prima advies om het huis zo goed mogelijk in de markt te zetten. In ons geval het in de arm nemen van een geweldige styliste, tevens fotografe, hetgeen zeker geholpen heeft bij de snelle verkoop. Van harte aanbevolen!

9 , 9
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
24 juli 2019
Door:
Ellen van Nieuwenhuizen-Struik

Detailscore

Persoonlijke enthousiaste makelaar. Deed zowel de verkoop als aankoop. Zorgde ervoor dat we met beide benen op de grond bleven, straalde rust en vertrouwen uit. Ik kan iedereen deze makelaar aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
19 juli 2019
Door:
Niels de Groene

Detailscore

9 , 3
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
18 juli 2019
Door:
Bart Goedendorp

Detailscore

Ik ben snel te woord gestaan en een afspraak was zo gemaakt. De beoordeling van het huis en het opstellen van het taxatierapport waren accuraat, professioneel en naar wens. Ik zou LMG aanraden.

10 , 0
Kantoor:
LMG Taxatie
Datum:
01 juli 2019
Door:
Nicole

Detailscore

Liesbeth heeft ons super snel en adequaat geholpen met de taxatie van onze nieuwe woning.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.