Adresgegevens
Broek Op Langedijk
Marktplein 77 a
1721CK


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Van de Ridder Makelaars
Datum:
15 januari 2019
Door:
Mevrouw Groen

Detailscore

Een fijne nuchtere makelaar, ons huis was snel verkocht. na een bezichtiging kregen wij een belletje hoe het was gegaan. Super in communicatie !! Mochten wij ons huis nog eens verkopen of een huis aan kopen gaan wij zeker weer voor Van de Ridder Makelaars.

9 , 6
Kantoor:
Van de Ridder Makelaars
Datum:
27 december 2018
Door:
Stephan

Detailscore

Tijdens het gehele aankoopproces zijn wij zeer goed en vakkundige begeleid door het team van Van de Ridder. Het persoonlijke advies, de scherpe onderhandelingen werden door ons zeer gewaardeerd.

9 , 9
Kantoor:
Van de Ridder Makelaars
Datum:
06 december 2018
Door:
Ben

Detailscore

Onze makelaar Angela en haar team werken als een goed geoliede machine met elkaar samen. Zij hebben ons een gevoel van vertrouwen en rust gegeven in een voor ons bijzonder spannende periode. Je verkoopt tenslotte niet elke dag je huis. Vanaf het eerste gesprek, de op maat afgestemde adviezen, het maken van afspraken tot aan het tekenen van de koopovereenkomst zijn wij bijzonder goed begeleid en kregen wij voldoende uitleg over onze mogelijkheden. Dit makelaarskantoor is echt een aanrader [Meer]

Onze makelaar Angela en haar team werken als een goed geoliede machine met elkaar samen. Zij hebben ons een gevoel van vertrouwen en rust gegeven in een voor ons bijzonder spannende periode. Je verkoopt tenslotte niet elke dag je huis. Vanaf het eerste gesprek, de op maat afgestemde adviezen, het maken van afspraken tot aan het tekenen van de koopovereenkomst zijn wij bijzonder goed begeleid en kregen wij voldoende uitleg over onze mogelijkheden. Dit makelaarskantoor is echt een aanrader in de regio. Bedankt voor de goede begeleiding. Minder

10 , 0
Kantoor:
Van de Ridder Makelaars
Datum:
05 april 2018
Door:
Mika

Detailscore

Een huis verkopen doe je niet elke dag en er komen veel dingen bij kijken die uiteindelijk bepalend zijn voor het eind resultaat. Een deskundige makelaar die plaatselijk bekend is met een goeie reputatie vond ik heel belangrijk. Tijdens het verkoopproces is een snelle en open communicatie van groot belang. Mijn makelaar deed dat geweldig en het resultaat was er ook naar. Niets dan lof !

10 , 0
Kantoor:
Van de Ridder Makelaars
Datum:
15 maart 2018
Door:
Jolanda

Detailscore

Onze woning is heel snel verkocht voor een hele mooie prijs. Duidelijke afspraken en een heldere uitleg betreft onze wensen, voorwaarden, mogelijkheden en het hele traject van de verkoop. Vlot en makkelijk verloop. De samenwerking met de makelaar is heel goed en zeer prettig. Alle binnendienst medewerkers zijn goed op de hoogte van alles omtrent de verkoop van de woning. Aan te raden als makelaar!!

9 , 8
Kantoor:
Van de Ridder Makelaars
Datum:
15 februari 2018
Door:
Wietske

Detailscore

De samenwerking met Dennis was heel plezierig. De makelaar was zeer deskundig en attent met het informeren en op de hoogte houden gedurende alle processen die bij de voorbereiding en de verkoop zelf speelden. We kijken er heel tevreden op terug.

10 , 0
Kantoor:
Van de Ridder Makelaars
Datum:
31 januari 2018
Door:
Marleen Bruin

Detailscore

Wij hebben de bemiddeling en verkoop van onze woning door Van de Ridder Makelaars als zeer prettig ervaren. Menno en zijn collega's hebben ons van begin tot eind goed op de hoogte gehouden van het verkoopproces. Ons huis was binnen 1 week verkocht en voor een fantastische prijs en met de beste condities.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.