Bericht

Bijzonder Wonen

Bruchem

Adresgegevens
Vestiging: Bruchem
Peperstraat 29
5314AM

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Laatste 5 beoordelingen

 • 10 , 0
  Datum:
  05 feb 2020
  Beoordelaar:
  Mecheline

  Heel erg goed. Frank is zeer plezierig in de omgang, flexibel, geeft waardevolle ...

  Heel erg goed. Frank is zeer plezierig in de omgang, flexibel, geeft waardevolle adviezen, is beschaafd, komt afspraken stipt na en neemt de tijd voor zijn klanten. In het proces van onderhandelingen was dat niet anders. Ook voor kopers zal hij een plezierige gesprekspartner zijn geweest. Ook is hij erg attent. Zo nam hij op de dag van het tekenen van het koopcontract taart mee met daarop een afbeelding van ons huis en gaf hij ons na het transport bij de notaris een mand gevuld met lekkers uit de streek. Ook was het contact met Jeannette van Haaften, Frank’s echtgenote, die op de achtergrond ondersteunende werkzaamheden verrichtte, heel plezierig. Wij kunnen Frank als makelaar zeer aanbevelen.

 • 9 , 6
  Datum:
  10 dec 2012
  Beoordelaar:
  Arjan Kolbach

  Buitengewone service, helder en duidelijk vanaf dag 1, veel kennis, goede adviezen en ...

  Buitengewone service, helder en duidelijk vanaf dag 1, veel kennis, goede adviezen en niets is te veel. Erg plezierig om mee te werken en te weten dat alles tot in de kleine puntjes wordt geregeld. Net dat stapje extra wat het verschil maakt.

 • 9 , 4
  Datum:
  22 okt 2012
  Beoordelaar:
  Tineke en Zeger Salomé

  Wij zijn bijzonder correct geholpen. Het advies was niet té hoog met de ...

  Wij zijn bijzonder correct geholpen. Het advies was niet té hoog met de prijs te gaan zitten, maar toch aanvaardbaar. In heel korte tijd was onze mooi gelegen dijkwoning verkocht. Wij kregen altijd direct antwoord op onze vragen, ook al was dat soms buiten kantoortijd.

 • 8 , 6
  Datum:
  22 aug 2012
  Beoordelaar:
  Arend de Jong

  Frank Haze biedt uiterst prettige service in een moeilijke markt. Uitstekende fotografie en ...

  Frank Haze biedt uiterst prettige service in een moeilijke markt. Uitstekende fotografie en promotie. Toen er een kans kwam om in een dunne markt toch te verkopen, zat hij er bovenop. Verkocht ons huis binnen een maand of 4 voor 10% onder de vraagprijs. Gewoon goed, solide en prettig. In Zalbommel en regio de enige serieuze makelaar, zonder twijfel.

 • 9 , 0
  Datum:
  05 juli 2012
  Beoordelaar:
  Frank Brilman

  Vooraf: Bijzonder wonen heeft ons professioneel (zorgvuldig & respect) overtuigd hoe de markt op ...

  Vooraf: Bijzonder wonen heeft ons professioneel (zorgvuldig & respect) overtuigd hoe de markt op dit moment werkt en wat verstandig is (ipv gewenst)als verkopende partij. Tijdens: Optimale begeleiding van potentiele kopers (weer respect & zorgvuldig én resultaatgericht)en verkopers. Zowel adviesmatig als 'mentaal'. Na: Geweldige nazorg (ipv uit het oog...) onverwachte extra hulp bij aankoop nieuwe woning. Samengevat: voortdurend verwachtingen overtroffen op professionele wijze met vakmanschap, commerciele daadkracht en relatie.

Claimen

Hallo -en super dat je graag jouw pagina gratis wilt claimen. Vul hieronder het formulier in en we gaan jouw claim zsm voor je verwerken!

Met een geclaimde pagina krijg je veel extra mogelijkheden. De belangrijkste:

 • je kan reageren op ontvangen beoordelingen
 • overzicht van de geleverde diensten en je werkgebied
 • getoond worden bij zoekresultaten in jouw werkgebied (bij premium account)
 • overzicht van makelaars en medewerkers met individuele beoordelingen per makelaar

Na een handmatige en zorgvuldige persoonlijke controle wordt de toegang geactiveerd. Je ontvangt daar per e-mail een bevestiging van.
Uit ervaring weten we dat een geclaimde pagina extra business oplevert!


Uw naam *
Telefoonnummer
Email *

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.