ikzoekuwhuis.nl

Bruchem


Adresgegevens
Vestiging: Bruchem
Peperstraat 29 A
5314AM Bruchem

ikzoekuwhuis.nl

0418515864

Bellen

Contact-Makelaar WIDBM

Invalid Input
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input

Over ikzoekuwhuis.nl

ikzoekuwhuis.nl is gekozen tot 'Wie is de beste makelaar in 2019 provincie Gelderland'

ikzoekuwhuis is een onafhankelijk werkende aankoopmakelaar. En werkt uitsluitend in het belang van de koper. Service, kwaliteit, professioneel, empathisch vermogen, persoonlijk: het zijn geen woorden maar daden! Er wordt geschakeld met korte lijnen en één contactpersoon: Mariet Kamphuis zelf!

De basis van het werkgebied is de Bommelerwaard, het Rivierenland, De Betuwe, Den Bosch, Rosmalen, Empel, Vught, Vlijmen, Tilburg, Oss, Veghel, etc. (Gelderland en Noord-Brabant). Maar Nederland is niet zo groot. En de vestigingsplaats van ikzoekuwhuis.nl is Bruchem (Zaltbommel), direct aan de A2; midden in het land. In de provincie Gelderland. 

ikzoekuwhuis.nl zoekt, vindt en koopt voor jou het juiste huis voor de beste prijs aan. Als je zelf al je droomhuis hebt gevonden, stapt Mariet Kamphuis van ikzoekuwhuis.nl in op het moment waarop jij dé aankoopmakelaar kan gebruiken. Heb je nog geen idee waar jouw nieuwe droomhuis staat? Samen met ikzoekuwhuis.nl wordt ook jouw droomhuis gevonden! Dé aankoopmakelaar kost je geen geld. Maar bespaart je geld, tijd en stress. Haalt angels en onzekerheden weg en/of lost ze op, zowel bouwkundig, juridisch als financieel.

Dé aankoopmakelaar
- gaat voor het beste resultaat zowel in prijs als voorwaarden
- heeft een groot netwerk (o.a. interieur advies, architecten, bouwkundigen, vastgoed advocaat, omgevingsjurist, notarissen, financieel adviseurs, klus/bouwbedrijven) waar ook jij je voordeel mee kan doen. Zo wordt een huis kopen, jouw droomhuis, echt leuk! 

ikzoekuwhuis.nl Mariet Kamphuis blijft aan je gekoppeld vanaf dag 1 tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris. Als ervaren aankoopmakelaar (sinds 2007) kent ze het klappen van de zweep. Er worden huizen, appartementen en bouwkavels aangekocht. In alle soorten, maten en prijzen. Mariet heeft inmiddels al honderden huizen aangekocht. Maar, ieder huis, appartement of bouwkavel is weer anders. Het is niet steeds weer 'het zelfde kunstje' doen. Zeker niet! Denk nu niet: ik kan het zelf. Echt waar: dé aankoopmakelaar kan het beter. Het is een vak apart, dat je er niet zo maar even bij doet. De verkoper neemt een eigen makelaar in de arm om het beste resultaat te behalen. Waarom jij als koper dan niet? Neem ook je eigen aankoopmakelaar mee. En koop het juiste huis voor de beste prijs en voorwaarden. 

ikzoekuwhuis.nl is actief op social media. Onder andere LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram. Op deze pagina's worden regelmatig up-date's geplaatst van aangekochte huizen, nieuwtjes op de woningmarkt, verhuis-inspiraties, 'geheime huizen' en huizen waar ikzoekuwhuis.nl naar op zoek is. 


Services

 • Aankoop

Werkgebieden

 • Zaltbommel
 • Tiel
 • Rossum
 • Rosmalen
 • Oss
 • Kerkdriel
 • Hedel
 • Geldermalsen
 • Den Bosch
 • Bruchem

Aangesloten bij


Woningaanbod

ikzoekuwhuis.nl is exclusief en onafhankelijk AANKOOPMAKELAAR en heeft geen eigen woningaanbod voor verkoop. Is wel altijd op zoek naar huizen die nog niet te koop staan. Maar waarvan de eigenaar wel verhuisplannen heeft. We noemen dit 'geheime huizen'. Kijk voor meer informatie op de website van ikzoekuwhuis.nl 

Makelaars & Adviseurs

 • Mariet Kamphuis

  Placeholder

  Mariet Kamphuis

  oprichter / eigenaar


Vestiging

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Wie is De Beste Makelaar Awards

Laatste 5 beoordelingen

 • 10 , 0
  Kantoor:
  ikzoekuwhuis.nl
  Datum:
  06 mrt 2020 23:02
  Beoordelaar:
  Robin & Milou

  Mariet heeft ons geholpen bij de aanschaf van een woning. Door haar goede [Meer]

  Mariet heeft ons geholpen bij de aanschaf van een woning. Door haar goede contacten in de omgeving konden we snel een deal sluiten met de verkoper. Veel van het werk (en zorgen) worden uit handen genomen. Wij hebben de hulp van Mariet als zeer goed ervaren, een echte aanrader! Minder

  Jullie zijn wel in sneltreinvaart gegaan met de aankoop! Maar jullie konden het aan! Het was prettig snel en slim schakelen met elkaar. Binnenkort krijgen jullie de sleutel van een prachtig 'statig huis'. Jullie eigen huis!

 • 10 , 0
  Kantoor:
  ikzoekuwhuis.nl
  Datum:
  25 feb 2020 17:51
  Beoordelaar:
  Theo en Evelien Fraaije

  Mariet heeft ons heel fijn geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning. [Meer]

  Mariet heeft ons heel fijn geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning. Geen vraag was haar teveel en konden altijd op haar rekenen . Is gewoon fijn als je je op je gemak voelt en jezelf kunt zijn bij een makelaar, en dat was bij Mariet zeker het geval. Minder

  Een ander huis kopen is altijd spannend. En helemaal als je al je leven lang in hetzelfde huis hebt gewoond. Het was heel fijn om de aankoop van jullie stap naar een nieuw fijn (t)huis te mogen doen. Het was teamwork!

 • 9 , 8
  Kantoor:
  ikzoekuwhuis.nl
  Datum:
  24 feb 2020 20:18
  Beoordelaar:
  Jan Hogenhout

  Meer dan prima. Prettig in de omgang maar bovenal zeer kundig en goed [Meer]

  Meer dan prima. Prettig in de omgang maar bovenal zeer kundig en goed thuis in de markt. Kortom, een aanrader om zaken mee te doen. Minder

  Dank je wel Jan. Het is ook fijn om met jullie samen te werken. Vertrouwen en betrouwbaarheid, weten wat jullie willen, en dat omzetten naar de juiste aankoop. Het is helemaal goed gekomen!

 • 9 , 2
  Kantoor:
  ikzoekuwhuis.nl
  Datum:
  24 feb 2020 19:59
  Beoordelaar:
  G. Meyers

  Altijd bereikbaar of snelle terugkoppeling. Goed luisterend naar klant wensen. Aandacht voor details. Breed netwerk. [Meer]

  Altijd bereikbaar of snelle terugkoppeling. Goed luisterend naar klant wensen. Aandacht voor details. Breed netwerk. Minder

  Soms is de weg lang en vol hindernissen naar een nieuw huis. Dat was nodig, bleek uiteindelijk, om binnenkort naar het goede (t)huis te verhuizen. Fijn dat we al zoveel jaar aan elkaar zijn verbonden en weten wat we uiteindelijk aan elkaar hebben. Weer een mooi project met afgesloten. Dank!

 • 8 , 5
  Kantoor:
  ikzoekuwhuis.nl
  Datum:
  24 feb 2020 17:16
  Beoordelaar:
  Nadja louwerse

  Het contact met Mariet kamphuis was heel prettig en persoonlijk. Ze gaf blijk [Meer]

  Het contact met Mariet kamphuis was heel prettig en persoonlijk. Ze gaf blijk van grote betrokkenheid, efficiëntie en doortastendheid. Ik beveel haar zeker aan ander kopers aan. Minder

  Dank Nadja voor het delen van je ervaring. We hebben een bijzonder en mooi traject doorlopen. Dat begon in de zomer van 2019. En nu, vele maanden later, ligt bijna de sleutel klaar van jullie nieuwe huis. Jullie verhuizen van Zeeland naar Gelderland. Verruilen een prachtig monumentaal pand voor een comfortabele en levensloopbestendig huis. Een grote verandering. Maar die zeker past bij jullie levensfase.

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.