ikzoekuwhuis.nl

Bruchem


Adresgegevens
Vestiging: Bruchem
Peperstraat 29 A
5314AM Bruchem

ikzoekuwhuis.nl

0418515864

Bellen

Contact-Makelaar WIDBM

Invalid Input
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input

Over ikzoekuwhuis.nl

ikzoekuwhuis Mariet Kamphuis is een onafhankelijk werkende aankoopmakelaar. En werkt uitsluitend in het belang van de koper. Service, kwaliteit, professioneel, empathisch vermogen, persoonlijk: het zijn geen woorden maar daden! Er wordt geschakeld met korte lijnen en één contactpersoon: Mariet Kamphuis zelf!

De basis van het werkgebied is de Bommelerwaard, het Rivierenland, De Betuwe, Den Bosch, Rosmalen, Empel, Vught, Vlijmen, Tilburg, Oss, Veghel, etc. (Gelderland en Noord-Brabant). Maar Nederland is niet zo groot. En de vestigingsplaats van ikzoekuwhuis.nl is Bruchem (Zaltbommel), direct aan de A2; midden in het land. 

ikzoekuwhuis.nl zoekt, vindt en koopt voor jou het juiste huis voor de beste prijs aan. Als je zelf al je droomhuis hebt gevonden, stapt Mariet Kamphuis van ikzoekuwhuis.nl in op het moment waarop jij dé aankoopmakelaar kan gebruiken. Heb je nog geen idee waar jouw nieuwe droomhuis staat? Samen met ikzoekuwhuis.nl wordt ook jouw droomhuis gevonden! Dé aankoopmakelaar kost je geen geld. Maar bespaart je geld, tijd en stress. Haalt angels en onzekerheden weg en/of lost ze op, zowel bouwkundig, juridisch als financieel.

Dé aankoopmakelaar
- gaat voor het beste resultaat zowel in prijs als voorwaarden
- heeft een groot netwerk (o.a. interieur advies, architecten, bouwkundigen, vastgoed advocaat, omgevingsjurist, notarissen, financieel adviseurs, klus/bouwbedrijven) waar ook jij je voordeel mee kan doen. Zo wordt een huis kopen, jouw droomhuis, echt leuk! 

ikzoekuwhuis.nl Mariet Kamphuis blijft aan je gekoppeld vanaf dag 1 tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris. Als ervaren aankoopmakelaar (sinds 2007) kent ze het klappen van de zweep. Er worden huizen, appartementen en bouwkavels aangekocht. In alle soorten, maten en prijzen. Mariet heeft inmiddels al honderden huizen aangekocht. Maar, ieder huis, appartement of bouwkavel is weer anders. Het is niet steeds weer 'het zelfde kunstje' doen. Zeker niet! Denk nu niet: ik kan het zelf. Echt waar: dé aankoopmakelaar kan het beter. Het is een vak apart, dat je er niet zo maar even bij doet. De verkoper neemt een eigen makelaar in de arm om het beste resultaat te behalen. Waarom jij als koper dan niet? Neem ook je eigen aankoopmakelaar mee. En koop het juiste huis voor de beste prijs en voorwaarden. 

ikzoekuwhuis.nl is actief op social media. Onder andere LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram. Op deze pagina's worden regelmatig up-date's geplaatst van aangekochte huizen, nieuwtjes op de woningmarkt, verhuis-inspiraties, 'geheime huizen' en huizen waar ikzoekuwhuis.nl naar op zoek is. 


Services

 • Aankoop

Werkgebieden

 • Zaltbommel
 • Tiel
 • Rossum
 • Rosmalen
 • Oss
 • Kerkdriel
 • Hedel
 • Geldermalsen
 • Den Bosch
 • Bruchem

Aangesloten bij


Woningaanbod

ikzoekuwhuis.nl is exclusief en onafhankelijk AANKOOPMAKELAAR en heeft geen eigen woningaanbod voor verkoop. Is wel altijd op zoek naar huizen die nog niet te koop staan. Maar waarvan de eigenaar wel verhuisplannen heeft. We noemen dit 'geheime huizen'. Kijk voor meer informatie op de website van ikzoekuwhuis.nl 

Makelaars & Adviseurs

 • Mariet Kamphuis

  Placeholder

  Mariet Kamphuis

  oprichter / eigenaar


Vestiging

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Wie is De Beste Makelaar Awards

Laatste 5 beoordelingen

 • 9 , 7
  Kantoor:
  ikzoekuwhuis.nl
  Datum:
  12 jan 2020 17:33
  Beoordelaar:
  Thomas en Laura

  Op zoek gegaan naar een aankoopmakelaar, en via meerdere enthousiaste mensen bij Mariet [Meer]

  Op zoek gegaan naar een aankoopmakelaar, en via meerdere enthousiaste mensen bij Mariet terecht gekomen. Ook wij hebben haar naam alweer bij kennissen genoemd, want ook wij zijn super tevreden! Mariet denkt actief mee, adviseert wat wel/niet te doen bij bezichtigingen, durft goed te onderhandelen en heeft een netwerk waar je bij vervolgstappen gebruik van kan maken. Top! Minder

  Dank Thomas en Laura voor het delen van jullie ervaring. We hebben een mooi traject afgesloten. Het heeft enkele maanden geduurd voordat jullie droomhuis op de markt kwam. Maar door verschillende huizen eerst te hebben bezichtigd werd het ook duidelijk waar de focus moest liggen. Binnenkort krijgen jullie de sleutel en kunnen jullie verhuizen naar hèt huis. Jullie droomhuis.

 • 10 , 0
  Kantoor:
  ikzoekuwhuis.nl
  Datum:
  06 jan 2020 09:07
  Beoordelaar:
  Martijn en Inga
  Super enthousiast, denkt goed mee en heeft heel veel kennis van de markt.

  Het was bij jullie wel even spannend bij de aankoop van het huis. Het huis dat we uiteindelijk hebben laten schieten. Daarvoor is een veel beter en mooier huis in de plaats gekomen. Een 'geheim huis', wel te koop, niet via funda maar binnen mijn netwerk. Jullie hebben een goede keuze gemaakt. Dank voor het delen van de ervaring.

 • 10 , 0
  Kantoor:
  ikzoekuwhuis.nl
  Datum:
  02 jan 2020 10:39
  Beoordelaar:
  Karin van Santen

  Oh Karin wat hebben we een leuk en spannend traject gehad met de aankoop van jullie huis. Met wederzijds vertrouwen en teamwork wonen jullie nu in jullie droomhuis. Jullie huis was niet te koop via funda, maar binnen het eigen netwerk. Dank voor de mooie 10!

 • 9 , 2
  Kantoor:
  ikzoekuwhuis.nl
  Datum:
  01 jan 2020 12:57
  Beoordelaar:
  Antoinette veltman
  Top! Staat altijd klaar, niets is haar teveel.

  Tijdens de aankoop van jullie nieuwe huis kwam er veel bij kijken. Uiteindelijk wonen jullie nu in heerlijk huis dat voelt als een echt thuis. Geniet er heel lang van!

 • 10 , 0
  Kantoor:
  ikzoekuwhuis.nl
  Datum:
  01 jan 2020 08:04
  Beoordelaar:
  Jos Danse
  Plezierig in de omgang, vertrouwenwekkend en kundig voor haar vak, gegeven de goede resultaten.

  Dank Jos voor je mooie beoordeling. Jullie zijn van de ene kant van het land naar het andere kant verhuisd. Van stijlvol huis naar een comfortabele bungalow. We hebben een waardevol en gezellig traject met elkaar doorlopen. Dat heeft geresulteerd in een heerlijk nieuw thuis.

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.