ikzoekuwhuis.nl

Bruchem


Adresgegevens
Vestiging: Bruchem
Peperstraat 29 A
5314AM Bruchem

ikzoekuwhuis.nl

0418515864

Bellen

Contact-Makelaar WIDBM

Invalid Input
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input

Over ikzoekuwhuis.nl

ikzoekuwhuis.nl is gekozen tot 'Wie is de beste makelaar in 2019 provincie Gelderland'

ikzoekuwhuis is een onafhankelijk werkende aankoopmakelaar. En werkt uitsluitend in het belang van de koper. Service, kwaliteit, professioneel, empathisch vermogen, persoonlijk: het zijn geen woorden maar daden! Er wordt geschakeld met korte lijnen en één contactpersoon: Mariet Kamphuis zelf!

De basis van het werkgebied is de Bommelerwaard, het Rivierenland, De Betuwe, Den Bosch, Rosmalen, Empel, Vught, Vlijmen, Tilburg, Oss, Veghel, etc. (Gelderland en Noord-Brabant). Maar Nederland is niet zo groot. En de vestigingsplaats van ikzoekuwhuis.nl is Bruchem (Zaltbommel), direct aan de A2; midden in het land. In de provincie Gelderland. 

ikzoekuwhuis.nl zoekt, vindt en koopt voor jou het juiste huis voor de beste prijs aan. Als je zelf al je droomhuis hebt gevonden, stapt Mariet Kamphuis van ikzoekuwhuis.nl in op het moment waarop jij dé aankoopmakelaar kan gebruiken. Heb je nog geen idee waar jouw nieuwe droomhuis staat? Samen met ikzoekuwhuis.nl wordt ook jouw droomhuis gevonden! Dé aankoopmakelaar kost je geen geld. Maar bespaart je geld, tijd en stress. Haalt angels en onzekerheden weg en/of lost ze op, zowel bouwkundig, juridisch als financieel.

Dé aankoopmakelaar
- gaat voor het beste resultaat zowel in prijs als voorwaarden
- heeft een groot netwerk (o.a. interieur advies, architecten, bouwkundigen, vastgoed advocaat, omgevingsjurist, notarissen, financieel adviseurs, klus/bouwbedrijven) waar ook jij je voordeel mee kan doen. Zo wordt een huis kopen, jouw droomhuis, echt leuk! 

ikzoekuwhuis.nl Mariet Kamphuis blijft aan je gekoppeld vanaf dag 1 tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris. Als ervaren aankoopmakelaar (sinds 2007) kent ze het klappen van de zweep. Er worden huizen, appartementen en bouwkavels aangekocht. In alle soorten, maten en prijzen. Mariet heeft inmiddels al honderden huizen aangekocht. Maar, ieder huis, appartement of bouwkavel is weer anders. Het is niet steeds weer 'het zelfde kunstje' doen. Zeker niet! Denk nu niet: ik kan het zelf. Echt waar: dé aankoopmakelaar kan het beter. Het is een vak apart, dat je er niet zo maar even bij doet. De verkoper neemt een eigen makelaar in de arm om het beste resultaat te behalen. Waarom jij als koper dan niet? Neem ook je eigen aankoopmakelaar mee. En koop het juiste huis voor de beste prijs en voorwaarden. 

ikzoekuwhuis.nl is actief op social media. Onder andere LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram. Op deze pagina's worden regelmatig up-date's geplaatst van aangekochte huizen, nieuwtjes op de woningmarkt, verhuis-inspiraties, 'geheime huizen' en huizen waar ikzoekuwhuis.nl naar op zoek is. 


Services

 • Aankoop

Werkgebieden

 • Zaltbommel
 • Tiel
 • Rossum
 • Rosmalen
 • Oss
 • Kerkdriel
 • Hedel
 • Geldermalsen
 • Den Bosch
 • Bruchem

Aangesloten bij


Woningaanbod

ikzoekuwhuis.nl is exclusief en onafhankelijk AANKOOPMAKELAAR en heeft geen eigen woningaanbod voor verkoop. Is wel altijd op zoek naar huizen die nog niet te koop staan. Maar waarvan de eigenaar wel verhuisplannen heeft. We noemen dit 'geheime huizen'. Kijk voor meer informatie op de website van ikzoekuwhuis.nl 

Makelaars & Adviseurs

 • Mariet Kamphuis

  Placeholder

  Mariet Kamphuis

  oprichter / eigenaar


Vestiging

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Wie is De Beste Makelaar Awards

Laatste 5 beoordelingen

 • 10 , 0
  Kantoor:
  ikzoekuwhuis.nl
  Datum:
  05 juli 2020 14:49
  Beoordelaar:
  Patricia en Anjo

  Vanaf het eerste gesprek hebben we fijn met Mariet samen gewerkt. Het kostte [Meer]

  Vanaf het eerste gesprek hebben we fijn met Mariet samen gewerkt. Het kostte wat tijd om het juiste huis te vinden maar nu is dat er. Nu kunnen wij ook echt verder. Mariet is enthousiast, werkt hard en zet haar tanden er in. De belangen van de klant staan voorop. Een echte aanrader. Minder

 • 8 , 0
  Kantoor:
  ikzoekuwhuis.nl
  Datum:
  21 juni 2020 14:48
  Beoordelaar:
  Thomas Balvers

  Zeer tevreden, zelfs in de huidige 'bijzondere' situatie een woning kunnen vinden die [Meer]

  Zeer tevreden, zelfs in de huidige 'bijzondere' situatie een woning kunnen vinden die aan onze eisen voldoet Minder

  De aankoop van jullie huis in deze hectische woningmarkt is gelukt. We hebben diverse huizen bekeken en ook weer afgeserveerd. Uiteindelijk kwam jullie wenshuis weer terug op de markt. En toen konden we doorpakken. Het is aan jullie besteed om te klussen en je eigen draai er aan te geven. De locatie is top. Het huis ook. En jij en Karlijn zijn een team dat het aankan!

 • 10 , 0
  Kantoor:
  ikzoekuwhuis.nl
  Datum:
  16 juni 2020 14:40
  Beoordelaar:
  Leon en Pauline

  (Nog) niet kopen kan soms ook een goed besluit zijn! Dankzij IkZoekUwHuis en het [Meer]

  (Nog) niet kopen kan soms ook een goed besluit zijn! Dankzij IkZoekUwHuis en het geduld van Mariet tot de ontdekking komen dat je huidige leuke huis voor nu nog prima past. Dat is ook een vermelding waard! Waarom verhuizen als het alternatief je niet blijer maakt en tot teveel onrust leidt?! Een zoekproces met een voorlopig verrassend 'einde' ... loos genieten van ons magnifieke uitzicht in ons eigen fijne stadje. Een groot dankjewel! Voor ons was jij de prikkelende mentor die met humor, wijsheid en geduld dé spiegel voorhield. Eigenlijk onbetaalbaar! (T)huis gevonden! Leon & Pauline Minder

  Dank voor jullie eerlijke beoordeling. En dan ook nog met een 10! En inderdaad voor jullie de beste keuze om (nog even) niet te gaan verhuizen. Jullie eigen huis voldoet bijna aan alles. Beter hebben we niet gevonden. Geniet van wat jullie nu hebben!

 • 10 , 0
  Kantoor:
  ikzoekuwhuis.nl
  Datum:
  14 juni 2020 21:20
  Beoordelaar:
  Wim en Gea

  Het voelde vanaf het eerste gesprek goed. Mariet heeft voor ons het huis gevonden [Meer]

  Het voelde vanaf het eerste gesprek goed. Mariet heeft voor ons het huis gevonden wat goed past bij onze wensen. Ze is goed bereikbaar, denkt in mogelijkheden en schakelde snel met ons mee. Het hele aankoopproces is snel en prettig verlopen. Minder

  Dank voor wat ik voor jullie heb kunnen en mogen doen. Makkelijk was het niet om voor jullie het juiste huis te vinden. Niet omdat de wensen en eisen hoog lagen. Maar omdat ik me zorgen maakte over 'waar kunnen ze nu fijn gaan wonen'. Het proces heeft dan ook even geduurd. En dan in een keer komt daar jullie huis 'uit de lucht vallen'. Een schot in de roos. Heel veel woonplezier gewenst.

 • 10 , 0
  Kantoor:
  ikzoekuwhuis.nl
  Datum:
  13 juni 2020 18:42
  Beoordelaar:
  Hannelore Hoogeveen

  In 1 woord TOP En als ik meer woorden gebruik: Mariet ontzorgt, staat met [Meer]

  In 1 woord TOP En als ik meer woorden gebruik: Mariet ontzorgt, staat met raad en daad terzijde, onderhandelt goed en is ondersteunend in het hele proces en ook nog daarna. Minder

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.