Alle beoordelingen

ikzoekuwhuis.nl

Bruchem

Adresgegevens
Bruchem
Peperstraat 29 A
5314AM
Tel: 0418515864
Info@ikzoekuwhuis.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
02 december 2019
Door:
Peter muilwijk

Detailscore

Vanaf het eerste gesprek met Mariet had ik vertrouwen in haar.Zij heeft mij ontzettend goed!!!! geholpen bij het regelen van mijn nieuwe huis.

9 , 8
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
01 december 2019
Door:
Donny van den Oever

Detailscore

Mariet is zeer deskundig en weet voor iedere situatie een oplossing. Ze heeft ons optimaal geholpen bij het zoeken naar onze droom huis. Wij zijn dan ook meer dan tevreden.

10 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
29 november 2019
Door:
Karin van Cromvoirt

Detailscore

Zeer goed!! Mariet is erg vakkundig en heel prettig in omgang.

9 , 1
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
29 november 2019
Door:
Casper Teijema

Detailscore

Goed geholpen, duidelijk kennis van de lokale markt en scherp op het aanbod.

10 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
10 november 2019
Door:
Birgit Dulski

Detailscore

Mariet heeft me heel deskundig geholpen bij het vinden van een passend huis. Ze was/is altijd goed bereikbaar en was/is een enorme steun in een spannende periode!

10 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
09 november 2019
Door:
Joyce Neef

Detailscore

Mariet is enthousiast, doortastend, gedreven, een doorzetter en ultieme steun en toeverlaat. Ze is er voor haar klant van begin tot eind. Persoonlijke betrokkenheid en ultieme service is waar Mariet voor staat.

10 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
07 oktober 2019
Door:
Familie Vol

Detailscore

Meerdere personen hebben ons geadviseerd om Mariet als aankoopmakelaar in te huren. Wij hebben hier geen moment spijt van gehad. Ze heeft ons ontzorgd en zet haar kennis en professionele netwerk in om het aankoopproces optimaal te begeleiden. Daarbij is eerlijk, recht door zee en we voelen haar betrokkenheid als 100% oprecht. Wij hebben dit zeer gewaardeerd en we bevelen haar aan iedereen aan.

10 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
04 oktober 2019
Door:
andre dingemans

Detailscore

Super gemotiveerde mevrouw en zeer deskundig

10 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
23 september 2019
Door:
Sandra

Detailscore

superfijn, Mariet heeft mij totaal ontzorgd! Dikke verdiende 10!

10 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
21 september 2019
Door:
Jeroen

Detailscore

Je voelt je gelijk thuis

10 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
20 september 2019
Door:
Fenna

Detailscore

Super goede ervaring!! Iemand die met veel enthousiasme aan de slag gaat en het beste voor je probeert te regelen!

9 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
16 september 2019
Door:
Jelske

Detailscore

Goede ervaring! Erg persoonlijk betrokken en kan goed aansluiten bij wat je behoeften zijn in een huis, zelfs als je die zelf niet duidelijk hebt!

10 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
19 juli 2019
Door:
Wendy

Detailscore

alert en betrokken. Heeft verstand van zaken en weet de beste deal voor jou te sluiten.

9 , 9
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
10 juli 2019
Door:
Yara de Leeuw

Detailscore

In 1 woord geweldig! Vanaf het eerste gesprek voelde het heel vertrouwd en heeft Mariet echt geluisterd naar onze wensen. Ook is ze snel en altijd bereikbaar! Ik kan zeggen dat zij onze zoektocht naar een huis heel aangenaam heeft gemaakt!

10 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
10 juli 2019
Door:
Amé Kant

Detailscore

Een uitstekende makelaar, Mariet denkt proactief met je mee en als er problemen zijn kent ze altijd wel iemand met de juiste expertise om deze op te lossen. Daarnaast is Mariet een sterke en warme persoonlijkheid die kan doorpakken of afwachten als de situatie dat vereist.

10 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
10 juli 2019
Door:
Arno

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
10 juli 2019
Door:
Imke

Detailscore

Top makelaar

10 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
16 juni 2019
Door:
Leon Mommersteeg en Reinhilde van Tiel

Detailscore

Uitstekend!! Mariet denkt mee, reageert heel snel. Is altijd bereikbaar en denkt ook out of the box. Voor ons heeft zij bv. een gesprek geregeld met mensen uit de straat waar wij een huis wilde kopen. Dat heeft ons bijzonder goed geholpen in onze beslissing. Verder heeft ze ons goed geadviseerd in de keuze naar een hypotheek adviseur en verkoopmakelaar van ons huis. We voelen ons bij Mariet in heel goede handen. Zij ontzorgt!

9 , 7
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
06 juni 2019
Door:
Astrid Hogervorst

Detailscore

Voor de 2e keer is Mariet mijn aankoop makelaar en dat zegt eigenlijk genoeg. Enthousiast, betrokken en luistert goed naar de persoonlijke wensen. Dit heeft geresulteerd in de juiste aankoop die zeker niet makkelijk was in deze moeilijke markt. Maar dankbaar voor het geduld,wijsheid en vooral Mariet als persoon. Het was weer een hele fijne samenwerking.

9 , 8
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
03 juni 2019
Door:
henk

Detailscore

Mariet is intrinsiek gemotiveerd om het beste voor haar klanten te realiseren. Customer first! Dat merk je vanaf het eerste persoonlijke contact waarbij écht naar je geluisterd en meegedacht wordt in mogelijkheden en opties in de zoektocht naar een geschikt huis. Maar daar houdt het gelukkig! niet op. Je wordt door Mariet echt ontzorgd én is Mariet altijd voor je bereikbaar als het nodig is en worden zaken structureel opgevolgd. Het resultaat? Een huis voor ons gevonden in een moeilijke markt, optimaal passend [Meer]

Mariet is intrinsiek gemotiveerd om het beste voor haar klanten te realiseren. Customer first! Dat merk je vanaf het eerste persoonlijke contact waarbij écht naar je geluisterd en meegedacht wordt in mogelijkheden en opties in de zoektocht naar een geschikt huis. Maar daar houdt het gelukkig! niet op. Je wordt door Mariet echt ontzorgd én is Mariet altijd voor je bereikbaar als het nodig is en worden zaken structureel opgevolgd. Het resultaat? Een huis voor ons gevonden in een moeilijke markt, optimaal passend binnen de door ons gestelde eisen en wensen. Minder

9 , 4
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
13 mei 2019
Door:
Henk en Alice

Detailscore

Mariet heeft ons super begeleid bij de aankoop van ons nieuwe huis. Zij was steeds onze rots in alles wat we tegen kwamen en waar ze ons goed doorheen heeft geleid.

9 , 7
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
13 mei 2019
Door:
Maarten Witte

Detailscore

Ik kan niet anders dan alleen maar erg positief zijn over Mariet. Naast dat ze een erg goede makelaar is, is ze ook erg prettig in de omgang. Contact verliep uitermate soepel en ze is altijd eerlijk naar ons toe geweest.

9 , 8
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
11 mei 2019
Door:
Marcia

Detailscore

Mariet: - grote kennis lokale markt - groot netwerk - uitstekende bereikbaarheid - zakelijk maar ook vriendelijk en betrouwbaar - neemt op een fijne manier de lead en leid je soepeltjes door het proces, actief en proactief Wij waren heel blij en tevreden met Mariet. Ze heeft ons super geholpen!

9 , 8
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
09 mei 2019
Door:
Barbara bloemen

Detailscore

Mariet is een betrokken, enthousiaste en daadkrachtige makelaar. Wanneer je met Mariet samenwerkt is er persoonlijke aandacht voor je situatie. Ze denkt met je mee en heeft een groot netwerk waar zij zonodig gebruik van maakt om dingen te bereiken. Mariet neemt en maakt tijd voor haar klanten, is snel met reageren op appjes en mailtjes en neemt dingen voor je uit handen. Wij hebben de samenwerking heel fijn gevonden en vinden het naast dit alles gewoon een mooi mens!

10 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
08 mei 2019
Door:
Marga Vissers

Detailscore

Geweldig. Lieve vrouw die luistert wat je wil, maar zegt eerlijk wat wel en niet kan en of de lokatie bij je pas.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.