Alle beoordelingen

ikzoekuwhuis.nl

Bruchem

Adresgegevens
Bruchem
Peperstraat 29 A
5314AM
Tel: 0418515864
Info@ikzoekuwhuis.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
25 februari 2020
Door:
Theo en Evelien Fraaije

Detailscore

Mariet heeft ons heel fijn geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning. Geen vraag was haar teveel en konden altijd op haar rekenen . Is gewoon fijn als je je op je gemak voelt en jezelf kunt zijn bij een makelaar, en dat was bij Mariet zeker het geval.

Reactie makelaar
Datum:
2020-02-25 17:51:54
Reactie:
ikzoekuwhuis.nl

Een ander huis kopen is altijd spannend. En helemaal als je al je leven lang in hetzelfde huis hebt gewoond. Het was heel fijn om de aankoop van jullie stap naar een nieuw fijn (t)huis te mogen doen. Het was teamwork!

9 , 8
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
24 februari 2020
Door:
Jan Hogenhout

Detailscore

Meer dan prima. Prettig in de omgang maar bovenal zeer kundig en goed thuis in de markt. Kortom, een aanrader om zaken mee te doen.

Reactie makelaar
Datum:
2020-02-24 20:18:47
Reactie:
ikzoekuwhuis.nl

Dank je wel Jan. Het is ook fijn om met jullie samen te werken. Vertrouwen en betrouwbaarheid, weten wat jullie willen, en dat omzetten naar de juiste aankoop. Het is helemaal goed gekomen!

9 , 2
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
24 februari 2020
Door:
G. Meyers

Detailscore

Altijd bereikbaar of snelle terugkoppeling. Goed luisterend naar klant wensen. Aandacht voor details. Breed netwerk.

Reactie makelaar
Datum:
2020-02-24 19:59:30
Reactie:
ikzoekuwhuis.nl

Soms is de weg lang en vol hindernissen naar een nieuw huis. Dat was nodig, bleek uiteindelijk, om binnenkort naar het goede (t)huis te verhuizen. Fijn dat we al zoveel jaar aan elkaar zijn verbonden en weten wat we uiteindelijk aan elkaar hebben. Weer een mooi project met afgesloten. Dank!

8 , 5
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
24 februari 2020
Door:
Nadja louwerse

Detailscore

Het contact met Mariet kamphuis was heel prettig en persoonlijk. Ze gaf blijk van grote betrokkenheid, efficiëntie en doortastendheid. Ik beveel haar zeker aan ander kopers aan.

Reactie makelaar
Datum:
2020-02-24 17:16:31
Reactie:
ikzoekuwhuis.nl

Dank Nadja voor het delen van je ervaring. We hebben een bijzonder en mooi traject doorlopen. Dat begon in de zomer van 2019. En nu, vele maanden later, ligt bijna de sleutel klaar van jullie nieuwe huis. Jullie verhuizen van Zeeland naar Gelderland. Verruilen een prachtig monumentaal pand voor een comfortabele en levensloopbestendig huis. Een grote verandering. Maar die zeker past bij jullie levensfase.

9 , 7
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
12 januari 2020
Door:
Thomas en Laura

Detailscore

Op zoek gegaan naar een aankoopmakelaar, en via meerdere enthousiaste mensen bij Mariet terecht gekomen. Ook wij hebben haar naam alweer bij kennissen genoemd, want ook wij zijn super tevreden! Mariet denkt actief mee, adviseert wat wel/niet te doen bij bezichtigingen, durft goed te onderhandelen en heeft een netwerk waar je bij vervolgstappen gebruik van kan maken. Top!

Reactie makelaar
Datum:
2020-01-12 17:33:00
Reactie:
ikzoekuwhuis.nl

Dank Thomas en Laura voor het delen van jullie ervaring. We hebben een mooi traject afgesloten. Het heeft enkele maanden geduurd voordat jullie droomhuis op de markt kwam. Maar door verschillende huizen eerst te hebben bezichtigd werd het ook duidelijk waar de focus moest liggen. Binnenkort krijgen jullie de sleutel en kunnen jullie verhuizen naar hèt huis. Jullie droomhuis.

10 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
06 januari 2020
Door:
Martijn en Inga

Detailscore

Super enthousiast, denkt goed mee en heeft heel veel kennis van de markt.

Reactie makelaar
Datum:
2020-01-06 09:07:28
Reactie:
ikzoekuwhuis.nl

Het was bij jullie wel even spannend bij de aankoop van het huis. Het huis dat we uiteindelijk hebben laten schieten. Daarvoor is een veel beter en mooier huis in de plaats gekomen. Een 'geheim huis', wel te koop, niet via funda maar binnen mijn netwerk. Jullie hebben een goede keuze gemaakt. Dank voor het delen van de ervaring.

10 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
02 januari 2020
Door:
Karin van Santen

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2020-01-02 10:39:35
Reactie:
ikzoekuwhuis.nl

Oh Karin wat hebben we een leuk en spannend traject gehad met de aankoop van jullie huis. Met wederzijds vertrouwen en teamwork wonen jullie nu in jullie droomhuis. Jullie huis was niet te koop via funda, maar binnen het eigen netwerk. Dank voor de mooie 10!

9 , 2
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
01 januari 2020
Door:
Antoinette veltman

Detailscore

Top! Staat altijd klaar, niets is haar teveel.

Reactie makelaar
Datum:
2020-01-01 12:57:25
Reactie:
ikzoekuwhuis.nl

Tijdens de aankoop van jullie nieuwe huis kwam er veel bij kijken. Uiteindelijk wonen jullie nu in heerlijk huis dat voelt als een echt thuis. Geniet er heel lang van!

10 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
01 januari 2020
Door:
Jos Danse

Detailscore

Plezierig in de omgang, vertrouwenwekkend en kundig voor haar vak, gegeven de goede resultaten.

Reactie makelaar
Datum:
2020-01-01 08:04:06
Reactie:
ikzoekuwhuis.nl

Dank Jos voor je mooie beoordeling. Jullie zijn van de ene kant van het land naar het andere kant verhuisd. Van stijlvol huis naar een comfortabele bungalow. We hebben een waardevol en gezellig traject met elkaar doorlopen. Dat heeft geresulteerd in een heerlijk nieuw thuis.

9 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
31 december 2019
Door:
Anne-Marie

Detailscore

Grote uitdaging, voor Mariet niet(s) te gek. Dank je wel!

10 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
31 december 2019
Door:
Willy Aarnoutse

Detailscore

Persoonlijke begeleiding goed afgestemd op behoefte client, realistisch meedenken, creatief, betrouwbaar en eerlijk.

9 , 1
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
31 december 2019
Door:
C.B van der Sluijs

Detailscore

Heel fijn meedenkend

10 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
31 december 2019
Door:
René en Boukje

Detailscore

Heel fijn, ze is keigoed in haar vak! Ook op afstand kon ze alles goed begeleiden. Niets was haar teveel.

10 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
31 december 2019
Door:
Joep

Detailscore

Altijd klaar en proactief

10 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
31 december 2019
Door:
cindy van grinsven

Detailscore

Geweldige makelaar, persoonlijk, oprechte interesse altijd eerlijk en open!

10 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
31 december 2019
Door:
Toos

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
31 december 2019
Door:
Karin

Detailscore

Gedreven, helder, doortastend

9 , 9
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
30 december 2019
Door:
Kees van Maren

Detailscore

Zeer gedreven om voor jou het perfecte huis te kopen en te vinden! Is heel persoonlijk en luistert echt naar je..

10 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
30 december 2019
Door:
Richard

Detailscore

Heel fijn contact met Mariet gehad tijdens de aankoop van een nieuwe woning! Door dit fijne contact hebben we direct opdracht gegeven om een beleggingspand te zoeken voor ons.

10 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
30 december 2019
Door:
Tamara Vissers

Detailscore

Een topper!

9 , 9
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
30 december 2019
Door:
Maud Goesten

Detailscore

Mariet heeft geen job. Zij heeft een missie. Volledig ontzorgen. Top service. Zij voegt echt waarde toe!

10 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
30 december 2019
Door:
R-J

Detailscore

Gewoon een top aankoopmakelaar , die er echt voor gaat om jou wensen waar te maken . En die verdient een hele dikke 10 .

10 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
30 december 2019
Door:
Carlo

Detailscore

Fijne samenwerking erg kundig en enthousiast!

8 , 8
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
30 december 2019
Door:
Lisa

Detailscore

Mariet is een zeer betrokken persoon. Ze is enthousiast en heeft enorm veel kennis binnen haar vakgebied. Mariet adviseert deskundig en ontzorgt je geheel als koper!

10 , 0
Kantoor:
ikzoekuwhuis.nl
Datum:
30 december 2019
Door:
Ted Goossens

Detailscore

Perfect, snelle reactie en goede service.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.