Mariet Kamphuis

ikzoekuwhuis.nl, Bruchem


Contactinformatie
Peperstraat 29 A
5314AM Bruchem

Over Mariet Kamphuis


Makelaarskantoor

ikzoekuwhuis.nl

Bruchem

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Meest recente beoordelingen

Sinds kort is het mogelijk om op individueel niveau te beoordelen. Dat hieronder mogelijk weinig beoordelingen staan komt doordat alle beoordelingen voorheen op naam van het kantoor stonden.

 • 9 , 4
  Makelaar:
  Mariet Kamphuis
  Datum:
  2020-04-24 13:16:35
  Beoordelaar:
  marco en ilse van straaten

  Alle contacten waren zeer prettig, met de juiste dosis humor en bezichtigingen werden ...

  Alle contacten waren zeer prettig, met de juiste dosis humor en bezichtigingen werden luchtig gemaakt, maar bovenal gaf zij ons rust en werden we ontzorgt!

  Het was even zoeken welk huis en locatie het beste bij jullie kon passen. Maar toen jullie droomhuis op de markt kwam, was er ook geen twijfel meer. Binnenkort kunnen jullie met je gezin verhuizen naar een heel fijn huis met veel ruimte en vrijheid.

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Mariet Kamphuis
  Datum:
  2020-03-06 23:02:04
  Beoordelaar:
  Robin & Milou

  Mariet heeft ons geholpen bij de aanschaf van een woning. Door haar goede ...

  Mariet heeft ons geholpen bij de aanschaf van een woning. Door haar goede contacten in de omgeving konden we snel een deal sluiten met de verkoper. Veel van het werk (en zorgen) worden uit handen genomen. Wij hebben de hulp van Mariet als zeer goed ervaren, een echte aanrader!

  Jullie zijn wel in sneltreinvaart gegaan met de aankoop! Maar jullie konden het aan! Het was prettig snel en slim schakelen met elkaar. Binnenkort krijgen jullie de sleutel van een prachtig 'statig huis'. Jullie eigen huis!

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Mariet Kamphuis
  Datum:
  2020-02-25 17:51:54
  Beoordelaar:
  Theo en Evelien Fraaije

  Mariet heeft ons heel fijn geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning. ...

  Mariet heeft ons heel fijn geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning. Geen vraag was haar teveel en konden altijd op haar rekenen . Is gewoon fijn als je je op je gemak voelt en jezelf kunt zijn bij een makelaar, en dat was bij Mariet zeker het geval.

  Een ander huis kopen is altijd spannend. En helemaal als je al je leven lang in hetzelfde huis hebt gewoond. Het was heel fijn om de aankoop van jullie stap naar een nieuw fijn (t)huis te mogen doen. Het was teamwork!

 • 9 , 8
  Makelaar:
  Mariet Kamphuis
  Datum:
  2020-02-24 20:18:47
  Beoordelaar:
  Jan Hogenhout

  Meer dan prima. Prettig in de omgang maar bovenal zeer kundig en goed ...

  Meer dan prima. Prettig in de omgang maar bovenal zeer kundig en goed thuis in de markt. Kortom, een aanrader om zaken mee te doen.

  Dank je wel Jan. Het is ook fijn om met jullie samen te werken. Vertrouwen en betrouwbaarheid, weten wat jullie willen, en dat omzetten naar de juiste aankoop. Het is helemaal goed gekomen!

 • 9 , 2
  Makelaar:
  Mariet Kamphuis
  Datum:
  2020-02-24 19:59:30
  Beoordelaar:
  G. Meyers

  Altijd bereikbaar of snelle terugkoppeling. Goed luisterend naar klant wensen. Aandacht voor details. Breed netwerk. ...

  Altijd bereikbaar of snelle terugkoppeling. Goed luisterend naar klant wensen. Aandacht voor details. Breed netwerk.

  Soms is de weg lang en vol hindernissen naar een nieuw huis. Dat was nodig, bleek uiteindelijk, om binnenkort naar het goede (t)huis te verhuizen. Fijn dat we al zoveel jaar aan elkaar zijn verbonden en weten wat we uiteindelijk aan elkaar hebben. Weer een mooi project met afgesloten. Dank!

Contact-Makelaar-WIDBM

Contact-Makelaar WIDBM

Invalid Input
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.