Adresgegevens
Bunschoten
Straussweg 18



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 0
Kantoor:
makelaarshuis de jong
Datum:
12 oktober 2015
Door:
Hester

Detailscore

Erg tevreden! Snelle innovatieve spontane makelaar die graag mee denkt!

3 , 4
Kantoor:
makelaarshuis de jong
Datum:
24 januari 2015
Door:
Richard

Detailscore

Net voor de ondertekening van het contract kwam hij met de mededeling dat de verkoper 5000 euro meer wou hebben. Dit is natuurlijk onacceptabel.

9 , 2
Kantoor:
makelaarshuis de jong
Datum:
19 april 2014
Door:
Michel Heinen

Detailscore

Transparant, sociaal, enthousiast en super vriendelijk voor zowel voor koper als verkoper.

7 , 6
Kantoor:
makelaarshuis de jong
Datum:
09 april 2014
Door:
Willianne

Detailscore

Tevreden: goed op de hoogte gehouden van stand van zaken. Regelmatig contact, open houding. Ontevreden: iets duidelijkere uitleg geven bij formulieren die getekend moeten worden,, werd soms te snel overheen gevlogen. Slordig in het uitwerken van gegevens, bijvoorbeeld verkeerde (geboorte)datum of adressen door elkaar gehaald.

9 , 2
Kantoor:
makelaarshuis de jong
Datum:
07 april 2014
Door:
Harry Schaap

Detailscore

Hij heeft een goed netwerk en ons huis in deze tijd binnen 3 dagen verkocht.

9 , 0
Kantoor:
makelaarshuis de jong
Datum:
15 augustus 2012
Door:
Maria Blokhuis

Detailscore

zeer snelle actie, reactie. Geen negen tot vijf mentaliteit, maar snel handelen

9 , 0
Kantoor:
makelaarshuis de jong
Datum:
08 augustus 2012
Door:
Geuchies

Detailscore

Rut Is bedreven in zijn werk en heeft een luisterd oor voor zijn clienten. Heeft goed zicht op de huidige markt en past zich daarop aan.

9 , 6
Kantoor:
makelaarshuis de jong
Datum:
06 januari 2012
Door:
wouter

Detailscore

goede service en duidelijke communicatie naar de klant toe. Wij zijn zeer tevreden en hebben snel en deskundig ons huis verkocht.

9 , 0
Kantoor:
makelaarshuis de jong
Datum:
30 december 2011
Door:
hartog

Detailscore

huis was snel verkocht. goede wijze van (onder)handelen

9 , 0
Kantoor:
makelaarshuis de jong
Datum:
30 december 2011
Door:
J Heinen

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden: Makelaar de jong houd van snel handelen, meedenken, is flexibel en kan snel schakelen. Ons huis was in anderhalve week verkocht, Alle zaken waren netjes geregeld.

9 , 4
Kantoor:
makelaarshuis de jong
Datum:
15 september 2011
Door:
Ariska Hartog

Detailscore

Perfecte makelaar. In de prijscategorie waarin wij ons huis te koop hadden staan, is voor deze tijd, heel moeilijk! Met de Jong hadden wij de juiste makelaar in de arm genomen. Mooie foto's op internet, de juiste styling. en wat wij prettig vonden, was de directe terugkoppeling na een bezichtiging. Hij neemt alle tijd voor de verkopen, als de kopers! Het is een ambitieuze makelaar!! Helemaal top!

8 , 2
Kantoor:
makelaarshuis de jong
Datum:
08 augustus 2011
Door:
dirk bos

Detailscore

Ik ben met de verkoop van mijn appartement zeer goed geholpen door Mr. De Jong. Goede kennis van zaken, kennis van de markt. vlotte afhandeling. goede reclame in zowel krant als internet.. goede adviezen voor snellere verkoop..

8 , 2
Kantoor:
makelaarshuis de jong
Datum:
05 augustus 2011
Door:
j reehorst

Detailscore

duidelijke afspraken, goede teksten en advertenties

8 , 2
Kantoor:
makelaarshuis de jong
Datum:
04 augustus 2011
Door:
André Beukers

Detailscore

Makelaarshuis De Jong is een actieve en betrokken makelaar die met een gedegen advies- en verkooptraject de verkoop van ons huis op korte termijn gerealiseerd heeft.

9 , 4
Kantoor:
makelaarshuis de jong
Datum:
04 augustus 2011
Door:
Arend van Veen

Detailscore

Heel goeie ervaringen mee

10 , 0
Kantoor:
makelaarshuis de jong
Datum:
22 juli 2011
Door:
Amanda Scholten

Detailscore

Ik ben heel tevreden over makelaarshuis de jong,heeft ons goed geholpen met de verkoop van ons huis (binnen 3 maanden) en met de aankoop van ons nieuwe huis. Had goede ideeën over hoe maak je je huis zo ruim mogelijk voor de kijkers en verkoop tips. Heeft mooie foto's gemaakt, voor internet,krant e.d. Duidelijke prijs afspraken over alles, ook advertentiekosten. Geholpen bij aankoop Mee kijken met bezichtiging. bouwtechnisch inzicht. Gewoon de beste makelaar!!

10 , 0
Kantoor:
makelaarshuis de jong
Datum:
16 juli 2011
Door:
Christoph Nagel

Detailscore

Erg betrokken, Doet er alles aan om je huis te verkopen. Is origineel in de verwoording van zijn advertenties. Is vernieuwend. Hij houdt je goed op de hoogte van het geheel. Is eerlijk en oprecht en prettig in de omgang.

7 , 4
Kantoor:
makelaarshuis de jong
Datum:
15 juli 2011
Door:
B G W Jonker

Detailscore

Tevreden over de persoonlijke benadering. Gevoelig voor eigen inbreng. Lage courtage. geen resultaat? geen betaling!

9 , 8
Kantoor:
makelaarshuis de jong
Datum:
14 juli 2011
Door:
Ludwig Kilian

Detailscore

Goede dienstverlening, heeft als verkopende makelaar ons alle tijd gegund om ons het huis meerdere malen te laten bezichten. Veel informatie gegeven dat ons geholpen heeft in de aankoop van ons nieuwe huis.

8 , 2
Kantoor:
makelaarshuis de jong
Datum:
13 juli 2011
Door:
niek dijkhuizen

Detailscore

toppertje

9 , 0
Kantoor:
makelaarshuis de jong
Datum:
13 juli 2011
Door:
Jolanda Niehof

Detailscore

Goede service, mooie brochure, veel aandacht, en ook zeer concurrerende prijzen.

9 , 6
Kantoor:
makelaarshuis de jong
Datum:
13 juli 2011
Door:
J.P. van den Belt

Detailscore

Ons huis is door makelaar de Jong snel verkocht. Los daarvan is de makelaar de Jong een "open persoon", die snel vertrouwen weet te wekken. Maar ook "Recht door zee" is. Je weet wat je aan hem hebt. Tevens is hij een keurige verschijning.

7 , 8
Kantoor:
makelaarshuis de jong
Datum:
13 juli 2011
Door:
Zeger van Halteren

Detailscore

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Niet één van de velen. Extra service.

9 , 0
Kantoor:
makelaarshuis de jong
Datum:
13 juli 2011
Door:
Roelof Muijs

Detailscore

Een correcte en snelle afhandeling van zaken. Communiceerd open en duidelijk.

8 , 0
Kantoor:
makelaarshuis de jong
Datum:
13 juli 2011
Door:
B. M. Bos

Detailscore

Komt betrouwbaar over ........

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.