Alle beoordelingen

Reilingh Makelaardij

Bussum

Adresgegevens
Bussum
Irisstraat 12
1402ER


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Reilingh Makelaardij
Datum:
21 maart 2019
Door:
Jeroen Hogenstijn

Detailscore

Ik heb een fantastische ervaring gehad, vanaf het eerste gesprek tot de overdracht was Louk er continu bij, ik ben totaal ontzorgt en binnen 10 dagen was de woning verkocht!

10 , 0
Kantoor:
Reilingh Makelaardij
Datum:
26 april 2018
Door:
Femke

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden over Reilingh makelaardij. Deze makelaar begreep direct waar we naar op zoek waren, is zeer professioneel, snel, enthousiast en heeft een zeer groot netwerk. Alles wat we vroegen, of waar we zelf nog niet eens aan gedacht hadden, werd geregeld en zowel in de verkoop als aankoop heeft hij ons in alle facetten ontzorgd en perfect geadviseerd.

9 , 6
Kantoor:
Reilingh Makelaardij
Datum:
26 januari 2016
Door:
Lisette

Detailscore

Louk is een zeer betrokken makelaar. Wij hebben Louk 2 maal ingeschakeld bij het aankopen van een huis en 1 maal bij het verkopen van ons huis. Hij is kundig, goed bereikbaar, vriendelijk naar potentiële kopers en neemt de tijd om zo goed mogelijk te presenteren. Bij aankoop schakelt hij snel en komt met een reëel en gepast voorstel. Louk weet waar hij over praat. Een betrouwbare en prettige makelaar om mee te werken.

9 , 6
Kantoor:
Reilingh Makelaardij
Datum:
26 januari 2016
Door:
Lisette

Detailscore

Louk Reilingh is een zeer betrokken makelaar. Wij hebben Louk 2 maal ingeschakeld bij het aankopen van een huis en 1 maal bij het verkopen van ons huis. Hij is kundig, goed bereikbaar, vriendelijk naar potentiële kopers en neemt de tijd om zo goed mogelijk te pres(en)teren. Bij aankoop schakelt hij snel en komt met een reëel en gepast voorstel. Louk weet waar hij over praat. Een betrouwbare en prettige makelaar om mee te werken.

9 , 6
Kantoor:
Reilingh Makelaardij
Datum:
18 januari 2016
Door:
Freek Kruf

Detailscore

Zeer tevreden over de verkoop van ons appartement in Amsterdam. Goed advies en plezierig contact. Zeer snelle verkoop.

9 , 0
Kantoor:
Reilingh Makelaardij
Datum:
17 januari 2016
Door:
Saskia van Oirschot

Detailscore

Louk Reilingh is een heel goede en betrokken makelaar. Hij was altijd bereikbaar, nam de tijd en dacht heel goed mee. Bovendien kwam hij met frisse ideeën en handelde snel. Kortom erg servicegericht en betrouwbaar. Dankzij hem heb ik mijn huis snel kunnen verkopen.

2 , 2
Kantoor:
Reilingh Makelaardij
Datum:
07 januari 2016
Door:
Jolijn Scholtes

Detailscore

Wij kregen een tip om met Louk in zee te gaan als makelaar maar helaas is dit een enorme deceptie geworden. Gelukkig was onze nieuwe makelaar in staat om ons huis binnen een week te verkopen, nadat Louk hier 6 maanden mee bezig was geweest. Ik ben blij dat deze site bestaat zodat andere consumenten inzichten krijgen in hoe sommige makelaars werken. Het begon eigenlijk met het feit dat Louk kopers ziet als koning en niet de klant als [Meer]

Wij kregen een tip om met Louk in zee te gaan als makelaar maar helaas is dit een enorme deceptie geworden. Gelukkig was onze nieuwe makelaar in staat om ons huis binnen een week te verkopen, nadat Louk hier 6 maanden mee bezig was geweest. Ik ben blij dat deze site bestaat zodat andere consumenten inzichten krijgen in hoe sommige makelaars werken. Het begon eigenlijk met het feit dat Louk kopers ziet als koning en niet de klant als koning. Zo plande hij direct afspraken in zonder dit met mij te overleggen en hij vond maar dat wij dagelijks bezichtigingen moesten accepteren. Lijkt mij slimmer op bezichtigingen te bundelen en ze na elkaar te plannen. Ook had ik aangegeven dat wij terug kwamen van vakantie op 4 juni, wie plant er een afspraak in op 4 juni in de namiddag... Toen Louk de samenwerking beëindigden waren er nog wat bezichtigingen gepland. Hij gaf aan dat hij die zou afzeggen, maar dit was ook niet gebeurd dus stonden ze gewoon op de stoep. Wij kregen van de kijkers te horen dat ze onze makelaar niet te pakken kregen en niet werden terug gebeld. We waren blij dat de samenwerking was opgehouden want zo verkoop je een huis natuurlijk nooit als je zo met kijkers omgaat. Korte opsomming van Louk zijn werkwijze bij ons: - Niet uit zichzelf terugkoppeling geven als er kijkers waren geweest - Geen bevestiging sturen van afspraken die zijn gemaakt met geïnteresseerden, zodat wij pas één dag van te voren weten dat er toch nog kijkers komen - Hij zegt dat hij de flexibiliteit bij ons mist, terwijl dit niet het geval is. Het enige wat wij vragen is dat hij het een aantal dagen van te voren aangeeft zodat wij ons huis netjes kunnen maken, geen was meer moeten doen ivm drogen in het huis etc etc. We woonden op 36m2 dus wij moesten altijd goed opruimen. - adviseren om de Leegstand aan te vragen maar niet weten dat het huis dan leeg moet staan bij het aanvragen - Kind meenemen naar bezichtiging. Als je al klein woont dan is dit niet fijn en ik vind het ook onprofessioneel overkomen. Kortom: als je een huis moet kopen dan kan Louk een goede makelaar zijn, maar als je een huis moet verkopen en hij niet snel geld kan verdienen dan zal ik hem niet inhuren. Minder

9 , 4
Kantoor:
Reilingh Makelaardij
Datum:
07 januari 2016
Door:
jasper hagers

Detailscore

Na het eerst zelf geprobeerd te hebben, heb ik op aanraden van een vriendin Louk Reilingh Makelaardij ingeschakeld. Met die tip ben ik ontzettend blij. Louk heeft mij/ ons erg goed geholpen bij de aankoop van een mooie woning. Hij is altijd bereikbaar en denkt goed met je mee. Wat ik erg prettig vond is dat hij kritisch is en precies doorheeft waarom een huis voor een bepaalde prijs te koop staat. Louk heeft scherp inzicht in [Meer]

Na het eerst zelf geprobeerd te hebben, heb ik op aanraden van een vriendin Louk Reilingh Makelaardij ingeschakeld. Met die tip ben ik ontzettend blij. Louk heeft mij/ ons erg goed geholpen bij de aankoop van een mooie woning. Hij is altijd bereikbaar en denkt goed met je mee. Wat ik erg prettig vond is dat hij kritisch is en precies doorheeft waarom een huis voor een bepaalde prijs te koop staat. Louk heeft scherp inzicht in de zichtbare en mogelijke verborgen gebreken. Toen wij dankzij hem ons droomhuis vonden, voelde hij in het biedingsproces goed aan waar de bodem was en wat wel en niet kon. Ik ben erg tevreden over Louk en raad hem daarom van harte aan! Minder

9 , 6
Kantoor:
Reilingh Makelaardij
Datum:
07 januari 2016
Door:
Marieke van Dam

Detailscore

Wij hebben ons huis, tegen de verwachting in, vrij snel verkocht met de hulp van Louk Reilingh. Hij neemt ruim de tijd voor bezichtigingen en denkt mee met de potentiele koper. Naast ons stond een vergelijkbaar huis (zelfde bouw) te koop en wij zijn ervan overtuigd dat door Louks pro-actieve, persoonlijke en toch niet opdringerige benadering, ons huis aan de koper is verkocht en niet dat van de buren.

9 , 4
Kantoor:
Reilingh Makelaardij
Datum:
18 maart 2015
Door:
Thess

Detailscore

Persoonlijke service en flexibiliteit zijn de speerpunten binnen Louk zijn werkwijze. Zelfs de kopende partij was aangenaam verrast door de aangedragen mogelijkheden van het huis.

9 , 6
Kantoor:
Reilingh Makelaardij
Datum:
15 augustus 2014
Door:
Steven Beerthuizen

Detailscore

Louk heeft ons zeer goed geholpen bij de aankoop van onze woning. Hij is enthousiast, kritisch en doortastend. Hij begeleidt het gehele aankoopproces zeer vakkundig.

9 , 0
Kantoor:
Reilingh Makelaardij
Datum:
20 december 2012
Door:
Cor Klaasse Bos

Detailscore

Erg persoonlijke service, heel tevreden. Op de juiste momenten kritisch over de eigen aannames en meewerkend op alle andere fronten. Zou geen verbeterpunten kunnen opnoemen.

8 , 8
Kantoor:
Reilingh Makelaardij
Datum:
01 november 2012
Door:
sybren visser

Detailscore

Door de ervaring van Louk hebben wij ons huis op het juiste moment in de markt gezet en met een realistische vraagprijs waardoor het binnen no time verkocht is. Ook bij de aankoop gaf Louk goed aan wat de voor- en nadelen van het huis waren maar vooral ook wat de mogelijkheden van het huis zijn.

10 , 0
Kantoor:
Reilingh Makelaardij
Datum:
29 oktober 2012
Door:
Emanuela Blokker

Detailscore

Louk is erg gedreven en gepassioneerd met zijn vak bezig. Hij neemt alle belangrijke punten die er zijn bij het kopen van een huis rustig met je door. Zijn intuïtie en doortastendheid zijn van doorslaggevende waarde. Louk wil je niet een huis verkopen, Louk wil je een huis laten kopen waar jij je gelukkig in gaat voelen. In ons aankoopproces ging alles verkeerd aan de kant van de verkopende makelaar. Zo stuurde hij de verkeerde papieren of stuurde [Meer]

Louk is erg gedreven en gepassioneerd met zijn vak bezig. Hij neemt alle belangrijke punten die er zijn bij het kopen van een huis rustig met je door. Zijn intuïtie en doortastendheid zijn van doorslaggevende waarde. Louk wil je niet een huis verkopen, Louk wil je een huis laten kopen waar jij je gelukkig in gaat voelen. In ons aankoopproces ging alles verkeerd aan de kant van de verkopende makelaar. Zo stuurde hij de verkeerde papieren of stuurde hij de goede papieren maar naar het verkeerde adres. Louk (onze aankoopmakelaar) heeft toen geregeld dat wij de koopakte toch nog kregen en heeft toen gearrangeerd dat er 's avonds door beide partijen kon worden getekend. Zelfs de verkopende partij was gecharmeerd van Louks creativiteit en oplossingsgerichtheid. Minder

9 , 6
Kantoor:
Reilingh Makelaardij
Datum:
25 oktober 2012
Door:
Susan Nortier

Detailscore

Reilingh Makelaardij is een gedegen en zeer betrouwbare makelaar die uitstekende dienstverlening biedt bij het aankopen van huizen en het belang van haar cliënten perfect behartigt. Met een hoge mate van deskundigheid is Reilingh Makelaardij in staat om met een uitstekend oog voor detail in een mum van tijd een woning te beoordelen en op reeële waarde te schatten. Reilingh schakelt snel en is een goede onderhandelaar hetgeen tot gunstige uitkomsten leidt. Ik ben daarom erg tevreden over de aan [Meer]

Reilingh Makelaardij is een gedegen en zeer betrouwbare makelaar die uitstekende dienstverlening biedt bij het aankopen van huizen en het belang van haar cliënten perfect behartigt. Met een hoge mate van deskundigheid is Reilingh Makelaardij in staat om met een uitstekend oog voor detail in een mum van tijd een woning te beoordelen en op reeële waarde te schatten. Reilingh schakelt snel en is een goede onderhandelaar hetgeen tot gunstige uitkomsten leidt. Ik ben daarom erg tevreden over de aan mij geboden dienstverlening en had me geen betere makelaar kunnen wensen. Minder

8 , 8
Kantoor:
Reilingh Makelaardij
Datum:
25 oktober 2012
Door:
Reyndert Barbas

Detailscore

Zeer gebalanceerde makelaar: - geeft objectief advies en laat je dus met beide benen op de grond staan, zowel wanneer je te graag wil, als wanneer je graag wil maar niet durft - scherp oog voor plus- en minpunten - heeft geduld; goed advies is bij hem vele malen belangrijker dan snel een deal doen - kan zich hard maken voor de zaak, maar blijft hoffelijk en plezierig om zaken mee te doen

9 , 4
Kantoor:
Reilingh Makelaardij
Datum:
25 oktober 2012
Door:
J. Barbas

Detailscore

Reilingh Makelaardij is een zeer prettige makelaar. Goed op de hoogte van de markt, grondig in het onderzoek naar een huis, en weet telkens weer te wijzen op punten waar wij als kopers zelf niet direct aan gedacht hadden. Maar waar hij vooral punten op scoorde was het advies om een huis niet te kopen, ondanks dat het ons aantrekkelijk leek, en terwijl we met hem een vaste prijs hadden afgesproken. Daarna nog meerdere huizen bezocht en een betere [Meer]

Reilingh Makelaardij is een zeer prettige makelaar. Goed op de hoogte van de markt, grondig in het onderzoek naar een huis, en weet telkens weer te wijzen op punten waar wij als kopers zelf niet direct aan gedacht hadden. Maar waar hij vooral punten op scoorde was het advies om een huis niet te kopen, ondanks dat het ons aantrekkelijk leek, en terwijl we met hem een vaste prijs hadden afgesproken. Daarna nog meerdere huizen bezocht en een betere deal gedaan. Minder

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.