Adresgegevens
Castricum
Geesterduinweg 40



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 8
Kantoor:
Hoorn De Vos Metselaar & Sturop
Datum:
07 juni 2012
Door:
Willemien van Nes

Detailscore

Ik ben zeer blij met de begeleiding van mijn makelaar. Vooral de adviezen rondom de bepaling van een reële vraagprijs voor mijn huis. Ik denk dat hierdoor de verkoop ervan binnen drie weken rond was. Het gros van de mensheid denkt dat een "betrouwbare makelaar" een contradictio in terminis is. Niet bestaat dus! Klopt niet met mijn ervaringen: ik had het gevoel blind op hem te kunnen vertrouwen. Deed dat ik ook. Wat ik óók erg waardeerde was het kontakt: een [Meer]

Ik ben zeer blij met de begeleiding van mijn makelaar. Vooral de adviezen rondom de bepaling van een reële vraagprijs voor mijn huis. Ik denk dat hierdoor de verkoop ervan binnen drie weken rond was. Het gros van de mensheid denkt dat een "betrouwbare makelaar" een contradictio in terminis is. Niet bestaat dus! Klopt niet met mijn ervaringen: ik had het gevoel blind op hem te kunnen vertrouwen. Deed dat ik ook. Wat ik óók erg waardeerde was het kontakt: een mooie mix van formeel en informeel. 'kZou bijna zeggen: krijtstreeppak met een glimlach. Minder

8 , 6
Kantoor:
Hoorn De Vos Metselaar & Sturop
Datum:
29 juli 2011
Door:
Dorry Rosseboom

Detailscore

Handelen alles goed af, zijn bereid om met je mee te denken. Zoeken oplossingen voor problemen.

8 , 4
Kantoor:
Hoorn De Vos Metselaar & Sturop
Datum:
02 mei 2011
Door:
Laurens Hendriks

Detailscore

Prima service,heel klantgericht en transparant.

7 , 8
Kantoor:
Hoorn De Vos Metselaar & Sturop
Datum:
21 januari 2011
Door:
marleen Heeman

Detailscore

Veel persoonlijk contact. Bereid mee te denken en bereid creatief mee te doen met nieuwe opties.

10 , 0
Kantoor:
Hoorn De Vos Metselaar & Sturop
Datum:
03 januari 2011
Door:
Lucienne Boiten

Detailscore

Ik ben heel tevreden over mijn makelaar omdat deze altijd voor mij klaarstond. Ik kon altijd binnenlopen met mijn vragen en werd altijd vriendelijk te woord gestaan. Ook telefonisch.

8 , 6
Kantoor:
Hoorn De Vos Metselaar & Sturop
Datum:
08 december 2010
Door:
MC Zentveld

Detailscore

- attent - eerlijk - snelle terugkoppeling nadat potentiële kopers ons huis hadden bezichtigd - goed bereikbaar - vriendelijke mensen op het kantoor

8 , 2
Kantoor:
Hoorn De Vos Metselaar & Sturop
Datum:
08 december 2010
Door:
Edwin van de Vliet

Detailscore

De tevredenheid mbt de samenwerking met HVMS is gelegen in het feit dat er vooraf goede afspraken zijn gemaakt over de aanpak van de verkoop en de mogelijkheid om prestatie-afspraken hieromtrent te maken. De prijs/kwaliteit-verhouding is op deze manier optimaal geweest. Na de verkoop van het object is de nazorg uitstekend opgepakt door HVMS en zodoende kan ik een ieder HVMS aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
Hoorn De Vos Metselaar & Sturop
Datum:
08 december 2010
Door:
Otto Weener

Detailscore

Supersnel in verkoop genomen en altijd bereikbaar voor vragen en overleg. Woning snel verkocht voor een prima prijs. Zeer deskundig op allerlei gebieden.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.