Bericht

Venhorst Makelaardij B.V.

Coevorden

Adresgegevens
Vestiging: Coevorden
Markt 9
7741JM

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Laatste 3 beoordelingen

 • 1 , 0
  Datum:
  03 juni 2018
  Beoordelaar:
  Lisanne

  Hebben bij dit kantoor ons nieuwe huis gekocht. Helaas bleek dat heel veel ...

  Hebben bij dit kantoor ons nieuwe huis gekocht. Helaas bleek dat heel veel dingen niet bekend of nog niet geregeld waren waardoor alles heel lang duurde. Nou is niet alles de schuld van de makelaar want de bank van de verkopers werkte ook niet mee, maar als ik kijk naar de makelaar die ons oude huis verkocht heeft die vroeg bij het eerste gesprek met ons al hoeveel hypotheek er op de woning zat. Hij zei dat hij dat deed voor het geval er een restschuld overbleef, want dan wou hij dat we al een regeling met de bank hadden voor de restschuld uitgaande van verkoop voor 95% van de vraagprijs. Eerder wou onze makelaar de woning niet verkopen omdat banken npgal traag kunnen zijn. Helaas dacht Venhorst daar dus niet zo over waardoor wij als kopers uiteindelijk risico liepen op straat te staan omdat we zo verstandig waren geweest om eerst onze eigen woning te verkopen en dan pas een andere woning aan te kopen. Daarnaast reageren ze ook niet op mails als je wil bezichtigen en krijg je als je binnen hun openingstijden belt 9 van de 10 keer een bandje met hun openingstijden en dat je een bericht achter kan laten. Op dat bericht wordt dan uiteraard weer niet gereageerd. Hadden op en gegeven moment een afspraak bij de notaris en die ging niet door. (Door de bank van de verkopers.) Wij zijn toen afgebeld, maar de notaris niet hoorden we later. Wij hadden gelukkig een prettige notaris, maar die had ons die afspraak wel in rekening kunnen brengen als hij had gewild. Daarnaast hebben we ongeveer iedereen die bij Venhorst werkt ongeveer gezien of gesproken, want elke keer is er een ander. Tijdens de bezichtigingen konden ze onze vragen over dingen zoals of je onder de vloer kan niet beantwoorden. We hadden de eerste bezichtiging een lijstje vragen die hebben ze genoteerd en dat zouden ze navragen, maar op de meeste vragen hebben we uiteindelijk toen we de eigenaar toevallig een keer in de tuin zagen werken maar aan hem gevraagd, want antwoord van Venhorst kregen we niet. Toen wij de eerste bezichtiging binnen kwamen hadden we ons huis nog niet te koop staan omdat we op zoek waren naar een makelaar, maar we wisten gelijk zeker dat we Venhorst niet wouden. Toen wij aankwamen zat de makelaar in zijn auto op de oprit, de deuren waren nog op slot, er stonden mierenlokdoosjes in de serre, de stroom was nog uitgeschakeld en bij binnenkomst via de serre viel je bijna flauw van de hitte daar terwijl er openslaande deuren in zitten. Wij zeiden tegen elkaar als wij het huis hadden moeten verkopen (de taak van de makelaar) waren de deuren los geweest, lokdoosjes even weggehaald, stroom erop gezet en openslaande deuren van de serre open gezet voor de potentiële kopers er waren.

 • 8 , 8
  Datum:
  16 sept 2012
  Beoordelaar:
  Jenny

  Venhorst is een goede makelaar die verstand heeft van zaken en die in ...

  Venhorst is een goede makelaar die verstand heeft van zaken en die in ons geval ook de tijd voor je neemt,Qua informatie verstrekken en bezichtingen,prima ga zo door!

 • 3 , 4
  Datum:
  31 mei 2012
  Beoordelaar:
  Chris

  Onprettige, zakelijke en niet echt geïnteresseerde makaar. Naar mijn mening een niet goed ...

  Onprettige, zakelijke en niet echt geïnteresseerde makaar. Naar mijn mening een niet goed vertegenwoordiger van de verkopende partij. Hij nodigt niet uit om van een bezichtiging te genieten. En er de tijd voor te nemen. Ik heb me bij deze makelaar een 'nummertje' gevoeld.

Claimen

Hallo -en super dat je graag jouw pagina gratis wilt claimen. Vul hieronder het formulier in en we gaan jouw claim zsm voor je verwerken!

Met een geclaimde pagina krijg je veel extra mogelijkheden. De belangrijkste:

 • je kan reageren op ontvangen beoordelingen
 • overzicht van de geleverde diensten en je werkgebied
 • getoond worden bij zoekresultaten in jouw werkgebied (bij premium account)
 • overzicht van makelaars en medewerkers met individuele beoordelingen per makelaar

Na een handmatige en zorgvuldige persoonlijke controle wordt de toegang geactiveerd. Je ontvangt daar per e-mail een bevestiging van.
Uit ervaring weten we dat een geclaimde pagina extra business oplevert!


Uw naam *
Telefoonnummer
Email *

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.