Adresgegevens
Culemborg
Zuiderwal 42
4101EK


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 6
Kantoor:
Weeda & Jellema Makelaardij b.v.
Datum:
21 augustus 2012
Door:
D van Mourik

Detailscore

Maikel Jellema heeft plezier in zijn vak, hij kent de markt in Culemborg goed, is eerlijk,realistisch en betrokken. Hij is altijd bereikbaar, reageert snel, zelfs 's avonds, in het weekend en op vakantie. Kortom: wij bevelen hem van harte aan.

9 , 8
Kantoor:
Weeda & Jellema Makelaardij b.v.
Datum:
18 mei 2012
Door:
R. van der Laan

Detailscore

“Als je maar lang genoeg gewoon doet, dan wordt je van zelf een bijzondere makelaar”. En dat is het geval bij Maikel Jellema. No Nonsens, duidelijk in woord en daad. Ondersteund door zijn enthousiaste dames op kantoor en tijdens de bezichtigingen. Goede onderhandelaar en reëel in zijn prijsstelling. Kent de markt en weet waar de grenzen liggen. Heeft ons ook nog eens bij de aankoop van ons nieuwe pand geholpen met raad [Meer]

“Als je maar lang genoeg gewoon doet, dan wordt je van zelf een bijzondere makelaar”. En dat is het geval bij Maikel Jellema. No Nonsens, duidelijk in woord en daad. Ondersteund door zijn enthousiaste dames op kantoor en tijdens de bezichtigingen. Goede onderhandelaar en reëel in zijn prijsstelling. Kent de markt en weet waar de grenzen liggen. Heeft ons ook nog eens bij de aankoop van ons nieuwe pand geholpen met raad en daad. Bedankt Mevrouw Jellema, Leonie en Maikel ! Minder

9 , 0
Kantoor:
Weeda & Jellema Makelaardij b.v.
Datum:
16 mei 2012
Door:
Rob en Truus van der Laan

Detailscore

“Als je maar lang genoeg gewoon doet, dan wordt je van zelf een bijzondere makelaar”. En dat is het geval bij Maikel Jellema. No Nonsens, duidelijk in woord en daad. Ondersteund door zijn enthousiaste dames op kantoor en tijdens de bezichtigingen. Goede onderhandelaar en reëel in zijn prijsstelling. Kent de markt en weet waar de grenzen liggen. Bedankt Mevrouw Jellema, Leonie en Maikel.

8 , 8
Kantoor:
Weeda & Jellema Makelaardij b.v.
Datum:
04 april 2012
Door:
W. Paalvast

Detailscore

Wij zijn tevreden over deze makelaar omdat hij zijn afspraken nakomt. Verder is hij altijd bereidt adviezen te geven en heeft hij kennis van zaken. Zowel het contact met de makelaar en de medewerkers hebben wij als prettig ervaren.

8 , 0
Kantoor:
Weeda & Jellema Makelaardij b.v.
Datum:
03 april 2012
Door:
A.Bink

Detailscore

Zakelijk, ervaren en reeel over de situatie.

8 , 4
Kantoor:
Weeda & Jellema Makelaardij b.v.
Datum:
25 januari 2012
Door:
Huub Gijsberts

Detailscore

Duidelijke afspraken. Jellema zegt wat ie doet en doet wat ie zegt. Slagvaardig, snel, betrokken, dienstverlenende instelling en prettig in de omgang.

8 , 8
Kantoor:
Weeda & Jellema Makelaardij b.v.
Datum:
25 januari 2012
Door:
Mark Bogaers

Detailscore

Maikel Jellema is een goud eerlijke top gozer, die ik een ieder aan kan raden. Al zijn afspraken kwam hij na, tevens hielp hij mij ongevraagd bij zaken waar ik totaal niet bekend mee was.

8 , 2
Kantoor:
Weeda & Jellema Makelaardij b.v.
Datum:
21 december 2011
Door:
Gérard Wolthaar

Detailscore

Binnen 5 werkdagen ,van eerste gesprek met de makelaar naar eerste en tweede bezichtiging van appartement en tekenen van voorlopig koopcontract !

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.