Alle beoordelingen

Prisma ERA Makelaars

Delden

Adresgegevens
Delden
Langestraat 41
7491 AA


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

7 , 6
Kantoor:
Prisma ERA Makelaars
Datum:
24 december 2012
Door:
Rouwhorst

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Prisma ERA Makelaars
Datum:
31 oktober 2012
Door:
Hans Gierveld

Detailscore

Goed werk van de makelaar. De statistieken zijn een leuke tool maar zeggen uiteindelijk niet veel. Echte statistiek dus.

9 , 0
Kantoor:
Prisma ERA Makelaars
Datum:
02 oktober 2012
Door:
Markerink

Detailscore

Wat wij horen en zien van andere makelaars, doet Prisma makelaars echt dat beloofde stapje meer !

8 , 6
Kantoor:
Prisma ERA Makelaars
Datum:
17 maart 2012
Door:
Roesink

Detailscore

Prima contact Zeer goede ervaring met gehele team De eventuele volgende keer weer Prisma Delden

8 , 4
Kantoor:
Prisma ERA Makelaars
Datum:
13 februari 2012
Door:
Olde Scholtenhuis

Detailscore

De dienstverlening van Prisma makelaars is van een behoorlijk niveau. Medewerkers zijn attent en waar nodig zakelijk. Ik was niet aanwezig bij de vele bezichtigingen maar had veel vertrouwen in het optreden van makelaar Arjan ter Keurs of Nancy Ottenschot. De huizenmarkt verkeert in zwaar weer. De opbrengst is daarom lager dan verwacht maar dat kan de makelaar niet worden aangerekend. Kort gezegd: prima van prisma.

9 , 6
Kantoor:
Prisma ERA Makelaars
Datum:
02 september 2011
Door:
Beltman

Detailscore

super inzet met een goed en naar tevredenheid behaald resultaat

9 , 8
Kantoor:
Prisma ERA Makelaars
Datum:
14 juli 2011
Door:
ter Keurs

Detailscore

Zeer betrokken makelaar met een adequate afhandeling. Binnen 3 dagen was ons huis verkocht en zijn ook zeer tevreden over de follow up.

10 , 0
Kantoor:
Prisma ERA Makelaars
Datum:
15 februari 2011
Door:
Leinse

Detailscore

Wij wilden een makelaar die lol heeft in zijn vak. Makelaar Arjan ter Keurs heeft op een geweldige manier onze belangen behartigd. Zijn team van medewerksters was zeer gedegen en correct in de opstelling naar ons. Uiterst vriendelijk en duidelijk in de afsrpaken zonder mitsen en maren. De gehele verkoop via Era Delden is zijn geld dubbel en dwars waard geweest. Wij zijn zeer tevreden. U mag de bovenstaande opmerkingen van ons ongewijzigd publiceren echter zonder ons adres te vermelden.

7 , 8
Kantoor:
Prisma ERA Makelaars
Datum:
04 januari 2011
Door:
Olde Scholtenhuis

Detailscore

Lastige tijd om een woning te verkopen. Makelaarskantoor Prima / Delden is laagdrempelig en klantvriendelijk. Kan niet beoordelen of het onderste uit de kast te halen teneinde de woning te verkopen.

8 , 2
Kantoor:
Prisma ERA Makelaars
Datum:
23 december 2010
Door:
Edward Eenkhoorn

Detailscore

enthousiaste makelaar met goede kennis van zaken. Ook terugkoppeling vanuit he makelaarskantoor zeer tijdig en accuraat.

9 , 2
Kantoor:
Prisma ERA Makelaars
Datum:
19 mei 2010
Door:
Schrader Withag

Detailscore

Dhr. ter Keurs van Prisma makelaars is een bekende van ons en hij en zijn team hebben het zeer goed gedaan.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.