Adresgegevens
Den Haag
Laan van Meerdervoort 139
2517AW
Tel: 070-7071240
info@arnoldtaal.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 8
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
28 maart 2019
Door:
Freek Weeda

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
19 maart 2019
Door:
Ferry van Kester

Detailscore

Een 10 moet je verdienen. Arnold Taal en zijn team hebben dit zeker verdiend. Een top team van professionals dat de gehele zorg op zich neemt en duidelijk communiceert. Jordy, Bart en Arnold Bedankt voor de fijne samenwerking!

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
14 maart 2019
Door:
Ambroos

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
14 maart 2019
Door:
Evelien bakker

Detailscore

Zouden zeker deze makelaardij aanraden. Behulpzaam en persoonlijke aanpak. Bereid om mee te denken en mee te helpen in alle opzichten. In de toekomst zouden wij sowieso opnieuw met hen in zee gaan.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
13 maart 2019
Door:
Laszlo

Detailscore

De heren van Arnold Taal en met name Bart hebben mij enorm goed geholpen. Ik kreeg goede tips en de juiste informatie om ervoor te zorgen dat ik en mijn partner snel een huis konden bemachtigen.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
10 maart 2019
Door:
Ronald van Akooij

Detailscore

Zeer betrokken makelaar. Zijn open en eerlijk en komen alle afspraken na. Kan deze makelaar iedereen aanraden.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
19 februari 2019
Door:
Mireille Kersten en Karel Cousijnse

Detailscore

Arnold Taal Makelaardij heeft ons 2 keer met een aankoop en voor de 3de keer geholpen met de verkoop van ons huis ? Zij hebben een enorme kennis, denken graag mee, reageren heel snel en zijn erg prettig om mee samen te werken. Kort gezegd een top makelaar ? En als we ooit terug willen naar Den Haag dan kiezen wij zeker weer voor Arnold Taal. Arnold dank je wel !!

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
08 februari 2019
Door:
Elzbieta Kuzborska

Detailscore

Very professional and effective.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
08 februari 2019
Door:
Dawid Pacha

Detailscore

Our experience with Bart Strap from Arnold Taal Makelaardij was way over our expectations. Money well spent. Doesn't matter if you are buying a small apartment or big one, the motivation on Bart's side is always very high to get you a deal :)

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
31 januari 2019
Door:
Chérie-May Britten Tabachek

Detailscore

Bart is erg kundig, meedenkend en vriendelijk. Dat geldt trouwens voor het hele kantoor.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
28 januari 2019
Door:
B.dreshaj

Detailscore

Top makelaar Jordi ga zo door

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
18 januari 2019
Door:
Ruben

Detailscore

Prettige en snelle communicatie. Bart heeft ons uitstekend geholpen bij de aankoop van ons eerste huis.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
12 januari 2019
Door:
Verduijn

Detailscore

De medewerkers zijn enthousiast, flexibel, snel en duidelijk. Bart Stap was mijn makelaar en dacht goed mee, gaf duidelijk advies en was altijd bereikbaar. Complimenten!

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
20 december 2018
Door:
Lester Lawalata

Detailscore

Mijn ervaring met Arnold Taal Makelaardij was fantastisch. Het was voor ons een spannende reis naar een nieuw huis, maar werden daarin uitstekend begeleid door het team van Arnold Taal. Het resultaat is dan ook dat ons droomhuis is realiteit geworden.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
19 december 2018
Door:
Frans De Roode

Detailscore

Vanaf de vrijblijvende waardetaxatie, tot en met moment van overdracht een goed gevoel bij deze makelaar gehad.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
17 december 2018
Door:
Ed van schie

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
07 december 2018
Door:
Kim Constant

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
03 december 2018
Door:
Remco Dekkinga

Detailscore

Prima makelaar, enthousiaste mensen op het kantoor en ook in de buitendienst. We zijn altijd direct geholpen met onze vragen. Het huis is snel verkocht en alles is uitstekend afgehandeld. Echt een makelaar die met zijn tijd mee is gegaan.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
23 november 2018
Door:
Bas

Detailscore

Bart is grondig, snel en heeft uitgebreid onderzoek gedaan en wist hiermee een aantal belangrijke zaken boven tafel te krijgen.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
14 november 2018
Door:
Guido Philippi

Detailscore

Ik heb een hele goede ervaring met dit kantoor. Met deskundig advies en expertise hebben ze ervoor gezorgd dat ik snel een huis kon krijgen in de buurt die ik graag wilde.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
09 november 2018
Door:
Robbert Paul

Detailscore

Mijn ervaring was geweldig! Van begin tot eind een geweldige begeleiding gehad met een mooi resultaat! Als je kiest voor Arnold Taal makelaardij dan ga je voor kwaliteit!

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
02 november 2018
Door:
Erwin Dost

Detailscore

We zijn goed en vakkundig geholpen.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
31 oktober 2018
Door:
Hoogenraad

Detailscore

Een creatief kantoor met mensenkennis vakkennis een luisterend oor en een zeer gemotiveerd personeel iets wat door ons zeer is gewaardeerd

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
22 oktober 2018
Door:
Jl Koopmans-Duitman

Detailscore

Vriendelijke en deskundige contacten. Goed bereikbaar. Met dank aan Shivani. Goede begeleiding, mooie foto’s en snelle plaatsing op facebook en funda. Klasse!

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
15 oktober 2018
Door:
S.Ghafoerkhan

Detailscore

Wij hebben Arnold Taal Makelaardij ingeschakeld zowel bij de aankoop van onze huis aan de Kingstonplantsoen als ook de verkoop van onze pand aan de Obrechtstraat. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze, het meedenken en de zorgvuldigheid. Ook de mensen op kantoor zijn zeer hulpvaardig en bij problemen improviserend. Onze dank aan Bart, Shivanie en natuurlijk Arnold Taal. Deze positieve review schrijven wij omdat alles letterlijk vlekkeloos is afgehandeld tot aan het passeren van de splitsingsakte. Zeker een aanrader voor [Meer]

Wij hebben Arnold Taal Makelaardij ingeschakeld zowel bij de aankoop van onze huis aan de Kingstonplantsoen als ook de verkoop van onze pand aan de Obrechtstraat. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze, het meedenken en de zorgvuldigheid. Ook de mensen op kantoor zijn zeer hulpvaardig en bij problemen improviserend. Onze dank aan Bart, Shivanie en natuurlijk Arnold Taal. Deze positieve review schrijven wij omdat alles letterlijk vlekkeloos is afgehandeld tot aan het passeren van de splitsingsakte. Zeker een aanrader voor een ieder. Minder

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.