Adresgegevens
Den Haag
Laan van Meerdervoort 139
2517AW
Tel: 070-7071240
info@arnoldtaal.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
21 augustus 2019
Door:
Linda van Vliet

Detailscore

Top makelaar! Duidelijke strategie en een duidelijke uitleg. De communicatie is super! Bezichtigingen worden op tijd aangekondigd en bevestigd per mail. Na elke bezichtigingsronde een telefoontje met een update. Heel fijn! Mijn appartement was snel verkocht en ook nog voor een hele mooie prijs. Arnold, Bart en Jordy, bedankt! Wij hebben Arnold nu ook ingeschakeld als aankoopmakelaar en hebben er alle vertrouwen in dat de aankoop van een nieuwe woning met zijn hulp ook een succes zal worden.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
05 augustus 2019
Door:
Barbara

Detailscore

Personeel is erg vriendelijk en reageren snel op vragen. De werkwijze wordt duidelijk uitgelegd en de communicatie verloopt goed. Erg tevreden dat ik de verkoop hebben kunnen regelen met dit makelaarskantoor.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
26 juli 2019
Door:
Thiemo maas

Detailscore

Super behulpzame competente makelaars, altijd direct contact mogelijk indien nodig en zelfs op zaterdag geopend! Al met al zeer tevreden over dit makelaarskantoor en zeker een aanrader als je snel je huis wil verkopen voor een goede prijs!

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
02 juli 2019
Door:
Martin Klaui

Detailscore

Arnold is zeer duidelijk in zijn aanpak en hij (en zijn kantoor) komen gemaakte afspraken na. Voor mij was het belangrijk dat tijdens dit proces je als verkoper ontzorgt wordt. Arnold neemt veel zorg uit handen.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
30 juni 2019
Door:
Huu Minh Nguyen

Detailscore

A highly professional, client focus makelaar with lots of knowledge on the market. The advisor was very responsive to my questions as well as acting very promptly to secure the property for me. No complaints at all.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
05 juni 2019
Door:
S. v/d Meulen

Detailscore

Bart Stap was mijn aankoopmakelaar, bijzonder prettig om mee samen te werken. Goed bereikbaar, denkt mee en bovenal altijd vriendelijk en vrolijk. Zeer aan te raden.

9 , 7
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
29 mei 2019
Door:
Erwin Ramai

Detailscore

Mijn aankoopmakelaar was Bart Stap. Hij is erg flexibel en denkt goed met je mee. Ook is hij altijd telefonisch of per mail te bereiken, erg handig als je toevallig een vraag hebt of een woning heb gevonden en er meer over zou willen weten. Daarnaast zorgt hij ook voor een goede sfeer tijdens het gesprek en komt hij met passende adviezen en tips bij de aanschaf van een woning.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
04 mei 2019
Door:
C van den Berg

Detailscore

Prima ervaring en een prettige samenwerking. Zeer bekwaam, verstand van zaken en behulpzaam.

9 , 8
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
28 maart 2019
Door:
Freek Weeda

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
19 maart 2019
Door:
Ferry van Kester

Detailscore

Een 10 moet je verdienen. Arnold Taal en zijn team hebben dit zeker verdiend. Een top team van professionals dat de gehele zorg op zich neemt en duidelijk communiceert. Jordy, Bart en Arnold Bedankt voor de fijne samenwerking!

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
14 maart 2019
Door:
Ambroos

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
14 maart 2019
Door:
Evelien bakker

Detailscore

Zouden zeker deze makelaardij aanraden. Behulpzaam en persoonlijke aanpak. Bereid om mee te denken en mee te helpen in alle opzichten. In de toekomst zouden wij sowieso opnieuw met hen in zee gaan.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
13 maart 2019
Door:
Laszlo

Detailscore

De heren van Arnold Taal en met name Bart hebben mij enorm goed geholpen. Ik kreeg goede tips en de juiste informatie om ervoor te zorgen dat ik en mijn partner snel een huis konden bemachtigen.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
10 maart 2019
Door:
Ronald van Akooij

Detailscore

Zeer betrokken makelaar. Zijn open en eerlijk en komen alle afspraken na. Kan deze makelaar iedereen aanraden.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
19 februari 2019
Door:
Mireille Kersten en Karel Cousijnse

Detailscore

Arnold Taal Makelaardij heeft ons 2 keer met een aankoop en voor de 3de keer geholpen met de verkoop van ons huis ? Zij hebben een enorme kennis, denken graag mee, reageren heel snel en zijn erg prettig om mee samen te werken. Kort gezegd een top makelaar ? En als we ooit terug willen naar Den Haag dan kiezen wij zeker weer voor Arnold Taal. Arnold dank je wel !!

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
08 februari 2019
Door:
Elzbieta Kuzborska

Detailscore

Very professional and effective.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
08 februari 2019
Door:
Dawid Pacha

Detailscore

Our experience with Bart Strap from Arnold Taal Makelaardij was way over our expectations. Money well spent. Doesn't matter if you are buying a small apartment or big one, the motivation on Bart's side is always very high to get you a deal :)

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
31 januari 2019
Door:
Chérie-May Britten Tabachek

Detailscore

Bart is erg kundig, meedenkend en vriendelijk. Dat geldt trouwens voor het hele kantoor.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
28 januari 2019
Door:
B.dreshaj

Detailscore

Top makelaar Jordi ga zo door

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
18 januari 2019
Door:
Ruben

Detailscore

Prettige en snelle communicatie. Bart heeft ons uitstekend geholpen bij de aankoop van ons eerste huis.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
12 januari 2019
Door:
Verduijn

Detailscore

De medewerkers zijn enthousiast, flexibel, snel en duidelijk. Bart Stap was mijn makelaar en dacht goed mee, gaf duidelijk advies en was altijd bereikbaar. Complimenten!

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
20 december 2018
Door:
Lester Lawalata

Detailscore

Mijn ervaring met Arnold Taal Makelaardij was fantastisch. Het was voor ons een spannende reis naar een nieuw huis, maar werden daarin uitstekend begeleid door het team van Arnold Taal. Het resultaat is dan ook dat ons droomhuis is realiteit geworden.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
19 december 2018
Door:
Frans De Roode

Detailscore

Vanaf de vrijblijvende waardetaxatie, tot en met moment van overdracht een goed gevoel bij deze makelaar gehad.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
17 december 2018
Door:
Ed van schie

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
07 december 2018
Door:
Kim Constant

Detailscore

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.