Adresgegevens
Den Haag
Laan van Meerdervoort 139
2517AW
Tel: 070-7071240
info@arnoldtaal.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
28 november 2019
Door:
Gaby Haijes

Detailscore

Geweldig! Goede onderlinge samenwerking en klant staat voorop. Denken met je mee en adviseren waar nodig.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
25 november 2019
Door:
Leander van den Berge

Detailscore

We raden deze makelaar aan. Ze werken erg hard en hebben ons goed begeleid bij de verkoop van onze woning.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
11 november 2019
Door:
Julia van Roy

Detailscore

Het werken met Arnold Taal Makelaardij was een hele fijne ervaring. Als creatieveling ben ik niet zo van papiertjes of regels, lezen en invullen. Dit werd volledig begrepen en goed opgepakt door het kantoor. Ik kreeg heldere updates van wat er speelde met goed advies wat te doen. Dank je wel Arnold, Bart en Jordy, ga zo door!

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
24 oktober 2019
Door:
judith theunissen

Detailscore

Wij zijn goed geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. De makelaar dacht met ons mee en was erg vriendelijk. Daarnaast verliep communicatie erg duidelijk en snel.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
19 oktober 2019
Door:
Youming ma

Detailscore

I have just got my dream apartment from the helps I received from both Bart Stap and Arnold Taal as well as Jordy. This is the best Makelaar I have experienced and I have no doubt that it will also be the best for anyone looking for a property in Den Hague. Bart has been very responsible throughout the process and went with me to visit many properties. He went far and beyond to help me get an apartment. His help [Meer]

I have just got my dream apartment from the helps I received from both Bart Stap and Arnold Taal as well as Jordy. This is the best Makelaar I have experienced and I have no doubt that it will also be the best for anyone looking for a property in Den Hague. Bart has been very responsible throughout the process and went with me to visit many properties. He went far and beyond to help me get an apartment. His help was absolutely essential in this fiercely competitive housing market. Thank you so much Bart, Arnold, and Jordy for all your hard works and for being so honest and responsible throughout the process. I have been so lucky to have you guys helping me. Minder

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
12 oktober 2019
Door:
Wesley

Detailscore

De medewerkers bij Arnold Taal Makelaardij hebben mij zeer goed ondersteund bij de verkoop van mijn woning. Het kantoor is goed bereikbaar en zij hebben kennis van zaken. Al en al is de woning verkocht boven mijn verwachtingen.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
28 september 2019
Door:
Remco Hollander

Detailscore

Erg fijne makelaar, Bart heeft ons heel netjes geholpen en ons langs het hele traject begeleidt. Voor al onze vragen heeft hij de tijd genomen om alles duidelijk uit te leggen. Met het maken van afspraken is er goed met onze persoonlijke situatie rekening gehouden.

9 , 3
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
18 september 2019
Door:
Klara Addicks

Detailscore

Heel goed, ben zeer tevreden.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
02 september 2019
Door:
samuele pitzalis

Detailscore

geweldig tevreden, denken en voelen mee, blijven kalm en positief als er door scheidingsperikelen kinken in de kabel dreigen, nemen taken over, ik kan ze niet minder dan een 10 geven en dik aanraden, bij mijn eerste review kon ik op gsm de schuiven niet bedienen en leek ik een 5,5 ofzo totaal te geven, maar dat is natuurlijk onzin en dit niet: een 10, met lof.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
21 augustus 2019
Door:
Linda van Vliet

Detailscore

Top makelaar! Duidelijke strategie en een duidelijke uitleg. De communicatie is super! Bezichtigingen worden op tijd aangekondigd en bevestigd per mail. Na elke bezichtigingsronde een telefoontje met een update. Heel fijn! Mijn appartement was snel verkocht en ook nog voor een hele mooie prijs. Arnold, Bart en Jordy, bedankt! Wij hebben Arnold nu ook ingeschakeld als aankoopmakelaar en hebben er alle vertrouwen in dat de aankoop van een nieuwe woning met zijn hulp ook een succes zal worden.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
05 augustus 2019
Door:
Barbara

Detailscore

Personeel is erg vriendelijk en reageren snel op vragen. De werkwijze wordt duidelijk uitgelegd en de communicatie verloopt goed. Erg tevreden dat ik de verkoop hebben kunnen regelen met dit makelaarskantoor.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
26 juli 2019
Door:
Thiemo maas

Detailscore

Super behulpzame competente makelaars, altijd direct contact mogelijk indien nodig en zelfs op zaterdag geopend! Al met al zeer tevreden over dit makelaarskantoor en zeker een aanrader als je snel je huis wil verkopen voor een goede prijs!

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
02 juli 2019
Door:
Martin Klaui

Detailscore

Arnold is zeer duidelijk in zijn aanpak en hij (en zijn kantoor) komen gemaakte afspraken na. Voor mij was het belangrijk dat tijdens dit proces je als verkoper ontzorgt wordt. Arnold neemt veel zorg uit handen.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
30 juni 2019
Door:
Huu Minh Nguyen

Detailscore

A highly professional, client focus makelaar with lots of knowledge on the market. The advisor was very responsive to my questions as well as acting very promptly to secure the property for me. No complaints at all.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
05 juni 2019
Door:
S. v/d Meulen

Detailscore

Bart Stap was mijn aankoopmakelaar, bijzonder prettig om mee samen te werken. Goed bereikbaar, denkt mee en bovenal altijd vriendelijk en vrolijk. Zeer aan te raden.

9 , 7
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
29 mei 2019
Door:
Erwin Ramai

Detailscore

Mijn aankoopmakelaar was Bart Stap. Hij is erg flexibel en denkt goed met je mee. Ook is hij altijd telefonisch of per mail te bereiken, erg handig als je toevallig een vraag hebt of een woning heb gevonden en er meer over zou willen weten. Daarnaast zorgt hij ook voor een goede sfeer tijdens het gesprek en komt hij met passende adviezen en tips bij de aanschaf van een woning.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
04 mei 2019
Door:
C van den Berg

Detailscore

Prima ervaring en een prettige samenwerking. Zeer bekwaam, verstand van zaken en behulpzaam.

9 , 8
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
28 maart 2019
Door:
Freek Weeda

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
19 maart 2019
Door:
Ferry van Kester

Detailscore

Een 10 moet je verdienen. Arnold Taal en zijn team hebben dit zeker verdiend. Een top team van professionals dat de gehele zorg op zich neemt en duidelijk communiceert. Jordy, Bart en Arnold Bedankt voor de fijne samenwerking!

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
14 maart 2019
Door:
Ambroos

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
14 maart 2019
Door:
Evelien bakker

Detailscore

Zouden zeker deze makelaardij aanraden. Behulpzaam en persoonlijke aanpak. Bereid om mee te denken en mee te helpen in alle opzichten. In de toekomst zouden wij sowieso opnieuw met hen in zee gaan.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
13 maart 2019
Door:
Laszlo

Detailscore

De heren van Arnold Taal en met name Bart hebben mij enorm goed geholpen. Ik kreeg goede tips en de juiste informatie om ervoor te zorgen dat ik en mijn partner snel een huis konden bemachtigen.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
10 maart 2019
Door:
Ronald van Akooij

Detailscore

Zeer betrokken makelaar. Zijn open en eerlijk en komen alle afspraken na. Kan deze makelaar iedereen aanraden.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
19 februari 2019
Door:
Mireille Kersten en Karel Cousijnse

Detailscore

Arnold Taal Makelaardij heeft ons 2 keer met een aankoop en voor de 3de keer geholpen met de verkoop van ons huis ? Zij hebben een enorme kennis, denken graag mee, reageren heel snel en zijn erg prettig om mee samen te werken. Kort gezegd een top makelaar ? En als we ooit terug willen naar Den Haag dan kiezen wij zeker weer voor Arnold Taal. Arnold dank je wel !!

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
08 februari 2019
Door:
Elzbieta Kuzborska

Detailscore

Very professional and effective.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.