Adresgegevens
Den Haag
Laan van Meerdervoort 139
2517AW
Tel: 070-7071240
info@arnoldtaal.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
29 juni 2020
Door:
Natasja & Arjan

Detailscore

Arnold Taal Makelaardij is een organisatie met een heldere visie, een efficiente aanpak en vooral duidelijke communicatie. Een betrouwbare partner bij het (ver)kopen van een woning!

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
16 juni 2020
Door:
Jan Willem

Detailscore

Fijn contact met mijn aankoopmakelaar gehad. Ze zijn goed bereikbaar via mail, telefoon of whatsapp, altijd vriendelijk en professioneel. Alle persoonlijke zorgen worden snel weggenomen met hun expertise.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
03 juni 2020
Door:
Burak

Detailscore

Wij raden iedereen die in Den Haag e.o. op zoek is naar een woning Arnold Taal Makelaardij van harte aan! Wij twijfelden of dat nu wel nodig was, een aankoopmakelaar, maar wat zijn we achteraf blij dat we de keuze hebben gemaakt om Arnold Taal Makelaardij in te schakelen. Vanaf het begin van onze zoektocht tot aan de oplevering bij de notaris hebben wij kunnen rekenen op hun deskundigheid en eerlijk (!) advies. Arnold en Bart zijn altijd enthousiast, [Meer]

Wij raden iedereen die in Den Haag e.o. op zoek is naar een woning Arnold Taal Makelaardij van harte aan! Wij twijfelden of dat nu wel nodig was, een aankoopmakelaar, maar wat zijn we achteraf blij dat we de keuze hebben gemaakt om Arnold Taal Makelaardij in te schakelen. Vanaf het begin van onze zoektocht tot aan de oplevering bij de notaris hebben wij kunnen rekenen op hun deskundigheid en eerlijk (!) advies. Arnold en Bart zijn altijd enthousiast, bereikbaar en we hebben veel van ze geleerd. Wij zouden ze zonder twijfel weer benaderen als we een woning zouden kopen of verkopen! Minder

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
29 mei 2020
Door:
Patricia

Detailscore

We zijn deskundig en enthousiast begeleid in het kopen van een mooie woning die bij ons past voor een goede prijs.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
20 april 2020
Door:
Ton en Wilma

Detailscore

Vanaf het begin tot de verkoop en overdracht is alles zeer professioneel verlopen. Ons huis was snel verkocht voor een goede prijs. Top team!

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
01 april 2020
Door:
Jerrine & Carlo

Detailscore

Wij hebben voor de verkoop bewust gekozen voor Arnold en zijn kantoor. Mede op basis van de open en eerlijke communicatie en de verkoopstrategie die duidelijk was. De expertise van Arnold, met de ondersteuning van zijn team, kan ik iedereen aanbevelen. Mede dankzij de strategie hebben we ons huis snel en naar volle tevredenheid verkocht. Arnold & Team nogmaals dank voor jullie inzet!

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
27 maart 2020
Door:
Ivana Citterbartova

Detailscore

Arnold samen met zijn team zijn zeer deskundig maar daarbij ook nog pro-actief en vindingrijk. Het is een plezier om door Arnold Taal Makelaardij geholpen te worden.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
16 maart 2020
Door:
Engin Cicek

Detailscore

Vanaf het eerste moment dat ontmoeting tot aan het punt van tekenen bij de notaris een heel goed en vertrouwd gevoel gehad bij deze top aankoopmakelaar! Los van zijn uitgebreide expertise is hij ook altijd eerlijk en oprecht geweest wat betreft de woningen die we hebben bezichtigd en heeft hij het uiteindelijk voor elkaar gekregen dat wij onze droomwoning hebben gevonden. Arnold en de jongens, namens mijn vrouw en ik heel erg bedankt!

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
13 maart 2020
Door:
Nick Heidel

Detailscore

Ik kan niet anders zeggen dan een meer dan prima ervaring bij deze makelaar. Alles heel professioneel geregeld en ik heb mijn huis binnen een week verkocht voor een heel mooi bedrag. Zeer zeker aan te raden deze heren. Ik ben heel erg blij !

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
05 maart 2020
Door:
Wilbert Arends

Detailscore

Geweldige service mindset en een commerciele houding die tot resultaten leidt! Dit kantoor heft de verkoop van mijn appartement van begin tot eind geleid, terwijl ik in het buitenland verbleef. Niets dan lof!

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
28 februari 2020
Door:
Dominique

Detailscore

Een betrokken team dat fantastisch werk levert. Persoonlijke aanpak staat centraal.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
26 februari 2020
Door:
Ivana Citterbartova

Detailscore

Het team dat mij ondersteunde bij de verkoop van mijn appartement blinkt uit in snelheid en accuraatheid; ze zijn proactief en zorgvuldig. Als verkoper word je nagenoeg volledig ontzorgd.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
26 februari 2020
Door:
Dimple Prathamesh

Detailscore

I would like to thank Bart Stap and Arnold Taal Makelaars for helping us find our dream home in just a couple of weeks. We had heard from people that buying a house can be stressful and lengthy process. Bart helped us with all the documentations. Making sure we understand every document (As everything is in dutch) he took the extra step to translate the documents for us, also made sure he was available for us during the whole [Meer]

I would like to thank Bart Stap and Arnold Taal Makelaars for helping us find our dream home in just a couple of weeks. We had heard from people that buying a house can be stressful and lengthy process. Bart helped us with all the documentations. Making sure we understand every document (As everything is in dutch) he took the extra step to translate the documents for us, also made sure he was available for us during the whole process. From the viewing till finding mortgage adviser and signing purchase contract he helped us throughout. Arnold Taal Makelaar is not only seller, but also a good buying agency. Minder

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
25 februari 2020
Door:
Monique Legerman

Detailscore

Bart Stap van Arnold Taal Makelaardij en zijn collega's reageren snel, zijn betrokken en geven goed advies. De werkwijze is recht door zee en betrouwbaar, wat een heel prettige samenwerking oplevert.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
21 februari 2020
Door:
Mthulisi

Detailscore

We got exceptional service from Arnold Taal. He acts with speed and ensured our purchase was closed within the shortest possible time. He has honesty and integrity in his dealings, he takes time to explain processes clearly and will guarantee delivery. 5 star service!

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
12 februari 2020
Door:
Inga Weites

Detailscore

Na 35 jaar verhuizen is niet niks. Maar Arnold en zijn medewerkers hebben mij er stap voor stap 'doorheen gesleept' niets was teveel. Vanuit de grond van ons hart, bedankt Arnold en Bart voor de geweldige kundige maar vooral warme samenwerking. Tom en Inga.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
06 februari 2020
Door:
Chantal

Detailscore

Zeer goede makelaar

9 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
28 januari 2020
Door:
Gina

Detailscore

Wij hebben een aankoopmakelaar ingeschakeld, omdat wij een heel leuk huis op het oog hadden. Arnold werd aangeraden vanuit een ander kantoor, die zeiden dat wij in goede handen waren. Het eerste huis helaas niet gelukt. Maar binnen 3 maanden is het bij het tweede huis gelukt. Dit had niet gekund zonder hulp van deze makelaars. Personeel is erg vriendelijk. Ze nemen de tijd en dorn hun uiterste best om aan onze wensen te voldoen.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
22 januari 2020
Door:
martijn

Detailscore

Wij hebben Arnold Taal aangenomen voor de verkoop van ons huis en tevens als aankoopmakelaar voor ons nieuwe huis. Arnold Taal, Jordy en Bart zijn erg gemotiveerd om te helpen en geven een eerlijk (deskundig) advies. Onderling weten zij van elkaar wat er allemaal speelt. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat het een fantastisch team is. Zij reageren nog dezelfde dag als je een vraag hebt. Dit ervaren wij als zeer prettig.

9 , 5
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
23 december 2019
Door:
Mike Leijger

Detailscore

De makelaar Arnold, zijn zoon Jordy alsmede het kantoor personeel werken snel en accuraat. Ik heb de korte (lees snelle verkoop van de woning) als zeer prettig ervaren. Ik zal voor het Haagse deze makelaar zeker aan iedereen aanbevelen. Top.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
21 december 2019
Door:
Eef

Detailscore

İk ben heel tevreden over de deskundigheid en begeleiding door Arnold Taal Makelaardij. Zeer betrouwbaar en de juiste persoon om uw woning te verkopen!

9 , 9
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
18 december 2019
Door:
Jacco de Ridder

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
18 december 2019
Door:
Katja van Liempt

Detailscore

Bart en Jordy, met wie ik te maken heb gehad, zijn fantastische jongens in makelaarsland. Zonder Bart had ik mijn nieuwe huis niet gehad. Jordy was een geweldige steun bij de fotosessie.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
17 december 2019
Door:
Jim

Detailscore

Een goede ervaring, alles wordt voor je geregeld. Een makelaar die verstand van zaken heeft, denkt met je mee om de juiste strategie te vinden.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
14 december 2019
Door:
Anita van Zundert

Detailscore

Persoonlijk contact, realistisch en duidelijk. Snelle reactietijd.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.