Adresgegevens
Den Haag
Laan van Meerdervoort 139
2517AW
Tel: 070-7071240
info@arnoldtaal.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
07 december 2018
Door:
Kim Constant

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
03 december 2018
Door:
Remco Dekkinga

Detailscore

Prima makelaar, enthousiaste mensen op het kantoor en ook in de buitendienst. We zijn altijd direct geholpen met onze vragen. Het huis is snel verkocht en alles is uitstekend afgehandeld. Echt een makelaar die met zijn tijd mee is gegaan.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
03 december 2018
Door:
Remco Dekkinga

Detailscore

Prima makelaar, enthousiaste mensen op het kantoor en ook in de buitendienst. We zijn altijd direct geholpen met onze vragen. Het huis is snel verkocht en alles is uitstekend afgehandeld. Echt een makelaar die met zijn tijd mee is gegaan.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
23 november 2018
Door:
Bas

Detailscore

Bart is grondig, snel en heeft uitgebreid onderzoek gedaan en wist hiermee een aantal belangrijke zaken boven tafel te krijgen.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
14 november 2018
Door:
Guido Philippi

Detailscore

Ik heb een hele goede ervaring met dit kantoor. Met deskundig advies en expertise hebben ze ervoor gezorgd dat ik snel een huis kon krijgen in de buurt die ik graag wilde.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
09 november 2018
Door:
Robbert Paul

Detailscore

Mijn ervaring was geweldig! Van begin tot eind een geweldige begeleiding gehad met een mooi resultaat! Als je kiest voor Arnold Taal makelaardij dan ga je voor kwaliteit!

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
02 november 2018
Door:
Erwin Dost

Detailscore

We zijn goed en vakkundig geholpen.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
31 oktober 2018
Door:
Hoogenraad

Detailscore

Een creatief kantoor met mensenkennis vakkennis een luisterend oor en een zeer gemotiveerd personeel iets wat door ons zeer is gewaardeerd

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
22 oktober 2018
Door:
Jl Koopmans-Duitman

Detailscore

Vriendelijke en deskundige contacten. Goed bereikbaar. Met dank aan Shivani. Goede begeleiding, mooie foto’s en snelle plaatsing op facebook en funda. Klasse!

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
15 oktober 2018
Door:
S.Ghafoerkhan

Detailscore

Wij hebben Arnold Taal Makelaardij ingeschakeld zowel bij de aankoop van onze huis aan de Kingstonplantsoen als ook de verkoop van onze pand aan de Obrechtstraat. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze, het meedenken en de zorgvuldigheid. Ook de mensen op kantoor zijn zeer hulpvaardig en bij problemen improviserend. Onze dank aan Bart, Shivanie en natuurlijk Arnold Taal. Deze positieve review schrijven wij omdat alles letterlijk vlekkeloos is afgehandeld tot aan het passeren van de splitsingsakte. Zeker een aanrader voor [Meer]

Wij hebben Arnold Taal Makelaardij ingeschakeld zowel bij de aankoop van onze huis aan de Kingstonplantsoen als ook de verkoop van onze pand aan de Obrechtstraat. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze, het meedenken en de zorgvuldigheid. Ook de mensen op kantoor zijn zeer hulpvaardig en bij problemen improviserend. Onze dank aan Bart, Shivanie en natuurlijk Arnold Taal. Deze positieve review schrijven wij omdat alles letterlijk vlekkeloos is afgehandeld tot aan het passeren van de splitsingsakte. Zeker een aanrader voor een ieder. Minder

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
12 oktober 2018
Door:
Joury

Detailscore

Van het begin tot het eind heeft Arnold Taal Makelaardij meer dan uitstekend werk verricht als verkoopmakelaar. Ook de kopers zijn zeer te spreken over Arnold Taal.

9 , 7
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
07 september 2018
Door:
Reinder Markerink

Detailscore

In het algemeen goed. Nemen veel werk uit handen. Is een hardwerkend team.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
01 september 2018
Door:
Erwin en Hennie

Detailscore

Wonend in het Noorden van het land, wilden wij een appartement kopen voor onze zoon en zijn vriendin. In januari geslaagd dankzij Arnold Taal en zijn medewerkers. Bij het kennismakingsgesprek een hele goede uitleg gehad over de huizenmarkt in Den Haag.Met name Bart heeft ons bij de koop van dit appartement heel goed geholpen. In juli zijn we op zoek gegaan naar een woning voor ons zelf. En door de fijne samenwerking met Arnold Taal Makelaardij begin dit jaar [Meer]

Wonend in het Noorden van het land, wilden wij een appartement kopen voor onze zoon en zijn vriendin. In januari geslaagd dankzij Arnold Taal en zijn medewerkers. Bij het kennismakingsgesprek een hele goede uitleg gehad over de huizenmarkt in Den Haag.Met name Bart heeft ons bij de koop van dit appartement heel goed geholpen. In juli zijn we op zoek gegaan naar een woning voor ons zelf. En door de fijne samenwerking met Arnold Taal Makelaardij begin dit jaar zijn we weer naar hen toegegaan. Dit keer werden we begeleid door Arnold. Ook weer goed en professioneel geregeld. Bij een volgende koop of verkoop weten wij ze weer te vinden! Minder

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
22 augustus 2018
Door:
Erwin Dost

Detailscore

Mijn ervaring is heel positief,met het kantoor en de contactpersonen die ons hielpen.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
10 augustus 2018
Door:
E. de Graaf

Detailscore

Arnold Taal maakt het waar … Hele goede begeleiding, advies en verkoop gehad. Zeer goed persoonlijk contact en uitstekende samenwerking met zijn personeel.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
25 juli 2018
Door:
Raoul Niamat

Detailscore

Wij zijn zeer onder de indruk waarop Arnold Taal en zijn medewerkers het verkoop traject van onze woning begeleid heeft. Duidelijke uitleg en eerlijk advies hebben ons doen besluiten met Arnold Taal in zee te gaan.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
23 juli 2018
Door:
Dilfuza & Joel

Detailscore

So far so good. Bart has always been committed and helpful by email, phone and in the office. Currently, we have just signed the sales contract, but we will let you know more once we have the keys in our hands! But if everything goes as planned, it is fair to say that we would definitely use his service as state agent again if we would need to and, we will obviously recommend Bart to other people.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
11 juli 2018
Door:
Misha Sniekers

Detailscore

Wederom zeer goede en professionele begeleiding gehad bij de aankoop van ons nieuwe huis. Ik raad Arnold bij iedereen aan!

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
02 juli 2018
Door:
Johannes van Dam

Detailscore

Alexander is een zeer gedreven professional die zijn afspraken nakomt en duidelijk communiceert, bedankt voor de probleemloze en prettige samenwerking!

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
30 mei 2018
Door:
Eveline den Boeft

Detailscore

Bart is een professional die snel en adequaat reageert. Opgewekt, positief ingesteld en prettig en rustig in de omgang.

9 , 8
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
21 mei 2018
Door:
P.L. Tans

Detailscore

Bart is een zeer bedreven en enthousiaste makelaar met veel kennis. Hij heeft ons goed geadviseerd en begeleid in de aankoop van onze eerste koopwoning in Den Haag.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
18 mei 2018
Door:
Raymond Reedijk

Detailscore

Bij Arnold Taal kom je in een professioneel team terecht, iedereen staan vol enthousiasme klaar om je te helpen op welke manier dan ook.

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
17 mei 2018
Door:
Roy

Detailscore

Onze ervaring is uitstekend. Vooraf duidelijk verhaal en je weet wat er te verwachten staat. Verder wordt je prima begeleidt gedurende het hele verkoop proces .

10 , 0
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
05 mei 2018
Door:
Donny G.

Detailscore

Zeer vriendelijke en deskundig personeel. Prettige en open werkwijze, waarbij je als klant altijd direct weet waar je aan toe bent. Snelle en korte communicatielijnen en snel schakelen. Denken met je mee en zijn NIET het type die snel geld willen verdienen. Als jonge klant zal ik zeker vaker zaken gaan doen met Arnold Taal Makelaardij

9 , 9
Kantoor:
Arnold Taal Makelaardij
Datum:
03 mei 2018
Door:
Marijke Rietbroek

Detailscore

Heel goed, snelle reacties, goed bij problemen oplossen. Een deskundige makelaar.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.