Alle beoordelingen

B&F makelaar

Den Haag

Adresgegevens
Den Haag
Tasmanstraat 126

Tel: 0708209895
info@bfmakelaar.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
20 november 2018
Door:
Joey

Detailscore

Heldere communicatie, snelle reactie, concrete afspraken, no nonsense, professioneel, punctueel:top!

10 , 0
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
20 november 2018
Door:
Else

Detailscore

Deskundig, ontzettend aardig en heel betrokken! Maar wat ik het meest waardeerde was hun eerlijke advies: geen verborgen agenda's! Ze hebben zich helemaal in mij verplaatst en mij vanuit daar geholpen. Ik raad B&F makelaars van harte aan! Zonder hen was het nooit zo snel tot zo'n goed resultaat gekomen!

9 , 4
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
29 september 2018
Door:
Tess Launay

Detailscore

I was looking for a flat and was a little stressed because it was my first purchase. B&F Makelaar is a really friendly agency and really care about customers needs. Thanks to them, I bought the apartment of my dreams! I recommend the team.

9 , 1
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
05 september 2018
Door:
Evelien

Detailscore

Het team van B&F, en Nard van Loon specifiek, heeft ons uitstekend geholpen bij de koop van ons huis. Zijn vasthoudendheid, kennis en voortdurende bereidheid om al onze vragen te beantwoorden was voor ons enorm waardevol in dit proces. Het team van B&F is op elkaar ingespeeld, ze zijn goed bereikbaar en de communicatie verloopt soepel. B&F laat zich in deze markt niet gek maken, maar hield de ontwikkelingen en mogelijkheden voor ons tegelijkertijd wel scherp in de gaten. [Meer]

Het team van B&F, en Nard van Loon specifiek, heeft ons uitstekend geholpen bij de koop van ons huis. Zijn vasthoudendheid, kennis en voortdurende bereidheid om al onze vragen te beantwoorden was voor ons enorm waardevol in dit proces. Het team van B&F is op elkaar ingespeeld, ze zijn goed bereikbaar en de communicatie verloopt soepel. B&F laat zich in deze markt niet gek maken, maar hield de ontwikkelingen en mogelijkheden voor ons tegelijkertijd wel scherp in de gaten. We zijn zeer tevreden met de begeleiding en bevelen B&F van harte aan. Minder

10 , 0
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
22 augustus 2018
Door:
Jan Svitak

Detailscore

Echt top! Uitstekende communicatie, goed advies en grote inzet. Bovendien hebben ze mijn nieuwe woning zelf gevonden ondanks de feit dat de zoektocht niet officieel een onderdeel was van de service - een geweldig extraatje dus!

10 , 0
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
13 augustus 2018
Door:
Bartosz

Detailscore

Very good and professional service. There was no unanswered question left. Thanks to Mr. Nard van Loon we finally bought our home in The Hague!

9 , 5
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
07 augustus 2018
Door:
Sasa

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
23 juli 2018
Door:
Milina

Detailscore

Zonder de hulp van B&F Makelaar hadden wij nooit ons droomhuis kunnen bemachtigen. Dankzij de ruime kennis van de markt en de zeer snelle en goede communicatie hadden wij erg snel en voor een scherpe prijs ons droomhuis gekocht. Wij zijn onwijs blij en zijn B&F enorm dankbaar voor de goede hulp. Wij raden daarom iedereen aan met deze makelaar in zee te gaan. Nogmaals heel erg bedankt Kristel, Nard en Joanna! Milina en Simone

10 , 0
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
06 juni 2018
Door:
Naziha

Detailscore

Ik kan iedereen B&F aanraden! De communicatie verliep vanaf dag 1 goed; snel schakelen en geen 9 tot 5 mentaliteit. Nard en Kristel zijn altijd vriendelijk, correct, scherp op de inhoud en goede inhoudelijke kennis; kortom fijne prettige mensen om mee samen te werken. Wat ik vooral waardevol vond is dat ik het gevoel had dat ik met een team op zoek was naar mijn droomhuis; ik stond er niet alleen voor. Dit totaalplaatje, hoe ze mij geholpen hebben; [Meer]

Ik kan iedereen B&F aanraden! De communicatie verliep vanaf dag 1 goed; snel schakelen en geen 9 tot 5 mentaliteit. Nard en Kristel zijn altijd vriendelijk, correct, scherp op de inhoud en goede inhoudelijke kennis; kortom fijne prettige mensen om mee samen te werken. Wat ik vooral waardevol vond is dat ik het gevoel had dat ik met een team op zoek was naar mijn droomhuis; ik stond er niet alleen voor. Dit totaalplaatje, hoe ze mij geholpen hebben; de ontzorging en de adviezen absoluut top. Ik kijk met een glimlach terug naar de samenwerking. Ik denk ook dat zij een voorbeeld zijn voor andere bedrijven ook buiten de makelaardij sector. Minder

9 , 0
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
18 mei 2018
Door:
Thijs Coenen

Detailscore

De communicatie verliep goed en snel. We zijn zeer tevreden over het hele proces, waarbij we zeer goed zijn begeleid door B&F Makelaar.

9 , 8
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
04 mei 2018
Door:
Sandrine Brard

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
01 mei 2018
Door:
Konstantinos Chronopoulos

Detailscore

I had a great experience with B&F. The market is quite heated at the moment, so you need to be quick. The office was very responsive and in a few weeks we finalized the buying. They answered all my questions and even translated some of the documents for me. Moreover, I have a tight schedule, but still they were very flexible and tried to accommodate my needs. Totally recommended.

9 , 4
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
25 april 2018
Door:
Lamyae

Detailscore

Ik heb een aantal makelaars uitgenodigd en mijn keuze is eigenlijk direct op Nard gevallen. Geen poespas, heel transparant en integer, dat was meteen mijn eerste indruk. Ook tijdens de verkoop van mijn appartement - wat overigens supersnel ging! - ben ik goed begeleid en constant op de hoogte gehouden via de groepsapp, waarin ook de andere collega's Kristel en Joanna heel behulpzaam waren. Al met al, super goede ervaring, mijn appartement is EN snel EN boven de vraagprijs [Meer]

Ik heb een aantal makelaars uitgenodigd en mijn keuze is eigenlijk direct op Nard gevallen. Geen poespas, heel transparant en integer, dat was meteen mijn eerste indruk. Ook tijdens de verkoop van mijn appartement - wat overigens supersnel ging! - ben ik goed begeleid en constant op de hoogte gehouden via de groepsapp, waarin ook de andere collega's Kristel en Joanna heel behulpzaam waren. Al met al, super goede ervaring, mijn appartement is EN snel EN boven de vraagprijs verkocht aan een dolblije koopster! WIN-WIN-WIN voor alle partijen :) Minder

8 , 9
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
24 april 2018
Door:
Liesbeth Otten

Detailscore

Fijne persoonlijke en deskundige begeleiding gehad bij de verkoop van onze woning!

9 , 1
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
13 april 2018
Door:
Melanie Tseng

Detailscore

Vanaf de allereerste kennismaking met Joanna had ik meteen het gevoel dat B&F het juiste kantoor voor de verkoop van mijn appartement was. En dat is ook zo gebleken. Fris, enthousiast, meedenken, proactief, kennis van zaken en nog veel meer van dat alles. Ik heb het traject als heel positief ervaren. B&F is echt een aanrader!

9 , 0
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
21 februari 2018
Door:
Bart

Detailscore

B&F makelaar=een klein makelaarskantoor= deskundig, alert en communicatief, maar vooral ook integer. Heel fijn wanneer je een huis de deur uitdoet... Na drie makelaars te hebben uitgenodigd voor een eerste gesprek gaf B&F makelaar dat ‘goede gevoel’. Het daarop volgende verkoopproces bevestigde dit. Hulde.

10 , 0
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
08 februari 2018
Door:
Nikki

Detailscore

Heb veelvuldig contact gehad met Nard, Joanne en Kristel i.v.m. de aankoopbegeleiding van mijn uiteindelijk gekochte huis! Een jong team die een hele fijne manier van communiceren introduceerde, gewoon zo via de groepsapp! Heb drie keer een bod gedaan op een huis waarbij ze binnen een uur actie hadden ondernomen door contact op te nemen met de verkopende makelaar voor een bezichtiging zodat zij mij goed konden adviseren. Dezelfde dag nog een strategie besproken i.v.m. een bod. De medewerkers [Meer]

Heb veelvuldig contact gehad met Nard, Joanne en Kristel i.v.m. de aankoopbegeleiding van mijn uiteindelijk gekochte huis! Een jong team die een hele fijne manier van communiceren introduceerde, gewoon zo via de groepsapp! Heb drie keer een bod gedaan op een huis waarbij ze binnen een uur actie hadden ondernomen door contact op te nemen met de verkopende makelaar voor een bezichtiging zodat zij mij goed konden adviseren. Dezelfde dag nog een strategie besproken i.v.m. een bod. De medewerkers van B&F Makelaar denken goed mee, maar ze zijn ook realistisch. Al met al een makelaar die ik een ieder absoluut zou aanraden! Minder

10 , 0
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
05 februari 2018
Door:
Jelena

Detailscore

Highly professional and excellent service provided by Joanna, Kristel and Nard. The whole team was really friendly and helpful from day one to the end. I was provided with an honest opinion and guidance during the entire process from the first viewing of the house to the actual purchase. The chat group is a really great and practical solution, the team was super responsive and helpful at all times. Bearing in mind that buying a house can be stressful [Meer]

Highly professional and excellent service provided by Joanna, Kristel and Nard. The whole team was really friendly and helpful from day one to the end. I was provided with an honest opinion and guidance during the entire process from the first viewing of the house to the actual purchase. The chat group is a really great and practical solution, the team was super responsive and helpful at all times. Bearing in mind that buying a house can be stressful at times, especially in a foreign country, I felt really confident, relaxed and happy! Well done, all! I would definitely recommend B&F Team! Minder

9 , 2
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
10 januari 2018
Door:
esther reijers

Detailscore

De service en inlevingsvermogen van alle collega’s bij B&F was top, het alles maakte de verkoop van mijn huis een stuk makkelijker. Ook de extra activiteiten die er helaas bij kwamen, onderhoud en keuring werden vergemakkelijkt door de goede contacten en marktkennis. Bedankt!

10 , 0
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
08 januari 2018
Door:
Vaswani

Detailscore

Clear and open communication with good use of modern technology to stay connected. Displayed lot of patience against our changing needs and always highlighted both sides of a particular situation so that we could make a well informed choice.

8 , 2
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
12 december 2017
Door:
Kansen

Detailscore

B&F is een klein makelaarskantoor met een prettige stijl van zaken doen. Geen gladde praatjes, maar steeds een eerlijk verhaal en een persoonlijke benadering. Onze keuze voor B&F was met name ingegeven door de gedachte dat hun manier van aanpak zou aansluiten bij de doelgroep voor ons appartement. En dat is gelukt, ons appartement was in een mum van tijd verkocht! Naderhand vertelde de koper ons ook zeer te spreken te zijn over deze makelaar.

10 , 0
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
12 december 2017
Door:
Johannes

Detailscore

B&F is een nuchtere makelaar die vooral kijkt naar wat mogelijk is. Wij hadden Joanna als makelaar en vonden haar erg prettig. Ze is zakelijk, heeft een oog voor detail, pittig en grondig. Ze presenteert mogelijkheden en denkt mee maar laat de beslissing echt over aan de klant. Het duurde even voor we ons huis vonden en hebben er veel bezocht, waarbij het team van B&F steeds voor ons klaarstond. Dank jullie wel! Als we ons huisje ooit verkopen [Meer]

B&F is een nuchtere makelaar die vooral kijkt naar wat mogelijk is. Wij hadden Joanna als makelaar en vonden haar erg prettig. Ze is zakelijk, heeft een oog voor detail, pittig en grondig. Ze presenteert mogelijkheden en denkt mee maar laat de beslissing echt over aan de klant. Het duurde even voor we ons huis vonden en hebben er veel bezocht, waarbij het team van B&F steeds voor ons klaarstond. Dank jullie wel! Als we ons huisje ooit verkopen dan nemen we weer contact op. Aan iedereen die een makelaar overweegt, loop er gewoon eens binnen. Dat deden wij ook en hadden voor ons gevoel een klik. Minder

8 , 0
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
08 december 2017
Door:
Tom Uijleman Anthonijs

Detailscore

Het contact was altijd optimaal, de ondersteuning in dit voor ons onbekende traject werd altijd tot grote tevredenheid uitgevoerd.

10 , 0
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
07 december 2017
Door:
Huang

Detailscore

Brilliant service. I found their suggestions very helpful during the process of my house hunting, and they responded my emails, etc. promptly. I moved into my new apartment a month ago, and I am very happy with it. I would very strongly recommend B&F Makelaar.

8 , 4
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
06 december 2017
Door:
Peter

Detailscore

Prettige en persoonlijke benadering. Snelle en accurate taxatie.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.