Alle beoordelingen

B&F makelaar

Den Haag

Adresgegevens
Den Haag
Tasmanstraat 126

Tel: 0708209895
info@bfmakelaar.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 4
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
18 november 2019
Door:
Roberto

Detailscore

They helped us all the way through the difficult process. They communicate in a friendly, direct and simple way and in our case, being expats, it was really helpful. We truly recommend them.

9 , 3
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
14 november 2019
Door:
Koen de Water

Detailscore

Wat een topklasse service van begin tot eind! Goede begeleiding gedurende het hele traject. Perfecte communicatie over wat er wanneer gebeurd. B&F Makelaars begrijpt als de beste wat de klant ontzorgen betekent. Aanrader!

9 , 7
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
11 november 2019
Door:
Brenda Heskes

Detailscore

Zoals iedereen in deze huizenmarkt hebben we heel wat huizen bekeken en op een flink aantal geboden... en de hele tijd stonden Joanna, Nard & Kristel ons bij met goede raad, bemoedigende woorden, maar traden ze ook kordaat op wanneer we ons te veel lieten meeslepen door de waan van de dag. Ze maakten al ons afspraken, gingen mee wanneer het serieus werd en waren (bijna) altijd te bereiken via de App, de mail of door even naar binnen [Meer]

Zoals iedereen in deze huizenmarkt hebben we heel wat huizen bekeken en op een flink aantal geboden... en de hele tijd stonden Joanna, Nard & Kristel ons bij met goede raad, bemoedigende woorden, maar traden ze ook kordaat op wanneer we ons te veel lieten meeslepen door de waan van de dag. Ze maakten al ons afspraken, gingen mee wanneer het serieus werd en waren (bijna) altijd te bereiken via de App, de mail of door even naar binnen te lopen. Onwijs tevreden (en een fantastisch huis nu)! Minder

8 , 3
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
29 oktober 2019
Door:
Anne

Detailscore

heel prettig, deskundig advies

10 , 0
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
28 oktober 2019
Door:
Jeff Richel

Detailscore

Fijn, kleinschalig makelaarskantoor. Snel en gemakkelijk contact via WhatsApp. Echte aanrader!

8 , 7
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
25 oktober 2019
Door:
Cynthia

Detailscore

Wij hebben een erg goede samenwerking gehad met deze makelaar voor de verkoop van onze woning. Goed advies, snelle oplossingen en snel handelen. Prijs ook interessant.

10 , 0
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
04 oktober 2019
Door:
Kim

Detailscore

Goede communicatie via app groep. Daadkrachtig onderhandeld waardoor wij snel duidelijkheid en een prachtig huis kregen. Enthousiaste medewerkers. Aanrader!

9 , 4
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
29 september 2019
Door:
Froukje Baas

Detailscore

Wij zijn erg tevreden over B&B makelaars. Al vanaf het kennismakingsgesprek hadden we een goede klik en vertrouwen in de medewerkers. We zijn heel goed begeleid bij de verkoop van ons huis, zowel persoonlijk als professioneel. Alles werd top geregeld. Ook werden we steeds goed geïnformeerd, geadviseerd en begeleid bij het maken van onze keuzes.

9 , 0
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
27 september 2019
Door:
Pim Molenaar

Detailscore

Bijzonder prettige kleinschalige makelaar. Goede en snelle communicatie. Makelaar met hart voor het vak. Altijd bereid om vragen te beantwoorden en adviezen te geven. En er geen probleem van te maken als ik advies niet volledig overnam. B&F is een klein bureau, waar iedereen op de hoogte is van de portfolio en zaken dus ook makkelijk van elkaar kunnen worden overgenomen (zoals ook gebeurde in vakantieperiode). Huis is uiteindelijk voor ongeveer de prijs die ik voor ogen had en [Meer]

Bijzonder prettige kleinschalige makelaar. Goede en snelle communicatie. Makelaar met hart voor het vak. Altijd bereid om vragen te beantwoorden en adviezen te geven. En er geen probleem van te maken als ik advies niet volledig overnam. B&F is een klein bureau, waar iedereen op de hoogte is van de portfolio en zaken dus ook makkelijk van elkaar kunnen worden overgenomen (zoals ook gebeurde in vakantieperiode). Huis is uiteindelijk voor ongeveer de prijs die ik voor ogen had en met de gewenste tijdsplanning verkocht (precies een maand nadat het huis te koop werd aangeboden). Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-27 14:46:05
Reactie:
B&F makelaar

Dag Pim, Bedankt voor de prachtige review! Groeten, B&F makelaar > Kristel

9 , 5
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
06 september 2019
Door:
Anja

Detailscore

Ik heb zowel met Nard als Joanna contact gehad en beiden als heel prettig ervaren. De communicatie verliep via de groepsapp en dat werkte heel goed. En snel.

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-06 18:39:20
Reactie:
B&F makelaar

Dag Anja, bedankt voor de prachtige review! Groeten, B&F Makelaar

9 , 1
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
24 april 2019
Door:
Ineke Sprenkels

Detailscore

Supergoed! Goede en snelle communicatie en puntjes op de i.

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-24 12:16:47
Reactie:
B&F makelaar

Dag Ineke, bedankt voor de prachtige review! Groeten, B&F Makelaar

8 , 9
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
31 maart 2019
Door:
Anna & Brett

Detailscore

Nard is erg prettig in de omgang, communiceert duidelijk en helder en is erg deskundig. We hebben contact gehad met Nard voor zowel de aankoop van ons nieuwe huis en de verkoop van ons appartement, en dat liep erg soepel.

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-31 20:58:43
Reactie:
B&F makelaar

Hi Anna en Brett, bedankt voor de prachtige review! Groeten, B&F makelaar

7 , 5
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
12 maart 2019
Door:
Dick

Detailscore

Nard heeft ons uitstekend geholpen met het zoeken naar ons nieuwe huis, en daarna ons ook geholpen met het aankoop proces (en zelfs daarna!)

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-12 20:48:07
Reactie:
B&F makelaar

Dag Dick, Bedankt voor je prachtige review! Groeten, B&F makelaar

9 , 0
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
28 januari 2019
Door:
Arent

Detailscore

Wij hebben eerder een huis gekocht met hulp van B&F makelaar 2.0 en hebben bewust weer voor dit kantoor gekozen. Zowel Joanna als Nard hebben kennis van zaken en begrijpen goed wat onze wensen zijn. Het contact is persoonlijk en de onderhandelingen worden zeer professioneel gevoerd. In deze moeilijke markt hebben wij binnen 3 maanden een perfect huis voor onze situatie gevonden. Via de app kan er zeer snel gecommuniceerd worden maar ook per mail en telefonisch is iedereen [Meer]

Wij hebben eerder een huis gekocht met hulp van B&F makelaar 2.0 en hebben bewust weer voor dit kantoor gekozen. Zowel Joanna als Nard hebben kennis van zaken en begrijpen goed wat onze wensen zijn. Het contact is persoonlijk en de onderhandelingen worden zeer professioneel gevoerd. In deze moeilijke markt hebben wij binnen 3 maanden een perfect huis voor onze situatie gevonden. Via de app kan er zeer snel gecommuniceerd worden maar ook per mail en telefonisch is iedereen van B&F makelaars zeer goed bereikbaar. Tussen kerst en oud en nieuw was het kantoor gesloten maar was het geen enkel probleem om afspraken met ze te maken. We kunnen dit kantoor zeker aan iedereen van harte aanbevelen! Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-01-28 10:38:35
Reactie:
B&F makelaar

Hi Arent, bedankt voor je prachtige review! B&F Makelaar

10 , 0
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
05 januari 2019
Door:
Danko Salopek

Detailscore

Joanna and her team helped us bought our flat. They been recommended from a few friends who used their services in the past and I can tell you, you will not regret to hire them to help you find your new home. Buying a new property is very stressful businesses, and that's normal, and when I was panicking and having doubts what to do Joanna always have a good advice and solution to the problem. Also so unique way [Meer]

Joanna and her team helped us bought our flat. They been recommended from a few friends who used their services in the past and I can tell you, you will not regret to hire them to help you find your new home. Buying a new property is very stressful businesses, and that's normal, and when I was panicking and having doubts what to do Joanna always have a good advice and solution to the problem. Also so unique way of communication that we used to communicate, so simple and in the same time so clever, simple and efficient was something that I loved. Any way, if you buying new property you will not regret if you hired Joanna and her's team!! Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-01-05 15:22:45
Reactie:
B&F makelaar

Dear Danko, thank you for your kind words! Have fun in your new, beautiful home. Best wishes, Team B&F Makelaar

10 , 0
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
23 december 2018
Door:
Jone&Nerius

Detailscore

Naard and Kristel were very professional, supportive and helpful during our purchase. We got quick and comprehensive feedback to all our questions and concerns. I would definitely recommend this contor to everyone!

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-23 07:38:34
Reactie:
B&F makelaar

Dear Joné & Nerius, thank you for your lovely review. It was a pleasure helping you finding your new home. Enjoy! Best wishes, Kristel

10 , 0
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
16 december 2018
Door:
Marije

Detailscore

Joanna en Kristel hebben me fantastisch begeleid met het kopen van mijn eerste huis. Snel en makkelijk contact, professioneel advies en altijd bereid om vragen te beantwoorden of informatie op te vragen. Het gaf mij het vertrouwen dat de aankoop van mijn huis in beste handen was!

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-16 19:13:17
Reactie:
B&F makelaar

Dag Marije, dankjewel voor je prachtige beoordeling! We hebben je met veel plezier begeleid. Veel woonplezier! Groeten, Kristel

9 , 6
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
13 december 2018
Door:
Erik, Hester, Maud

Detailscore

B&F is echt een makelaarskantoor 2.0.: zeer communicatief, altijd beschikbaar voor een bezichtiging, en goed en oprecht advies. We hebben veel aan de begeleiding gehad, zowel bij het maken van de keuze, als bij de onderhandelingen, overdracht en nazorg. Fijn ook dat B&F niet schroomde ons af te remmen, waar nodig. Duidelijk niet gericht op een snelle deal, maar op passend maatwerk. Uiteindelijk hebben we precies gevonden waar we naar op zoek waren. Dikke aanrader!!

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-13 21:16:46
Reactie:
B&F makelaar

Dank jullie wel voor de prachtige review Erik, Hester & Maud :-)

10 , 0
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
13 december 2018
Door:
Tisja

Detailscore

B&F Makelaar heeft mijn huis tijdens mijn vakantie in de verkoop gezet, heeft de bezichtigingen gepland en verzorgd en heeft ervoor gezorgd dat ik zorgeloos kon genieten. Ze hielden me van alles op de hoogte en dachten goed mee. Deskundig, klantvriendelijk en goede begeleiding!! Een aanrader!

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-13 09:34:02
Reactie:
B&F makelaar

Bedankt voor de prachtige recensie Tisja! Groeten, Kristel

10 , 0
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
20 november 2018
Door:
Joey

Detailscore

Heldere communicatie, snelle reactie, concrete afspraken, no nonsense, professioneel, punctueel:top!

10 , 0
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
20 november 2018
Door:
Else

Detailscore

Deskundig, ontzettend aardig en heel betrokken! Maar wat ik het meest waardeerde was hun eerlijke advies: geen verborgen agenda's! Ze hebben zich helemaal in mij verplaatst en mij vanuit daar geholpen. Ik raad B&F makelaars van harte aan! Zonder hen was het nooit zo snel tot zo'n goed resultaat gekomen!

9 , 4
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
29 september 2018
Door:
Tess Launay

Detailscore

I was looking for a flat and was a little stressed because it was my first purchase. B&F Makelaar is a really friendly agency and really care about customers needs. Thanks to them, I bought the apartment of my dreams! I recommend the team.

9 , 1
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
05 september 2018
Door:
Evelien

Detailscore

Het team van B&F, en Nard van Loon specifiek, heeft ons uitstekend geholpen bij de koop van ons huis. Zijn vasthoudendheid, kennis en voortdurende bereidheid om al onze vragen te beantwoorden was voor ons enorm waardevol in dit proces. Het team van B&F is op elkaar ingespeeld, ze zijn goed bereikbaar en de communicatie verloopt soepel. B&F laat zich in deze markt niet gek maken, maar hield de ontwikkelingen en mogelijkheden voor ons tegelijkertijd wel scherp in de gaten. [Meer]

Het team van B&F, en Nard van Loon specifiek, heeft ons uitstekend geholpen bij de koop van ons huis. Zijn vasthoudendheid, kennis en voortdurende bereidheid om al onze vragen te beantwoorden was voor ons enorm waardevol in dit proces. Het team van B&F is op elkaar ingespeeld, ze zijn goed bereikbaar en de communicatie verloopt soepel. B&F laat zich in deze markt niet gek maken, maar hield de ontwikkelingen en mogelijkheden voor ons tegelijkertijd wel scherp in de gaten. We zijn zeer tevreden met de begeleiding en bevelen B&F van harte aan. Minder

10 , 0
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
22 augustus 2018
Door:
Jan Svitak

Detailscore

Echt top! Uitstekende communicatie, goed advies en grote inzet. Bovendien hebben ze mijn nieuwe woning zelf gevonden ondanks de feit dat de zoektocht niet officieel een onderdeel was van de service - een geweldig extraatje dus!

10 , 0
Kantoor:
B&F makelaar
Datum:
13 augustus 2018
Door:
Bartosz

Detailscore

Very good and professional service. There was no unanswered question left. Thanks to Mr. Nard van Loon we finally bought our home in The Hague!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.