Alle beoordelingen

Belvedere Makelaars

Den Haag

Adresgegevens
Den Haag
Stevinstraat 128



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 2
Kantoor:
Belvedere Makelaars
Datum:
27 november 2018
Door:
Janette Riedstra

Detailscore

Ik heb Ilja ervaren als een bijzonder prettige en ter zaken kundig persoon die snel en vriendelijk handelt. Ze heeft ons in de maanden dat ons huis te koop stond van goede adviezen voorzien, want uiteindelijk heeft geleid tot een mooie verkoop van ons huis. Ze kent de omgeving als geen ander. Verder zijn wij ook bijzonder tevreden over de dames van de binnendienst.

10 , 0
Kantoor:
Belvedere Makelaars
Datum:
13 november 2018
Door:
Arnold van Uffelen

Detailscore

Wij zijn zeer blij verrast met het enthousiasme waarmee Ilja bij onze eerste ontmoeting benaderde. Wij hadden meteen een goed gevoel bij de manier waarop Ilja het plan van aanpak om ons appartement te willen verkopen duidelijk uitlegde.

10 , 0
Kantoor:
Belvedere Makelaars
Datum:
09 november 2018
Door:
V. van Schie & D. van Maaren

Detailscore

Wij hebben Paul van Rossum (en zijn collega's) van Belélvèdere Makelaars leren kennen als een zeer betrokken, eerlijk, open en een vakbekwaam makelaar.

10 , 0
Kantoor:
Belvedere Makelaars
Datum:
27 september 2018
Door:
Moniek Ginder

Detailscore

Ilja is betrokken, snel en altijd vriendelijk. Er werd snel geanticipeerd op de situatie en daardoor kon deze volledig benut worden. Daarnaast was ze ten alle tijde bereikbaar, vakantie, weekeind, voor vragen stond Ilja gewoonweg klaar! Dat is zeer prettig

9 , 9
Kantoor:
Belvedere Makelaars
Datum:
03 juli 2018
Door:
thurman

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Belvedere Makelaars
Datum:
02 juli 2018
Door:
Tessa

Detailscore

Wat ben ik goed geholpen met de verkoop van mijn huis. Er was altijd op tijd bericht en er werd goed meegedacht! De verkoop wordt opgepakt alsof het de verkoop van het huis van de makelaar zelf is. Top!

10 , 0
Kantoor:
Belvedere Makelaars
Datum:
29 juni 2018
Door:
GJ Aleman

Detailscore

Wij hebben zowel de verkoop als ook de aankoop via Belvédère Makelaars gedaan. Ilja Wieser is een top makelaar die met haar charme, doortastendheid en vasthoudendheid de beste en realistisch deal weet te sluiten voor je. Haar kennis van de markt en welke stappen je op welk moment het beste kan doen, heeft ons in deze overspannen huizenmarkt erg geholpen!

10 , 0
Kantoor:
Belvedere Makelaars
Datum:
26 juni 2018
Door:
Maarten de Boer

Detailscore

Goede communicatie! Werd constant op de hoogte gehouden. Goede adviezen en meedenken. Alles tot in de puntjes verzorgd. Ook na de deal! Aanrader!

10 , 0
Kantoor:
Belvedere Makelaars
Datum:
01 november 2017
Door:
Bryan

Detailscore

Ilja heeft ons vanaf het begin uitstekend ingelicht en het eerste gesprek was zeer duidelijk. Zij heeft er daarnaast alles aan gedaan om een mooi verkoopbedrag te realiseren. Contact met de makelaar is altijd vlot en de bereikbaarheid ook boven verwachting. Zowel werkdagen als weekenddagen (en avonden) is Ilja bereid je vragen te beantwoorden en je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen. Belvédère is wat ons betreft ten zeerste aan te raden.

10 , 0
Kantoor:
Belvedere Makelaars
Datum:
29 augustus 2017
Door:
Daan Ziemba

Detailscore

Geweldige makelaar die verstand heeft van de lokale markt, verwachtingen goed managed en goede adviezen geeft.

10 , 0
Kantoor:
Belvedere Makelaars
Datum:
22 juli 2017
Door:
Martin Woudstra

Detailscore

Paul van Rossum was onze aankoopmakelaar. Zeer professioneel, zeer vriendelijk en goede marktkennis. Hij reageert zeer snel, wat in de huizenmarkt van vandaag essentieel is. Hij anticipeerde precies wat er op de markt zou gebeuren met een huis waar we interesse in hadden, en hij kon daarom de juiste aankoopstrategie aanraden, waardoor het huis nu van ons is :) Ten zeerste aan te raden!

10 , 0
Kantoor:
Belvedere Makelaars
Datum:
05 juni 2017
Door:
Barbara Gemen

Detailscore

Geweldig goede en snelle begeleiding en advies bij zowel verkoop als aankoop van nieuw huis, briljant!

8 , 4
Kantoor:
Belvedere Makelaars
Datum:
07 februari 2017
Door:
Marjolein Postma

Detailscore

Professioneel, goede kennis van de markt en daardoor ook een deskundig advies m.b.t. het bepalen van de vraagprijs, wel / niet ingaan op biedingen, etc. Goede begeleiding van het hele verkoopproces en daarnaast ook prettig in de communicatie.

10 , 0
Kantoor:
Belvedere Makelaars
Datum:
06 februari 2017
Door:
Sandra Vooijs

Detailscore

Zijn erg klantvriendelijk, staan altijd voor je klaar en denken graag met je mee.

9 , 2
Kantoor:
Belvedere Makelaars
Datum:
18 april 2016
Door:
Mijke Lievens

Detailscore

Belvedere makelaars staat altijd voor je klaar. Er wordt snel geschakeld wanneer nodig en snel gereageerd op vragen, opmerkingen, etc (ook savonds en in het weekend!). Verder werd ik continu netjes op de hoogte gehouden van de vorderingen. Bovendien werken ze ook in het weekend wat een enorme pre is voor mensen met een fulltime baan. Mijn huis was snel verkocht en alles verliep soepel (ondanks een en wat minder scherpe notaris)

9 , 6
Kantoor:
Belvedere Makelaars
Datum:
31 januari 2016
Door:
Wil Huisman

Detailscore

Voor een aankoopopdracht heb ik Belvedère Makelaars ingeschakeld. Wat een enthousiast en vakkundig team. Veel contact gehad met Wilma. Zij besteedt zorg aan het persoonlijke contact, is goed op de hoogte van alle ins and outs. Door haar waren mijn zorgen minder. Van het begin tot het eind: Top gedaan. En nu in een leuk huis!

10 , 0
Kantoor:
Belvedere Makelaars
Datum:
10 juni 2015
Door:
Christine van 't Veer

Detailscore

Paul van Rossum was onze makelaar bij het verkopen van onze woning. Wij hadden hem uitgezocht vanwege het hoge cijfer dat hij kreeg op deze site, en dat heeft hij helemaal waargemaakt. Echt een fantastische makelaar met kennis van zaken. Hij houdt zich aan zijn belofte, is op tijd, belt direct na een bezichtiging, werkt zelfs op zaterdag en is altijd bereikbaar. En als hij bezig is, belt hij snel terug. Echt een topmakelaar die we aan iedereen zouden aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
Belvedere Makelaars
Datum:
09 december 2014
Door:
Rosa

Detailscore

Bij Belvédère Makelaars tref je haar aan: Peggy Mackay. Een verhuurmakelaar met passie en knowhow van de huizenmarkt. Peggy is duidelijk in haar visie om een verhuring voor alle partijen goed te laten verlopen. Doelgericht, kwaliteit, zakelijk & eerlijk. Snelle terugkoppeling nadat er bezichtigingen zijn geweest is vanzelfsprekend! Ook onze huurders zijn naar mijn idee altijd erg tevreden over Peggy, die hen zeer kundig bij veel zaken helpt. Verhuring van een appartement is pas geslaagd als iedereen happy is! [Meer]

Bij Belvédère Makelaars tref je haar aan: Peggy Mackay. Een verhuurmakelaar met passie en knowhow van de huizenmarkt. Peggy is duidelijk in haar visie om een verhuring voor alle partijen goed te laten verlopen. Doelgericht, kwaliteit, zakelijk & eerlijk. Snelle terugkoppeling nadat er bezichtigingen zijn geweest is vanzelfsprekend! Ook onze huurders zijn naar mijn idee altijd erg tevreden over Peggy, die hen zeer kundig bij veel zaken helpt. Verhuring van een appartement is pas geslaagd als iedereen happy is! Peggy is een verhuurmakelaar met grote betrokkenheid en service. Ik wil haar zeker aanbevelen om uw huis via haar te verhuren of aan te huren! Minder

10 , 0
Kantoor:
Belvedere Makelaars
Datum:
13 november 2014
Door:
Chantal

Detailscore

Goede en duidelijke communicatie en bereikbaarheid. Vriendelijk en betrouwbaar! Ik zal Belvedere zeker bij familie en vrienden aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
Belvedere Makelaars
Datum:
05 november 2014
Door:
Hans van der Bas

Detailscore

Ik heb in mijn lange leven (ben nu 80 jaar) met heel wat makelaars te maken gehad, zelfs mijn schoonvader was makelaar. Nog nooit heb ik een makelaar ontmoet die die zo goed was als Paul van Rossum van Belvedere makelaars in Den Haag. Vanaf het eerste contact is de samenwerking zeer plezierig verlopen en waren zijn adviezen zeer waardevol. Kortom een perfecte makelaar. Hij krijgt van mij een tien.

10 , 0
Kantoor:
Belvedere Makelaars
Datum:
10 september 2014
Door:
Coriana Densborn

Detailscore

Belvedere Makelaars is tijdens het gehele proces zeer klantvriendelijk, betrokken geweest en waren altijd bereidwillig om in raad en daad bij te staan. Ik weet zeker dat de kundigheid en goede werkwijze heeft bijgedragen aan de snelle verkoop en goede afwikkeling van ons huis.

9 , 6
Kantoor:
Belvedere Makelaars
Datum:
25 augustus 2014
Door:
c.w.nuijten en echtgenote

Detailscore

persoonlijk contact zowel tel als e-mail.Emotioneel en persoonlijke steun en advies,hetgeen zeer op prijs werd gesteld door ons.De onderhandelingen gingen niet zo vlot door een buitenlandse koper,maar daarentegen een zeer professioneel begeleiding en contact naar ons toe.

10 , 0
Kantoor:
Belvedere Makelaars
Datum:
02 augustus 2014
Door:
Pieter Hovingh

Detailscore

1) Zeer gemotiveerd en 100% klantvriendelijk. 2) Uitstekende en snelle communicatie. 3) Lokale marktkennis is optimaal. 4) Prima teamwork op kantoor (iedereen is op de hoogte).

10 , 0
Kantoor:
Belvedere Makelaars
Datum:
10 juli 2014
Door:
J den Besten

Detailscore

Na wat 'vergelijkend warenonderzoek' hebben wij Belvedere gekozen om ons huis te verkopen. Het verkoopproces was niet nieuw voor ons, maar blijft toch spannend. Dan is het fijn om je door ervaren mensen te laten begeleiden. Wat wij vooral prettig vonden bij deze makelaar is dat ze lekker snel communiceren (als je een mail stuurt hoef je niet een hele dag te wachten en vaak al direct antwoord) en verder zijn het gewoon prettige mensen in de omgang.

9 , 6
Kantoor:
Belvedere Makelaars
Datum:
05 juli 2014
Door:
Holzenbosch

Detailscore

Vanaf het eerste moment bij het kennismaken was er een prettige klik en wederzijds vertrouwen met Paul, onze makelaar. Hij was helder in zijn visie en eerlijk in zijn verwachtingen. Gedurende de periode van de verkoop van onze woning heeft Belvedere zich altijd aan de afspraken gehouden, hebben zij snel reacties gegeven op onze vragen en aan terugkoppeling geen gebrek. Het belangrijkste van alles is dat onze woning zeer snel en naar onze tevredenheid is verkocht. Wat ons betreft [Meer]

Vanaf het eerste moment bij het kennismaken was er een prettige klik en wederzijds vertrouwen met Paul, onze makelaar. Hij was helder in zijn visie en eerlijk in zijn verwachtingen. Gedurende de periode van de verkoop van onze woning heeft Belvedere zich altijd aan de afspraken gehouden, hebben zij snel reacties gegeven op onze vragen en aan terugkoppeling geen gebrek. Het belangrijkste van alles is dat onze woning zeer snel en naar onze tevredenheid is verkocht. Wat ons betreft heeft Belvedere begrepen waarin een makelaar zich kan onderscheiden. Door open en eerlijk te zijn, de klant de tijd en aandacht te geven die zij nodig hebben en doordat de medewerkers van het hele kantoor ons de indruk hebben gegeven dat zij het leuk vinden om een dienst te verlenen. Echt een pluim. Minder

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.