Adresgegevens
Den Haag
Escamplaan 67
2547GB


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 2
Kantoor:
Citistate Makelaardij & Consultancy
Datum:
12 februari 2015
Door:
Freek van Esch

Detailscore

Zeer tevreden over het afronden van de verkoop van mijn woning en aankoop huidige woning.

9 , 6
Kantoor:
Citistate Makelaardij & Consultancy
Datum:
16 april 2014
Door:
Sander

Detailscore

Zeer tevreden over de consultancy.Wij huren reeds 10 jaar een winkelruimte aan de prinsegracht. Na een geschil met de eigenaar waren wij gedwongen te reloceren. Uiteindelijk hebben we een schikking kunnen treffen door tussenkomst van Citistate. Zeer erkentelijk hiervoor.

9 , 0
Kantoor:
Citistate Makelaardij & Consultancy
Datum:
10 april 2014
Door:
Karel

Detailscore

Transparant, open en sterk in de onderhandeling. Mijn huis is met veel moeite toch met een surplus verkocht.

2 , 4
Kantoor:
Citistate Makelaardij & Consultancy
Datum:
01 september 2011
Door:
Jaap de Jong

Detailscore

Halverwege 2010 zijn wij, als kopende partij, samen met onze aankoop makelaar, in aanraking gekomen met makelaarskantoor “Citistate” met als verkoop makelaar dhr. “Harry” Oemrawsingh, in Den-Haag ook bekent als “Harry Singh”. Hoewel alles, in eerste instantie, prettig leek te verlopen, werden wij steeds meer geconfronteerd met leugen, list en bedrog van de zijde van deze makelaar. Nadat deze makelaar een poging ondernomen had om de persoonlijke situatie van de koopster te gebruiken om alsnog een hogere prijs te bedingen hadden [Meer]

Halverwege 2010 zijn wij, als kopende partij, samen met onze aankoop makelaar, in aanraking gekomen met makelaarskantoor “Citistate” met als verkoop makelaar dhr. “Harry” Oemrawsingh, in Den-Haag ook bekent als “Harry Singh”. Hoewel alles, in eerste instantie, prettig leek te verlopen, werden wij steeds meer geconfronteerd met leugen, list en bedrog van de zijde van deze makelaar. Nadat deze makelaar een poging ondernomen had om de persoonlijke situatie van de koopster te gebruiken om alsnog een hogere prijs te bedingen hadden wij het wel gehad en hebben wij de procedure als afgebroken beschouwd. Echter, de verkopende partij (citistate) heeft gemeend om een rechtszaak aan te spannen tegen de koopster en, om hun vermeende belangen veilig te stellen, beslag te laten leggen op alle financiële tegoeden van koopster. Acht maanden later diende deze zaak voor de rechtbank waarbij noch de gedagvaarde verkoper, noch zijn immer vertegenwoordigende makelaar op zijn komen dagen om uit te leggen waar hun eisen op gebaseerd waren. Schade voor koopster: 8 maanden beslag gelegd op haar tegoeden en bijna € 4000,00 aan kosten. Schade voor cliënt “citistate”: bijna niets omdat deze van de Staat der Nederlanden pro Deo mocht procederen. Na het vonnis is door ons de branche vereniging VastgoedPro, waar deze makelaar bij is aangesloten, gedetailleerd geïnformeerd over het verloop van deze zaak met de simpele vraag of zij deze makelaar terecht aanbevelen als een “professional die zekerheid biedt”. In een summiere reactie liet VastgoedPro weten “neutraal” te zijn in geschillen als deze en verwees naar de tuchtraad. Minder

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.