Alle beoordelingen

DIVA Makelaars

Den Haag

Adresgegevens
Den Haag
Soestdijksekade 337 (Hoofdkantoor)
2574 AL
Tel: 088-4483100
info@diva.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
07 december 2018
Door:
Gerard Koolhoven

Detailscore

Zeer goed. Wij zijn erg tevreden. Bedankt voor alles.

9 , 3
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
18 november 2018
Door:
Nicole

Detailscore

Hele fijne makelaar met persoonlijke benadering en passie voor haar werk. Laagdrempelig, professioneel, komt afspraken na, makkelijk te benaderen, en goede adviezen.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
03 november 2018
Door:
Erwin van Zweden

Detailscore

Zeer enthousiaste makelaar die grote kennis heeft van de makelaarswereld.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
01 november 2018
Door:
Anke de Bruine

Detailscore

Beide zeer goed. Wat mij aansprak is het to the point en waarheidsgetrouw zijn. Een aanrader!

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
26 oktober 2018
Door:
Patrick van der Schoor

Detailscore

Ook in de huidige markt heeft Karin haar toegevoegde waarde bewezen. Ze gaf goede tips, heeft alles goed begeleid en is zelfs met ons meegeweest naar Brabant in onze zoektocht naar een nieuwe woning.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
22 oktober 2018
Door:
Abdel Bochallati

Detailscore

Prima makelaar. Zeer betrokken en uiterst professioneel. Vanaf het beging duidelijke communicatie over de plan van aanpak en de verkoopstrategie bepaald. Doet geen beloftes die hij niet na kan komen. Door het vertrouwen heeft hij er voor gezorgd dat onze woning boven onze verwachtingen is verkocht voor een zeer goede prijs.

9 , 9
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
05 oktober 2018
Door:
P. Terpstra

Detailscore

Zeer positief!

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
29 september 2018
Door:
Naomi

Detailscore

Een makelaar uitzoeken vonden wij best lastig. Na een aantal gesprekken met verschillende makelaars hadden wij bij Armin direct een goed gevoel. En dit bleek geheel terecht. Armin heeft ons heel goed geholpen met alle opzichten van de verkoop van ons huis. Hij heeft een goede kijk op de markt en weet precies hoe te handelen. Komt na wat hij zegt. Wij waren echt super tevreden met DIVA makelaars! #aanrader

9 , 2
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
10 september 2018
Door:
Arnold van Vlodrop

Detailscore

9 , 6
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
10 september 2018
Door:
H.A. Boer

Detailscore

Stop met zoeken en bel Armin. Die regelt jouw verkoop snel en goed en tegen een jackpotprijs. Uitgekiend gevoel voor prijsstelling (marktwaarde) van woning bij verkoop. Resultaat- en regiegericht met een goede timing en snelheid in onderhandelen en deal rond maken. Commercieel (doordachte verkoopstrategie, ook multimediaal) en communicatief. Uitstekende woningpresentatie mede ook vanuit het talentvolle en klantgerichte ondersteunende team. All-round.

9 , 2
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
07 september 2018
Door:
Arnold van Vlodrop

Detailscore

9 , 8
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
06 september 2018
Door:
Koen

Detailscore

Met dank aan deze zeer actieve makelaar een mooie woning kunnen kopen. Zijn we heel blij mee. Komt afspraken na, zet een extra stap voor je en is goed bereikbaar (belt ook altijd terug). Aanrader!

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
10 augustus 2018
Door:
Ekske

Detailscore

Prima! Kundige, enthousiaste en energieke makekaar.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
30 juli 2018
Door:
Xander

Detailscore

Goed eerste gesprek. Duidelijk en transparent plan. Nagenoeg de gewenste prijs gekregen. Oplever datum (ruin 7 maanden) was voor ons heel belangrijk en dat is gelukt. prima

1 , 4
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
25 juli 2018
Door:
rashel

Detailscore

Ik vind Armin zeer onvriendelijk! Ik heb Armin ontmoet tijdens een open huisdag. Armin was zeer bot en ontkennend toen ik punten aanhaalde die niet klopten, zoals maatvoeringen. Het is misleidend om veel ruimere maten te vermelden op Funda en in het verkoopboek. Een foutje is menselijk, maar ga de fout niet ontkennen. Echter Armin ging er fel en zeer onvriendelijk tegenin en bood ook zijn excuses niet aan voor de foutieve informatie.

Reactie makelaar
Datum:
2018-07-25 14:04:37
Reactie:
DIVA Makelaars

Uw slechte ervaring tijdens één van mijn open huizen vind ik erg jammer. Mijn reactie op het aangegeven punt over de maatvoering had ik wellicht beter moeten verwoorden, aangezien ik nu de indruk bij u heb gewekt de klant te willen misleiden. Graag wil ik duidelijk aangeven dat er nooit sprake is geweest van misleiding, maar inderdaad van een verkeerd genoteerde maatvoering. Uw ervaring tijdens het open huis kan ik helaas niet meer ongedaan maken, maar bied graag nog mijn excuses aan als ik bij u de verkeerde indruk heb gewekt.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
17 juli 2018
Door:
Jeffry

Detailscore

Zoals afgesproken is alles prima verlopen! Dikke 10

9 , 5
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
07 juli 2018
Door:
Petrina

Detailscore

Prima samengewerkt met Armin Streekstra. Komt alle afspraken na en geeft snelle en eerlijke terugkoppelingen. Heel goed bereikbaar en flexibel want doordat in het buiteland woon en met een tijdsverschil te maken heb was er toch hele goede en snelle communicatie mogelijk. Ook de telefonische adviezen en service van de medewerkers op het kantoor waren prima.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
06 juli 2018
Door:
Wouter

Detailscore

Zeer tevreden! Fijn persoonlijk contact. Mocht het in de toekomst nodig zijn zou ik graag weer zaken via Diva doen en zou het ook ieder ander aanraden.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
25 juni 2018
Door:
Marian van asselt

Detailscore

Vorig jaar heeft Karin ons geholpen met ons oude huis verkopen en ons nieuwe huis te kopen. Mochten wij ooit weer willen verhuizen gaan wij zeker weer voor Karin.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
25 juni 2018
Door:
ramazan cay

Detailscore

Open en eerlijk snel beste makelaar die je kan hebben

9 , 2
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
10 juni 2018
Door:
SC Kleuver

Detailscore

Karin is een fijne makelaar om mee te werken, voor beide partijen goed! OOk voor de kopende partij zeer vriendelijk. Goed bereikbaar, Regeld echt alles goed en op tijd. Super blij met onze keuze voor Karin!!

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
08 juni 2018
Door:
Coby

Detailscore

Onze ervaring met Armin was uitermate plezierig. Het is een man van zijn woord en neemt echt alles uit handen.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
25 mei 2018
Door:
Atko

Detailscore

Erg goed

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
14 mei 2018
Door:
Herry Vijlbrief

Detailscore

Wij zijn echt super tevreden. Armin heeft alles uit de kast gehaald om ons huis te verkopen. Nadat een collega makelaar in 2,5 jaar nauwelijks kijkers wist te trekken, heeft Armin ons huis binnen een paar maanden weten te verkopen, en dat voor de prijs waar wij voor gingen. Restyling, veel publiciteit en inzet. Een aanrader dus!

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
26 april 2018
Door:
M. den Dekker

Detailscore

Gedreven, hardwerkende vriendelijke man! Weet waar hij het over heeft, is straight to the point. Komt soms wat overheersend over en is het dan niet altijd met je eens, omdat hij spreekt uit jarenlange ervaring, maar laat de verkoper uiteindelijk altijd de beslissingen nemen als klant. Ik ben zeer tevreden!!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.