Alle beoordelingen

DIVA Makelaars

Den Haag

Adresgegevens
Den Haag
Soestdijksekade 337 (Hoofdkantoor)
2574 AL
Tel: 088-4483100
info@diva.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
03 april 2020
Door:
Sander

Detailscore

Erg goed geholpen door Armin. Neemt alle zorgen rondom het verkopen van je huis weg en zorgt voor een snelle afhandeling??.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
03 april 2020
Door:
Junior Nelson-Quartey

Detailscore

Legt alles zeer duidelijk uit en is heel meegaand. Betrekt je in ieder stuk van het proces en komt met goede adviezen hoe iets het beste op te lossen

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
01 april 2020
Door:
Erik D

Detailscore

Armin kwam met een intelligente marketingstrategie voor de verkoop van mijn woning, terwijl andere makelaars allemaal een simpel open huis en simpele Funda-vermelding wilden doen. Hierdoor heeft Armin niet alleen de (klus)woning snel verkocht, maar ook €35.000 (15%) meer weten te krijgen dan andere makelaars hadden verwacht te krjigen. De communicatie was snel, efficient en niet 9-tot-5. Een duidelijke 10/10.

9 , 8
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
31 maart 2020
Door:
Jasper Welp

Detailscore

Prettige samenwerking, vooral de reële aanpak en persoonlijke, laagdrempelige benadering vond ik erg fijn.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
25 maart 2020
Door:
Bozzone

Detailscore

Excellent experience. Armin is a real professional stongly client oriented. Always available, he delivered the results! Congratulations.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
09 maart 2020
Door:
Alexandra Masseur

Detailscore

Niet alleen heeft Armin het huis van mijn ouders binnen een recordtijd verkocht tegen een fantastische prijs, ook bij vragen en problemen staat hij voor zijn klanten klaar en helpt waar hij kan. Het is dat het cijfer maar tot 10 gaat, anders was het minstens een 25 !

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
06 maart 2020
Door:
Sam waldschmit

Detailscore

Super, Wij zijn zeer tevreden over deze makelaar. Staat altijd voor je klaar Hoelaat het ook is en niks is teveel. Ze zetten zich 100%in!!

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
21 februari 2020
Door:
Baytar

Detailscore

We hebben een hele prettige ervaring met Armin Streekstra een hele aardige man en hij komt zijn woorden na en heeft het huis binnen een week verkocht super makelaar !!! Wij waren er heel blij mee kan het iedereen aanbevelen !!! En helpt ook met alles !

9 , 2
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
07 februari 2020
Door:
Niek

Detailscore

Erg plezierige ervaring, vriendelijk, duidelijke uitleg, goede communicatie

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
24 januari 2020
Door:
Ria en Mart Smit

Detailscore

Onze opdracht was, ons prachtig appartement verkopen voor een waardige prijs. Dat heeft hij waargemaakt. Hij is ter zake kundig en zijn prioriteit is, zijn klant tevreden te stellen. Wij hadden meerdere makelaars uitgenodigd maar bij Armin hadden we meteen een goed gevoel. Hij is eerlijk en verkoopt je geen knollen voor citroenen. Hij neemt de tijd voor je en neemt je alle werk uit handen. Reageert snel op vragen en is tot het laatste moment actief voor je [Meer]

Onze opdracht was, ons prachtig appartement verkopen voor een waardige prijs. Dat heeft hij waargemaakt. Hij is ter zake kundig en zijn prioriteit is, zijn klant tevreden te stellen. Wij hadden meerdere makelaars uitgenodigd maar bij Armin hadden we meteen een goed gevoel. Hij is eerlijk en verkoopt je geen knollen voor citroenen. Hij neemt de tijd voor je en neemt je alle werk uit handen. Reageert snel op vragen en is tot het laatste moment actief voor je bezig. Armin is geen makelaar die met zijn armen over elkaar gaat zitten, als je woning eenmaal op Funda staat. Nee, hij blijft actief totdat de woning definitief verkocht is. Intussen houdt hij je van elke stap op de hoogte. Je hoeft dus niet te bellen of mailen over de stand van zaken. Aan alles wat hij zegt of doet, merk je dat dit een man is met hart voor z'n vak. Van ons krijgt hij dus een dikke welverdiende 10+ Minder

Reactie makelaar
Datum:
2020-01-24 12:32:53
Reactie:
DIVA Makelaars

Bedankt voor de prachtige vermelding. Het was bijzonder prettig samenwerken!

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
24 december 2019
Door:
Soeniel Hanoeman

Detailscore

Ik heb de verkoop van mijn woning -Erasmusplein 154, Den Haag- met een gerust hart aan makelaar Armin Streekstra kunnen overlaten. Hij heeft op een hele effectieve en efficiente (kosten en tijdbesparend) wijze een vlotte verkoop kunnen realiseren ver boven de vraagprijs. Armin heeft zich een deskundig, ervaren en doeltreffende makelaar betuigd. Een dikke 10. Waarom? Ik heb hem gedurende het proces niet kunnen betrappen op aarzeling, haperende besluitvorming of ondeskundigheid.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
16 december 2019
Door:
C Terlingen

Detailscore

Een hele betrouwbare makelaar, die doet wat hij zegt en zegt wat hij doet.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
15 november 2019
Door:
Henk Nennie

Detailscore

Prima

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
08 november 2019
Door:
Nel van Lith

Detailscore

Heel goed heeft ons goed geholpen.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
07 oktober 2019
Door:
Kirstin van der Laan

Detailscore

De zoektocht naar een huis met Armin Streekstra van Diva Makelaars was erg prettig. Hij denkt mee, weet veel en geeft zijn mening zonder opdringerig te zijn en hij houdt rekening met de situatie. Armin kent de buurt en de markt erg goed en ondanks de krapte op de woningmarkt op het moment wist hij toch een aantal leuke opties voor te dragen. Armin gaf ook steeds aan wat hij aan het doen was, zodat je niet het [Meer]

De zoektocht naar een huis met Armin Streekstra van Diva Makelaars was erg prettig. Hij denkt mee, weet veel en geeft zijn mening zonder opdringerig te zijn en hij houdt rekening met de situatie. Armin kent de buurt en de markt erg goed en ondanks de krapte op de woningmarkt op het moment wist hij toch een aantal leuke opties voor te dragen. Armin gaf ook steeds aan wat hij aan het doen was, zodat je niet het idee hebt dat je vergeten bent of dat er niets gebeurt Minder

9 , 9
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
24 september 2019
Door:
Jan Plaizier

Detailscore

top, verstand van zaken en doet alles wat nodig is om tot een succesvolle aankoop/verkoop te komen. Voor ons beide gevallen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-24 13:34:00
Reactie:
DIVA Makelaars

Dank je wel voor de mooie vermelding! Het was fijn om met jullie samen te werken en heel veel woonplezier in Poeldijk!

9 , 4
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
22 september 2019
Door:
Ivan Garnev

Detailscore

We did the deal by the best possible way. Thank you Armin!

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-22 16:09:25
Reactie:
DIVA Makelaars

Thank you very much for the conficence to purchase you a nice appartement! It was a pleasure to help you!

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
13 september 2019
Door:
Annemarie Brooshooft

Detailscore

Heel prettig met Armin samengewerkt. Heeft ons van A tot Z op de hoogte gehouden. Kan hem iedereen aanbevelen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-13 15:27:12
Reactie:
DIVA Makelaars

Absoluut wederzijds! Heel veel woonplezier in jullie nieuwe huis. Groetjes Armin

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
03 augustus 2019
Door:
Patrick & ,Sylvia Bijlsma

Detailscore

Zelden ben ik zo onder de indruk van iemand. Armin Streekstra is een makelaar die daad bij woord stelt. Een ongekende werkethiek waar zijn klanten de vruchten van plukken. Altijd bereikbaar en alles tot in de puntjes geregeld. De samenwerking van "Diva Makelaars " met " Partners in planning " van Michael Troost ( nog zo'n topper ) brengt het serviceniveau op een 10.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-03 20:32:47
Reactie:
DIVA Makelaars

Wat een mooie vermelding, we worden er bijna verlegen van. Het was een genot om met jullie samen te werken. Heel veel woonplezier in jullie nieuwe woning. Groetjes Armin.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
26 juli 2019
Door:
Arnold en Mirjam de Bolster

Detailscore

Armin is een zeer professioneel en betrokken makelaar. We hadden het niet beter kunnen treffen bij de aankoop van onze nieuwe woning en verkoop van onze oude woning. Alles was tot in de puntjes zeer goed geregeld. Wij hebben de samenwerking als heel prettig ervaren !!!

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-26 12:04:51
Reactie:
DIVA Makelaars

Naast de heerlijke verassing ook nog eens fantastische vermelding. Dank je wel Arnold & Mirjam, heel veel woonplezier in jullie nieuwe woning/

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
12 juli 2019
Door:
Loek Pauwels

Detailscore

Vanaf het allereerste contact, tot de allerlaatste handelingen bij de overdracht bij de notaris, in één woord..geweldig! Armin's handelen is zeer professioneel verantwoordelijk, snel en informeel wanneer mogelijk. Afspraak is ook afspraak bij Armin en de communicatie is een verademing ten opzichte van eerdere ervaringen met andere makelaars. Ik vroeg mij geregeld af of er momenten zijn dat Armin niet werkt..Ik ben niet de gemakkelijkste klant voor Armin geweest,maar altijd leverde hij, tijdig en zeer vakbekwaam. Het meest belangrijke [Meer]

Vanaf het allereerste contact, tot de allerlaatste handelingen bij de overdracht bij de notaris, in één woord..geweldig! Armin's handelen is zeer professioneel verantwoordelijk, snel en informeel wanneer mogelijk. Afspraak is ook afspraak bij Armin en de communicatie is een verademing ten opzichte van eerdere ervaringen met andere makelaars. Ik vroeg mij geregeld af of er momenten zijn dat Armin niet werkt..Ik ben niet de gemakkelijkste klant voor Armin geweest,maar altijd leverde hij, tijdig en zeer vakbekwaam. Het meest belangrijke nog wel, hij heeft snel en zeer goed ons huis verkocht. Ik kan Armin Streekstra niet anders dan een 'uitmuntend' als review-rapportcijfer meegeven en hem ten zeerste aanraden als makelaar. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-12 17:53:47
Reactie:
DIVA Makelaars

Dank jullie wel voor deze prachtige vermelding. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Binnenkort gaan wij genieten van de heerlijke verrassing. Groetjes Armin

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
04 juli 2019
Door:
Jarek Ellensburg

Detailscore

Top ervaring!!! Goed geholpen alles netjes afgehandeld.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
29 juni 2019
Door:
Arnold en Mirjam de Bolster

Detailscore

Zeer prettige samenwerking gehad met Armin, zowel voor de aankoop van ons nieuwe huis als voor de verkoop van de huidige woning. Echt aan te bevelen !!! en hij heeft onze dochter ook eerder zeer goed geholpen bij het zoeken en aankoop van haar woning. Top!!!

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-29 14:40:54
Reactie:
DIVA Makelaars

Beste Mirjam & Arnold bedankt deze mooie beoordeling! Heel veel woonplezier in jullie nieuwe omgeving. Groetjes Armin

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
29 juni 2019
Door:
Maaike Braakhekke

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-29 12:05:27
Reactie:
DIVA Makelaars

Wat een prachtige beoordeling! Fijn om te horen dat u zo tevreden over de dienstverlening van Karin de Jong. Met vriendelijke groet DIVA Makelaars.

9 , 9
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
19 april 2019
Door:
John de Vries

Detailscore

Zeer positief en enthousiast

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.