Alle beoordelingen

DIVA Makelaars

Den Haag

Adresgegevens
Den Haag
Soestdijksekade 337 (Hoofdkantoor)
2574 AL
Tel: 088-4483100
info@diva.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
03 augustus 2019
Door:
Patrick & ,Sylvia Bijlsma

Detailscore

Zelden ben ik zo onder de indruk van iemand. Armin Streekstra is een makelaar die daad bij woord stelt. Een ongekende werkethiek waar zijn klanten de vruchten van plukken. Altijd bereikbaar en alles tot in de puntjes geregeld. De samenwerking van "Diva Makelaars " met " Partners in planning " van Michael Troost ( nog zo'n topper ) brengt het serviceniveau op een 10.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-03 20:32:47
Reactie:
DIVA Makelaars

Wat een mooie vermelding, we worden er bijna verlegen van. Het was een genot om met jullie samen te werken. Heel veel woonplezier in jullie nieuwe woning. Groetjes Armin.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
26 juli 2019
Door:
Arnold en Mirjam de Bolster

Detailscore

Armin is een zeer professioneel en betrokken makelaar. We hadden het niet beter kunnen treffen bij de aankoop van onze nieuwe woning en verkoop van onze oude woning. Alles was tot in de puntjes zeer goed geregeld. Wij hebben de samenwerking als heel prettig ervaren !!!

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-26 12:04:51
Reactie:
DIVA Makelaars

Naast de heerlijke verassing ook nog eens fantastische vermelding. Dank je wel Arnold & Mirjam, heel veel woonplezier in jullie nieuwe woning/

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
12 juli 2019
Door:
Loek Pauwels

Detailscore

Vanaf het allereerste contact, tot de allerlaatste handelingen bij de overdracht bij de notaris, in één woord..geweldig! Armin's handelen is zeer professioneel verantwoordelijk, snel en informeel wanneer mogelijk. Afspraak is ook afspraak bij Armin en de communicatie is een verademing ten opzichte van eerdere ervaringen met andere makelaars. Ik vroeg mij geregeld af of er momenten zijn dat Armin niet werkt..Ik ben niet de gemakkelijkste klant voor Armin geweest,maar altijd leverde hij, tijdig en zeer vakbekwaam. Het meest belangrijke [Meer]

Vanaf het allereerste contact, tot de allerlaatste handelingen bij de overdracht bij de notaris, in één woord..geweldig! Armin's handelen is zeer professioneel verantwoordelijk, snel en informeel wanneer mogelijk. Afspraak is ook afspraak bij Armin en de communicatie is een verademing ten opzichte van eerdere ervaringen met andere makelaars. Ik vroeg mij geregeld af of er momenten zijn dat Armin niet werkt..Ik ben niet de gemakkelijkste klant voor Armin geweest,maar altijd leverde hij, tijdig en zeer vakbekwaam. Het meest belangrijke nog wel, hij heeft snel en zeer goed ons huis verkocht. Ik kan Armin Streekstra niet anders dan een 'uitmuntend' als review-rapportcijfer meegeven en hem ten zeerste aanraden als makelaar. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-12 17:53:47
Reactie:
DIVA Makelaars

Dank jullie wel voor deze prachtige vermelding. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Binnenkort gaan wij genieten van de heerlijke verrassing. Groetjes Armin

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
04 juli 2019
Door:
Jarek Ellensburg

Detailscore

Top ervaring!!! Goed geholpen alles netjes afgehandeld.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
29 juni 2019
Door:
Arnold en Mirjam de Bolster

Detailscore

Zeer prettige samenwerking gehad met Armin, zowel voor de aankoop van ons nieuwe huis als voor de verkoop van de huidige woning. Echt aan te bevelen !!! en hij heeft onze dochter ook eerder zeer goed geholpen bij het zoeken en aankoop van haar woning. Top!!!

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-29 14:40:54
Reactie:
DIVA Makelaars

Beste Mirjam & Arnold bedankt deze mooie beoordeling! Heel veel woonplezier in jullie nieuwe omgeving. Groetjes Armin

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
29 juni 2019
Door:
Maaike Braakhekke

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-29 12:05:27
Reactie:
DIVA Makelaars

Wat een prachtige beoordeling! Fijn om te horen dat u zo tevreden over de dienstverlening van Karin de Jong. Met vriendelijke groet DIVA Makelaars.

9 , 9
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
19 april 2019
Door:
John de Vries

Detailscore

Zeer positief en enthousiast

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
02 maart 2019
Door:
Khalid

Detailscore

Ik heb met plezier samen gewerkt met Karin. Ze weet waar ze het over heeft en komt niet met valse beloftes.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
14 januari 2019
Door:
j.r.monshouwer

Detailscore

prettige samenwerking en alles super snel geregeld plus alle afspraken via de mail bevestigd.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
27 december 2018
Door:
Chris en Ria Groeneveld

Detailscore

Een juiste combinatie van prettig mens en heel goede zakenman.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
21 december 2018
Door:
Joke roodenrijs

Detailscore

Geen lang verhaal gewoon de beste !!!! Vriendelijk, eerlijk en zeer snel.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
07 december 2018
Door:
Gerard Koolhoven

Detailscore

Zeer goed. Wij zijn erg tevreden. Bedankt voor alles.

9 , 3
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
18 november 2018
Door:
Nicole

Detailscore

Hele fijne makelaar met persoonlijke benadering en passie voor haar werk. Laagdrempelig, professioneel, komt afspraken na, makkelijk te benaderen, en goede adviezen.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
03 november 2018
Door:
Erwin van Zweden

Detailscore

Zeer enthousiaste makelaar die grote kennis heeft van de makelaarswereld.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
01 november 2018
Door:
Anke de Bruine

Detailscore

Beide zeer goed. Wat mij aansprak is het to the point en waarheidsgetrouw zijn. Een aanrader!

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
26 oktober 2018
Door:
Patrick van der Schoor

Detailscore

Ook in de huidige markt heeft Karin haar toegevoegde waarde bewezen. Ze gaf goede tips, heeft alles goed begeleid en is zelfs met ons meegeweest naar Brabant in onze zoektocht naar een nieuwe woning.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
22 oktober 2018
Door:
Abdel Bochallati

Detailscore

Prima makelaar. Zeer betrokken en uiterst professioneel. Vanaf het beging duidelijke communicatie over de plan van aanpak en de verkoopstrategie bepaald. Doet geen beloftes die hij niet na kan komen. Door het vertrouwen heeft hij er voor gezorgd dat onze woning boven onze verwachtingen is verkocht voor een zeer goede prijs.

9 , 9
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
05 oktober 2018
Door:
P. Terpstra

Detailscore

Zeer positief!

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
29 september 2018
Door:
Naomi

Detailscore

Een makelaar uitzoeken vonden wij best lastig. Na een aantal gesprekken met verschillende makelaars hadden wij bij Armin direct een goed gevoel. En dit bleek geheel terecht. Armin heeft ons heel goed geholpen met alle opzichten van de verkoop van ons huis. Hij heeft een goede kijk op de markt en weet precies hoe te handelen. Komt na wat hij zegt. Wij waren echt super tevreden met DIVA makelaars! #aanrader

9 , 6
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
10 september 2018
Door:
H.A. Boer

Detailscore

Stop met zoeken en bel Armin. Die regelt jouw verkoop snel en goed en tegen een jackpotprijs. Uitgekiend gevoel voor prijsstelling (marktwaarde) van woning bij verkoop. Resultaat- en regiegericht met een goede timing en snelheid in onderhandelen en deal rond maken. Commercieel (doordachte verkoopstrategie, ook multimediaal) en communicatief. Uitstekende woningpresentatie mede ook vanuit het talentvolle en klantgerichte ondersteunende team. All-round.

9 , 2
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
07 september 2018
Door:
Arnold van Vlodrop

Detailscore

9 , 8
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
06 september 2018
Door:
Koen

Detailscore

Met dank aan deze zeer actieve makelaar een mooie woning kunnen kopen. Zijn we heel blij mee. Komt afspraken na, zet een extra stap voor je en is goed bereikbaar (belt ook altijd terug). Aanrader!

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
10 augustus 2018
Door:
Ekske

Detailscore

Prima! Kundige, enthousiaste en energieke makekaar.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
30 juli 2018
Door:
Xander

Detailscore

Goed eerste gesprek. Duidelijk en transparent plan. Nagenoeg de gewenste prijs gekregen. Oplever datum (ruin 7 maanden) was voor ons heel belangrijk en dat is gelukt. prima

1 , 4
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
25 juli 2018
Door:
rashel

Detailscore

Ik vind Armin zeer onvriendelijk! Ik heb Armin ontmoet tijdens een open huisdag. Armin was zeer bot en ontkennend toen ik punten aanhaalde die niet klopten, zoals maatvoeringen. Het is misleidend om veel ruimere maten te vermelden op Funda en in het verkoopboek. Een foutje is menselijk, maar ga de fout niet ontkennen. Echter Armin ging er fel en zeer onvriendelijk tegenin en bood ook zijn excuses niet aan voor de foutieve informatie.

Reactie makelaar
Datum:
2018-07-25 14:04:37
Reactie:
DIVA Makelaars

Uw slechte ervaring tijdens één van mijn open huizen vind ik erg jammer. Mijn reactie op het aangegeven punt over de maatvoering had ik wellicht beter moeten verwoorden, aangezien ik nu de indruk bij u heb gewekt de klant te willen misleiden. Graag wil ik duidelijk aangeven dat er nooit sprake is geweest van misleiding, maar inderdaad van een verkeerd genoteerde maatvoering. Uw ervaring tijdens het open huis kan ik helaas niet meer ongedaan maken, maar bied graag nog mijn excuses aan als ik bij u de verkeerde indruk heb gewekt.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.