Alle beoordelingen

DIVA Makelaars

Den Haag

Adresgegevens
Den Haag
Soestdijksekade 337 (Hoofdkantoor)
2574 AL
Tel: 088-4483100
info@diva.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
05 juli 2020
Door:
Kelly

Detailscore

Armin heeft ons het gevoel gegeven dat wij ons nergens zorgen over hoefden te maken. Achteraf zeer terecht daar wij met het verkoop resultaat dik tevreden zijn! Armin heeft duidelijk kennis van en ervaring in zijn vak, staat bovendien altijd voor je klaar en handelt ontzettend snel. De tien dus meer dan waard!

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
05 juli 2020
Door:
Andre

Detailscore

Armin is doortastend en heeft kennis van zaken. Hij is communicatief erg vaardig en werkt (te?) hard. Hij nam al het werk uit handen. Ik zou zonder twijfelen direct opnieuw met hem in zee gaan.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
01 juli 2020
Door:
M.C. Woerd

Detailscore

Uitstekende ervaring. Mede door de doortastendheid en kennis van zaken van Armin (en in samenwerking met ons adviseur) binnen een week woning gekocht en verkocht. Armin maakt zeker waar wat hij zegt.

Reactie makelaar
Datum:
2020-07-01 20:40:30
Reactie:
DIVA Makelaars

Het is een mooie stap naar jullie nieuwe woning, waar ik jullie heel veel woonplezier wens. Fijn dat ik jullie hierbij kon helpen. Dank voor de mooie vermelding!

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
26 juni 2020
Door:
Alex Regenbogen

Detailscore

Armin Streekstra kent de Haagse woningmarkt, en weet wat er te koop is, en wordt gekocht. In krap een maand tijd waren wij van start verkoop tot passeren bij notaris. Wat mij betreft een dikke pluim voor DIVA, en dus ook voor Armin Streekstra!

Reactie makelaar
Datum:
2020-06-26 18:31:53
Reactie:
DIVA Makelaars

Dank je wel voor de mooie beoordeling! Het verliep soepel en snel allemaal inderdaad. We zijn blij dat we jou van dienst mochten zijn. Hartelijke groet, Armin.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
24 juni 2020
Door:
Jetty veldkamp

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
24 juni 2020
Door:
Roline Veldkamp

Detailscore

Armin Streekstra heeft ons buitengewoon vakkundig en vriendelijk geholpen bij de verkoop. Hij kent zijn vak als geen ander, is altijd goed bereikbaar, komt zijn afspraken na en is overall zeer professioneel.

Reactie makelaar
Datum:
2020-06-24 09:25:30
Reactie:
DIVA Makelaars

Familie Veldkamp, wat fijn dat het allemaal mooi verlopen is en u er tevreden op terugkijkt. Hartelijk dank voor de mooie vermelding!

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
16 juni 2020
Door:
Emil van aggelen

Detailscore

Het was een top ervaring Armin is een zeer professionele makelaar en heeft verstand van de zaken waar hij mee bezig is en doet voor de volle 200% zn best voor je

Reactie makelaar
Datum:
2020-06-16 22:39:30
Reactie:
DIVA Makelaars

Emil, hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Dank voor het vertrouwen om de verkoop te mogen begeleiden. Hartelijke groet, Armin.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
16 juni 2020
Door:
Tonny kors

Detailscore

Ik heb een zeer goede ervaring met deze makelaar. Zeer betrokken en sociaal. Heel veel geduld met verkoop van onze woonark.

Reactie makelaar
Datum:
2020-06-16 17:01:49
Reactie:
DIVA Makelaars

Dank voor de mooie vermelding, de lieve kaart en heerlijke verrassing bij de koffie! Ik en het team wensen je heel veel mooie jaren in je nieuwe flat!

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
16 juni 2020
Door:
Rajeev Lachmipersad

Detailscore

Het was prettig om met de heer Streekstra samen te werken. Dankzij zijn snelle manier van communicatie en flexibele instelling, konden de zaken snel geregeld worden. Hoop dat ik in de toekomst weer zaken met hem kan doen!

Reactie makelaar
Datum:
2020-06-16 15:27:39
Reactie:
DIVA Makelaars

De prettige samenwerking was geheel wederzijds. Kijk er naar uit om de toekomst dit een verder vervolg te geven.Hartelijke groet, Armin Streekstra

9 , 9
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
09 juni 2020
Door:
Marga

Detailscore

Super! Heeft alles fijn en netjes geregeld.

4 , 6
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
23 mei 2020
Door:
Patrick

Detailscore

Geen ervaring want ze belde een halfuur voor de afspraak af. Dit had beter geweest een dag van te voren. Dus als dit al niet doorgaat heb ik al geen vertrouwen in de rest van het verkoop proces.

Reactie makelaar
Datum:
2020-05-23 09:09:20
Reactie:
DIVA Makelaars

Wat ontzettend jammer dat u geen positieve ervaring heeft met mijn dienstverlening, dit vind ik uiteraard heel vervelend. Afspraken worden vanuit mij als makelaar eigenlijk nooit afgezegd. Het spijt mij ontzettend dat ik genoodzaakt was dit met onze afspraak wel te doen. In dit uitzonderlijke geval heb ik onze afspraak afgezegd, nadat ik uiteraard heb geprobeerd dit te voorkomen en te zoeken naar een alternatief. Helaas is dat mij niet gelukt. Ik begrijp uw teleurstelling in deze en hoop dat u alsnog een goede samenwerkingspartner vindt bij de verkoop van uw huis.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
19 mei 2020
Door:
Kishan Bhadjan

Detailscore

Helemaal top! Goed geholpen, geadviseerd vanaf het 1e moment tot aan het laatste moment bij de verkoop van de woning.

9 , 9
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
09 mei 2020
Door:
m van santvoord

Detailscore

Prima, alles snel en prettig en vogens afspraak geregeld. werd goed op de hoote gehouden vial mails en post en bij vragen kon ik altijd mailen/bellen en had snel een antwoord.

Reactie makelaar
Datum:
2020-05-09 20:26:14
Reactie:
DIVA Makelaars

Dank je wel voor de mooie vermelding. Het was een fijne samenwerking. Uiteraard wens ik je heel veel woonplezier toe!

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
19 april 2020
Door:
Alexander Brongers

Detailscore

Meneer Streekstra was voor mij een prettige partij om mee samen te werken. Mijn ervaring is dat hij direct is en zijn afspraken nakomt. Hierdoor had ik in het hele aan- en verkoop traject één aanspreekpunt die zelf alles organiseert. Er is daardoor geen ruimte voor ruis op de lijn. Meneer Streekstra is ook een gedreven man die met passie zijn werk doet. Via alle mogelijke communicatie middelen (email, telefoon) is hij vrijwel altijd bereikbaar. Is realistisch en nuchter [Meer]

Meneer Streekstra was voor mij een prettige partij om mee samen te werken. Mijn ervaring is dat hij direct is en zijn afspraken nakomt. Hierdoor had ik in het hele aan- en verkoop traject één aanspreekpunt die zelf alles organiseert. Er is daardoor geen ruimte voor ruis op de lijn. Meneer Streekstra is ook een gedreven man die met passie zijn werk doet. Via alle mogelijke communicatie middelen (email, telefoon) is hij vrijwel altijd bereikbaar. Is realistisch en nuchter en kan zijn handelen goed onderbouwen. Minder

9 , 3
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
16 april 2020
Door:
Moniek Jethoe

Detailscore

Erg goed. Karin reageert altijd snel, wat ik erg fijn vind en je wordt overal van op de hoogte gebracht. Ik vond de samenwerking erg fijn.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
03 april 2020
Door:
Sander

Detailscore

Erg goed geholpen door Armin. Neemt alle zorgen rondom het verkopen van je huis weg en zorgt voor een snelle afhandeling??.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
03 april 2020
Door:
Junior Nelson-Quartey

Detailscore

Legt alles zeer duidelijk uit en is heel meegaand. Betrekt je in ieder stuk van het proces en komt met goede adviezen hoe iets het beste op te lossen

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
01 april 2020
Door:
Erik D

Detailscore

Armin kwam met een intelligente marketingstrategie voor de verkoop van mijn woning, terwijl andere makelaars allemaal een simpel open huis en simpele Funda-vermelding wilden doen. Hierdoor heeft Armin niet alleen de (klus)woning snel verkocht, maar ook €35.000 (15%) meer weten te krijgen dan andere makelaars hadden verwacht te krjigen. De communicatie was snel, efficient en niet 9-tot-5. Een duidelijke 10/10.

9 , 8
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
31 maart 2020
Door:
Jasper Welp

Detailscore

Prettige samenwerking, vooral de reële aanpak en persoonlijke, laagdrempelige benadering vond ik erg fijn.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
25 maart 2020
Door:
Bozzone

Detailscore

Excellent experience. Armin is a real professional stongly client oriented. Always available, he delivered the results! Congratulations.

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
09 maart 2020
Door:
Alexandra Masseur

Detailscore

Niet alleen heeft Armin het huis van mijn ouders binnen een recordtijd verkocht tegen een fantastische prijs, ook bij vragen en problemen staat hij voor zijn klanten klaar en helpt waar hij kan. Het is dat het cijfer maar tot 10 gaat, anders was het minstens een 25 !

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
06 maart 2020
Door:
Sam waldschmit

Detailscore

Super, Wij zijn zeer tevreden over deze makelaar. Staat altijd voor je klaar Hoelaat het ook is en niks is teveel. Ze zetten zich 100%in!!

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
21 februari 2020
Door:
Baytar

Detailscore

We hebben een hele prettige ervaring met Armin Streekstra een hele aardige man en hij komt zijn woorden na en heeft het huis binnen een week verkocht super makelaar !!! Wij waren er heel blij mee kan het iedereen aanbevelen !!! En helpt ook met alles !

9 , 2
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
07 februari 2020
Door:
Niek

Detailscore

Erg plezierige ervaring, vriendelijk, duidelijke uitleg, goede communicatie

10 , 0
Kantoor:
DIVA Makelaars
Datum:
24 januari 2020
Door:
Ria en Mart Smit

Detailscore

Onze opdracht was, ons prachtig appartement verkopen voor een waardige prijs. Dat heeft hij waargemaakt. Hij is ter zake kundig en zijn prioriteit is, zijn klant tevreden te stellen. Wij hadden meerdere makelaars uitgenodigd maar bij Armin hadden we meteen een goed gevoel. Hij is eerlijk en verkoopt je geen knollen voor citroenen. Hij neemt de tijd voor je en neemt je alle werk uit handen. Reageert snel op vragen en is tot het laatste moment actief voor je [Meer]

Onze opdracht was, ons prachtig appartement verkopen voor een waardige prijs. Dat heeft hij waargemaakt. Hij is ter zake kundig en zijn prioriteit is, zijn klant tevreden te stellen. Wij hadden meerdere makelaars uitgenodigd maar bij Armin hadden we meteen een goed gevoel. Hij is eerlijk en verkoopt je geen knollen voor citroenen. Hij neemt de tijd voor je en neemt je alle werk uit handen. Reageert snel op vragen en is tot het laatste moment actief voor je bezig. Armin is geen makelaar die met zijn armen over elkaar gaat zitten, als je woning eenmaal op Funda staat. Nee, hij blijft actief totdat de woning definitief verkocht is. Intussen houdt hij je van elke stap op de hoogte. Je hoeft dus niet te bellen of mailen over de stand van zaken. Aan alles wat hij zegt of doet, merk je dat dit een man is met hart voor z'n vak. Van ons krijgt hij dus een dikke welverdiende 10+ Minder

Reactie makelaar
Datum:
2020-01-24 12:32:53
Reactie:
DIVA Makelaars

Bedankt voor de prachtige vermelding. Het was bijzonder prettig samenwerken!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.