Adresgegevens
Den Haag
Bankastraat 66
2585EP


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Hekking NVM Makelaardij
Datum:
20 november 2019
Door:
Arjan

Detailscore

Ik ben ontzettend snel geholpen aan een leuke woning in Den Haag. Bij problemen met de gootsteen werd ook metteen een aannemer ingeschakeld om de problemen op te lossen. Zeer tevreden.

10 , 0
Kantoor:
Hekking NVM Makelaardij
Datum:
15 november 2019
Door:
Martijn

Detailscore

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Goede service en alles is snel geregeld.

10 , 0
Kantoor:
Hekking NVM Makelaardij
Datum:
01 oktober 2019
Door:
Linda

Detailscore

Ik ben bijzonder goed geholpen door Vera. Ze is betrokken, professioneel, vriendelijk en reageert snel en behulpzaam. Absoluut een zeer goede ervaring met Hekking NVM Makelaardij.

10 , 0
Kantoor:
Hekking NVM Makelaardij
Datum:
04 september 2019
Door:
Michiel

Detailscore

Het was erg fijn om geholpen te mogen worden door Vera van Hekking NVM makelaars. Vera was uitermate behulpzaam, kwam alle afspraken op tijd na en gaf duidelijk uitleg over de gang van zaken. Het krijgen van een eerste woning is spannend maar Vera heeft door haar professionaliteit en kennis van zaken mij hier goed doorheen geholpen. Ik zou anderen zeker aanraden om gebruik te maken van Hekking Makelaars door mijn positieve ervaring dankzij Vera.

10 , 0
Kantoor:
Hekking NVM Makelaardij
Datum:
16 juli 2019
Door:
Denise

Detailscore

Hekking heeft ons op een hele prettige en persoonlijke manier geholpen bij het vinden van een huurwoning. Dank je wel Vera.

10 , 0
Kantoor:
Hekking NVM Makelaardij
Datum:
14 juli 2019
Door:
Julia

Detailscore

Professioneel en betrokken kantoor.

10 , 0
Kantoor:
Hekking NVM Makelaardij
Datum:
09 juli 2019
Door:
Erwin van den Broek

Detailscore

Super snel, vriendelijk en professioneel! Zowel op het kantoor als door Vera. Mijn complimenten aan Hekking NVM Makelaars!

10 , 0
Kantoor:
Hekking NVM Makelaardij
Datum:
10 mei 2019
Door:
Jasper

Detailscore

Super geholpen met bezichteging en super vriendelijk.

10 , 0
Kantoor:
Hekking NVM Makelaardij
Datum:
09 april 2019
Door:
Marijn

Detailscore

Helemaal geweldig! Sympathiek, meewerkend en -denkend, alleen maar lof! Wij hadden met spoed huisvesting nodig voor ons bedrijf en het was in 2 dagen geregeld, helemaal top!

10 , 0
Kantoor:
Hekking NVM Makelaardij
Datum:
27 maart 2019
Door:
G.van Rossum

Detailscore

Professioneel, pro-actief en enthousiast

10 , 0
Kantoor:
Hekking NVM Makelaardij
Datum:
26 maart 2019
Door:
Lawrence Kohlinger

Detailscore

Uitstekend kantoor, altijd bereikbaar. Appartementen altijd snel verhuurd aan 1e klas huurders !

10 , 0
Kantoor:
Hekking NVM Makelaardij
Datum:
26 maart 2019
Door:
Van den Berg

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hekking NVM Makelaardij
Datum:
26 maart 2019
Door:
Marie-Louise

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hekking NVM Makelaardij
Datum:
26 maart 2019
Door:
Roy Awater

Detailscore

Alles super snel kunnen regelen met de verkoop van ons huis. Goede communicatie en samenwerking

10 , 0
Kantoor:
Hekking NVM Makelaardij
Datum:
26 maart 2019
Door:
Roy Awater

Detailscore

Het kopen van een Huis is voor starters erg moeilijk in deze tijd. Is de woning het geld waard? Bij het vinden van ons droomhuis heeft Dennis Hekking goed geholpen en gekeken naar kansen en mogelijkheden in het pand waar hij ook de woning weer heeft kunnen taxeren. Heel fijn.

10 , 0
Kantoor:
Hekking NVM Makelaardij
Datum:
26 maart 2019
Door:
Georgette Bakker

Detailscore

Lieve behulpzame vak mensen met passie voor het vak. Mijn huis was zo verkocht en via hen kon ik ook weer gelijk een Huis kopen dat na creatieve aanpassingen aan al mijn wensen voldoet.

10 , 0
Kantoor:
Hekking NVM Makelaardij
Datum:
21 maart 2019
Door:
Fleur Miranda

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hekking NVM Makelaardij
Datum:
21 maart 2019
Door:
Roan

Detailscore

Zeer goede motivatie van alle medewerkers van het kantoor.

9 , 4
Kantoor:
Hekking NVM Makelaardij
Datum:
17 mei 2018
Door:
Rik

Detailscore

Uitstekend! Vera dacht prettig met ons mee, en hoewel wij aanvankelijk niet de doelgroep voor ons huis waren, hebben we toch een oplossing gevonden.

9 , 1
Kantoor:
Hekking NVM Makelaardij
Datum:
17 mei 2018
Door:
Irene

Detailscore

Erg professioneel, prettig contact en informatie voorziening. Snelle en goede service, daarnaast ook mensgericht en net dat stapje extra willen doen.

10 , 0
Kantoor:
Hekking NVM Makelaardij
Datum:
15 februari 2018
Door:
Emre

Detailscore

Als kopende partij erg tevreden met de werkwijze van dit kantoor. Eerlijk, snelle service, vriendelijk en meedenkend. Erg tevreden!

8 , 6
Kantoor:
Hekking NVM Makelaardij
Datum:
11 juni 2017
Door:
Tiemen

Detailscore

Het contact was vriendelijk en persoonlijk, hoewel ik in een korte periode contact heb gehad met de desbetreffende makelaarskantoor ervoer ik dit als zeer prettig!

10 , 0
Kantoor:
Hekking NVM Makelaardij
Datum:
29 mei 2017
Door:
Pujah

Detailscore

Hekking guided me greatly in buying a beautiful apartment in the Hague. The contact has been fast and professional which was very important since there was some time pressure. Thank you!

10 , 0
Kantoor:
Hekking NVM Makelaardij
Datum:
09 november 2016
Door:
Yuling Luo

Detailscore

We are very happy with the friendly and quickly service. The flexible working hours are great! also in the weekend and evening!

10 , 0
Kantoor:
Hekking NVM Makelaardij
Datum:
02 november 2016
Door:
R. Bos

Detailscore

R. Bos verkoper Reinkenstraat 52 Zeer heldere communicatie en een zeer goede strategie tijdens het verkoopproces.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.