Adresgegevens
Den Haag
Piet Heinstraat 92 A
2518 CL
Tel: 070-4158447
info@mevrouwdeaankoopmakelaar.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 4
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
08 mei 2019
Door:
B & B

Detailscore

Warme persoonlijkheid, energiek, geduldig, betrokken, persoonlijk en is er 100% voor de koper! Behoedt de klant ook voor een onverantwoorde aankoop. Erg fijn is, dat Jeannet het gevoel van de klant heel belangrijk vindt. Door naar de volgende woning als het niet goed voelt ook al voldoet een woning verder aan alle criteria. Ook combineert zij zelf gevoel met de zakelijke/ rationele aspecten. Heeft goede contacten met diverse makelaars in de regio en weet vaak nuttige informatie los te krijgen in het biedingproces. Bedankt [Meer]

Warme persoonlijkheid, energiek, geduldig, betrokken, persoonlijk en is er 100% voor de koper! Behoedt de klant ook voor een onverantwoorde aankoop. Erg fijn is, dat Jeannet het gevoel van de klant heel belangrijk vindt. Door naar de volgende woning als het niet goed voelt ook al voldoet een woning verder aan alle criteria. Ook combineert zij zelf gevoel met de zakelijke/ rationele aspecten. Heeft goede contacten met diverse makelaars in de regio en weet vaak nuttige informatie los te krijgen in het biedingproces. Bedankt Jeannet! :-) Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
07 mei 2019
Door:
Judith Verhagen

Detailscore

Dankzij het goede vooronderzoek en haar snelle handelen tijdens de onderhandelingsfase hebben wij ons nieuwe huis kunnen aankopen. Zonder Patricia hadden we zonder twijfel achter het net gevist door de plotseling inbreuk van een nieuwe partij. Gelukkig is ze vol overtuigingskracht het gesprek aan gegaan en werden wij alsnog de partij waarmee de verkopers in zee gingen!

9 , 6
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
06 mei 2019
Door:
Karin Swart

Detailscore

Patricia is een vakvrouw pur sang: ze kent de huizenmarkt goed, kan out-of-the-box denken, weet wat je moet bieden bij het onderhandelen en komt haar afspraken na. Maar bovenal is het ook een prettig iemand in de omgang met een aanstekelijk soort enthousiasme en humor! Ik ben heel blij dat Patricia mijn makelaar was! Ik heb een prachtig appartement gekocht.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
10 april 2019
Door:
Maartje en Hans

Detailscore

Top makelaars! Esther van Heteren heeft ons geweldig geholpen bij de aankoop van ons huis in Den Haag. Proactieve en daadkrachtige dames, goed bereikbaar en met verstand van zaken.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
13 februari 2019
Door:
Debbi & Jon Bell

Detailscore

Jeannet was incredibly patient with us. We warned her we were picky clients but she always greeted us with a smile throughout our lengthy search. She was contactable out of office hours which was a huge help in our busy working lives. We eventually got a home under asking price in what was a very challenging market.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
04 februari 2019
Door:
Chiara

Detailscore

Prima

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
03 februari 2019
Door:
Anna

Detailscore

Door de aanbeveling van een collega, die goede ervaringen had met Mevrouw de Aankoopmakelaar, kwam ik bij Jeannet terecht. Ze heeft me geweldig geholpen bij het vinden van en onderhandelen over een prachtig appartement in een leuke buurt. Ze heeft goede contacten en kan daardoor huizen soms al voor ze op funda e.d. komen bezichtigen. Dat ik door afstand zelf niet altijd bij bezichtigingen kon zijn, was voor Jeannet geen probleem; ze stuurde filmpjes en foto's van de appartementen die [Meer]

Door de aanbeveling van een collega, die goede ervaringen had met Mevrouw de Aankoopmakelaar, kwam ik bij Jeannet terecht. Ze heeft me geweldig geholpen bij het vinden van en onderhandelen over een prachtig appartement in een leuke buurt. Ze heeft goede contacten en kan daardoor huizen soms al voor ze op funda e.d. komen bezichtigen. Dat ik door afstand zelf niet altijd bij bezichtigingen kon zijn, was voor Jeannet geen probleem; ze stuurde filmpjes en foto's van de appartementen die ze namens mij bezocht met duidelijke uitleg over huis en buurt erbij. De stress van onderhandelingen, het regel- en papierwerk werd grotendeels uit handen genomen. Altijd bereikbaar via WhatsApp, snel en duidelijk antwoord op vragen, kennis van zaken, als het even kan gaat ze altijd mee met bezichtigingen. Ze heeft me nooit gepusht om een woning te nemen en vindt het belangrijk dat alles inclusief het gevoel over een huis klopt. Kortom; als je op zoek bent naar een woning in regio Den Haag, is Jeannet een uitstekende makelaar om in de arm te nemen! Minder

9 , 9
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
28 januari 2019
Door:
Michiel

Detailscore

Esther is zeer enthousiast en kundig. Ze heeft ons goed geholpen, pro-actief informatie verzameld en gedeeld, goed haar mening gegeven, en past haar benadering aan aan de wensen van de klant. Hele prettige samenwerking. Zeker aan te bevelen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-01-28 18:07:35
Reactie:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag

Super graag gedaan Michiel en Michaela, was erg leuk om met jullie en jullie kids op pad te gaan! Meneer de Aannemer gaat jullie huis nog mooier maken. Vriendelijke groet, team Mevrouw de Aankoopmakelaar

9 , 2
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
25 januari 2019
Door:
Michiel

Detailscore

We zijn zeer blij met de goede en professionele begeleiding van Mevrouw de aankoopmakelaar in de zoektocht naar ons eerste koophuis. Esther is zeer betrokken en gaat vol voor de klant. Ze heeft heel veel kennis van zaken en een scherp oog voor detail. Haar advies en optreden heeft ons snel aan ons droomhuis geholpen. We zouden Mevrouw de aankoopmakelaar van harte aanbevelen!

Reactie makelaar
Datum:
2019-01-25 21:04:37
Reactie:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag

Dank jullie wel voor deze mooie revieuw. Het was erg leuk om met jullie op pad te gaan en deze gave droomwoning te mogen aankopen. Ik wens jullie heel veel woonplezier toe maar dat komt zeker goed! Vriendelijke groet, team Mevrouw de Aankoopmakelaar en uiteraard jullie aankoopmakelaar Esther

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
22 januari 2019
Door:
Izabela

Detailscore

Had a perfect experience with Jeannete. She learns to know what your needs are and according she will find the perfect place for you. She is available 24/7 if you have any questions or concerns. Would totally recommend her!

8 , 8
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
16 november 2018
Door:
Kimberly damaris goddrie

Detailscore

Heel proffesioneel en veel inzicht voor wat de klant wilt. Super in omgang en erg flexibel.

8 , 3
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
13 november 2018
Door:
Willemien

Detailscore

9 , 5
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
06 november 2018
Door:
Yorick

Detailscore

Een zeer persoonlijke benadering en een goede visie van wat mijn wensen waren leidde tot een heel fijn huis waar ik nu kan gaan wonen:) Ik kan iedereen een samenwerking aanraden.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
05 november 2018
Door:
Remco and Jelena van Os

Detailscore

Jeannet is an amazing professional. She handled the total negotiation and purchasing process with ease, professionalism and extraordinary knowledge. Always available and very fast with the response. We had a fantastic experience and we are very happy how the whole process was handled. Amazing job done!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
01 november 2018
Door:
Annie O'Reilly

Detailscore

Jeannet got me into my new apartment - at UNDER asking price - in 3 months from when I came to their offices. She knows her job inside out - highly recommend.

9 , 4
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
01 november 2018
Door:
Crystal

Detailscore

Our experience with Jeannet is nothing but great. She is a great listener, very creative to solving sudden problems, and she is very patient. Her communication skill is awesome, whenever I worry about an update, she can calm me down and get the update ASAP. Her networking skill is excellent, so does her knowledge of a region. Recommended realtor!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
01 november 2018
Door:
Imane

Detailscore

Jeannet did a great job helping us to find our new house, although it was very complicated because of the market situation. She got us a nice apartment in a nice area when the house was still not in Funda. I totally recommend her as an agent, as she knows very well the areas, has a lot of experience, and gives good advices. She didn't push us to get the first house we found, which we really appreciated from [Meer]

Jeannet did a great job helping us to find our new house, although it was very complicated because of the market situation. She got us a nice apartment in a nice area when the house was still not in Funda. I totally recommend her as an agent, as she knows very well the areas, has a lot of experience, and gives good advices. She didn't push us to get the first house we found, which we really appreciated from her. "No rush, I know it is hard but we will find one", she used to say. Thanks again, Jeannet. Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
30 oktober 2018
Door:
Maartje Nooteboom

Detailscore

Sonja en Esther hebben ons heel goed geholpen, wonen in Brabant dus dan is het niet makkelijk en het werd er zeker niet leuker op om iets te kopen, dus mevr. de aankoopmakelaar ingeschakeld, klusje was zo geklaard.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
25 oktober 2018
Door:
Nienke

Detailscore

Esther heeft mij super geholpen bij het vinden van een nieuwe woning. Snel, enthousiast, scherp, met kennis van zaken en gevoel voor mijn persoonlijke situatie en woonwensen. Ik kan haar van harte aanbevelen!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
24 oktober 2018
Door:
Fam Harsveldt

Detailscore

Het feit dat we op grote afstand een woning zochten maakte dat onze zoon samen met Esther op pad ging. Zij heeft het gehele proces ons als klant en mn onze zoon in het oog gehouden op een ongekend enthousiaste en professionele manier een woning samen met hem gevonden.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
22 oktober 2018
Door:
Mariska van Oeffelen

Detailscore

Onze ervaring met Jeannet was meer dan positief! Dankzij haar hebben wij ons droomhuis kunnen aankopen, wat zonder haar proactieve houding, snelle schakelen (nog voordat wij hadden kennis gemaakt in persoon), realistische kijk en kennis van de (overspannen) woningmarkt niet was gelukt. Jeannet denkt goed vooruit, is eigenlijk altijd bereikbaar (of belt/appt zsm terug) en schenkt vertrouwen. Dit maakt het aankopen van een huis een leuke en ontspannen ervaring!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
01 augustus 2018
Door:
Sandy

Detailscore

I found my dream house with the great help and focus from Patricia in a very difficult market and in a quiet short time. She advised me, understood my criteria and my needs, guided and supported me through the whole process. This is key for a foreigner. Just a great experience to work with her and the team. What's else!

9 , 9
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
20 juni 2018
Door:
Marthe Everaarts

Detailscore

De makelaars van Mevrouw de Aankoopmakelaar zijn erg professioneel en hebben veel kennis van zaken. Ze nemen alle zorg uit handen en doen dit op een zeer prettige en persoonlijke manier. Was een top ervaring en ik ben zeer tevreden met de dienstverlening en mijn nieuwe woning!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
10 juni 2018
Door:
Ravish

Detailscore

In such a tight market i was able to buy a house as per my needs only because of Jeannet.....She helped me in all the aspects right from the search untill i bought the house and patient enough to answer all my querries....Thanks again Jeannet...

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
21 maart 2018
Door:
Claudine Homond

Detailscore

Door een inschattingsfout had ik bijna het appartement dat ik had bezocht niet herkend als hetgeen dat ik zocht. Gelukkig is door Patricia haar kordate optreed toch nog goed gekomen. Patricia is een fijn en enthousiaste persoon in de omgang wat ik heel prettig vond. Bedankt nog Patricia ik geniet nu dagelijks van een ongelooflijk uitzicht op de duinen. Geweldig!!! Echt doen mensen, Mw De Aankoopmakelaar is een laagdrempelige makelaardij maar wel met mensen die hun vak verstaan!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.