Adresgegevens
Den Haag
Piet Heinstraat 92 A
2518 CL
Tel: 070-4158447
info@mevrouwdeaankoopmakelaar.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
26 november 2019
Door:
Zoé

Detailscore

It was great working with Esther. I am very happy I decided to work with her to buy a house in the Hague. She gave very objective feedback and advice. It only took about two weeks for us to find and sign for a house together! She is professional, full of energy, and incredibly dynamic. On top of that, she provided clear reports of the house, and coordinated all activities (house visits, construction checks/'keuring', notary, etc) for me very [Meer]

It was great working with Esther. I am very happy I decided to work with her to buy a house in the Hague. She gave very objective feedback and advice. It only took about two weeks for us to find and sign for a house together! She is professional, full of energy, and incredibly dynamic. On top of that, she provided clear reports of the house, and coordinated all activities (house visits, construction checks/'keuring', notary, etc) for me very smoothly. (I didn't have to do a thing ;)). I would highly recommend working with her. Thank you Esther! Minder

9 , 9
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
05 november 2019
Door:
Lydia Wagenborg

Detailscore

Ik heb met name contact gehad op het kantoor met Ashley, een kanjer, goed luisterend oor, empathisch en snel en adequaat handelen. Afspraken die gemaakt werden, kwamen ze goed na. Over Patricia die ons begeleid heeft bij de aankoop niets dan lof, zo snel in het handelen. Over Jeannet, die het proces daarna over genomen heeft: een topper, op al onze vragen snel antwoord, kwam direct in actie indien nodig. We wisten direct waar we aan toe waren. [Meer]

Ik heb met name contact gehad op het kantoor met Ashley, een kanjer, goed luisterend oor, empathisch en snel en adequaat handelen. Afspraken die gemaakt werden, kwamen ze goed na. Over Patricia die ons begeleid heeft bij de aankoop niets dan lof, zo snel in het handelen. Over Jeannet, die het proces daarna over genomen heeft: een topper, op al onze vragen snel antwoord, kwam direct in actie indien nodig. We wisten direct waar we aan toe waren. Ik kan niet anders dan deze organisatie en mensen van harte aan te bevelen. In de huidige situatie, waarbij je als starters geen idee hebt wat te doen, is de ondersteuning van deze aankoopmakelaar een absolute aanraden!! Minder

9 , 4
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
20 oktober 2019
Door:
Cristiana

Detailscore

Jeannet came highly recommended by friends, and also impressed me from our first meeting with her competence and knowledge. As a first-time buyer and an expat it can be daunting to be on the market, but Jeannet made the process very smooth and even pleasant. She is a professional with excellent experience and this shows in all her interactions and advice. She helped me secure a property relatively soon after I started looking and I could not be happier [Meer]

Jeannet came highly recommended by friends, and also impressed me from our first meeting with her competence and knowledge. As a first-time buyer and an expat it can be daunting to be on the market, but Jeannet made the process very smooth and even pleasant. She is a professional with excellent experience and this shows in all her interactions and advice. She helped me secure a property relatively soon after I started looking and I could not be happier with how the whole process went. I recommend her very highly to anyone in need of a real estate agent. Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
07 oktober 2019
Door:
Alice

Detailscore

Geweldig! Vanuit usa hebben wij Esther gevraagd een huis voor ons te zoeken. Dat is gelukt in korte tijd. Het was een fijne samenwerking!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
06 oktober 2019
Door:
E. van Dijk

Detailscore

Enorm prettig met Esther samengewerkt, ze is een enorm gedreven en gemotiveerd voor ons aan de slag gegaan én met succes. Binnen 6 weken was alles rond, leuk huisje gevonden, hypotheek snel rond (dankzij Blauw en Florijn) en overdracht snel en goed geregeld! Zeer tevreden en zeer aan te raden voor eenieder die een betrouwbare aankoopmakelaar met kennis van zaken in Den Haag en Scheveningen zoekt!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
04 september 2019
Door:
Eva

Detailscore

Jeannet has a lot of knowledge and contacts which helps you with the purchase. Also enthusiasm, energy and patience. I felt I am in good hands :)

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
02 juli 2019
Door:
Zeljko Selakovic

Detailscore

Good.

9 , 8
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
30 juni 2019
Door:
Patty Vleugels

Detailscore

Goede ervaring! Esther heeft enorm veel kennis en met de bezichtiging heeft zij ons op heel veel dingen gewezen die wij zelf niet zouden hebben gezien. Daarnaast hebben wij heel veel geld kunnen besparen, omdat zij goed voor ons onderhandeld heeft.

9 , 4
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
08 mei 2019
Door:
B & B

Detailscore

Warme persoonlijkheid, energiek, geduldig, betrokken, persoonlijk en is er 100% voor de koper! Behoedt de klant ook voor een onverantwoorde aankoop. Erg fijn is, dat Jeannet het gevoel van de klant heel belangrijk vindt. Door naar de volgende woning als het niet goed voelt ook al voldoet een woning verder aan alle criteria. Ook combineert zij zelf gevoel met de zakelijke/ rationele aspecten. Heeft goede contacten met diverse makelaars in de regio en weet vaak nuttige informatie los te krijgen in het biedingproces. Bedankt [Meer]

Warme persoonlijkheid, energiek, geduldig, betrokken, persoonlijk en is er 100% voor de koper! Behoedt de klant ook voor een onverantwoorde aankoop. Erg fijn is, dat Jeannet het gevoel van de klant heel belangrijk vindt. Door naar de volgende woning als het niet goed voelt ook al voldoet een woning verder aan alle criteria. Ook combineert zij zelf gevoel met de zakelijke/ rationele aspecten. Heeft goede contacten met diverse makelaars in de regio en weet vaak nuttige informatie los te krijgen in het biedingproces. Bedankt Jeannet! :-) Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
07 mei 2019
Door:
Judith Verhagen

Detailscore

Dankzij het goede vooronderzoek en haar snelle handelen tijdens de onderhandelingsfase hebben wij ons nieuwe huis kunnen aankopen. Zonder Patricia hadden we zonder twijfel achter het net gevist door de plotseling inbreuk van een nieuwe partij. Gelukkig is ze vol overtuigingskracht het gesprek aan gegaan en werden wij alsnog de partij waarmee de verkopers in zee gingen!

9 , 6
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
06 mei 2019
Door:
Karin Swart

Detailscore

Patricia is een vakvrouw pur sang: ze kent de huizenmarkt goed, kan out-of-the-box denken, weet wat je moet bieden bij het onderhandelen en komt haar afspraken na. Maar bovenal is het ook een prettig iemand in de omgang met een aanstekelijk soort enthousiasme en humor! Ik ben heel blij dat Patricia mijn makelaar was! Ik heb een prachtig appartement gekocht.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
10 april 2019
Door:
Maartje en Hans

Detailscore

Top makelaars! Esther van Heteren heeft ons geweldig geholpen bij de aankoop van ons huis in Den Haag. Proactieve en daadkrachtige dames, goed bereikbaar en met verstand van zaken.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
13 februari 2019
Door:
Debbi & Jon Bell

Detailscore

Jeannet was incredibly patient with us. We warned her we were picky clients but she always greeted us with a smile throughout our lengthy search. She was contactable out of office hours which was a huge help in our busy working lives. We eventually got a home under asking price in what was a very challenging market.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
04 februari 2019
Door:
Chiara

Detailscore

Prima

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
03 februari 2019
Door:
Anna

Detailscore

Door de aanbeveling van een collega, die goede ervaringen had met Mevrouw de Aankoopmakelaar, kwam ik bij Jeannet terecht. Ze heeft me geweldig geholpen bij het vinden van en onderhandelen over een prachtig appartement in een leuke buurt. Ze heeft goede contacten en kan daardoor huizen soms al voor ze op funda e.d. komen bezichtigen. Dat ik door afstand zelf niet altijd bij bezichtigingen kon zijn, was voor Jeannet geen probleem; ze stuurde filmpjes en foto's van de appartementen die [Meer]

Door de aanbeveling van een collega, die goede ervaringen had met Mevrouw de Aankoopmakelaar, kwam ik bij Jeannet terecht. Ze heeft me geweldig geholpen bij het vinden van en onderhandelen over een prachtig appartement in een leuke buurt. Ze heeft goede contacten en kan daardoor huizen soms al voor ze op funda e.d. komen bezichtigen. Dat ik door afstand zelf niet altijd bij bezichtigingen kon zijn, was voor Jeannet geen probleem; ze stuurde filmpjes en foto's van de appartementen die ze namens mij bezocht met duidelijke uitleg over huis en buurt erbij. De stress van onderhandelingen, het regel- en papierwerk werd grotendeels uit handen genomen. Altijd bereikbaar via WhatsApp, snel en duidelijk antwoord op vragen, kennis van zaken, als het even kan gaat ze altijd mee met bezichtigingen. Ze heeft me nooit gepusht om een woning te nemen en vindt het belangrijk dat alles inclusief het gevoel over een huis klopt. Kortom; als je op zoek bent naar een woning in regio Den Haag, is Jeannet een uitstekende makelaar om in de arm te nemen! Minder

9 , 9
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
28 januari 2019
Door:
Michiel

Detailscore

Esther is zeer enthousiast en kundig. Ze heeft ons goed geholpen, pro-actief informatie verzameld en gedeeld, goed haar mening gegeven, en past haar benadering aan aan de wensen van de klant. Hele prettige samenwerking. Zeker aan te bevelen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-01-28 18:07:35
Reactie:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag

Super graag gedaan Michiel en Michaela, was erg leuk om met jullie en jullie kids op pad te gaan! Meneer de Aannemer gaat jullie huis nog mooier maken. Vriendelijke groet, team Mevrouw de Aankoopmakelaar

9 , 2
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
25 januari 2019
Door:
Michiel

Detailscore

We zijn zeer blij met de goede en professionele begeleiding van Mevrouw de aankoopmakelaar in de zoektocht naar ons eerste koophuis. Esther is zeer betrokken en gaat vol voor de klant. Ze heeft heel veel kennis van zaken en een scherp oog voor detail. Haar advies en optreden heeft ons snel aan ons droomhuis geholpen. We zouden Mevrouw de aankoopmakelaar van harte aanbevelen!

Reactie makelaar
Datum:
2019-01-25 21:04:37
Reactie:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag

Dank jullie wel voor deze mooie revieuw. Het was erg leuk om met jullie op pad te gaan en deze gave droomwoning te mogen aankopen. Ik wens jullie heel veel woonplezier toe maar dat komt zeker goed! Vriendelijke groet, team Mevrouw de Aankoopmakelaar en uiteraard jullie aankoopmakelaar Esther

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
22 januari 2019
Door:
Izabela

Detailscore

Had a perfect experience with Jeannete. She learns to know what your needs are and according she will find the perfect place for you. She is available 24/7 if you have any questions or concerns. Would totally recommend her!

8 , 8
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
16 november 2018
Door:
Kimberly damaris goddrie

Detailscore

Heel proffesioneel en veel inzicht voor wat de klant wilt. Super in omgang en erg flexibel.

8 , 3
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
13 november 2018
Door:
Willemien

Detailscore

9 , 5
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
06 november 2018
Door:
Yorick

Detailscore

Een zeer persoonlijke benadering en een goede visie van wat mijn wensen waren leidde tot een heel fijn huis waar ik nu kan gaan wonen:) Ik kan iedereen een samenwerking aanraden.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
05 november 2018
Door:
Remco and Jelena van Os

Detailscore

Jeannet is an amazing professional. She handled the total negotiation and purchasing process with ease, professionalism and extraordinary knowledge. Always available and very fast with the response. We had a fantastic experience and we are very happy how the whole process was handled. Amazing job done!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
01 november 2018
Door:
Annie O'Reilly

Detailscore

Jeannet got me into my new apartment - at UNDER asking price - in 3 months from when I came to their offices. She knows her job inside out - highly recommend.

9 , 4
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
01 november 2018
Door:
Crystal

Detailscore

Our experience with Jeannet is nothing but great. She is a great listener, very creative to solving sudden problems, and she is very patient. Her communication skill is awesome, whenever I worry about an update, she can calm me down and get the update ASAP. Her networking skill is excellent, so does her knowledge of a region. Recommended realtor!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
01 november 2018
Door:
Imane

Detailscore

Jeannet did a great job helping us to find our new house, although it was very complicated because of the market situation. She got us a nice apartment in a nice area when the house was still not in Funda. I totally recommend her as an agent, as she knows very well the areas, has a lot of experience, and gives good advices. She didn't push us to get the first house we found, which we really appreciated from [Meer]

Jeannet did a great job helping us to find our new house, although it was very complicated because of the market situation. She got us a nice apartment in a nice area when the house was still not in Funda. I totally recommend her as an agent, as she knows very well the areas, has a lot of experience, and gives good advices. She didn't push us to get the first house we found, which we really appreciated from her. "No rush, I know it is hard but we will find one", she used to say. Thanks again, Jeannet. Minder

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.