Adresgegevens
Den Haag
Piet Heinstraat 92 A
2518 CL
Tel: 070-4158447
info@mevrouwdeaankoopmakelaar.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
10 juni 2018
Door:
Ravish

Detailscore

In such a tight market i was able to buy a house as per my needs only because of Jeannet.....She helped me in all the aspects right from the search untill i bought the house and patient enough to answer all my querries....Thanks again Jeannet...

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
21 maart 2018
Door:
Claudine Homond

Detailscore

Door een inschattingsfout had ik bijna het appartement dat ik had bezocht niet herkend als hetgeen dat ik zocht. Gelukkig is door Patricia haar kordate optreed toch nog goed gekomen. Patricia is een fijn en enthousiaste persoon in de omgang wat ik heel prettig vond. Bedankt nog Patricia ik geniet nu dagelijks van een ongelooflijk uitzicht op de duinen. Geweldig!!! Echt doen mensen, Mw De Aankoopmakelaar is een laagdrempelige makelaardij maar wel met mensen die hun vak verstaan!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
26 februari 2018
Door:
Bas Hendrikx

Detailscore

Erg positief, warm en erg goed meedenkend. Esther steekt echt veel moeite in de begeleiding en het proces, ze denkt heel goed mee en houdt het belang van jou als koper echt heel sterk in de gaten!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
14 februari 2018
Door:
Karen

Detailscore

Behulpzaam, kundig en heel prettig. Ik als verkopende partij zonder makelaar ben goed geholpen door Jeannet. Er zat vaart in het proces en ik had altijd snel antwoord. Zeer prettig!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
13 februari 2018
Door:
Lynn

Detailscore

Zeker een aanrader. Ik had Jeannet als aankoopmakelaar, zij is erg enthousiast, past zich aan op de situatie en denkt erg goed met je mee. Ze heeft goede mensenkennis, kon vaak aan me zien wat ik er van vond. Ook heeft ze goede contacten met andere makelaars en weet ze precies wat ze moet doen om er voor te zorgen dat je de hoogste bieder bent! Wel houdt ze goed rekening met de marktwaarde van het huis, zodat je [Meer]

Zeker een aanrader. Ik had Jeannet als aankoopmakelaar, zij is erg enthousiast, past zich aan op de situatie en denkt erg goed met je mee. Ze heeft goede mensenkennis, kon vaak aan me zien wat ik er van vond. Ook heeft ze goede contacten met andere makelaars en weet ze precies wat ze moet doen om er voor te zorgen dat je de hoogste bieder bent! Wel houdt ze goed rekening met de marktwaarde van het huis, zodat je geen rare biedingen uitbrengt. Ik weet zeker dat ik zonder Jeannet niet het huis zou hebben dat ik nu heb gekocht! Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
17 januari 2018
Door:
Marshall & Karst

Detailscore

Vanaf de eerste gesprek tot koop akte tekenen hadden we volledig vertrouwen in Esther en haar Team. Zeer professioneel, vakkundig en vriendelijke service van start tot eind. Als je een huis zoekt dan moet je bij Esther en haar team zijn.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
05 januari 2018
Door:
Ineke Kersten

Detailscore

Patricia heeft mij zeer goed geholpen bij het kopen van mijn droomhuis. Ik had meteen bij de kennismaking al het gevoel dat ik op haar kon vertrouwen en dat heb ik nu, inmiddels verhuisd naar mijn nieuwe woning, nog steeds. Tijdens het zoekproces, maar ook bij de afronding en na afloop was ze zeer actief, snel en helpend aanwezig. Niets dan lof! Een 10, omdat ook ik niets kan verzinnen wat beter had gekund.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
07 december 2017
Door:
Bart Oudelaar

Detailscore

Zeer tevreden! Anne-Louise is elke bezichtiging mee gegaan, is zeer kritisch en kundig en heeft uiteindelijk een heel leuk appartement voor een top prijs voor mij geregeld! Ook na de aankoop is zij betrokken gebleven tot alles geregeld was (oa verborgen gebreken).

9 , 4
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
03 december 2017
Door:
J. Hakvoort

Detailscore

Wij hadden Jeanette als aankoop makelaar toegewezen. Vanaf het eerste moment voelde we ons in goede handen bij haar. Ze gaf goede adviezen over buurten, soorten huizen en alles wat belangrijk is in Den Haag. We hebben twee keer een huis bezocht en 2 keer geboden en bij de tweede keer, mochten we het huis, ons huis noemen. Ondanks 17 andere biedingen was het haar gelukt om ons goed te informeren en te begeleiden. Jeanette regelde verder ook allerlei [Meer]

Wij hadden Jeanette als aankoop makelaar toegewezen. Vanaf het eerste moment voelde we ons in goede handen bij haar. Ze gaf goede adviezen over buurten, soorten huizen en alles wat belangrijk is in Den Haag. We hebben twee keer een huis bezocht en 2 keer geboden en bij de tweede keer, mochten we het huis, ons huis noemen. Ondanks 17 andere biedingen was het haar gelukt om ons goed te informeren en te begeleiden. Jeanette regelde verder ook allerlei zaken voor ons, wat heel fijn was. We zijn heel tevreden en raden Jeanette aan iedereen aan, die een huis in Den Haag wil kopen. Mocht je buiten Den Haag komen, zoals wij, is het toch een lastige markt om zelf een huis te kopen daar. Je hebt volgens mij echt een aankoop makelaar nodig om in deze hectische tijd een huis te bemachtigen. Minder

9 , 4
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
03 december 2017
Door:
yolande

Detailscore

Via een vriendin kreeg ik de tip om naar mevrouw de aankoopmakelaar te gaan. Direct na een fijne intake had ik een goed gevoel bij deze organisatie. Professioneel maar ook laagdrempelig. Ze hebben goed zicht op de ontwikkelingen in de stad en hebben goede werkrelatie met verkopende makelaars. Ik heb uiteindelijk mijn huis gekocht van een particulier (zonder verkoopmakelaar). Ook heeft mevrouw de aankoopmakelaar (Jeannet) mij daar goed bij geholpen en het proces voor de verkopende partij ook zeer [Meer]

Via een vriendin kreeg ik de tip om naar mevrouw de aankoopmakelaar te gaan. Direct na een fijne intake had ik een goed gevoel bij deze organisatie. Professioneel maar ook laagdrempelig. Ze hebben goed zicht op de ontwikkelingen in de stad en hebben goede werkrelatie met verkopende makelaars. Ik heb uiteindelijk mijn huis gekocht van een particulier (zonder verkoopmakelaar). Ook heeft mevrouw de aankoopmakelaar (Jeannet) mij daar goed bij geholpen en het proces voor de verkopende partij ook zeer prettig gemaakt. Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
20 november 2017
Door:
Sjoerd Visscher

Detailscore

Ik kan niet bedenken wat er beter kan!

9 , 2
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
27 oktober 2017
Door:
jason diafas

Detailscore

Overall service was very good. Our agent, Jeannet, is very client-minded and enthusiastic.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
18 oktober 2017
Door:
R. Samaritter

Detailscore

Wij waren bijzonder tevreden met de dienstverlening door Mevrouw de Aankoopmakelaar. Onze wensen werden goed in kaart gebracht. In de keuze van het woning aanbod hield Mevrouw de Aankoopmakelaar erg goed rekening met onze wensen. Bij de bezichtigingen gaf zij goed advies en zorgde ervoor dat alle belangrijke punten aan de orde kwamen. Wij konden altijd met vragen terecht en ook na aankoop van onze nieuwe woning stond Mevrouw de Aankoopmakelaar nog voor advies klaar. Wij zijn inmiddels erg [Meer]

Wij waren bijzonder tevreden met de dienstverlening door Mevrouw de Aankoopmakelaar. Onze wensen werden goed in kaart gebracht. In de keuze van het woning aanbod hield Mevrouw de Aankoopmakelaar erg goed rekening met onze wensen. Bij de bezichtigingen gaf zij goed advies en zorgde ervoor dat alle belangrijke punten aan de orde kwamen. Wij konden altijd met vragen terecht en ook na aankoop van onze nieuwe woning stond Mevrouw de Aankoopmakelaar nog voor advies klaar. Wij zijn inmiddels erg blij met de nieuwe woning. Deze aankoopmakelaar is echt een aanrader! Minder

9 , 4
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
17 oktober 2017
Door:
Martien

Detailscore

We zijn zeer blij dat we de keuze hebben gemaakt voor Mevrouw de Aankoopmakelaar, Den Haag. Door hun enthousiasme, vakkundigheid, ervaring en vriendelijkheid was het zeer prettig "zaken" doen, met het resultaat dat we vrij snel een mooi appartement hebben gevonden op een mooie locatie en voor een gunstige prijs. Dit hadden we zelf nooit kunnen realiseren.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
17 oktober 2017
Door:
R. A. Samaritter

Detailscore

Wij waren bijzonder tevreden met de dienstverlening door Mevrouw de Aankoopmakelaar. Onze wensen werden goed in kaart gebracht. In de keuze van het woning aanbod hield Mevrouw de Aankoopmakelaar erg goed rekening met onze wensen. Bij de bezichtigingen gaf zij goed advies en zorgde ervoor dat alle belangrijke punten aan de orde kwamen. Wij konden altijd met vragen terecht en ook na aankoop van onze nieuwe woning stond Mevrouw de Aankoopmakelaar nog voor advies klaar. Wij zijn inmiddels erg [Meer]

Wij waren bijzonder tevreden met de dienstverlening door Mevrouw de Aankoopmakelaar. Onze wensen werden goed in kaart gebracht. In de keuze van het woning aanbod hield Mevrouw de Aankoopmakelaar erg goed rekening met onze wensen. Bij de bezichtigingen gaf zij goed advies en zorgde ervoor dat alle belangrijke punten aan de orde kwamen. Wij konden altijd met vragen terecht en ook na aankoop van onze nieuwe woning stond Mevrouw de Aankoopmakelaar nog voor advies klaar. Wij zijn inmiddels erg blij met de nieuwe woning. Deze aankoopmakelaar is echt een aanrader! Minder

8 , 6
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
15 oktober 2017
Door:
Bauke Rietveld

Detailscore

Werkte snel en efficient. Altijd makkelijk bereikbaar, goed advies gekregen. Ik ben goed begeleid gedurende het hele aankoop process, van oriëntatie tot sleutel overdracht.

9 , 2
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
30 september 2017
Door:
Monique en Ronald

Detailscore

Wij hadden geen ervaring met huizen kopen, dus we wilden graag begeleid worden in onze zoektocht. Esther heeft scherp voor ons onderhandeld en heeft gezorgd dat wij het huis konden kopen dat we graag wilden. Er waren meerdere kapers op de kust en we denken dat Esther de reden is dat wij de kopers werden. Naast deskundig is Mevrouw de Aankoopmakelaar ook heel toegankelijk en gezellig en benaderbaar. Aanrader!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
25 september 2017
Door:
Alex and Veronika

Detailscore

It was a pleasure to work with Patricia Wilkes at Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag. She was always there besides us, ready to respond to every question or give us an advice. She reacted very quickly in a very hectic house market and helped us secure a deal for the property we chose. She guided us through the whole process of purchasing so we didn't have to worry about anything. We would highly recommend Patricia and the whole team at [Meer]

It was a pleasure to work with Patricia Wilkes at Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag. She was always there besides us, ready to respond to every question or give us an advice. She reacted very quickly in a very hectic house market and helped us secure a deal for the property we chose. She guided us through the whole process of purchasing so we didn't have to worry about anything. We would highly recommend Patricia and the whole team at Mevrouw de Aankoopmakelaar. Minder

9 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
29 juli 2017
Door:
Hans & Paula Hartog

Detailscore

In het begin iets moeizaam omdat onze makelaar vlak na inschrijving op vakantie ging. Wij zagen een leuk appartement en hebben dit na eerst zelf bekeken te hebben doorgegeven aan de aankoopmakelaar. Vanaf dat moment liep alles op rolletjes. Esther is zelfs nog bij ons thuis geweest, toen we vanwege ziekte niet naar Den Haag konden komen. We zijn nu één maand geleden verhuisd en zitten vanwege het e.e.a. aan tegenslagen nog in een niet af huis. Ondanks alles [Meer]

In het begin iets moeizaam omdat onze makelaar vlak na inschrijving op vakantie ging. Wij zagen een leuk appartement en hebben dit na eerst zelf bekeken te hebben doorgegeven aan de aankoopmakelaar. Vanaf dat moment liep alles op rolletjes. Esther is zelfs nog bij ons thuis geweest, toen we vanwege ziekte niet naar Den Haag konden komen. We zijn nu één maand geleden verhuisd en zitten vanwege het e.e.a. aan tegenslagen nog in een niet af huis. Ondanks alles zijn wij ons nog steeds ontzettend blij met ons appartement en bedanken nogmaals Esther voor de goede afwikkeling van de koop. Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
25 juli 2017
Door:
Patrick en Joyce

Detailscore

We hadden een prachtig huis op het oog die nog maar net te koop stond, en wisten dat we hier snel actie op moesten ondernemen. Hierop hebben wij contact opgenomen met Patricia, van mevrouw de AANKOOPmakelaar. Zij is zeer snel, spontaan, enthousiast en toonde vooral veel liefde voor haar werk! Ze weet dan ook goedem waar ze mee bezig is!! Binnen 3 dagen hadden wij een bezichtiging, en op dag 4 al een 2e bezichtiging. Het duurde slechts een [Meer]

We hadden een prachtig huis op het oog die nog maar net te koop stond, en wisten dat we hier snel actie op moesten ondernemen. Hierop hebben wij contact opgenomen met Patricia, van mevrouw de AANKOOPmakelaar. Zij is zeer snel, spontaan, enthousiast en toonde vooral veel liefde voor haar werk! Ze weet dan ook goedem waar ze mee bezig is!! Binnen 3 dagen hadden wij een bezichtiging, en op dag 4 al een 2e bezichtiging. Het duurde slechts een middag en een avond onderhandelen op dag 4 en we hadden het huis! Minder

8 , 4
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
25 juli 2017
Door:
Tim van der Pal

Detailscore

Waarom wij tevereden zijn.. Nou, na een lange zoektocht zonder makelaar hebben wij Esther gebeld die ik nog kende uit mijn hardloop groep van een paar jaar geleden! Toen al gedreven en de snelste van iedereen;) Dus ik dacht, die moeten wij hebben als aankoopmakelaar!! Na een gesprek bij haar op kantoor ging het snel, mailtjes en appjes met links van funda en een aantal bezichtigingen verder hadden wij eindelijk ons "droomhuis" gevonden! Esther en haar team hebben ons [Meer]

Waarom wij tevereden zijn.. Nou, na een lange zoektocht zonder makelaar hebben wij Esther gebeld die ik nog kende uit mijn hardloop groep van een paar jaar geleden! Toen al gedreven en de snelste van iedereen;) Dus ik dacht, die moeten wij hebben als aankoopmakelaar!! Na een gesprek bij haar op kantoor ging het snel, mailtjes en appjes met links van funda en een aantal bezichtigingen verder hadden wij eindelijk ons "droomhuis" gevonden! Esther en haar team hebben ons daarin ontzettend goed geholpen en zonder was het ons nooit gelukt. Door de snelle acties en goede adviezen die Esther ons tijdens het hele traject heeft gegeven kan ik niet anders zeggen dat wij super tevreden zijn met de samenwerking. Ik zou dus iedereen adviseren, die een huis zoekt, contact op te nemen met Mevrouw de Aankoopmakelaar!! Minder

8 , 4
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
24 juli 2017
Door:
Simone

Detailscore

Esther en haar team hebben onze zoektocht naar een woning in Den Haag fantastisch begeleid. Sterk advies, uitstekende contacten in het Haagse en praktische know how & expertise. Een fijne en persoonlijke samenwerking met als resultaat een unieke woning: wij zijn meer dan tevreden!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
24 juli 2017
Door:
René en Sonja van Alphen

Detailscore

Mevrouw De Aankoopmakelaar verstaat haar vak als geen ander. Ze heeft een realistische kijk, is positief kritisch en geeft goede adviezen. Het aankopen van een huis is een bijzondere gebeurtenis en Mevrouw De Aankoopmakelaar zorgt ervoor dat je geen detail over het hoofd ziet bij het hele proces, van A tot Z. Daarbij is Mevrouw De Aankoopmakelaar opvallend in haar sprankelende, persoonlijke en originele aanpak, zodat ook je bod opvalt en in goede aarde valt bij de verkopende partij. Ze [Meer]

Mevrouw De Aankoopmakelaar verstaat haar vak als geen ander. Ze heeft een realistische kijk, is positief kritisch en geeft goede adviezen. Het aankopen van een huis is een bijzondere gebeurtenis en Mevrouw De Aankoopmakelaar zorgt ervoor dat je geen detail over het hoofd ziet bij het hele proces, van A tot Z. Daarbij is Mevrouw De Aankoopmakelaar opvallend in haar sprankelende, persoonlijke en originele aanpak, zodat ook je bod opvalt en in goede aarde valt bij de verkopende partij. Ze komt altijd haar afspraken na, is 24/7 te bereiken en houdt je goed op de hoogte van de ontwikkelingen. We zijn erg blij dat we onze aankoop via Esther van Heteren hebben laten verlopen; we kunnen je haar van harte aanbevelen! Minder

9 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
16 mei 2017
Door:
D. van Ringelenstein

Detailscore

Na meer dan 1 makelaar te hebben gesproken, was er met Patricia meteen een klik. Ze begreep wat ik wilde en wat ik niet wilde. We hebben een paar huizen bezocht en al snel hadden we de woning gevonden die ik echt wilde. De onderhandeling hebben we gewonnen en vanaf toen is het allemaal heel snel gegaan. Zowel Patricia als de overige medewerkers van Mevrouw de Aankoopmakelaar werken erg snel. Bij de notaris en de sleuteloverdracht was Patricia ook. [Meer]

Na meer dan 1 makelaar te hebben gesproken, was er met Patricia meteen een klik. Ze begreep wat ik wilde en wat ik niet wilde. We hebben een paar huizen bezocht en al snel hadden we de woning gevonden die ik echt wilde. De onderhandeling hebben we gewonnen en vanaf toen is het allemaal heel snel gegaan. Zowel Patricia als de overige medewerkers van Mevrouw de Aankoopmakelaar werken erg snel. Bij de notaris en de sleuteloverdracht was Patricia ook. Ze is er van begin van tot eind! Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
18 april 2017
Door:
Lieke

Detailscore

Esther heeft ons vol enthousiasme en betrokkenheid begeleid. Dit was onze eerste aankoop, dus we zaten vol vragen en waren best wel "nieuw". Esther bleef altijd geduldig, legde alles goed uit, en gaf ons daardoor genoeg begeleiding om deze stap te kunnen maken. Zij wist bovendien een huis te regelen dat niet eens op de markt gestaan heeft, via haar contacten, wat erg fijn was voor ons. Dit droomplekje hadden we zonder haar niet gevonden. Daarnaast is er vanuit het kantoor [Meer]

Esther heeft ons vol enthousiasme en betrokkenheid begeleid. Dit was onze eerste aankoop, dus we zaten vol vragen en waren best wel "nieuw". Esther bleef altijd geduldig, legde alles goed uit, en gaf ons daardoor genoeg begeleiding om deze stap te kunnen maken. Zij wist bovendien een huis te regelen dat niet eens op de markt gestaan heeft, via haar contacten, wat erg fijn was voor ons. Dit droomplekje hadden we zonder haar niet gevonden. Daarnaast is er vanuit het kantoor erg goede communicatie. Mails en belletjes worden vlug beantwoord, waardoor een vraag spoedig kan worden afgesloten. Nogmaals bedankt voor de begeleiding, en het geduld. Rik en Lieke Minder

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.