Adresgegevens
Den Haag
Piet Heinstraat 92 A
2518 CL
Tel: 070-4158447
info@mevrouwdeaankoopmakelaar.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 8
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
16 november 2018
Door:
Kimberly damaris goddrie

Detailscore

Heel proffesioneel en veel inzicht voor wat de klant wilt. Super in omgang en erg flexibel.

8 , 3
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
13 november 2018
Door:
Willemien

Detailscore

9 , 5
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
06 november 2018
Door:
Yorick

Detailscore

Een zeer persoonlijke benadering en een goede visie van wat mijn wensen waren leidde tot een heel fijn huis waar ik nu kan gaan wonen:) Ik kan iedereen een samenwerking aanraden.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
05 november 2018
Door:
Remco and Jelena van Os

Detailscore

Jeannet is an amazing professional. She handled the total negotiation and purchasing process with ease, professionalism and extraordinary knowledge. Always available and very fast with the response. We had a fantastic experience and we are very happy how the whole process was handled. Amazing job done!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
01 november 2018
Door:
Annie O'Reilly

Detailscore

Jeannet got me into my new apartment - at UNDER asking price - in 3 months from when I came to their offices. She knows her job inside out - highly recommend.

9 , 4
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
01 november 2018
Door:
Crystal

Detailscore

Our experience with Jeannet is nothing but great. She is a great listener, very creative to solving sudden problems, and she is very patient. Her communication skill is awesome, whenever I worry about an update, she can calm me down and get the update ASAP. Her networking skill is excellent, so does her knowledge of a region. Recommended realtor!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
01 november 2018
Door:
Imane

Detailscore

Jeannet did a great job helping us to find our new house, although it was very complicated because of the market situation. She got us a nice apartment in a nice area when the house was still not in Funda. I totally recommend her as an agent, as she knows very well the areas, has a lot of experience, and gives good advices. She didn't push us to get the first house we found, which we really appreciated from [Meer]

Jeannet did a great job helping us to find our new house, although it was very complicated because of the market situation. She got us a nice apartment in a nice area when the house was still not in Funda. I totally recommend her as an agent, as she knows very well the areas, has a lot of experience, and gives good advices. She didn't push us to get the first house we found, which we really appreciated from her. "No rush, I know it is hard but we will find one", she used to say. Thanks again, Jeannet. Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
30 oktober 2018
Door:
Maartje Nooteboom

Detailscore

Sonja en Esther hebben ons heel goed geholpen, wonen in Brabant dus dan is het niet makkelijk en het werd er zeker niet leuker op om iets te kopen, dus mevr. de aankoopmakelaar ingeschakeld, klusje was zo geklaard.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
25 oktober 2018
Door:
Nienke

Detailscore

Esther heeft mij super geholpen bij het vinden van een nieuwe woning. Snel, enthousiast, scherp, met kennis van zaken en gevoel voor mijn persoonlijke situatie en woonwensen. Ik kan haar van harte aanbevelen!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
24 oktober 2018
Door:
Fam Harsveldt

Detailscore

Het feit dat we op grote afstand een woning zochten maakte dat onze zoon samen met Esther op pad ging. Zij heeft het gehele proces ons als klant en mn onze zoon in het oog gehouden op een ongekend enthousiaste en professionele manier een woning samen met hem gevonden.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
22 oktober 2018
Door:
Mariska van Oeffelen

Detailscore

Onze ervaring met Jeannet was meer dan positief! Dankzij haar hebben wij ons droomhuis kunnen aankopen, wat zonder haar proactieve houding, snelle schakelen (nog voordat wij hadden kennis gemaakt in persoon), realistische kijk en kennis van de (overspannen) woningmarkt niet was gelukt. Jeannet denkt goed vooruit, is eigenlijk altijd bereikbaar (of belt/appt zsm terug) en schenkt vertrouwen. Dit maakt het aankopen van een huis een leuke en ontspannen ervaring!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
01 augustus 2018
Door:
Sandy

Detailscore

I found my dream house with the great help and focus from Patricia in a very difficult market and in a quiet short time. She advised me, understood my criteria and my needs, guided and supported me through the whole process. This is key for a foreigner. Just a great experience to work with her and the team. What's else!

9 , 9
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
20 juni 2018
Door:
Marthe Everaarts

Detailscore

De makelaars van Mevrouw de Aankoopmakelaar zijn erg professioneel en hebben veel kennis van zaken. Ze nemen alle zorg uit handen en doen dit op een zeer prettige en persoonlijke manier. Was een top ervaring en ik ben zeer tevreden met de dienstverlening en mijn nieuwe woning!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
10 juni 2018
Door:
Ravish

Detailscore

In such a tight market i was able to buy a house as per my needs only because of Jeannet.....She helped me in all the aspects right from the search untill i bought the house and patient enough to answer all my querries....Thanks again Jeannet...

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
21 maart 2018
Door:
Claudine Homond

Detailscore

Door een inschattingsfout had ik bijna het appartement dat ik had bezocht niet herkend als hetgeen dat ik zocht. Gelukkig is door Patricia haar kordate optreed toch nog goed gekomen. Patricia is een fijn en enthousiaste persoon in de omgang wat ik heel prettig vond. Bedankt nog Patricia ik geniet nu dagelijks van een ongelooflijk uitzicht op de duinen. Geweldig!!! Echt doen mensen, Mw De Aankoopmakelaar is een laagdrempelige makelaardij maar wel met mensen die hun vak verstaan!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
26 februari 2018
Door:
Bas Hendrikx

Detailscore

Erg positief, warm en erg goed meedenkend. Esther steekt echt veel moeite in de begeleiding en het proces, ze denkt heel goed mee en houdt het belang van jou als koper echt heel sterk in de gaten!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
14 februari 2018
Door:
Karen

Detailscore

Behulpzaam, kundig en heel prettig. Ik als verkopende partij zonder makelaar ben goed geholpen door Jeannet. Er zat vaart in het proces en ik had altijd snel antwoord. Zeer prettig!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
13 februari 2018
Door:
Lynn

Detailscore

Zeker een aanrader. Ik had Jeannet als aankoopmakelaar, zij is erg enthousiast, past zich aan op de situatie en denkt erg goed met je mee. Ze heeft goede mensenkennis, kon vaak aan me zien wat ik er van vond. Ook heeft ze goede contacten met andere makelaars en weet ze precies wat ze moet doen om er voor te zorgen dat je de hoogste bieder bent! Wel houdt ze goed rekening met de marktwaarde van het huis, zodat je [Meer]

Zeker een aanrader. Ik had Jeannet als aankoopmakelaar, zij is erg enthousiast, past zich aan op de situatie en denkt erg goed met je mee. Ze heeft goede mensenkennis, kon vaak aan me zien wat ik er van vond. Ook heeft ze goede contacten met andere makelaars en weet ze precies wat ze moet doen om er voor te zorgen dat je de hoogste bieder bent! Wel houdt ze goed rekening met de marktwaarde van het huis, zodat je geen rare biedingen uitbrengt. Ik weet zeker dat ik zonder Jeannet niet het huis zou hebben dat ik nu heb gekocht! Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
17 januari 2018
Door:
Marshall & Karst

Detailscore

Vanaf de eerste gesprek tot koop akte tekenen hadden we volledig vertrouwen in Esther en haar Team. Zeer professioneel, vakkundig en vriendelijke service van start tot eind. Als je een huis zoekt dan moet je bij Esther en haar team zijn.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
05 januari 2018
Door:
Ineke Kersten

Detailscore

Patricia heeft mij zeer goed geholpen bij het kopen van mijn droomhuis. Ik had meteen bij de kennismaking al het gevoel dat ik op haar kon vertrouwen en dat heb ik nu, inmiddels verhuisd naar mijn nieuwe woning, nog steeds. Tijdens het zoekproces, maar ook bij de afronding en na afloop was ze zeer actief, snel en helpend aanwezig. Niets dan lof! Een 10, omdat ook ik niets kan verzinnen wat beter had gekund.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
07 december 2017
Door:
Bart Oudelaar

Detailscore

Zeer tevreden! Anne-Louise is elke bezichtiging mee gegaan, is zeer kritisch en kundig en heeft uiteindelijk een heel leuk appartement voor een top prijs voor mij geregeld! Ook na de aankoop is zij betrokken gebleven tot alles geregeld was (oa verborgen gebreken).

9 , 4
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
03 december 2017
Door:
J. Hakvoort

Detailscore

Wij hadden Jeanette als aankoop makelaar toegewezen. Vanaf het eerste moment voelde we ons in goede handen bij haar. Ze gaf goede adviezen over buurten, soorten huizen en alles wat belangrijk is in Den Haag. We hebben twee keer een huis bezocht en 2 keer geboden en bij de tweede keer, mochten we het huis, ons huis noemen. Ondanks 17 andere biedingen was het haar gelukt om ons goed te informeren en te begeleiden. Jeanette regelde verder ook allerlei [Meer]

Wij hadden Jeanette als aankoop makelaar toegewezen. Vanaf het eerste moment voelde we ons in goede handen bij haar. Ze gaf goede adviezen over buurten, soorten huizen en alles wat belangrijk is in Den Haag. We hebben twee keer een huis bezocht en 2 keer geboden en bij de tweede keer, mochten we het huis, ons huis noemen. Ondanks 17 andere biedingen was het haar gelukt om ons goed te informeren en te begeleiden. Jeanette regelde verder ook allerlei zaken voor ons, wat heel fijn was. We zijn heel tevreden en raden Jeanette aan iedereen aan, die een huis in Den Haag wil kopen. Mocht je buiten Den Haag komen, zoals wij, is het toch een lastige markt om zelf een huis te kopen daar. Je hebt volgens mij echt een aankoop makelaar nodig om in deze hectische tijd een huis te bemachtigen. Minder

9 , 4
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
03 december 2017
Door:
yolande

Detailscore

Via een vriendin kreeg ik de tip om naar mevrouw de aankoopmakelaar te gaan. Direct na een fijne intake had ik een goed gevoel bij deze organisatie. Professioneel maar ook laagdrempelig. Ze hebben goed zicht op de ontwikkelingen in de stad en hebben goede werkrelatie met verkopende makelaars. Ik heb uiteindelijk mijn huis gekocht van een particulier (zonder verkoopmakelaar). Ook heeft mevrouw de aankoopmakelaar (Jeannet) mij daar goed bij geholpen en het proces voor de verkopende partij ook zeer [Meer]

Via een vriendin kreeg ik de tip om naar mevrouw de aankoopmakelaar te gaan. Direct na een fijne intake had ik een goed gevoel bij deze organisatie. Professioneel maar ook laagdrempelig. Ze hebben goed zicht op de ontwikkelingen in de stad en hebben goede werkrelatie met verkopende makelaars. Ik heb uiteindelijk mijn huis gekocht van een particulier (zonder verkoopmakelaar). Ook heeft mevrouw de aankoopmakelaar (Jeannet) mij daar goed bij geholpen en het proces voor de verkopende partij ook zeer prettig gemaakt. Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
20 november 2017
Door:
Sjoerd Visscher

Detailscore

Ik kan niet bedenken wat er beter kan!

9 , 2
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
27 oktober 2017
Door:
jason diafas

Detailscore

Overall service was very good. Our agent, Jeannet, is very client-minded and enthusiastic.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.