Adresgegevens
Den Haag
Piet Heinstraat 92 A
2518 CL
Tel: 070-4158447
info@mevrouwdeaankoopmakelaar.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 2
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
20 januari 2020
Door:
Pieter

Detailscore

We begonnen onze zoektocht naar een huis in Den Haag met Esther, maar vanwege haar vakantie nam Jeannet het van haar over. Nog binnen de vakantie van Esther hadden wij ons droomhuis gevonden, dat voldeed aan de eisen van ons allebei. Jeannet was daarbij zeer doortastend bij het biedproces, waardoor wij ondanks dat we niet het hoogste bod hadden toch de kopers zijn geworden. Ook de afwikkeling en de reactiesnelheid zijn zeer fijn! Daarnaast was Jeannet zeer zakelijk bij [Meer]

We begonnen onze zoektocht naar een huis in Den Haag met Esther, maar vanwege haar vakantie nam Jeannet het van haar over. Nog binnen de vakantie van Esther hadden wij ons droomhuis gevonden, dat voldeed aan de eisen van ons allebei. Jeannet was daarbij zeer doortastend bij het biedproces, waardoor wij ondanks dat we niet het hoogste bod hadden toch de kopers zijn geworden. Ook de afwikkeling en de reactiesnelheid zijn zeer fijn! Daarnaast was Jeannet zeer zakelijk bij bezichtigen e.d., waardoor wij alleen nog maar hoefden te kijken of wij het huis leuk vonden. Minder

9 , 1
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
17 januari 2020
Door:
Lotte van den Ouden

Detailscore

Voor de tweede keer in ons leven heeft Esther ons droomhuis gevonden. Ze is authentiek, professioneel en denkt met je mee. Het contact verliep altijd soepel en snel.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
16 januari 2020
Door:
J. van Baren

Detailscore

Super snel en adequaat geholpen; perfect!

9 , 9
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
16 januari 2020
Door:
Marleen van den Ouden

Detailscore

Esther is en betrokken, accurate en kundige makelaar. Het was een feest om met haar samen te werken!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
16 januari 2020
Door:
J. Baas

Detailscore

Na een lange oriënterende fase hebben we eindelijk een huis gevonden dat perfect voldoet aan onze eisen. Esther heeft ons gedurende het hele proces altijd snel, geduldig en professioneel met raad en daad terzijde gestaan. Wij raden Mevouw de Aankoopmakelaar absoluut aan!

9 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
08 januari 2020
Door:
Irene

Detailscore

Ik ben miijn huizenzoektocht in de zomer begonnen met Monique. En op de drempel van het nieuwe jaar heb ik samen met Jeannet mijn droomhuisje gevonden. Niet precies wat ik zocht (een goedkoop klushuis) ,maar wel precies wat ik nodig heb en niet had verwacht te kunnen betalen (een compleet, turn-key etage op de voor mij ideale locatie). Jeannet heeft er ook voor gezorgd dat ik niet meer voor het huis betaalde dan hij daadwerkelijk waard was; ik had [Meer]

Ik ben miijn huizenzoektocht in de zomer begonnen met Monique. En op de drempel van het nieuwe jaar heb ik samen met Jeannet mijn droomhuisje gevonden. Niet precies wat ik zocht (een goedkoop klushuis) ,maar wel precies wat ik nodig heb en niet had verwacht te kunnen betalen (een compleet, turn-key etage op de voor mij ideale locatie). Jeannet heeft er ook voor gezorgd dat ik niet meer voor het huis betaalde dan hij daadwerkelijk waard was; ik had waarschijnlijk nog hoger ingezet. Maar zij hield het hoofd koel en dat deed ze nog razendsnel ook, toen het juiste huis er was :) Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
06 januari 2020
Door:
Amanda

Detailscore

Zeer tevreden! Jeannet was hartelijk, professioneel en altijd goed en snel te bereiken. Ondanks de hoge concurrentie is de aankoop al binnen een paar bezichtigingen gelukt! Het was fijn om bij elke bezichtiging een kundige mening te krijgen. Ook hulde aan de medewerkers op het kantoor, die alle bezichtigingen heel snel inplanden als ik een funda-woning op het oog had en ook snel reageerden op vragen. Zeker een aanrader!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
03 januari 2020
Door:
Marieke Hut

Detailscore

Mevrouw De Aankoopmakelaar was me aangeraden door meerdere personen. En inderdaad, een 10 met een griffel! Niets dan lof voor allemaal; Esther, Els, Ashley en natuurlijk Jeannet, die me ongelofelijk fijn heeft begeleid. Als starter met een blinde vlek voor cijfers en al net zo weinig verstand van huizen, was ze mijn ultieme gids. Met veel verstand van zaken, doelgericht handelen en, ook heel prettig, veel humor. Kortom, ik ben ontzettend blij! Ik overweeg om in m'n nieuwe huis [Meer]

Mevrouw De Aankoopmakelaar was me aangeraden door meerdere personen. En inderdaad, een 10 met een griffel! Niets dan lof voor allemaal; Esther, Els, Ashley en natuurlijk Jeannet, die me ongelofelijk fijn heeft begeleid. Als starter met een blinde vlek voor cijfers en al net zo weinig verstand van huizen, was ze mijn ultieme gids. Met veel verstand van zaken, doelgericht handelen en, ook heel prettig, veel humor. Kortom, ik ben ontzettend blij! Ik overweeg om in m'n nieuwe huis gordijnen met het logo van Mevrouw De Aankoopmakelaar op te hangen... Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
26 november 2019
Door:
Zoé

Detailscore

It was great working with Esther. I am very happy I decided to work with her to buy a house in the Hague. She gave very objective feedback and advice. It only took about two weeks for us to find and sign for a house together! She is professional, full of energy, and incredibly dynamic. On top of that, she provided clear reports of the house, and coordinated all activities (house visits, construction checks/'keuring', notary, etc) for me very [Meer]

It was great working with Esther. I am very happy I decided to work with her to buy a house in the Hague. She gave very objective feedback and advice. It only took about two weeks for us to find and sign for a house together! She is professional, full of energy, and incredibly dynamic. On top of that, she provided clear reports of the house, and coordinated all activities (house visits, construction checks/'keuring', notary, etc) for me very smoothly. (I didn't have to do a thing ;)). I would highly recommend working with her. Thank you Esther! Minder

9 , 9
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
05 november 2019
Door:
Lydia Wagenborg

Detailscore

Ik heb met name contact gehad op het kantoor met Ashley, een kanjer, goed luisterend oor, empathisch en snel en adequaat handelen. Afspraken die gemaakt werden, kwamen ze goed na. Over Patricia die ons begeleid heeft bij de aankoop niets dan lof, zo snel in het handelen. Over Jeannet, die het proces daarna over genomen heeft: een topper, op al onze vragen snel antwoord, kwam direct in actie indien nodig. We wisten direct waar we aan toe waren. [Meer]

Ik heb met name contact gehad op het kantoor met Ashley, een kanjer, goed luisterend oor, empathisch en snel en adequaat handelen. Afspraken die gemaakt werden, kwamen ze goed na. Over Patricia die ons begeleid heeft bij de aankoop niets dan lof, zo snel in het handelen. Over Jeannet, die het proces daarna over genomen heeft: een topper, op al onze vragen snel antwoord, kwam direct in actie indien nodig. We wisten direct waar we aan toe waren. Ik kan niet anders dan deze organisatie en mensen van harte aan te bevelen. In de huidige situatie, waarbij je als starters geen idee hebt wat te doen, is de ondersteuning van deze aankoopmakelaar een absolute aanraden!! Minder

9 , 4
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
20 oktober 2019
Door:
Cristiana

Detailscore

Jeannet came highly recommended by friends, and also impressed me from our first meeting with her competence and knowledge. As a first-time buyer and an expat it can be daunting to be on the market, but Jeannet made the process very smooth and even pleasant. She is a professional with excellent experience and this shows in all her interactions and advice. She helped me secure a property relatively soon after I started looking and I could not be happier [Meer]

Jeannet came highly recommended by friends, and also impressed me from our first meeting with her competence and knowledge. As a first-time buyer and an expat it can be daunting to be on the market, but Jeannet made the process very smooth and even pleasant. She is a professional with excellent experience and this shows in all her interactions and advice. She helped me secure a property relatively soon after I started looking and I could not be happier with how the whole process went. I recommend her very highly to anyone in need of a real estate agent. Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
07 oktober 2019
Door:
Alice

Detailscore

Geweldig! Vanuit usa hebben wij Esther gevraagd een huis voor ons te zoeken. Dat is gelukt in korte tijd. Het was een fijne samenwerking!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
06 oktober 2019
Door:
E. van Dijk

Detailscore

Enorm prettig met Esther samengewerkt, ze is een enorm gedreven en gemotiveerd voor ons aan de slag gegaan én met succes. Binnen 6 weken was alles rond, leuk huisje gevonden, hypotheek snel rond (dankzij Blauw en Florijn) en overdracht snel en goed geregeld! Zeer tevreden en zeer aan te raden voor eenieder die een betrouwbare aankoopmakelaar met kennis van zaken in Den Haag en Scheveningen zoekt!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
04 september 2019
Door:
Eva

Detailscore

Jeannet has a lot of knowledge and contacts which helps you with the purchase. Also enthusiasm, energy and patience. I felt I am in good hands :)

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
02 juli 2019
Door:
Zeljko Selakovic

Detailscore

Good.

9 , 8
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
30 juni 2019
Door:
Patty Vleugels

Detailscore

Goede ervaring! Esther heeft enorm veel kennis en met de bezichtiging heeft zij ons op heel veel dingen gewezen die wij zelf niet zouden hebben gezien. Daarnaast hebben wij heel veel geld kunnen besparen, omdat zij goed voor ons onderhandeld heeft.

9 , 4
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
08 mei 2019
Door:
B & B

Detailscore

Warme persoonlijkheid, energiek, geduldig, betrokken, persoonlijk en is er 100% voor de koper! Behoedt de klant ook voor een onverantwoorde aankoop. Erg fijn is, dat Jeannet het gevoel van de klant heel belangrijk vindt. Door naar de volgende woning als het niet goed voelt ook al voldoet een woning verder aan alle criteria. Ook combineert zij zelf gevoel met de zakelijke/ rationele aspecten. Heeft goede contacten met diverse makelaars in de regio en weet vaak nuttige informatie los te krijgen in het biedingproces. Bedankt [Meer]

Warme persoonlijkheid, energiek, geduldig, betrokken, persoonlijk en is er 100% voor de koper! Behoedt de klant ook voor een onverantwoorde aankoop. Erg fijn is, dat Jeannet het gevoel van de klant heel belangrijk vindt. Door naar de volgende woning als het niet goed voelt ook al voldoet een woning verder aan alle criteria. Ook combineert zij zelf gevoel met de zakelijke/ rationele aspecten. Heeft goede contacten met diverse makelaars in de regio en weet vaak nuttige informatie los te krijgen in het biedingproces. Bedankt Jeannet! :-) Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
07 mei 2019
Door:
Judith Verhagen

Detailscore

Dankzij het goede vooronderzoek en haar snelle handelen tijdens de onderhandelingsfase hebben wij ons nieuwe huis kunnen aankopen. Zonder Patricia hadden we zonder twijfel achter het net gevist door de plotseling inbreuk van een nieuwe partij. Gelukkig is ze vol overtuigingskracht het gesprek aan gegaan en werden wij alsnog de partij waarmee de verkopers in zee gingen!

9 , 6
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
06 mei 2019
Door:
Karin Swart

Detailscore

Patricia is een vakvrouw pur sang: ze kent de huizenmarkt goed, kan out-of-the-box denken, weet wat je moet bieden bij het onderhandelen en komt haar afspraken na. Maar bovenal is het ook een prettig iemand in de omgang met een aanstekelijk soort enthousiasme en humor! Ik ben heel blij dat Patricia mijn makelaar was! Ik heb een prachtig appartement gekocht.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
10 april 2019
Door:
Maartje en Hans

Detailscore

Top makelaars! Esther van Heteren heeft ons geweldig geholpen bij de aankoop van ons huis in Den Haag. Proactieve en daadkrachtige dames, goed bereikbaar en met verstand van zaken.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
13 februari 2019
Door:
Debbi & Jon Bell

Detailscore

Jeannet was incredibly patient with us. We warned her we were picky clients but she always greeted us with a smile throughout our lengthy search. She was contactable out of office hours which was a huge help in our busy working lives. We eventually got a home under asking price in what was a very challenging market.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
04 februari 2019
Door:
Chiara

Detailscore

Prima

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
03 februari 2019
Door:
Anna

Detailscore

Door de aanbeveling van een collega, die goede ervaringen had met Mevrouw de Aankoopmakelaar, kwam ik bij Jeannet terecht. Ze heeft me geweldig geholpen bij het vinden van en onderhandelen over een prachtig appartement in een leuke buurt. Ze heeft goede contacten en kan daardoor huizen soms al voor ze op funda e.d. komen bezichtigen. Dat ik door afstand zelf niet altijd bij bezichtigingen kon zijn, was voor Jeannet geen probleem; ze stuurde filmpjes en foto's van de appartementen die [Meer]

Door de aanbeveling van een collega, die goede ervaringen had met Mevrouw de Aankoopmakelaar, kwam ik bij Jeannet terecht. Ze heeft me geweldig geholpen bij het vinden van en onderhandelen over een prachtig appartement in een leuke buurt. Ze heeft goede contacten en kan daardoor huizen soms al voor ze op funda e.d. komen bezichtigen. Dat ik door afstand zelf niet altijd bij bezichtigingen kon zijn, was voor Jeannet geen probleem; ze stuurde filmpjes en foto's van de appartementen die ze namens mij bezocht met duidelijke uitleg over huis en buurt erbij. De stress van onderhandelingen, het regel- en papierwerk werd grotendeels uit handen genomen. Altijd bereikbaar via WhatsApp, snel en duidelijk antwoord op vragen, kennis van zaken, als het even kan gaat ze altijd mee met bezichtigingen. Ze heeft me nooit gepusht om een woning te nemen en vindt het belangrijk dat alles inclusief het gevoel over een huis klopt. Kortom; als je op zoek bent naar een woning in regio Den Haag, is Jeannet een uitstekende makelaar om in de arm te nemen! Minder

9 , 9
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
28 januari 2019
Door:
Michiel

Detailscore

Esther is zeer enthousiast en kundig. Ze heeft ons goed geholpen, pro-actief informatie verzameld en gedeeld, goed haar mening gegeven, en past haar benadering aan aan de wensen van de klant. Hele prettige samenwerking. Zeker aan te bevelen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-01-28 18:07:35
Reactie:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag

Super graag gedaan Michiel en Michaela, was erg leuk om met jullie en jullie kids op pad te gaan! Meneer de Aannemer gaat jullie huis nog mooier maken. Vriendelijke groet, team Mevrouw de Aankoopmakelaar

9 , 2
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
25 januari 2019
Door:
Michiel

Detailscore

We zijn zeer blij met de goede en professionele begeleiding van Mevrouw de aankoopmakelaar in de zoektocht naar ons eerste koophuis. Esther is zeer betrokken en gaat vol voor de klant. Ze heeft heel veel kennis van zaken en een scherp oog voor detail. Haar advies en optreden heeft ons snel aan ons droomhuis geholpen. We zouden Mevrouw de aankoopmakelaar van harte aanbevelen!

Reactie makelaar
Datum:
2019-01-25 21:04:37
Reactie:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag

Dank jullie wel voor deze mooie revieuw. Het was erg leuk om met jullie op pad te gaan en deze gave droomwoning te mogen aankopen. Ik wens jullie heel veel woonplezier toe maar dat komt zeker goed! Vriendelijke groet, team Mevrouw de Aankoopmakelaar en uiteraard jullie aankoopmakelaar Esther

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.