Adresgegevens
Den Haag
Piet Heinstraat 92 A
2518 CL
Tel: 070-4158447
info@mevrouwdeaankoopmakelaar.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
30 maart 2020
Door:
Thomas van Haren

Detailscore

Heel fijn contact gehad, heeft oog voor detail, voorziet in bouwkundige kennis. Sympathiek en betrokken bij de koop van ons eerste droomhuis, denkt goed mee en kan gevoelens van een eerste goed inschatten en alles rustig uitleggen!

9 , 8
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
17 maart 2020
Door:
F van Orsouw

Detailscore

Uitstekende begeleiding en kritisch advies! Zeer deskundig en bovendien erg sympathiek mens!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
09 maart 2020
Door:
Niels

Detailscore

Esther heeft ons super goed geholpen op een snelle en prettige manier. Dankzij haar advies hebben we ons nieuwe huis ruim onder de vraagprijs kunnen kopen!

9 , 3
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
03 maart 2020
Door:
Joanne Kuo

Detailscore

Esther is a very nice, warm and helpful buying agent. She helps us a lot in pushing the seller to fulfill our agreements, even at the last minutes before the transfer date. When visiting the property, she knows where to look, what to look, and she requested to check the floor conditions from crawling space (which we did not thought about in the first place). It turns out to be a very wise choice to make. Our experience with Esther [Meer]

Esther is a very nice, warm and helpful buying agent. She helps us a lot in pushing the seller to fulfill our agreements, even at the last minutes before the transfer date. When visiting the property, she knows where to look, what to look, and she requested to check the floor conditions from crawling space (which we did not thought about in the first place). It turns out to be a very wise choice to make. Our experience with Esther is great, and we are very thankful to find a buying agent like that :) Minder

9 , 4
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
04 februari 2020
Door:
Mariska van der Burg

Detailscore

Na mijn telefonisch contact met Mevrouw de Aankoopmakelaar ontmoette ik Jeannet. Ik had geen ervaring met een aankoopmakelaar, maar het hele traject heb ik als zeer positief ervaren. De persoonlijke benadering, het meedenken, het meeleven, maar daarnaast ook de professionele kennis en ervaring waren voor mij een uitstekende aanvulling op mijn zoektocht. Ik kan gerust zeggen dat ik zonder Jeannet niet op de plek terecht zou zijn gekomen waar ik nu woon. Jeannet geeft vertrouwen, is open, eerlijk, denkt [Meer]

Na mijn telefonisch contact met Mevrouw de Aankoopmakelaar ontmoette ik Jeannet. Ik had geen ervaring met een aankoopmakelaar, maar het hele traject heb ik als zeer positief ervaren. De persoonlijke benadering, het meedenken, het meeleven, maar daarnaast ook de professionele kennis en ervaring waren voor mij een uitstekende aanvulling op mijn zoektocht. Ik kan gerust zeggen dat ik zonder Jeannet niet op de plek terecht zou zijn gekomen waar ik nu woon. Jeannet geeft vertrouwen, is open, eerlijk, denkt in mogelijkheden en met je mee. Iedereen die nu op zoek is naar een woning raad ik een aankoopmakelaar aan. Naast dat het je veel zorgen uit handen neemt, ervaar je ook de voordelen (snel schakelen tussen makelaars onderling) en de kennis die jij zelf niet kan verkrijgen. Minder

9 , 1
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
03 februari 2020
Door:
Jeske

Detailscore

Het kopen van een huis met hulp van Jeannet was een positieve ervaring. Ze is prettig in de omgang, eerlijk, direct en doortastend als het moet. Ik had misschien iets meer hulp bij het vinden van aanbod verwacht maar zodra we het huis hadden gezien dat we graag wilden kopen kan ik wel zeggen dat het dankzij het doortastende optreden en de goede adviezen van Jeannet is dat het nu ook van ons is. En dat is natuurlijk het [Meer]

Het kopen van een huis met hulp van Jeannet was een positieve ervaring. Ze is prettig in de omgang, eerlijk, direct en doortastend als het moet. Ik had misschien iets meer hulp bij het vinden van aanbod verwacht maar zodra we het huis hadden gezien dat we graag wilden kopen kan ik wel zeggen dat het dankzij het doortastende optreden en de goede adviezen van Jeannet is dat het nu ook van ons is. En dat is natuurlijk het belangrijkste. Ik ben dus heel tevreden! Minder

9 , 7
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
03 februari 2020
Door:
Brigitte

Detailscore

Op zeer korte termijn kon ik met Esther en haar team in zee en dat was super geregeld! Naast haar professionaliteit staat humor ook hoog in het vaandel bij Esther en daarom klikte het meteen. Op de dag van overdracht kreeg ik zelfs nog een leuk cadeau, wat me zeer verraste. Nogmaals bedankt voor alles, dames!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
03 februari 2020
Door:
Maddalena Falco

Detailscore

As expats it was very hard to understand the market and we were completly desperate, so after tried a bit our-selfs and after a lot of complain of how difficult it was to find a house here, we were recommended to go to this Agency and it was the best that could happened to us. I mean they really took care of everything, they gave us the perfect advise, and we end up in an amazing place in the [Meer]

As expats it was very hard to understand the market and we were completly desperate, so after tried a bit our-selfs and after a lot of complain of how difficult it was to find a house here, we were recommended to go to this Agency and it was the best that could happened to us. I mean they really took care of everything, they gave us the perfect advise, and we end up in an amazing place in the perfect location for us. Most of people could say: "but you were lucky", yes probably we were a bit but we also hired the most professional in town. I recommended to all of my friends! Minder

9 , 2
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
20 januari 2020
Door:
Pieter

Detailscore

We begonnen onze zoektocht naar een huis in Den Haag met Esther, maar vanwege haar vakantie nam Jeannet het van haar over. Nog binnen de vakantie van Esther hadden wij ons droomhuis gevonden, dat voldeed aan de eisen van ons allebei. Jeannet was daarbij zeer doortastend bij het biedproces, waardoor wij ondanks dat we niet het hoogste bod hadden toch de kopers zijn geworden. Ook de afwikkeling en de reactiesnelheid zijn zeer fijn! Daarnaast was Jeannet zeer zakelijk bij [Meer]

We begonnen onze zoektocht naar een huis in Den Haag met Esther, maar vanwege haar vakantie nam Jeannet het van haar over. Nog binnen de vakantie van Esther hadden wij ons droomhuis gevonden, dat voldeed aan de eisen van ons allebei. Jeannet was daarbij zeer doortastend bij het biedproces, waardoor wij ondanks dat we niet het hoogste bod hadden toch de kopers zijn geworden. Ook de afwikkeling en de reactiesnelheid zijn zeer fijn! Daarnaast was Jeannet zeer zakelijk bij bezichtigen e.d., waardoor wij alleen nog maar hoefden te kijken of wij het huis leuk vonden. Minder

9 , 1
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
17 januari 2020
Door:
Lotte van den Ouden

Detailscore

Voor de tweede keer in ons leven heeft Esther ons droomhuis gevonden. Ze is authentiek, professioneel en denkt met je mee. Het contact verliep altijd soepel en snel.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
16 januari 2020
Door:
J. van Baren

Detailscore

Super snel en adequaat geholpen; perfect!

9 , 9
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
16 januari 2020
Door:
Marleen van den Ouden

Detailscore

Esther is en betrokken, accurate en kundige makelaar. Het was een feest om met haar samen te werken!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
16 januari 2020
Door:
J. Baas

Detailscore

Na een lange oriënterende fase hebben we eindelijk een huis gevonden dat perfect voldoet aan onze eisen. Esther heeft ons gedurende het hele proces altijd snel, geduldig en professioneel met raad en daad terzijde gestaan. Wij raden Mevouw de Aankoopmakelaar absoluut aan!

9 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
08 januari 2020
Door:
Irene

Detailscore

Ik ben miijn huizenzoektocht in de zomer begonnen met Monique. En op de drempel van het nieuwe jaar heb ik samen met Jeannet mijn droomhuisje gevonden. Niet precies wat ik zocht (een goedkoop klushuis) ,maar wel precies wat ik nodig heb en niet had verwacht te kunnen betalen (een compleet, turn-key etage op de voor mij ideale locatie). Jeannet heeft er ook voor gezorgd dat ik niet meer voor het huis betaalde dan hij daadwerkelijk waard was; ik had [Meer]

Ik ben miijn huizenzoektocht in de zomer begonnen met Monique. En op de drempel van het nieuwe jaar heb ik samen met Jeannet mijn droomhuisje gevonden. Niet precies wat ik zocht (een goedkoop klushuis) ,maar wel precies wat ik nodig heb en niet had verwacht te kunnen betalen (een compleet, turn-key etage op de voor mij ideale locatie). Jeannet heeft er ook voor gezorgd dat ik niet meer voor het huis betaalde dan hij daadwerkelijk waard was; ik had waarschijnlijk nog hoger ingezet. Maar zij hield het hoofd koel en dat deed ze nog razendsnel ook, toen het juiste huis er was :) Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
06 januari 2020
Door:
Amanda

Detailscore

Zeer tevreden! Jeannet was hartelijk, professioneel en altijd goed en snel te bereiken. Ondanks de hoge concurrentie is de aankoop al binnen een paar bezichtigingen gelukt! Het was fijn om bij elke bezichtiging een kundige mening te krijgen. Ook hulde aan de medewerkers op het kantoor, die alle bezichtigingen heel snel inplanden als ik een funda-woning op het oog had en ook snel reageerden op vragen. Zeker een aanrader!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
03 januari 2020
Door:
Marieke Hut

Detailscore

Mevrouw De Aankoopmakelaar was me aangeraden door meerdere personen. En inderdaad, een 10 met een griffel! Niets dan lof voor allemaal; Esther, Els, Ashley en natuurlijk Jeannet, die me ongelofelijk fijn heeft begeleid. Als starter met een blinde vlek voor cijfers en al net zo weinig verstand van huizen, was ze mijn ultieme gids. Met veel verstand van zaken, doelgericht handelen en, ook heel prettig, veel humor. Kortom, ik ben ontzettend blij! Ik overweeg om in m'n nieuwe huis [Meer]

Mevrouw De Aankoopmakelaar was me aangeraden door meerdere personen. En inderdaad, een 10 met een griffel! Niets dan lof voor allemaal; Esther, Els, Ashley en natuurlijk Jeannet, die me ongelofelijk fijn heeft begeleid. Als starter met een blinde vlek voor cijfers en al net zo weinig verstand van huizen, was ze mijn ultieme gids. Met veel verstand van zaken, doelgericht handelen en, ook heel prettig, veel humor. Kortom, ik ben ontzettend blij! Ik overweeg om in m'n nieuwe huis gordijnen met het logo van Mevrouw De Aankoopmakelaar op te hangen... Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
26 november 2019
Door:
Zoé

Detailscore

It was great working with Esther. I am very happy I decided to work with her to buy a house in the Hague. She gave very objective feedback and advice. It only took about two weeks for us to find and sign for a house together! She is professional, full of energy, and incredibly dynamic. On top of that, she provided clear reports of the house, and coordinated all activities (house visits, construction checks/'keuring', notary, etc) for me very [Meer]

It was great working with Esther. I am very happy I decided to work with her to buy a house in the Hague. She gave very objective feedback and advice. It only took about two weeks for us to find and sign for a house together! She is professional, full of energy, and incredibly dynamic. On top of that, she provided clear reports of the house, and coordinated all activities (house visits, construction checks/'keuring', notary, etc) for me very smoothly. (I didn't have to do a thing ;)). I would highly recommend working with her. Thank you Esther! Minder

9 , 9
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
05 november 2019
Door:
Lydia Wagenborg

Detailscore

Ik heb met name contact gehad op het kantoor met Ashley, een kanjer, goed luisterend oor, empathisch en snel en adequaat handelen. Afspraken die gemaakt werden, kwamen ze goed na. Over Patricia die ons begeleid heeft bij de aankoop niets dan lof, zo snel in het handelen. Over Jeannet, die het proces daarna over genomen heeft: een topper, op al onze vragen snel antwoord, kwam direct in actie indien nodig. We wisten direct waar we aan toe waren. [Meer]

Ik heb met name contact gehad op het kantoor met Ashley, een kanjer, goed luisterend oor, empathisch en snel en adequaat handelen. Afspraken die gemaakt werden, kwamen ze goed na. Over Patricia die ons begeleid heeft bij de aankoop niets dan lof, zo snel in het handelen. Over Jeannet, die het proces daarna over genomen heeft: een topper, op al onze vragen snel antwoord, kwam direct in actie indien nodig. We wisten direct waar we aan toe waren. Ik kan niet anders dan deze organisatie en mensen van harte aan te bevelen. In de huidige situatie, waarbij je als starters geen idee hebt wat te doen, is de ondersteuning van deze aankoopmakelaar een absolute aanraden!! Minder

9 , 4
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
20 oktober 2019
Door:
Cristiana

Detailscore

Jeannet came highly recommended by friends, and also impressed me from our first meeting with her competence and knowledge. As a first-time buyer and an expat it can be daunting to be on the market, but Jeannet made the process very smooth and even pleasant. She is a professional with excellent experience and this shows in all her interactions and advice. She helped me secure a property relatively soon after I started looking and I could not be happier [Meer]

Jeannet came highly recommended by friends, and also impressed me from our first meeting with her competence and knowledge. As a first-time buyer and an expat it can be daunting to be on the market, but Jeannet made the process very smooth and even pleasant. She is a professional with excellent experience and this shows in all her interactions and advice. She helped me secure a property relatively soon after I started looking and I could not be happier with how the whole process went. I recommend her very highly to anyone in need of a real estate agent. Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
07 oktober 2019
Door:
Alice

Detailscore

Geweldig! Vanuit usa hebben wij Esther gevraagd een huis voor ons te zoeken. Dat is gelukt in korte tijd. Het was een fijne samenwerking!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
06 oktober 2019
Door:
E. van Dijk

Detailscore

Enorm prettig met Esther samengewerkt, ze is een enorm gedreven en gemotiveerd voor ons aan de slag gegaan én met succes. Binnen 6 weken was alles rond, leuk huisje gevonden, hypotheek snel rond (dankzij Blauw en Florijn) en overdracht snel en goed geregeld! Zeer tevreden en zeer aan te raden voor eenieder die een betrouwbare aankoopmakelaar met kennis van zaken in Den Haag en Scheveningen zoekt!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
04 september 2019
Door:
Eva

Detailscore

Jeannet has a lot of knowledge and contacts which helps you with the purchase. Also enthusiasm, energy and patience. I felt I am in good hands :)

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
02 juli 2019
Door:
Zeljko Selakovic

Detailscore

Good.

9 , 8
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
30 juni 2019
Door:
Patty Vleugels

Detailscore

Goede ervaring! Esther heeft enorm veel kennis en met de bezichtiging heeft zij ons op heel veel dingen gewezen die wij zelf niet zouden hebben gezien. Daarnaast hebben wij heel veel geld kunnen besparen, omdat zij goed voor ons onderhandeld heeft.

9 , 4
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
08 mei 2019
Door:
B & B

Detailscore

Warme persoonlijkheid, energiek, geduldig, betrokken, persoonlijk en is er 100% voor de koper! Behoedt de klant ook voor een onverantwoorde aankoop. Erg fijn is, dat Jeannet het gevoel van de klant heel belangrijk vindt. Door naar de volgende woning als het niet goed voelt ook al voldoet een woning verder aan alle criteria. Ook combineert zij zelf gevoel met de zakelijke/ rationele aspecten. Heeft goede contacten met diverse makelaars in de regio en weet vaak nuttige informatie los te krijgen in het biedingproces. Bedankt [Meer]

Warme persoonlijkheid, energiek, geduldig, betrokken, persoonlijk en is er 100% voor de koper! Behoedt de klant ook voor een onverantwoorde aankoop. Erg fijn is, dat Jeannet het gevoel van de klant heel belangrijk vindt. Door naar de volgende woning als het niet goed voelt ook al voldoet een woning verder aan alle criteria. Ook combineert zij zelf gevoel met de zakelijke/ rationele aspecten. Heeft goede contacten met diverse makelaars in de regio en weet vaak nuttige informatie los te krijgen in het biedingproces. Bedankt Jeannet! :-) Minder

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.