Adresgegevens
Den Haag
Piet Heinstraat 92 A
2518 CL
Tel: 070-4158447
info@mevrouwdeaankoopmakelaar.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
02 juli 2020
Door:
Dewi en Koen

Detailscore

Super! Voor de aankoop van ons 1e huis hebben we Esther ingeschakeld. Absoluut goud waard. Ze denkt ontzettend met je mee en bijt zich helemaal in de zoektocht vast. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en ze houdt de moed erin, ook als het even tegen zit. Ik durf wel te zeggen dat het ons op deze oververhitte huizenmarkt niet gelukt was zonder Esther.

9 , 9
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
02 juli 2020
Door:
Vladan

Detailscore

The whole procedure with viewings and buying went smooth and fast. I had absolute trust in Jeannet's expertise in the field and always got good advises. Thank you, Jeannet!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
25 juni 2020
Door:
Alina

Detailscore

Jeannet was very helpful, responsive, helped us with all the information we didn't know about (first time buying an apartment with the purpose of renting it) and was willing to adapt to our needs and opinions (e.g. whether we needed a specific notary or what kind of inspections are worth doing and which not). It's the second time we use Mevrouw de Aankoopmakelaar and our first experience with Jeannet - I would highly recommend her and the agency overall [Meer]

Jeannet was very helpful, responsive, helped us with all the information we didn't know about (first time buying an apartment with the purpose of renting it) and was willing to adapt to our needs and opinions (e.g. whether we needed a specific notary or what kind of inspections are worth doing and which not). It's the second time we use Mevrouw de Aankoopmakelaar and our first experience with Jeannet - I would highly recommend her and the agency overall to anyone! Minder

9 , 5
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
24 juni 2020
Door:
hester kuiper

Detailscore

Jeannet is kundig, scherp, open in communicatie, erg betrokken en vooral een betrouwbare danspartner vol energie in de dans die het kopen van een huis eigenlijk is. Dat wil zeggen, zo kijk ik terug op het kopen via Jeannet: ze geeft leiding als deskundige, houdt menselijk rekening met de partner, is steeds beweeglijk maar stevig aanwezig en maakt het nog leuk ook!

9 , 4
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
22 juni 2020
Door:
Jolanda de Groot

Detailscore

Prettige samenwerking gehad met Esther tijdens het hele proces! Zeer doortastend en fijn om haar als aankoopmakelaar te hebben. Ook de andere medewerkers van kantoor zijn erg vriendelijk. We zijn erg blij met de aankoop van ons appartementen!!

9 , 4
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
22 juni 2020
Door:
cyrus schayegh

Detailscore

We had a very good experience in that the flat we bought through Jeannet was really what we were looking for at an affordable prize. She really delivered. Her biggest plus is her positive energy and the good relations she seems to have with other agents, which played an important role in us getting the flat we wanted to a price we could afford.

9 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
23 mei 2020
Door:
Dina

Detailscore

Zeer goede en duidelijke communicatie en contact. Vragen werden beantwoord, en ik werd goed geadvisseerd.

8 , 5
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
12 mei 2020
Door:
Lucia bosma

Detailscore

Positief! Esther is zeer toegewijd en klantgericht. Ook heeft ze me goed geadviseerd in de onderhandelingen met verkoper.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
08 mei 2020
Door:
Richard Rijke

Detailscore

Heel goed geholpen, zeer deskundig en zeker aan te raden. Door Esther hebben we ons droomhuis kunnen kopen.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
22 april 2020
Door:
Rosalie

Detailscore

Toen ik zo'n 8 maanden geleden op zoek ging naar een plekje voor mezelf, lag er al een grote druk op de woningmarkt en ik kwam hier in m'n eentje niet tussen. Al snel kwam ik bij aankoopmakelaar Esther van Heteren terecht en ik had me geen betere steun en toeverlaat bij mijn zoektocht kunnen wensen. Esther is vriendelijk, sociaal, onwijs enthousiast en altijd vrolijk. Daarnaast ging ze daadkrachtig en professioneel te werk, om er voor te zorgen dat [Meer]

Toen ik zo'n 8 maanden geleden op zoek ging naar een plekje voor mezelf, lag er al een grote druk op de woningmarkt en ik kwam hier in m'n eentje niet tussen. Al snel kwam ik bij aankoopmakelaar Esther van Heteren terecht en ik had me geen betere steun en toeverlaat bij mijn zoektocht kunnen wensen. Esther is vriendelijk, sociaal, onwijs enthousiast en altijd vrolijk. Daarnaast ging ze daadkrachtig en professioneel te werk, om er voor te zorgen dat ik uiteindelijk mijn droomwoning heb kunnen vinden! Esther maakt je enthousiast wanneer je zelf misschien twijfelt en daarnaast houdt ze je met beide benen op de grond wanneer je door je eigen enthousiasme je objectiviteit misschien dreigt te verliezen. Zonder Esther was het me zeker niet gelukt om vandaag de koopakte van mijn woning te ondertekenen! Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
30 maart 2020
Door:
Thomas van Haren

Detailscore

Heel fijn contact gehad, heeft oog voor detail, voorziet in bouwkundige kennis. Sympathiek en betrokken bij de koop van ons eerste droomhuis, denkt goed mee en kan gevoelens van een eerste goed inschatten en alles rustig uitleggen!

9 , 8
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
17 maart 2020
Door:
F van Orsouw

Detailscore

Uitstekende begeleiding en kritisch advies! Zeer deskundig en bovendien erg sympathiek mens!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
09 maart 2020
Door:
Niels

Detailscore

Esther heeft ons super goed geholpen op een snelle en prettige manier. Dankzij haar advies hebben we ons nieuwe huis ruim onder de vraagprijs kunnen kopen!

9 , 3
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
03 maart 2020
Door:
Joanne Kuo

Detailscore

Esther is a very nice, warm and helpful buying agent. She helps us a lot in pushing the seller to fulfill our agreements, even at the last minutes before the transfer date. When visiting the property, she knows where to look, what to look, and she requested to check the floor conditions from crawling space (which we did not thought about in the first place). It turns out to be a very wise choice to make. Our experience with Esther [Meer]

Esther is a very nice, warm and helpful buying agent. She helps us a lot in pushing the seller to fulfill our agreements, even at the last minutes before the transfer date. When visiting the property, she knows where to look, what to look, and she requested to check the floor conditions from crawling space (which we did not thought about in the first place). It turns out to be a very wise choice to make. Our experience with Esther is great, and we are very thankful to find a buying agent like that :) Minder

9 , 4
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
04 februari 2020
Door:
Mariska van der Burg

Detailscore

Na mijn telefonisch contact met Mevrouw de Aankoopmakelaar ontmoette ik Jeannet. Ik had geen ervaring met een aankoopmakelaar, maar het hele traject heb ik als zeer positief ervaren. De persoonlijke benadering, het meedenken, het meeleven, maar daarnaast ook de professionele kennis en ervaring waren voor mij een uitstekende aanvulling op mijn zoektocht. Ik kan gerust zeggen dat ik zonder Jeannet niet op de plek terecht zou zijn gekomen waar ik nu woon. Jeannet geeft vertrouwen, is open, eerlijk, denkt [Meer]

Na mijn telefonisch contact met Mevrouw de Aankoopmakelaar ontmoette ik Jeannet. Ik had geen ervaring met een aankoopmakelaar, maar het hele traject heb ik als zeer positief ervaren. De persoonlijke benadering, het meedenken, het meeleven, maar daarnaast ook de professionele kennis en ervaring waren voor mij een uitstekende aanvulling op mijn zoektocht. Ik kan gerust zeggen dat ik zonder Jeannet niet op de plek terecht zou zijn gekomen waar ik nu woon. Jeannet geeft vertrouwen, is open, eerlijk, denkt in mogelijkheden en met je mee. Iedereen die nu op zoek is naar een woning raad ik een aankoopmakelaar aan. Naast dat het je veel zorgen uit handen neemt, ervaar je ook de voordelen (snel schakelen tussen makelaars onderling) en de kennis die jij zelf niet kan verkrijgen. Minder

9 , 1
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
03 februari 2020
Door:
Jeske

Detailscore

Het kopen van een huis met hulp van Jeannet was een positieve ervaring. Ze is prettig in de omgang, eerlijk, direct en doortastend als het moet. Ik had misschien iets meer hulp bij het vinden van aanbod verwacht maar zodra we het huis hadden gezien dat we graag wilden kopen kan ik wel zeggen dat het dankzij het doortastende optreden en de goede adviezen van Jeannet is dat het nu ook van ons is. En dat is natuurlijk het [Meer]

Het kopen van een huis met hulp van Jeannet was een positieve ervaring. Ze is prettig in de omgang, eerlijk, direct en doortastend als het moet. Ik had misschien iets meer hulp bij het vinden van aanbod verwacht maar zodra we het huis hadden gezien dat we graag wilden kopen kan ik wel zeggen dat het dankzij het doortastende optreden en de goede adviezen van Jeannet is dat het nu ook van ons is. En dat is natuurlijk het belangrijkste. Ik ben dus heel tevreden! Minder

9 , 7
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
03 februari 2020
Door:
Brigitte

Detailscore

Op zeer korte termijn kon ik met Esther en haar team in zee en dat was super geregeld! Naast haar professionaliteit staat humor ook hoog in het vaandel bij Esther en daarom klikte het meteen. Op de dag van overdracht kreeg ik zelfs nog een leuk cadeau, wat me zeer verraste. Nogmaals bedankt voor alles, dames!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
03 februari 2020
Door:
Maddalena Falco

Detailscore

As expats it was very hard to understand the market and we were completly desperate, so after tried a bit our-selfs and after a lot of complain of how difficult it was to find a house here, we were recommended to go to this Agency and it was the best that could happened to us. I mean they really took care of everything, they gave us the perfect advise, and we end up in an amazing place in the [Meer]

As expats it was very hard to understand the market and we were completly desperate, so after tried a bit our-selfs and after a lot of complain of how difficult it was to find a house here, we were recommended to go to this Agency and it was the best that could happened to us. I mean they really took care of everything, they gave us the perfect advise, and we end up in an amazing place in the perfect location for us. Most of people could say: "but you were lucky", yes probably we were a bit but we also hired the most professional in town. I recommended to all of my friends! Minder

9 , 2
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
20 januari 2020
Door:
Pieter

Detailscore

We begonnen onze zoektocht naar een huis in Den Haag met Esther, maar vanwege haar vakantie nam Jeannet het van haar over. Nog binnen de vakantie van Esther hadden wij ons droomhuis gevonden, dat voldeed aan de eisen van ons allebei. Jeannet was daarbij zeer doortastend bij het biedproces, waardoor wij ondanks dat we niet het hoogste bod hadden toch de kopers zijn geworden. Ook de afwikkeling en de reactiesnelheid zijn zeer fijn! Daarnaast was Jeannet zeer zakelijk bij [Meer]

We begonnen onze zoektocht naar een huis in Den Haag met Esther, maar vanwege haar vakantie nam Jeannet het van haar over. Nog binnen de vakantie van Esther hadden wij ons droomhuis gevonden, dat voldeed aan de eisen van ons allebei. Jeannet was daarbij zeer doortastend bij het biedproces, waardoor wij ondanks dat we niet het hoogste bod hadden toch de kopers zijn geworden. Ook de afwikkeling en de reactiesnelheid zijn zeer fijn! Daarnaast was Jeannet zeer zakelijk bij bezichtigen e.d., waardoor wij alleen nog maar hoefden te kijken of wij het huis leuk vonden. Minder

9 , 1
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
17 januari 2020
Door:
Lotte van den Ouden

Detailscore

Voor de tweede keer in ons leven heeft Esther ons droomhuis gevonden. Ze is authentiek, professioneel en denkt met je mee. Het contact verliep altijd soepel en snel.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
16 januari 2020
Door:
J. van Baren

Detailscore

Super snel en adequaat geholpen; perfect!

9 , 9
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
16 januari 2020
Door:
Marleen van den Ouden

Detailscore

Esther is en betrokken, accurate en kundige makelaar. Het was een feest om met haar samen te werken!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
16 januari 2020
Door:
J. Baas

Detailscore

Na een lange ori├źnterende fase hebben we eindelijk een huis gevonden dat perfect voldoet aan onze eisen. Esther heeft ons gedurende het hele proces altijd snel, geduldig en professioneel met raad en daad terzijde gestaan. Wij raden Mevouw de Aankoopmakelaar absoluut aan!

9 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
08 januari 2020
Door:
Irene

Detailscore

Ik ben miijn huizenzoektocht in de zomer begonnen met Monique. En op de drempel van het nieuwe jaar heb ik samen met Jeannet mijn droomhuisje gevonden. Niet precies wat ik zocht (een goedkoop klushuis) ,maar wel precies wat ik nodig heb en niet had verwacht te kunnen betalen (een compleet, turn-key etage op de voor mij ideale locatie). Jeannet heeft er ook voor gezorgd dat ik niet meer voor het huis betaalde dan hij daadwerkelijk waard was; ik had [Meer]

Ik ben miijn huizenzoektocht in de zomer begonnen met Monique. En op de drempel van het nieuwe jaar heb ik samen met Jeannet mijn droomhuisje gevonden. Niet precies wat ik zocht (een goedkoop klushuis) ,maar wel precies wat ik nodig heb en niet had verwacht te kunnen betalen (een compleet, turn-key etage op de voor mij ideale locatie). Jeannet heeft er ook voor gezorgd dat ik niet meer voor het huis betaalde dan hij daadwerkelijk waard was; ik had waarschijnlijk nog hoger ingezet. Maar zij hield het hoofd koel en dat deed ze nog razendsnel ook, toen het juiste huis er was :) Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Datum:
06 januari 2020
Door:
Amanda

Detailscore

Zeer tevreden! Jeannet was hartelijk, professioneel en altijd goed en snel te bereiken. Ondanks de hoge concurrentie is de aankoop al binnen een paar bezichtigingen gelukt! Het was fijn om bij elke bezichtiging een kundige mening te krijgen. Ook hulde aan de medewerkers op het kantoor, die alle bezichtigingen heel snel inplanden als ik een funda-woning op het oog had en ook snel reageerden op vragen. Zeker een aanrader!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.