Contactinformatie
Piet Heinstraat 92 A
2518 CL Den Haag

Over Jeannet Kleine Staarman


Makelaarskantoor

Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag

Den Haag

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Meest recente beoordelingen

Sinds kort is het mogelijk om op individueel niveau te beoordelen. Dat hieronder mogelijk weinig beoordelingen staan komt doordat alle beoordelingen voorheen op naam van het kantoor stonden.

 • 9 , 4
  Makelaar:
  Jeannet Kleine Staarman
  Datum:
  2020-02-04 08:01:01
  Beoordelaar:
  Mariska van der Burg

  Na mijn telefonisch contact met Mevrouw de Aankoopmakelaar ontmoette ik Jeannet. Ik had ...

  Na mijn telefonisch contact met Mevrouw de Aankoopmakelaar ontmoette ik Jeannet. Ik had geen ervaring met een aankoopmakelaar, maar het hele traject heb ik als zeer positief ervaren. De persoonlijke benadering, het meedenken, het meeleven, maar daarnaast ook de professionele kennis en ervaring waren voor mij een uitstekende aanvulling op mijn zoektocht. Ik kan gerust zeggen dat ik zonder Jeannet niet op de plek terecht zou zijn gekomen waar ik nu woon. Jeannet geeft vertrouwen, is open, eerlijk, denkt in mogelijkheden en met je mee. Iedereen die nu op zoek is naar een woning raad ik een aankoopmakelaar aan. Naast dat het je veel zorgen uit handen neemt, ervaar je ook de voordelen (snel schakelen tussen makelaars onderling) en de kennis die jij zelf niet kan verkrijgen.

 • 9 , 1
  Makelaar:
  Jeannet Kleine Staarman
  Datum:
  2020-02-03 19:05:36
  Beoordelaar:
  Jeske

  Het kopen van een huis met hulp van Jeannet was een positieve ervaring. ...

  Het kopen van een huis met hulp van Jeannet was een positieve ervaring. Ze is prettig in de omgang, eerlijk, direct en doortastend als het moet. Ik had misschien iets meer hulp bij het vinden van aanbod verwacht maar zodra we het huis hadden gezien dat we graag wilden kopen kan ik wel zeggen dat het dankzij het doortastende optreden en de goede adviezen van Jeannet is dat het nu ook van ons is. En dat is natuurlijk het belangrijkste. Ik ben dus heel tevreden!

 • 9 , 2
  Makelaar:
  Jeannet Kleine Staarman
  Datum:
  2020-01-20 20:50:29
  Beoordelaar:
  Pieter

  We begonnen onze zoektocht naar een huis in Den Haag met Esther, maar ...

  We begonnen onze zoektocht naar een huis in Den Haag met Esther, maar vanwege haar vakantie nam Jeannet het van haar over. Nog binnen de vakantie van Esther hadden wij ons droomhuis gevonden, dat voldeed aan de eisen van ons allebei. Jeannet was daarbij zeer doortastend bij het biedproces, waardoor wij ondanks dat we niet het hoogste bod hadden toch de kopers zijn geworden. Ook de afwikkeling en de reactiesnelheid zijn zeer fijn! Daarnaast was Jeannet zeer zakelijk bij bezichtigen e.d., waardoor wij alleen nog maar hoefden te kijken of wij het huis leuk vonden.

 • 9 , 0
  Makelaar:
  Jeannet Kleine Staarman
  Datum:
  2020-01-08 12:33:38
  Beoordelaar:
  Irene

  Ik ben miijn huizenzoektocht in de zomer begonnen met Monique. En op de ...

  Ik ben miijn huizenzoektocht in de zomer begonnen met Monique. En op de drempel van het nieuwe jaar heb ik samen met Jeannet mijn droomhuisje gevonden. Niet precies wat ik zocht (een goedkoop klushuis) ,maar wel precies wat ik nodig heb en niet had verwacht te kunnen betalen (een compleet, turn-key etage op de voor mij ideale locatie). Jeannet heeft er ook voor gezorgd dat ik niet meer voor het huis betaalde dan hij daadwerkelijk waard was; ik had waarschijnlijk nog hoger ingezet. Maar zij hield het hoofd koel en dat deed ze nog razendsnel ook, toen het juiste huis er was :)

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Jeannet Kleine Staarman
  Datum:
  2020-01-06 22:25:56
  Beoordelaar:
  Amanda

  Zeer tevreden! Jeannet was hartelijk, professioneel en altijd goed en snel te bereiken. ...

  Zeer tevreden! Jeannet was hartelijk, professioneel en altijd goed en snel te bereiken. Ondanks de hoge concurrentie is de aankoop al binnen een paar bezichtigingen gelukt! Het was fijn om bij elke bezichtiging een kundige mening te krijgen. Ook hulde aan de medewerkers op het kantoor, die alle bezichtigingen heel snel inplanden als ik een funda-woning op het oog had en ook snel reageerden op vragen. Zeker een aanrader!

Contact-Makelaar-WIDBM

Contact-Makelaar WIDBM

Invalid Input
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.