PSG Wonen

Den Haag


Adresgegevens
Vestiging: Den Haag
Blauwe Reigersingel 45
2496HA Den Haag

Over PSG Wonen

Wij zijn een professioneel bedrijf met veel kennis en ervaring op het gebied van woonbemiddeling in Den Haag e.o.

PSG Wonen is gespecialiseerd in de huur, verhuur en beheer van woonruimte in Den Haag en omstreken. Dit varieert van studio’s, appartementen tot woonhuizen in gestoffeerde of gemeubileerde staat.

Door de persoonlijke aanpak streeft PSG Wonen er naar om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van haar woningzoekenden. Hierdoor ontstaat er een betrouwbare en geslaagde match!

Bij PSG Wonen vindt zowel huurder als verhuurder de persoonlijke, professionele begeleiding die zij nodig hebben voor de huur, verhuur en beheer van woonruimte. Tevens voor het beheer van uw onroerend goed is PSG Wonen de juiste partij. PSG Wonen beheert diverse objecten in Den Haag en omgeving en verzorgt hiervoor het totale commerciële- technische- en het administratieve beheer. PSG Wonen maakt graag op uw verzoek een beheerplan op maat, geheel conform uw wensen. Het bezit van onroerend goed is een goede investering. En het liefst wilt u hier natuurlijk een zo goed mogelijk rendement uit halen. PSG Wonen is zich hiervan bewust en wil graag uw partner worden om uw doelen te realiseren. Indien u ons inschakelt kunt u te allen tijde rekenen op persoonlijke en professionele begeleiding.

Waarom een aan en verhuurmakelaar? Wat houdt dat precies in? En wat heeft u eraan, als consument?

Het antwoord valt samen te vatten in één woord: zekerheid. De zekerheid van een aan verhuurmakelaar die zich dagelijks bewijst als een slagvaardig en professioneel vakman.

Wanneer u kiest voor PSG Wonen, kiest u voor een specialist die het hele traject van aan- en verhuur en beheer van vastgoed voor u regisseert. PSG Wonen signaleert, adviseert en bemiddelt.

De voordelen van PSG wonen:

 • Geen verborgen kosten
 • Uw object wordt direct aan onze eigen cliënten per email verzonden
 • Uw object wordt direct aan meer dan 20 partnersites doorgegeven en geplaatst.
 • Uw object met foto in onze direct mail campagne.
 • Bezichtigingen maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00.
 • Uw object binnen 24 uur na opname op deze website.
 • Een duidelijke "te huur" poster op een van de ramen van uw object.
 • Duidelijke informatie aan u betreffende rechten/ plichten en te verwachten huuropbrengsten.
 • Persoonlijke/ en professionele begeleiding van potentiële huurders bij elke bezichtiging.
 • Wij voeren de contractonderhandelingen met potentiële huurders in samenspraak met u.
 • De check-in: indien nodig, het met de huurder nalopen van de inventarislijst.
 • Opmaken van het uitgebreide Nederlands of Engelstalige huurovereenkomst.
 • Indien nodig een opname/ opleveringsrapport ter assistentie bij check-in of out.

Wanneer u overweegt een huis te huren of te verhuren, via een verhuurmakelaar, een verhuurmakelaar als PSG Wonen, bent u verzekerd van kwaliteit die verder gaat waar vanzelfsprekendheid ophoudt.

Gezocht met spoed

Wegens grote vraag van onze klanten (particulieren en bedrijven) zijn wij met spoed op zoek naar woonruimte (kamers, studio's, appartementen, recreatiewoningen en huizen) in Den Haag en omgeving in diverse prijsklasse van €350, - p/m tot €2500, - p/m. Woonruimte dient minimaal 3 maanden beschikbaar te zijn. Dagelijks zien duizenden woningzoekenden uw woning doordat inschrijven voor de potentiële huurder GRATIS is en men geen inlogcode nodig heeft om het aanbod te kunnen zien. Mede hierdoor is de kans vele malen groter dat uw woning op zeer korte termijn wordt verhuurd.

Openingstijden kantoor

Maandag t/m vrijdag: 09.00 uur tot 17.30 uur

Wanneer u opmerkingen heeft of aanvullende informatie wenst, kunt u ons gedurende onze openingstijden telefonisch bereiken via 070-319 24 22. U kunt natuurlijk te allen tijde gebruik maken van ons contactformulier.


Services

 • Aanhuur
 • Verhuur


Aangesloten bij


Vestiging

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Laatste 5 beoordelingen

 • 10 , 0
  Kantoor:
  PSG Wonen
  Datum:
  15 mrt 2018 15:55
  Beoordelaar:
  Jolanda

  Diego Paredes Sanchez is een kundige verhuurmakelaar die jaren ervaring mee brengt. Hij [Meer]

  Diego Paredes Sanchez is een kundige verhuurmakelaar die jaren ervaring mee brengt. Hij geeft ons bijstaan met tips en goede adviezen. Foto's van de woning waren top verzorgd. Zeer prettige samenwerking en snelle communicatie. Ik kan niet anders zeggen dat ik alleen maar positief ben over hoe het contact met de makelaar is verlopen. Zeker een aanrader. Minder

 • 3 , 0
  Kantoor:
  PSG Wonen
  Datum:
  07 mrt 2018 09:38
  Beoordelaar:
  Julian Jeffery

  Our experience has been a nightmare. After buying our rental property, PSG Wonen [Meer]

  Our experience has been a nightmare. After buying our rental property, PSG Wonen has not returned our deposit and is not responding to our e mails or numerous phone calls. Totally unproffesional. Minder

 • 8 , 6
  Kantoor:
  PSG Wonen
  Datum:
  20 mrt 2017 00:00
  Beoordelaar:
  Velibor Ljubojevic

  Een professioneel bedrijf met een persoonlijke touch. In tijden waarin ik het moeilijk [Meer]

  Een professioneel bedrijf met een persoonlijke touch. In tijden waarin ik het moeilijk had om een woning te vinden hielpen zij mij snel en effectief op een zeer nette wijze. Kortom, ik zou dit beedrijf aan iedereen aanbevelen. Ga zo door Diego en bedankt voor alles. Minder

 • 8 , 8
  Kantoor:
  PSG Wonen
  Datum:
  20 mrt 2017 00:00
  Beoordelaar:
  Karin Boer

  Ik ben zeer fijn , snel en correct geholpen door Psg [Meer]

  Ik ben zeer fijn , snel en correct geholpen door Psg Wonen. Kayleigh en Diego weten wat ze doen. Zeer plezierig in de omgang, en voldoende begeleiding in het traject van het huren van een appartement. Minder

 • 7 , 0
  Kantoor:
  PSG Wonen
  Datum:
  16 mrt 2017 00:00
  Beoordelaar:
  Volker

  Everything went smoothly with PSG. Requests are answered relatively quickly and promises are [Meer]

  Everything went smoothly with PSG. Requests are answered relatively quickly and promises are kept. They know that reputation is important. I'm very satisfied with their service. Minder

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.