Alle beoordelingen

PSG Wonen

Den Haag

Adresgegevens
Den Haag
Blauwe Reigersingel 45
2496HA
Tel: +31 (0)70 – 319 24 22
info@psg-wonen.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
PSG Wonen
Datum:
15 maart 2018
Door:
Jolanda

Detailscore

Diego Paredes Sanchez is een kundige verhuurmakelaar die jaren ervaring mee brengt. Hij geeft ons bijstaan met tips en goede adviezen. Foto's van de woning waren top verzorgd. Zeer prettige samenwerking en snelle communicatie. Ik kan niet anders zeggen dat ik alleen maar positief ben over hoe het contact met de makelaar is verlopen. Zeker een aanrader.

3 , 0
Kantoor:
PSG Wonen
Datum:
07 maart 2018
Door:
Julian Jeffery

Detailscore

Our experience has been a nightmare. After buying our rental property, PSG Wonen has not returned our deposit and is not responding to our e mails or numerous phone calls. Totally unproffesional.

8 , 6
Kantoor:
PSG Wonen
Datum:
20 maart 2017
Door:
Velibor Ljubojevic

Detailscore

Een professioneel bedrijf met een persoonlijke touch. In tijden waarin ik het moeilijk had om een woning te vinden hielpen zij mij snel en effectief op een zeer nette wijze. Kortom, ik zou dit beedrijf aan iedereen aanbevelen. Ga zo door Diego en bedankt voor alles.

8 , 8
Kantoor:
PSG Wonen
Datum:
20 maart 2017
Door:
Karin Boer

Detailscore

Ik ben zeer fijn , snel en correct geholpen door Psg Wonen. Kayleigh en Diego weten wat ze doen. Zeer plezierig in de omgang, en voldoende begeleiding in het traject van het huren van een appartement.

7 , 0
Kantoor:
PSG Wonen
Datum:
16 maart 2017
Door:
Volker

Detailscore

Everything went smoothly with PSG. Requests are answered relatively quickly and promises are kept. They know that reputation is important. I'm very satisfied with their service.

9 , 8
Kantoor:
PSG Wonen
Datum:
16 maart 2017
Door:
Sander van Haaften

Detailscore

ik ben zeer tevreden. Goed ontvangen. Eerst goed doorgenomen wat ik wil als klant daarna opties bekeken en uiteindelijk het ideale huis gevonden voor mij en me kids. Zo behoort het te gaan. Alles goed afgerond. Alles vakkundig nagekeken. TOP GEDAAN!!!

8 , 4
Kantoor:
PSG Wonen
Datum:
15 maart 2017
Door:
P.A.M. de Groot

Detailscore

Als ik klachten heb zal ik het zeker melden

9 , 2
Kantoor:
PSG Wonen
Datum:
15 maart 2017
Door:
Bas van Dijk

Detailscore

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met PSG Wonen omdat er op een adequate, zorgvuldige en vooral klantvriendelijke manier naar een nieuwe huurder wordt gezocht.

9 , 0
Kantoor:
PSG Wonen
Datum:
15 maart 2017
Door:
Sander

Detailscore

Duidelijke communicatie en persoonlijke benadering in draaien naar aanloop van het afsluiten van het huurcontract. Bij het intrekken in het appartement waren er een paar kleine aandachtspunten. Ik heb deze gemeld en de zelfde dag is dit netjes en snel afgehandeld. Prima service dus. Ik word behandeld als een persoon geen nummer.

9 , 4
Kantoor:
PSG Wonen
Datum:
03 februari 2017
Door:
Jolanda

Detailscore

Na een online aanvraag voor het verhuren van onze woning is er snel en vriendelijk door Diego Paredes Sanchez contact met ons opgenomen. Wij kregen een duidelijke uitleg over de verhuur procedure. Erg transparant, Duidelijk over de verhuurkosten en er word duidelijk naar onze wensen geluisterd. Wij hebben besloten om onze woning via PSG Wonen te laten verhuren en beheren.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.