Bericht

RM WONEN

Den Haag

Adresgegevens
Vestiging: Den Haag
laan van meerdervoort 136
2517BE

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Laatste 1 beoordelingen

 • 10 , 0
  Datum:
  18 mrt 2015
  Beoordelaar:
  Jorieke Streef

  Rogier Snoek, verreweg de allerbeste makelaar van Nederland! Wij hebben in 2011 bijna een ...

  Rogier Snoek, verreweg de allerbeste makelaar van Nederland! Wij hebben in 2011 bijna een heel jaar huizen bekeken in Den Haag en omstreken en zijn hier ontzettend slechte makelaars tegengekomen. Toen we echter eind 2011 een huis bekeken in Scheveningen, welke Rogier in de verkoop had, waren we ontzettend blij verrast met zijn rondleiding. Hij wist ons van alles te vertellen over het huis (ook gekke weetjes en feitjes uit het verre verleden die hij had opgezocht over het huis en de buurt) en verkocht het alsof het zijn eigen huis was. Super enthousiast. Gekscherend hebben we hem aan het einde van de rondleiding ook verteld dat als we ooit ons huis zouden verkopen, hij onze makelaar zou zijn. Nog geen twee maanden later hebben we onze oud-oom in het verpleegtehuis laten opnemen ivm alzheimer, en moest zijn flat verkocht worden. Dit hebben we uiteraard laten doen door Rogier, en dit heeft hij geheel naar wens gedaan. Hij heeft gezorgd dat er mooie foto's werden gemaakt, belde ons om de zoveel tijd voor een update en bemiddelde uiteindelijk ook erg positief tijdens de verkoop. Nadat dit appartement verkocht was bleek dat er een bouwkundige fout was gemaakt m.b.t. de balkons (appartementen uit 1960) De koper van het appartement klaagde ons aan voor nalatigheid, en dat we haar niet voldoende hadden ingelicht. Ook toen heeft Rogier ons ondersteund en geholpen, geheel kosteloos. Vorige week zijn we ook met Rogier als aankoopmakelaar ons eigen huis wezen kopen. En wederom blijkt waarom hij de beste makelaar van nederland is: binnen twee dagen wist hij ons te vertellen waarom het huis al zo lang te koop stond, had hij al contact opgenomen met de bank en de verkopend makelaar etc. Rogier geeft telkens weer blijk van grote dossierkennis. En dit in combinatie met zijn netwerk zorgt ervoor dat ik als klant volledig vertrouwen heb in zijn kunnen en handelen. Rogier heeft het uiteindelijk ook voor elkaar gekregen om 15,000 euro van de prijs af te krijgen (vraagprijs van 275,000 al naar 225,000 gezakt, uiteindelijk dus voor 210 gekocht). Zonder meer de beste makelaar van Nederland. Ik wist niet of een site als deze bestond, maar heb dit nu al een paar dagen in mijn hoofd zitten en ben blij dat de site inderdaad bestaat. Ik wil RM wonen, en in het bijzonder Rogier Snoek, dan ook heel graag van harte aanbevelen!

Claimen

Hallo -en super dat je graag jouw pagina gratis wilt claimen. Vul hieronder het formulier in en we gaan jouw claim zsm voor je verwerken!

Met een geclaimde pagina krijg je veel extra mogelijkheden. De belangrijkste:

 • je kan reageren op ontvangen beoordelingen
 • overzicht van de geleverde diensten en je werkgebied
 • getoond worden bij zoekresultaten in jouw werkgebied (bij premium account)
 • overzicht van makelaars en medewerkers met individuele beoordelingen per makelaar

Na een handmatige en zorgvuldige persoonlijke controle wordt de toegang geactiveerd. Je ontvangt daar per e-mail een bevestiging van.
Uit ervaring weten we dat een geclaimde pagina extra business oplevert!


Uw naam *
Telefoonnummer
Email *

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.