Adresgegevens
Den Helder
  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
De Huurwoning bemiddelaar
Datum:
21 februari 2015
Door:
Liselore

Detailscore

Mooi open kantoor bij binnenkomst, werd me gelijk netjes te woord gestaan en netjes werden al me vragen beantwoord. Mijn wensen werden eerst besproken en daarna is er uitgelegd hoe dit kantoor te werk gaat. Jammer ook weer 75 euro inschrijfgeld betalen, Er is me verteld dat het voorkomt dat bij een bemiddeling nog eens 350 euro aan kosten bij komen ):over het algemeen 80% van hun huizen is dat niet zo.... Vooruit inschrijven maar dan.... ik werd meegenomen [Meer]

Mooi open kantoor bij binnenkomst, werd me gelijk netjes te woord gestaan en netjes werden al me vragen beantwoord. Mijn wensen werden eerst besproken en daarna is er uitgelegd hoe dit kantoor te werk gaat. Jammer ook weer 75 euro inschrijfgeld betalen, Er is me verteld dat het voorkomt dat bij een bemiddeling nog eens 350 euro aan kosten bij komen ):over het algemeen 80% van hun huizen is dat niet zo.... Vooruit inschrijven maar dan.... ik werd meegenomen naar een nette spreekkamer en daar werden door een dame alles opties, voorwaarden en mogelijkheden besproken. Er werd netjes een vraag gesteld wil je inschrijven ja of nee. Na het inschrijven en 2 kopjes koffie zijn we gelijk bij een woning wezen kijken. Tijdens deze bezichtiging hebben hun mijn dossier gecheckt en Ik wilde graag de woning huren. Eigenlijk was alles binnen 2 dagen verzorgd en geregeld..... Lilian en Martijn bedankt voor dit mooie huisje en als ik wat hoor raad ik jullie aan!!! Minder

1 , 0
Kantoor:
De Huurwoning bemiddelaar
Datum:
06 november 2014
Door:
Albert

Detailscore

Afgetrapt huis, geen centrale verwarming wel de volle mep vragen. Achteraf veel gezeik, slechte service. Onmenselijk gedrag. Een typische huisjesmelker.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.