Alle beoordelingen

Stevens Vastgoed

Den Helder

Adresgegevens
Den Helder
Buys Ballotstraat 11
1782HJ
Tel: 0223616490
info@stevensvastgoed.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 9
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
20 november 2019
Door:
Henk Schuiling

Detailscore

Prima!!!

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-20 14:13:28
Reactie:
Stevens Vastgoed

Dank jullie wel voor deze beoordeling Henk en Nel. Met dank in het gestelde vertrouwen om 2 panden voor jullie mogen te verkopen.

9 , 6
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
22 oktober 2019
Door:
adrie en marjanne

Detailscore

goede makelaar met verstand van zaken . Enkeld niet verkocht maar dat kwam van uit ons . maar voor de rest erg blij met stevens vast goed. bedankt voor de goede zorg.

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-22 09:36:03
Reactie:
Stevens Vastgoed

Dank jullie wel. Mochten jullie weer willen verkopen dan sta ik voor jullie klaar!

10 , 0
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
16 oktober 2019
Door:
Gerard Pronk

Detailscore

Zeer deskundige makelaar met een overtuigend verstand van zaken. Alle afspraken goed nagekomen, en een zeer duidelijke uitleg over vragen die wij stelden. Kortom een makelaar die je met een gerust hart je pand kan laten verkopen

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-16 08:56:01
Reactie:
Stevens Vastgoed

Dank je wel Gerard. Was een hele uitdaging deze verkoop.

9 , 5
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
12 september 2019
Door:
C.J.Sinke

Detailscore

Esther Stevens

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-12 10:14:26
Reactie:
Stevens Vastgoed

Dank jullie wel! Was een prettige verkoop.

9 , 9
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
26 augustus 2019
Door:
Samantha pranger

Detailscore

Fantastisch! Goede communicatie tips en snelle verkoop!

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-26 16:30:55
Reactie:
Stevens Vastgoed

Dank je wel Sam en Remco.

9 , 7
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
12 juli 2019
Door:
H.C. Spruit

Detailscore

Heel fijn goede makelaar weet waar over ze praat Kan haar echt aanbevelen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-12 10:29:59
Reactie:
Stevens Vastgoed

Dank jullie wel, heel veel plezier en geluk met de nieuwe woning toegewenst!

9 , 7
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
19 juni 2019
Door:
M. J. Ten Broeke

Detailscore

Hele goede ervaringen gehad. Makelaar reageert snel en is bereikbaar tot 21:00.

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-19 16:43:38
Reactie:
Stevens Vastgoed

Dank jullie wel! Ook voor de doorverwijzing naar de buren.

9 , 4
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
12 april 2019
Door:
Marijke Dupont

Detailscore

Prettig contact, ook zeer toegankelijk. Snelle reacties, goede samenwerking, alert en adequaat meedenkend, professionele aanpak!

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-12 09:31:35
Reactie:
Stevens Vastgoed

Dank je wel Marijke, voor deze fijne beoordeling!

9 , 5
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
13 november 2018
Door:
Esmeralda Witteveen

Detailscore

Ik kan me geen betere makelaar wensen dan Esther Stevens, wat een top vrouw. super snel en heel goed contact. benaderd alles vanuit de positieve kant en als er onenigheid is vanuit de andere partij word dit ten aller tijden goed opgelost zodat altijd de juiste oplossing gevonden wordt. helaas vind ik het jammer om te lezen dat er ook mensen zijn die de samen werking niet als juist ervaren, mijn tip, neem contact op met de desbetreffende makelaar, Esther [Meer]

Ik kan me geen betere makelaar wensen dan Esther Stevens, wat een top vrouw. super snel en heel goed contact. benaderd alles vanuit de positieve kant en als er onenigheid is vanuit de andere partij word dit ten aller tijden goed opgelost zodat altijd de juiste oplossing gevonden wordt. helaas vind ik het jammer om te lezen dat er ook mensen zijn die de samen werking niet als juist ervaren, mijn tip, neem contact op met de desbetreffende makelaar, Esther is een super goede zakenvrouw en ik weet zeker dat jullie daar samen uit zouden komen. maar tot slot is mijn mening super positief en als ik nogmaals een makelaar nodig zou hebben staat Esther op de 1ste plaats om te bellen. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2018-11-13 15:27:47
Reactie:
Stevens Vastgoed

Dank je wel Esmeralda, fijne beoordeling.

7 , 9
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
19 september 2018
Door:
Nico van Varik

Detailscore

Goed contact. Snel huurders gevonden. En uiteindelijk na zoveel jaren huis verkocht.

10 , 0
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
11 mei 2018
Door:
Anita Ruder

Detailscore

We zijn erg tevreden over deze makelaar! Goed advies, professionele aanpak, korte lijntjes en een persoonlijke benadering. We werden ons goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, zelfs buiten kantoortijd. Ons huis was binnen twee weken (onder voorbehoud) verkocht. Super!

Reactie makelaar
Datum:
2018-05-11 08:42:55
Reactie:
Stevens Vastgoed

Beste Anita, Bedankt voor het gestelde vertrouwen in Stevens Vastgoed!

10 , 0
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
10 mei 2018
Door:
M westerweel

Detailscore

Perfecte dienst verlening super goed geholpen met resultaat binnen 3 weken huis verkocht

Reactie makelaar
Datum:
2018-05-10 12:21:27
Reactie:
Stevens Vastgoed

Beste Marco, Bedankt voor het gestelde vertrouwen in Stevens Vastgoed!

6 , 3
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
19 januari 2018
Door:
ah van den broek

Detailscore

Mw Stevens was prettig om mee te werken. wij zijn tevreden over haar als makelaar. komt met goede adviezen.

2 , 2
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
01 juni 2016
Door:
Daisy Schot

Detailscore

ZEER ontevreden over deze makelaar. Vanaf dag 1 dat we daar tekenden spijt als haren op mijn hoofd. Esther Stevens is goed in 2 dingen en dat is WURG CONTRACTEN opstellen en NOTA's verzenden die veel hoger zijn dan de waarde van de diensten die ze ervoor doet want ze werkt liever tegen dan mee. Weken op vakantie zonder waardige vervanger, slecht bereikbaar zijn, potentiele kopers naar hun moer sturen en onvriendelijk en kortaf zijn naar potentiele huurders. Ik ben blij [Meer]

ZEER ontevreden over deze makelaar. Vanaf dag 1 dat we daar tekenden spijt als haren op mijn hoofd. Esther Stevens is goed in 2 dingen en dat is WURG CONTRACTEN opstellen en NOTA's verzenden die veel hoger zijn dan de waarde van de diensten die ze ervoor doet want ze werkt liever tegen dan mee. Weken op vakantie zonder waardige vervanger, slecht bereikbaar zijn, potentiele kopers naar hun moer sturen en onvriendelijk en kortaf zijn naar potentiele huurders. Ik ben blij dat het kantoor gesloten is en ik hoop ook voor alle mensen in den helder en omstreken van harte dat het nooit meer open gaat. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2016-06-01 00:00:00
Reactie:
Stevens Vastgoed

Goede lezer leest tussen de regels door, dit is een eenzijdig verhaal.

1 , 4
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
12 november 2014
Door:
Sylvia de nijs

Detailscore

2010/2011. Ik ging scheiden en wilde een huis gaan kopen. Dus nam ik Stevens vastgoed in armen om mij te helpen met de aankoop. Zo zou ik voorkomen dat ik een huis met problemen zou kopen. Het werd een leuk huisje in de visbuurt. Na overdracht bij de notaris kreeg ik de sleutel. We hadden al wat spullen mee,mijn vriend zette dozen in de huiskamer en ging direct met een voet door de vloer. Het bleek dus dat de [Meer]

2010/2011. Ik ging scheiden en wilde een huis gaan kopen. Dus nam ik Stevens vastgoed in armen om mij te helpen met de aankoop. Zo zou ik voorkomen dat ik een huis met problemen zou kopen. Het werd een leuk huisje in de visbuurt. Na overdracht bij de notaris kreeg ik de sleutel. We hadden al wat spullen mee,mijn vriend zette dozen in de huiskamer en ging direct met een voet door de vloer. Het bleek dus dat de hele vloer verrot was. En ik maar denken dat als ik een aankoop makelaar nam dat dit dus niet zou gebeuren. Ze vertelde me toen dat zij mij gevraagt had om het huis na te laten kijken door een bouwkundig inspecteur maar dat ik dat niet wilde.Dit was echt onzin, want als Mevr. Stevens dit had aangegeven dan had ik dat zeker gedaan. Dus ik had het verkeerd gedaan. Verder deed zij dus helemaal niets.Wel moest ik het volle pond betalen. Een vriend heeft toen alle correspondentie op zich genomen met de verkopend makelaar. Mevr. Stevens wilde alles nog wel met mij uitpraten maar dat had alleen maar zin als ze mij een deel van mijn geld terug zou geven en dat wilde zij niet.Iedereen zal begrijpen dat dit een erg slechte ervaring is geweest met Stevens Vastgoed. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2014-11-12 00:00:00
Reactie:
Stevens Vastgoed

Een goede lezer leest tussen de regels door wat de werkelijkheid is......

9 , 0
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
14 augustus 2014
Door:
Henk en Nel

Detailscore

Ondanks de moeilijke huizenverkoopperiode bleef Esther optimistisch:het komt wel goed.En verder een no-nonsens makelaar,in alles luid en duidelijk.

7 , 6
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
27 februari 2014
Door:
Velthuizen

Detailscore

Ze is duidelijk in haar werkzaamheden. En zal je helpen waar ze kan. Ook geeft ze duidelijk advies, zonder te vragen, wat voor mensen zonder echte huizenkennis erg prettig is

10 , 0
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
16 oktober 2013
Door:
Fabrienne Gort

Detailscore

Ik ben erg tevreden met Esther van Stevens Vastgoed, voelde mezelf gelijk goed toen ik het kantoor binnen kwam! ik werd heel vriendelijk geholpen en op mijn gemaak gesteld en heb een leuk huisje gevonden, nogmaals erg bedankt!

8 , 4
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
17 juni 2013
Door:
peter l `Istelle

Detailscore

Goede service en prettige makelaar om de nodige zaken te bespreken. Esther neemt de tijd om je wensen naar wens uit te werken

9 , 2
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
12 juni 2013
Door:
Ralf van Pluuren

Detailscore

Persoonlijk betrokken makelaar die meedenkt.

8 , 0
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
03 juni 2013
Door:
Kirsten Scholten

Detailscore

Vlotte makelaar! Geen mooie en gladde praatjes, maar gewoon eerlijk en recht door zee. Realistische adviezen en meedenkend.

8 , 4
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
23 april 2013
Door:
Perry Honken-Ogelwight

Detailscore

Works hard for the customer. Great public relations.

9 , 0
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
11 februari 2013
Door:
Jochem van Zandwijk

Detailscore

Esther Stevens doet in deze moeilijke tijd van huizen verkopen haar uiterste best mensen te interesseren voor het te verkopen vastgoed. Ze is altijd bereikbaar en aanspreekbaar.

10 , 0
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
09 februari 2013
Door:
Simon Apperloo

Detailscore

Vriendelijk, positief,prettig in de omgang, geduld en begrip en een goede communicatie met de client.

9 , 6
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
02 februari 2013
Door:
Bart Windt

Detailscore

Ik ben heel erg tevreden over Esther haar persoonlijk en actieve houding hebben zeker bijgedragen aan de verkoop van mijn woning. Zij weet heel goed wat ik wil en heeft mij heel goed begeleid met het verkopen van mijn huis. Ik zou in den helder en omstreken geen betere weten als haar. Dus als je nog een verkoop of koop makelaar zoekt dan heb je aan haar zeker geen verkeerde.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.