Alle beoordelingen

Stevens Vastgoed

Den Helder

Adresgegevens
Den Helder
Buys Ballotstraat 11
1782HJ
Tel: 0223616490
info@stevensvastgoed.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 4
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
12 april 2019
Door:
Marijke Dupont

Detailscore

Prettig contact, ook zeer toegankelijk. Snelle reacties, goede samenwerking, alert en adequaat meedenkend, professionele aanpak!

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-12 09:31:35
Reactie:
Stevens Vastgoed

Dank je wel Marijke, voor deze fijne beoordeling!

9 , 5
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
13 november 2018
Door:
Esmeralda Witteveen

Detailscore

Ik kan me geen betere makelaar wensen dan Esther Stevens, wat een top vrouw. super snel en heel goed contact. benaderd alles vanuit de positieve kant en als er onenigheid is vanuit de andere partij word dit ten aller tijden goed opgelost zodat altijd de juiste oplossing gevonden wordt. helaas vind ik het jammer om te lezen dat er ook mensen zijn die de samen werking niet als juist ervaren, mijn tip, neem contact op met de desbetreffende makelaar, Esther [Meer]

Ik kan me geen betere makelaar wensen dan Esther Stevens, wat een top vrouw. super snel en heel goed contact. benaderd alles vanuit de positieve kant en als er onenigheid is vanuit de andere partij word dit ten aller tijden goed opgelost zodat altijd de juiste oplossing gevonden wordt. helaas vind ik het jammer om te lezen dat er ook mensen zijn die de samen werking niet als juist ervaren, mijn tip, neem contact op met de desbetreffende makelaar, Esther is een super goede zakenvrouw en ik weet zeker dat jullie daar samen uit zouden komen. maar tot slot is mijn mening super positief en als ik nogmaals een makelaar nodig zou hebben staat Esther op de 1ste plaats om te bellen. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2018-11-13 15:27:47
Reactie:
Stevens Vastgoed

Dank je wel Esmeralda, fijne beoordeling.

7 , 9
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
19 september 2018
Door:
Nico van Varik

Detailscore

Goed contact. Snel huurders gevonden. En uiteindelijk na zoveel jaren huis verkocht.

10 , 0
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
11 mei 2018
Door:
Anita Ruder

Detailscore

We zijn erg tevreden over deze makelaar! Goed advies, professionele aanpak, korte lijntjes en een persoonlijke benadering. We werden ons goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, zelfs buiten kantoortijd. Ons huis was binnen twee weken (onder voorbehoud) verkocht. Super!

Reactie makelaar
Datum:
2018-05-11 08:42:55
Reactie:
Stevens Vastgoed

Beste Anita, Bedankt voor het gestelde vertrouwen in Stevens Vastgoed!

10 , 0
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
10 mei 2018
Door:
M westerweel

Detailscore

Perfecte dienst verlening super goed geholpen met resultaat binnen 3 weken huis verkocht

Reactie makelaar
Datum:
2018-05-10 12:21:27
Reactie:
Stevens Vastgoed

Beste Marco, Bedankt voor het gestelde vertrouwen in Stevens Vastgoed!

6 , 3
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
19 januari 2018
Door:
ah van den broek

Detailscore

Mw Stevens was prettig om mee te werken. wij zijn tevreden over haar als makelaar. komt met goede adviezen.

2 , 2
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
01 juni 2016
Door:
Daisy Schot

Detailscore

ZEER ontevreden over deze makelaar. Vanaf dag 1 dat we daar tekenden spijt als haren op mijn hoofd. Esther Stevens is goed in 2 dingen en dat is WURG CONTRACTEN opstellen en NOTA's verzenden die veel hoger zijn dan de waarde van de diensten die ze ervoor doet want ze werkt liever tegen dan mee. Weken op vakantie zonder waardige vervanger, slecht bereikbaar zijn, potentiele kopers naar hun moer sturen en onvriendelijk en kortaf zijn naar potentiele huurders. Ik ben blij [Meer]

ZEER ontevreden over deze makelaar. Vanaf dag 1 dat we daar tekenden spijt als haren op mijn hoofd. Esther Stevens is goed in 2 dingen en dat is WURG CONTRACTEN opstellen en NOTA's verzenden die veel hoger zijn dan de waarde van de diensten die ze ervoor doet want ze werkt liever tegen dan mee. Weken op vakantie zonder waardige vervanger, slecht bereikbaar zijn, potentiele kopers naar hun moer sturen en onvriendelijk en kortaf zijn naar potentiele huurders. Ik ben blij dat het kantoor gesloten is en ik hoop ook voor alle mensen in den helder en omstreken van harte dat het nooit meer open gaat. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2016-06-01 00:00:00
Reactie:
Stevens Vastgoed

Goede lezer leest tussen de regels door, dit is een eenzijdig verhaal.

1 , 4
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
12 november 2014
Door:
Sylvia de nijs

Detailscore

2010/2011. Ik ging scheiden en wilde een huis gaan kopen. Dus nam ik Stevens vastgoed in armen om mij te helpen met de aankoop. Zo zou ik voorkomen dat ik een huis met problemen zou kopen. Het werd een leuk huisje in de visbuurt. Na overdracht bij de notaris kreeg ik de sleutel. We hadden al wat spullen mee,mijn vriend zette dozen in de huiskamer en ging direct met een voet door de vloer. Het bleek dus dat de [Meer]

2010/2011. Ik ging scheiden en wilde een huis gaan kopen. Dus nam ik Stevens vastgoed in armen om mij te helpen met de aankoop. Zo zou ik voorkomen dat ik een huis met problemen zou kopen. Het werd een leuk huisje in de visbuurt. Na overdracht bij de notaris kreeg ik de sleutel. We hadden al wat spullen mee,mijn vriend zette dozen in de huiskamer en ging direct met een voet door de vloer. Het bleek dus dat de hele vloer verrot was. En ik maar denken dat als ik een aankoop makelaar nam dat dit dus niet zou gebeuren. Ze vertelde me toen dat zij mij gevraagt had om het huis na te laten kijken door een bouwkundig inspecteur maar dat ik dat niet wilde.Dit was echt onzin, want als Mevr. Stevens dit had aangegeven dan had ik dat zeker gedaan. Dus ik had het verkeerd gedaan. Verder deed zij dus helemaal niets.Wel moest ik het volle pond betalen. Een vriend heeft toen alle correspondentie op zich genomen met de verkopend makelaar. Mevr. Stevens wilde alles nog wel met mij uitpraten maar dat had alleen maar zin als ze mij een deel van mijn geld terug zou geven en dat wilde zij niet.Iedereen zal begrijpen dat dit een erg slechte ervaring is geweest met Stevens Vastgoed. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2014-11-12 00:00:00
Reactie:
Stevens Vastgoed

Een goede lezer leest tussen de regels door wat de werkelijkheid is......

9 , 0
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
14 augustus 2014
Door:
Henk en Nel

Detailscore

Ondanks de moeilijke huizenverkoopperiode bleef Esther optimistisch:het komt wel goed.En verder een no-nonsens makelaar,in alles luid en duidelijk.

7 , 6
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
27 februari 2014
Door:
Velthuizen

Detailscore

Ze is duidelijk in haar werkzaamheden. En zal je helpen waar ze kan. Ook geeft ze duidelijk advies, zonder te vragen, wat voor mensen zonder echte huizenkennis erg prettig is

10 , 0
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
16 oktober 2013
Door:
Fabrienne Gort

Detailscore

Ik ben erg tevreden met Esther van Stevens Vastgoed, voelde mezelf gelijk goed toen ik het kantoor binnen kwam! ik werd heel vriendelijk geholpen en op mijn gemaak gesteld en heb een leuk huisje gevonden, nogmaals erg bedankt!

8 , 4
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
17 juni 2013
Door:
peter l `Istelle

Detailscore

Goede service en prettige makelaar om de nodige zaken te bespreken. Esther neemt de tijd om je wensen naar wens uit te werken

9 , 2
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
12 juni 2013
Door:
Ralf van Pluuren

Detailscore

Persoonlijk betrokken makelaar die meedenkt.

8 , 0
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
03 juni 2013
Door:
Kirsten Scholten

Detailscore

Vlotte makelaar! Geen mooie en gladde praatjes, maar gewoon eerlijk en recht door zee. Realistische adviezen en meedenkend.

8 , 4
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
23 april 2013
Door:
Perry Honken-Ogelwight

Detailscore

Works hard for the customer. Great public relations.

9 , 0
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
11 februari 2013
Door:
Jochem van Zandwijk

Detailscore

Esther Stevens doet in deze moeilijke tijd van huizen verkopen haar uiterste best mensen te interesseren voor het te verkopen vastgoed. Ze is altijd bereikbaar en aanspreekbaar.

10 , 0
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
09 februari 2013
Door:
Simon Apperloo

Detailscore

Vriendelijk, positief,prettig in de omgang, geduld en begrip en een goede communicatie met de client.

9 , 6
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
02 februari 2013
Door:
Bart Windt

Detailscore

Ik ben heel erg tevreden over Esther haar persoonlijk en actieve houding hebben zeker bijgedragen aan de verkoop van mijn woning. Zij weet heel goed wat ik wil en heeft mij heel goed begeleid met het verkopen van mijn huis. Ik zou in den helder en omstreken geen betere weten als haar. Dus als je nog een verkoop of koop makelaar zoekt dan heb je aan haar zeker geen verkeerde.

9 , 2
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
25 november 2012
Door:
John P.

Detailscore

Met Stevens Vastgoed heb ik en mijn gezinsleden heel veel hulp gekregen om een woning te kunnen betrekken. Het geduld en zeker ook haar kennis hebben ertoe bijgedragen dat wij voordeliger en snel onze nieuwe woning konden betrekken. Dit is niet mijn gewoonte om op deze wijze iemand op te hemelen. Vandaar dat er een mooie bos bloemen is bezorgd namens mijn gezin bij Stevens Vastgoed. Een "warme douche" is hier zeker op z'n plaats.

1 , 0
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
06 november 2012
Door:
lianne

Detailscore

ONBETWIST DE WONINGSPECIALIST? Graag wil ik het volgende met jullie allen delen! Vorig jaar heb ik mij laten inschrijven bij een makelaarskantoor op de middenweg. Genaamd Stevens Vastgoed. Omdat ik nog geen werk had, belde ik van te voren naar het makelaarskantoor om te vragen of het uberhoudt mogelijk was mij in te laten schrijven voor een woning. Dat kon allemaal. Ik moest alleen eventjes langskomen en geld mee brengen voor mezelf in te laten schijven. (75 euro) Zo gezegd [Meer]

ONBETWIST DE WONINGSPECIALIST? Graag wil ik het volgende met jullie allen delen! Vorig jaar heb ik mij laten inschrijven bij een makelaarskantoor op de middenweg. Genaamd Stevens Vastgoed. Omdat ik nog geen werk had, belde ik van te voren naar het makelaarskantoor om te vragen of het uberhoudt mogelijk was mij in te laten schrijven voor een woning. Dat kon allemaal. Ik moest alleen eventjes langskomen en geld mee brengen voor mezelf in te laten schijven. (75 euro) Zo gezegd zo gedaan. Ik had mij laten inschrijven bij Stevens vastgoed. Wel was mij gezegd op dat moment omdat ik geen werk had, Vertelde (de eigenaresse) dat ze nog niet OFFICIEEL kon gaan zoeken voor mij naar een woning want ik had nog geen inkomsten. Heel logisch natuurlijk. Dus werd ik op een soort stapel gezet waar nog niks mee gedaan kon worden. Er verstreken maanden, en ik had nog steeds geen inkomsten. Voor die tijd had ik mij ook laten inschrijven bij een ander kantoor. Waar ik uiteindelijk WEL een woning toegewezen kreeg omdat ik ook weer inkomsten kreeg. ( op dat moment nog niet had) Natuurlijk was en ben ik blij met die woning!! Dus uit mijn enthousiasme had ik mijn blijheid op Facebook gezet. Kort erna kreeg ik via mijn huistelefoon contact met de Heer Martijn Valk. Die spontaan telefooneerde om te vragen of ik al inkomsten had. Mijn antwoord was, NEE. Want dat had ik nog niet. En op het moment was ook nog niet bekend of ik serieus een woning had want ik had nog niks officeel getekend., Ik had afgesproken met hun te contacten zodra ik meer officieel wist. 2 weken erna werd ik weer gebeld. Dit keer door de eigenaresse. Met wederom de vraag of ik al in het bezit was van inkomsten... Mijn antwoord was hetzelfde en wederom gaf ik aan zodra ik meer wist hun te contacten. De volgende dag kreeg ik via mijn Email adres een factuur toegestuurd met als onderwerp: annulering. En een brief waarin werd geschreven dat ik een woning had en dat ze dat uit betrouwbare bronnen hadden vernomen... Nou was het gewoon veel simpeler... Want ik heb iemand bij mij in mijn facebook die vrienden met mij is ( en die bij stevens vastgoed werkt), en die heeft gewoon een PRINT SCREEN gemaakt, en die kopie naar mij toegstuurd. ( onder het mom van ''betrouwbare bronnen''. Naar meerdere keren contact te hebben gehad met het kantoor en mijn vragen bij hun te hebben neer gelegd, kreeg ik steeds geen NORMAAL antwoord. Mijn vraag luide dan ook: Wat voor diensten hebben jullie voor mij verricht? waaraan ik nu moet betalen omdat jullie mijn aanvraag ZELF hebben geannuleerd? En of ik het bewijs van diensten? mocht krijgen omdat ik dan weet waaraan ik moet betalen.... Tot op heden nog niks vernomen alleen steeds een brief met de kosten en dreiging met een deurwaarder. Gelukkig heb ik het bedrag met veel aardigheid overgemaakt. Ik snap het ook wel,,, OOK dat bedrijf gaat niet goed!! Maar het is wel jammer dat de klanten daar de dupe van wordt. En onterrecht iets moet betalen voor de niet uitvoerende dienstverlening. Ik heb het bedrag betaald, maar onder protest!! En dat ik het heb betaald wil niet zeggen dat het hierbij klaar is. Dit krijgt /heeft nog een staartje. Minder

9 , 6
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
30 september 2012
Door:
peter haaima

Detailscore

Esther heeft professioneel in een zeer korte tijd, ons aan het huis geholpen dat wij op het oog hadden. doordat wij maar 4 weken in Holland waren vanwege mijn werk was het een grote opgave om alles in goede banen te leiden. heeft ons persoonlijk begeleid van a tot z en we hadden dagelijks contact via mail en telefoon. nu we het huis hebben gekocht en wij al weer terug zijn in het buitenland, regelt zij alle verbouwingen en [Meer]

Esther heeft professioneel in een zeer korte tijd, ons aan het huis geholpen dat wij op het oog hadden. doordat wij maar 4 weken in Holland waren vanwege mijn werk was het een grote opgave om alles in goede banen te leiden. heeft ons persoonlijk begeleid van a tot z en we hadden dagelijks contact via mail en telefoon. nu we het huis hebben gekocht en wij al weer terug zijn in het buitenland, regelt zij alle verbouwingen en houd toezicht. Ester zonder jou en Richard waren we verzopen en hadden we dit huis niet gekregen, nogmaals bedankt. peter, stella, amy en lynn Minder

1 , 2
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
27 september 2012
Door:
marielle

Detailscore

Zeer nare ervaring gehad met deze vreemde vrouw, er wordt niet goed gezocht, verloopt erg langzaam en het aanbod was diep triest. Het is grote geldklopperij, wij hebben amper 4 weken ingeschreven gestaan en ze heeft 225 euro aan ons verdient (inschrijfgeld,uitschrijfgeld), terwijl ze helemaal niks, maar dan ook niks gedaan heeft voor ons. Het voelde al meteen niet goed, Stevens verteld dingen anders dan hoe ze in het contract staan. Onze opdracht was volgens mevr aangemerkt als een spoedopdracht, [Meer]

Zeer nare ervaring gehad met deze vreemde vrouw, er wordt niet goed gezocht, verloopt erg langzaam en het aanbod was diep triest. Het is grote geldklopperij, wij hebben amper 4 weken ingeschreven gestaan en ze heeft 225 euro aan ons verdient (inschrijfgeld,uitschrijfgeld), terwijl ze helemaal niks, maar dan ook niks gedaan heeft voor ons. Het voelde al meteen niet goed, Stevens verteld dingen anders dan hoe ze in het contract staan. Onze opdracht was volgens mevr aangemerkt als een spoedopdracht, maar daar hebben we niks van gemerkt. Ze heeft één enkele keer contact opgenomen met ons, om vervolgens met een huis met 1000 eu p/m huur aan te komen. Mevrouw heeft absoluut niet geluisterd naar onze wensen. Ook collega's en vrienden van ons hebben slechte ervaringen met Stevens Vastgoed. Makelaren zoals Laan en Mulder hebben een veel beter aanbod, en zijn bovendien veel duidelijker en klantgerichter. Deze zogenaamde 'moderne' makelaardij is niks meer dan onzin. Minder

10 , 0
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
23 september 2012
Door:
R.Mansaram

Detailscore

Had met spoed een woonruimte nodig. Dus ging ik naar Stevens Vastgoed met mijn situatie. Hierbij heeft de makelaar binnen een paar uur een woonruimte voor mij kunne regelen.En ik kon dezelfde dag al intrekken.Met de snelheid waarop ik geholpen ben, zou ik iedereen aanraden om naar Stevens Vastgoed te gaan, indien je wat zou willen huren of kopen.

9 , 6
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
10 januari 2012
Door:
Marianne Velthuizen

Detailscore

Bij Stevens Vastgoed, hadden we gelijk al een goed gevoel. Ook al duurde de verkoop van ons huis ongeveer 1 jaar. Altijd kregen wij een duidelijk en bevredigend antwoord van onze makelaar. Nu we met de afhandelingen bezig zijn, en wij inmiddels verhuist zijn naar Curacao, krijgen we nog steeds snel en duidelijk antwoord. Wij zijn erg tevreden over Stevens Vastgoed en zullen zeker, als wij terug keren naar Nederland, langs gaan om te kijken of ze ons kan [Meer]

Bij Stevens Vastgoed, hadden we gelijk al een goed gevoel. Ook al duurde de verkoop van ons huis ongeveer 1 jaar. Altijd kregen wij een duidelijk en bevredigend antwoord van onze makelaar. Nu we met de afhandelingen bezig zijn, en wij inmiddels verhuist zijn naar Curacao, krijgen we nog steeds snel en duidelijk antwoord. Wij zijn erg tevreden over Stevens Vastgoed en zullen zeker, als wij terug keren naar Nederland, langs gaan om te kijken of ze ons kan helpen met de aankoop van een nieuwe woning Minder

9 , 6
Kantoor:
Stevens Vastgoed
Datum:
21 oktober 2011
Door:
Edwin van der Burgh

Detailscore

Zeer professionele makelaar die goed luistert naar de wensen van de klant, die altijd een eerlijk en gedegen advies geeft en als een "speurhond" voor je aan het werk gaat. Bij de aankoop van onze eerste woning stond zij altijd voor ons klaar en reageerde altijd zeer snel bij vragen en/ of hulp. Zij onderscheidt zich van de rest door haar preciece manier van werken en is altijd zeer klantvriendelijk. Bij de aankoop van onze woning heeft zij het [Meer]

Zeer professionele makelaar die goed luistert naar de wensen van de klant, die altijd een eerlijk en gedegen advies geeft en als een "speurhond" voor je aan het werk gaat. Bij de aankoop van onze eerste woning stond zij altijd voor ons klaar en reageerde altijd zeer snel bij vragen en/ of hulp. Zij onderscheidt zich van de rest door haar preciece manier van werken en is altijd zeer klantvriendelijk. Bij de aankoop van onze woning heeft zij het onderste uit de kan gehaald wat betreft de aanschafprijs en stond voorop om onze belangen zo goed mogelijk te behartigen. top makelaar!!!! Minder

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.