Adresgegevens
Deurne
De Meent 24 a
5754 DV


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 0
Kantoor:
Makelaarskantoor Door Martijn
Datum:
02 november 2018
Door:
Jan Hendrix

Detailscore

Heel goed. Veel kennis van zaken en snel antwoord op vragen

9 , 1
Kantoor:
Makelaarskantoor Door Martijn
Datum:
23 oktober 2018
Door:
Frans en Fiona

Detailscore

Erg goed. Fijn dat er continu contact was via whatsapp als er een bezichting was geweest. Verder wat wij ook fijn vonden was, dat hij zowel in de avond als op zaterdag bezichtingen deed.

9 , 3
Kantoor:
Makelaarskantoor Door Martijn
Datum:
16 oktober 2018
Door:
S. Kerkhof

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Makelaarskantoor Door Martijn
Datum:
03 oktober 2018
Door:
Melanie Van Deursen

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden met de aan ons aangeboden dienstverlening! We hebben een goed, helder, uitgebreid en eerlijk verkoop-adviesgesprek gehad. Wij zullen deze makelaar absoluut aanraden bij vrienden en kennissen indien nodig!

6 , 6
Kantoor:
Makelaarskantoor Door Martijn
Datum:
20 september 2018
Door:
Rodney van Moorsel

Detailscore

Ervaring was goed.Reactietijd na bezichtigingen en reactie op vragen via de app duurden wel ooit lang

8 , 4
Kantoor:
Makelaarskantoor Door Martijn
Datum:
14 september 2018
Door:
Ralph Peters

Detailscore

Taxeert regelmatig voor mij. Martijn is zeer correct nauwkeurig en snelheid is formidabel.

7 , 9
Kantoor:
Makelaarskantoor Door Martijn
Datum:
25 juli 2018
Door:
Paul Hermus

Detailscore

Prettige makelaar, gaat recht op zijn doel af. Neemt steeds het initiatief.

Reactie makelaar
Datum:
2018-07-25 10:28:44
Reactie:
Makelaarskantoor Door Martijn

Bedankt voor deze beoordeling. Ik heb de verkoop met veel plezier uitgevoerd.

10 , 0
Kantoor:
Makelaarskantoor Door Martijn
Datum:
12 juli 2018
Door:
Vivian Kuijten

Detailscore

Zeer professioneel en vriendelijk. Foto's zagen er top uit op de website, snelle afwikkeling van zaken en binnen een paar weken verkocht! Geweldig!

Reactie makelaar
Datum:
2018-07-12 18:37:09
Reactie:
Makelaarskantoor Door Martijn

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Het was geen standaard verkoop, desondanks hebben we een mooi resultaat gehaald. Veel plezier op je nieuwe adres.

9 , 1
Kantoor:
Makelaarskantoor Door Martijn
Datum:
11 juli 2018
Door:
Roel van Heugten

Detailscore

Mijn ervaring kan ik als zeer positief beschrijven. Martijn is bekwaam, rechtdoorzee. Zijn persoonlijke aanpak heb ik als prettig ervaren. Ik zou Door Martijn zeker aanraden.

8 , 6
Kantoor:
Makelaarskantoor Door Martijn
Datum:
06 juli 2018
Door:
Hendrickx

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
Makelaarskantoor Door Martijn
Datum:
06 juli 2018
Door:
Annie Derks

Detailscore

Heel goed. Martijn heeft mijn pand verkocht en daar ben ik erg blij mee.

10 , 0
Kantoor:
Makelaarskantoor Door Martijn
Datum:
06 december 2017
Door:
Wim Goossens

Detailscore

Zeer snelle service en goed onderbouwd taxatierapport.

9 , 8
Kantoor:
Makelaarskantoor Door Martijn
Datum:
05 januari 2012
Door:
Tim den Brok

Detailscore

Alles is perfect geregeld. Goede begeleiding, erg vriendelijk, Onderhandelingen goed gegaan, goede afwikkeling. ook goede contactenkring voor suggesties voor notaris, e.d. Niks negatiefs meegemaakt. Zeer blij hiervoor gekozen te hebben.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.