Mercurius Makelaars

Deventer


Adresgegevens
Vestiging: Deventer
Koggeschip 202
7429BG Deventer

Over Mercurius Makelaars

Mercurius Makelaars is een jong en gedreven makelaarskantoor in de regio Deventer, aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Wij werken met een overzichtelijk en aantrekkelijk dienstenpakket, waarbij je een duidelijke offerte ontvangt met diverse mogelijkheden om te kiezen voor aanvullende pakketten.
 
Remy Everink is het gezicht achter Mercurius Makelaars. Hij is geboren en getogen in Deventer, kent de stad als geen ander en is op de hoogte van alle ins en outs. En dat komt uiteraard goed van pas in de huidige woningmarkt, die telkens weer verandert. Daarom kiest hij met Mercurius Makelaars voor een frisse, innovatieve en onderscheidende werkwijze. Deze werkwijze kenmerkt zich door:

 • scherpe, heldere en voordelige tarieven
 • persoonlijke, actieve en resultaatgerichte aanpak
 • jij staat als klant altijd centraal

Noem ons de nieuwe generatie makelaars; zeer actief op de woningmarkt en van alle nieuws op de hoogte. Wij hebben jarenlange ervaring met het verkopen, aankopen en taxeren van woningen en appartementen. Daarnaast hebben wij een breed netwerk, houden wij van duidelijke taal en luisteren aandachtig. Je kunt er van op aan dat wij onze afspraken nakomen, goed bereikbaar zijn en met plezier investeren in persoonlijke aandacht. Want bij Mercurius Makelaars telt maar één ding, en dat is dat jij als klant tevreden bent met het eindresultaat.
 
Jouw verhaal is wat ons drijft, jouw verhaal is onze passie. En dus horen wij graag wat jij te vertellen hebt. Deel je verhaal met ons; telefonisch, online, op kantoor of gewoon bij je thuis. Ook buiten kantooruren en in het weekend staat Mercurius Makelaars vanzelfsprekend voor je klaar. Daarom is Mercurius Makelaars de beste makelaarskeuze voor Deventer en omgeving.


Services

 • Verkoop
 • Aankoop
 • Taxaties


Aangesloten bij


Vestiging

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Wie is De Beste Makelaar Awards

Laatste 5 beoordelingen

 • 9 , 9
  Kantoor:
  Mercurius Makelaars
  Datum:
  09 nov 2018 21:27
  Beoordelaar:
  Rik
  Perfect
 • 9 , 3
  Kantoor:
  Mercurius Makelaars
  Datum:
  09 nov 2018 21:20
  Beoordelaar:
  Anja Houtwipper
  Erg prettige ervaring met duidelijke uitleg!
 • 9 , 6
  Kantoor:
  Mercurius Makelaars
  Datum:
  18 okt 2018 09:26
  Beoordelaar:
  Amber Stok

  Wij hebben een goede ervaring met dit kantoor, telefonisch zeer vriendelijk en behulpzaam [Meer]

  Wij hebben een goede ervaring met dit kantoor, telefonisch zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. En in het persoonlijke contact met de makelaars werden we ook altijd goed te woord gestaan en was er een eerlijke en transparante communicatie. Minder

 • 9 , 3
  Kantoor:
  Mercurius Makelaars
  Datum:
  16 okt 2018 14:38
  Beoordelaar:
  Arjen Ravenshorst

  Motivatie was enorm. Gaf duidelijke uitleg m.b.t. plan van aanpak en dit werd [Meer]

  Motivatie was enorm. Gaf duidelijke uitleg m.b.t. plan van aanpak en dit werd dan ook gevolgd met, daardoor, het gewenste eindresultaat. Als mensen mij zouden vragen welke makelaar ze moeten nemen, zou ik absoluut Raymond adviseren. Buiten bovenstaande was ook het contact met kantoor prima. Minder

 • 8 , 7
  Kantoor:
  Mercurius Makelaars
  Datum:
  12 okt 2018 21:51
  Beoordelaar:
  Christa
  Duidelijk. Open en eerlijk. Reageren en handelen snel. Huis supersnel verkocht.

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.