Mercurius Makelaars

Deventer


Adresgegevens
Vestiging: Deventer
Koggeschip 202
7429BG Deventer

Over Mercurius Makelaars

Mercurius Makelaars is een jong en gedreven makelaarskantoor in de regio Deventer, aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Wij werken met een overzichtelijk en aantrekkelijk dienstenpakket, waarbij je een duidelijke offerte ontvangt met diverse mogelijkheden om te kiezen voor aanvullende pakketten.
 
Remy Everink is het gezicht achter Mercurius Makelaars. Hij is geboren en getogen in Deventer, kent de stad als geen ander en is op de hoogte van alle ins en outs. En dat komt uiteraard goed van pas in de huidige woningmarkt, die telkens weer verandert. Daarom kiest hij met Mercurius Makelaars voor een frisse, innovatieve en onderscheidende werkwijze. Deze werkwijze kenmerkt zich door:

 • scherpe, heldere en voordelige tarieven
 • persoonlijke, actieve en resultaatgerichte aanpak
 • jij staat als klant altijd centraal

Noem ons de nieuwe generatie makelaars; zeer actief op de woningmarkt en van alle nieuws op de hoogte. Wij hebben jarenlange ervaring met het verkopen, aankopen en taxeren van woningen en appartementen. Daarnaast hebben wij een breed netwerk, houden wij van duidelijke taal en luisteren aandachtig. Je kunt er van op aan dat wij onze afspraken nakomen, goed bereikbaar zijn en met plezier investeren in persoonlijke aandacht. Want bij Mercurius Makelaars telt maar één ding, en dat is dat jij als klant tevreden bent met het eindresultaat.
 
Jouw verhaal is wat ons drijft, jouw verhaal is onze passie. En dus horen wij graag wat jij te vertellen hebt. Deel je verhaal met ons; telefonisch, online, op kantoor of gewoon bij je thuis. Ook buiten kantooruren en in het weekend staat Mercurius Makelaars vanzelfsprekend voor je klaar. Daarom is Mercurius Makelaars de beste makelaarskeuze voor Deventer en omgeving.


Services

 • Verkoop
 • Aankoop
 • Taxaties


Aangesloten bij


Vestiging

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Wie is De Beste Makelaar Awards

Laatste 5 beoordelingen

 • 8 , 3
  Kantoor:
  Mercurius Makelaars
  Datum:
  21 jan 2019 17:10
  Beoordelaar:
  Raymond Locht

  Erg prettig om Raymond als makelaar te hebben gehad. Enthousiast en is duidelijk in [Meer]

  Erg prettig om Raymond als makelaar te hebben gehad. Enthousiast en is duidelijk in de communicatie. Al met al een prettige ervaring. Minder

 • 8 , 9
  Kantoor:
  Mercurius Makelaars
  Datum:
  11 jan 2019 14:18
  Beoordelaar:
  Frits Eilander
  Heerlijk enthousiast, to the point,duidelijk, goede kennis van de markt,
 • 9 , 5
  Kantoor:
  Mercurius Makelaars
  Datum:
  23 dec 2018 16:05
  Beoordelaar:
  Hans Feitsma

  Wat een fijne makelaar. We hebben 2 makelaars uitgenodigd en Mercurius wou een [Meer]

  Wat een fijne makelaar. We hebben 2 makelaars uitgenodigd en Mercurius wou een vraagprijs hanteren die 30.000 boven die van de andere makelaar lag. We hebben lang getwijfeld of dit bedrag niet te hoog was. Joyce heeft ons overtuigd dat het een realistische prijs was, gebaseerd op feiten. Uiteindelijk binnen een week de woning voor de vraagprijs verkocht! Mercurius is altijd goed bereikbaar en komt de afspraken na. Over Joyce zijn we zo mogelijk nog enthousiaster. Wat een prettige makelaar! Ze denkt altijd met je mee en heeft veel kennis van zaken. Ze houdt je ook goed op de hoogte van ontwikkelingen en is heel fijn in de omgang. Ik zou haar en ook Mercurius aan iedereen aanraden. Minder

 • 9 , 2
  Kantoor:
  Mercurius Makelaars
  Datum:
  06 dec 2018 14:44
  Beoordelaar:
  Michiel
  Snelle, vriendelijke en professionele hulp bij de zoektocht en verkoop van een huis.
 • 10 , 0
  Kantoor:
  Mercurius Makelaars
  Datum:
  05 dec 2018 10:10
  Beoordelaar:
  Wijnand Went

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.