Mercurius Makelaars

Deventer


Adresgegevens
Vestiging: Deventer
Koggeschip 202
7429BG Deventer

Over Mercurius Makelaars

Mercurius Makelaars is een jong en gedreven makelaarskantoor in de regio Deventer, aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Wij werken met een overzichtelijk en aantrekkelijk dienstenpakket, waarbij je een duidelijke offerte ontvangt met diverse mogelijkheden om te kiezen voor aanvullende pakketten.
 
Remy Everink is het gezicht achter Mercurius Makelaars. Hij is geboren en getogen in Deventer, kent de stad als geen ander en is op de hoogte van alle ins en outs. En dat komt uiteraard goed van pas in de huidige woningmarkt, die telkens weer verandert. Daarom kiest hij met Mercurius Makelaars voor een frisse, innovatieve en onderscheidende werkwijze. Deze werkwijze kenmerkt zich door:

 • scherpe, heldere en voordelige tarieven
 • persoonlijke, actieve en resultaatgerichte aanpak
 • jij staat als klant altijd centraal

Noem ons de nieuwe generatie makelaars; zeer actief op de woningmarkt en van alle nieuws op de hoogte. Wij hebben jarenlange ervaring met het verkopen, aankopen en taxeren van woningen en appartementen. Daarnaast hebben wij een breed netwerk, houden wij van duidelijke taal en luisteren aandachtig. Je kunt er van op aan dat wij onze afspraken nakomen, goed bereikbaar zijn en met plezier investeren in persoonlijke aandacht. Want bij Mercurius Makelaars telt maar één ding, en dat is dat jij als klant tevreden bent met het eindresultaat.
 
Jouw verhaal is wat ons drijft, jouw verhaal is onze passie. En dus horen wij graag wat jij te vertellen hebt. Deel je verhaal met ons; telefonisch, online, op kantoor of gewoon bij je thuis. Ook buiten kantooruren en in het weekend staat Mercurius Makelaars vanzelfsprekend voor je klaar. Daarom is Mercurius Makelaars de beste makelaarskeuze voor Deventer en omgeving.


Services

 • Verkoop
 • Aankoop
 • Taxaties


Aangesloten bij


Vestiging

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Wie is De Beste Makelaar Awards

Laatste 5 beoordelingen

 • 8 , 1
  Kantoor:
  Mercurius Makelaars
  Datum:
  03 juli 2020 12:16
  Beoordelaar:
  Jeroen Meijer
 • 9 , 8
  Kantoor:
  Mercurius Makelaars
  Datum:
  27 juni 2020 06:50
  Beoordelaar:
  Anja van der Vegte-Verhaagen
  Heel positief en prettig.
 • 9 , 9
  Kantoor:
  Mercurius Makelaars
  Datum:
  25 juni 2020 22:29
  Beoordelaar:
  Jacqueline Cnossen

  Prettige contact en snel reageren als we vragen hadden. En dat altijd vriendelijk [Meer]

  Prettige contact en snel reageren als we vragen hadden. En dat altijd vriendelijk en met veel enthousiasme. Minder

 • 9 , 5
  Kantoor:
  Mercurius Makelaars
  Datum:
  20 juni 2020 17:49
  Beoordelaar:
  Norbert Mulder

  De afspraken werden goed nagekomen, de makelaar gaf vertrouwen in de aanpak en [Meer]

  De afspraken werden goed nagekomen, de makelaar gaf vertrouwen in de aanpak en die was zeer succesvol. Een prima resultaat. Minder

 • 10 , 0
  Kantoor:
  Mercurius Makelaars
  Datum:
  19 juni 2020 20:50
  Beoordelaar:
  Johan Hermsen

  We hebben hoofdzakelijk gecommuniceerd met Makelaar Joyce Spijkerman van Mercurius Makelaars. De telefonische [Meer]

  We hebben hoofdzakelijk gecommuniceerd met Makelaar Joyce Spijkerman van Mercurius Makelaars. De telefonische contacten met ander personen van deze makelaardij verliepen prima en waren bijzondere prettig, helder, maar voor ons ook heel rustgevend. Een sterk op elkaar ingespeeld team hebben we ontmoet. Het contact met Joyce was voor ons beiden een hele kalmerende, kristalheldere, deskundige en daarom voor ons een krachtige stabiele, vertrouwenwekkende en dus een belangrijke menselijke ervaring. Bravo Joyce en het team. Minder

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.