Mercurius Makelaars

Deventer


Adresgegevens
Vestiging: Deventer
Koggeschip 202
7429BG Deventer

Over Mercurius Makelaars

Mercurius Makelaars is een jong en gedreven makelaarskantoor in de regio Deventer, aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Wij werken met een overzichtelijk en aantrekkelijk dienstenpakket, waarbij je een duidelijke offerte ontvangt met diverse mogelijkheden om te kiezen voor aanvullende pakketten.
 
Remy Everink is het gezicht achter Mercurius Makelaars. Hij is geboren en getogen in Deventer, kent de stad als geen ander en is op de hoogte van alle ins en outs. En dat komt uiteraard goed van pas in de huidige woningmarkt, die telkens weer verandert. Daarom kiest hij met Mercurius Makelaars voor een frisse, innovatieve en onderscheidende werkwijze. Deze werkwijze kenmerkt zich door:

 • scherpe, heldere en voordelige tarieven
 • persoonlijke, actieve en resultaatgerichte aanpak
 • jij staat als klant altijd centraal

Noem ons de nieuwe generatie makelaars; zeer actief op de woningmarkt en van alle nieuws op de hoogte. Wij hebben jarenlange ervaring met het verkopen, aankopen en taxeren van woningen en appartementen. Daarnaast hebben wij een breed netwerk, houden wij van duidelijke taal en luisteren aandachtig. Je kunt er van op aan dat wij onze afspraken nakomen, goed bereikbaar zijn en met plezier investeren in persoonlijke aandacht. Want bij Mercurius Makelaars telt maar één ding, en dat is dat jij als klant tevreden bent met het eindresultaat.
 
Jouw verhaal is wat ons drijft, jouw verhaal is onze passie. En dus horen wij graag wat jij te vertellen hebt. Deel je verhaal met ons; telefonisch, online, op kantoor of gewoon bij je thuis. Ook buiten kantooruren en in het weekend staat Mercurius Makelaars vanzelfsprekend voor je klaar. Daarom is Mercurius Makelaars de beste makelaarskeuze voor Deventer en omgeving.


Services

 • Verkoop
 • Aankoop
 • Taxaties


Aangesloten bij


Vestiging

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Wie is De Beste Makelaar Awards

Laatste 5 beoordelingen

 • 10 , 0
  Kantoor:
  Mercurius Makelaars
  Datum:
  15 mei 2020 12:37
  Beoordelaar:
  Francis Duivenvoorde

  Fantastische ervaring. Snelle en duidelijke service en afspraken. Vriendelijk en hulpvaardig. En [Meer]

  Fantastische ervaring. Snelle en duidelijke service en afspraken. Vriendelijk en hulpvaardig. En bovenal professioneel en met veel expertise. Minder

 • 9 , 8
  Kantoor:
  Mercurius Makelaars
  Datum:
  11 mei 2020 16:18
  Beoordelaar:
  Sandra H
  Heerlijk enthousiast, duidelijk en ze staan je altijd vriendelijk te woord! Zeker een aanrader!
 • 9 , 4
  Kantoor:
  Mercurius Makelaars
  Datum:
  08 mei 2020 12:49
  Beoordelaar:
  K. van den Geest
  Toegankelijk, legt alles helder uit.
 • 10 , 0
  Kantoor:
  Mercurius Makelaars
  Datum:
  28 apr 2020 12:13
  Beoordelaar:
  Gangi

  Wij hebben als verkoopmakelaar zaken gedaan met Joyce, ik wil hierbij gemeend de [Meer]

  Wij hebben als verkoopmakelaar zaken gedaan met Joyce, ik wil hierbij gemeend de reactie plaatsen dat wij, dankzij haar enthousiasme, proffessionaliteit en drive, ons huis binnen enkele dagen hebben kunnen verkopen. Top prestatie, nogmaals dank Joyce!! Minder

 • 9 , 6
  Kantoor:
  Mercurius Makelaars
  Datum:
  28 apr 2020 11:45
  Beoordelaar:
  Mariska Hofstede

  We hadden onze woning in de verkoop bij een andere makelaar. Nadat de [Meer]

  We hadden onze woning in de verkoop bij een andere makelaar. Nadat de woning na driekwart jaar nog steeds niet was verkocht, hadden we geen vertrouwen meer in onze makelaar. We hebben toen Joyce gebeld met de vraag of we de overstap konden maken naar Mercurius. Dat was mogelijk! Vanaf dat moment is het in sneltrein vaart gegaan. De woning kwam op Funda en we hadden gelijk al 7 bezichtigingen voor de week erop. Helaas konden deze bezichtigingen niet doorgaan vanwege het corona virus. Om deze reden zijn de bezichtigingen verplaatst naar de week van 6 april. De week van 6 april hadden we uit eindelijk 12! bezichtigingen gepland staan. De woning is dan ook op goede vrijdag verkocht onder voorbehoud! De corona periode niet meegeteld is de woning binnen 1,5 week verkocht dankzij de expertise en het enthousiasme van Joyce. Minder

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.