Alle beoordelingen

Mercurius Makelaars

Deventer

Adresgegevens
Deventer
Koggeschip 202
7429BG


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
13 december 2019
Door:
Tosca

Detailscore

Ons huis is verkocht door Remy Everink, fijne makelaar om mee samen te werken. Ondanks zijn vakantie in de tijd dat het huis te koop stond, werd dit goed opgevangen door de andere makelaars zodat de bezichtigingen gewoon door konden gaan. Door een fijne en snelle communicatie continue op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Ook wanneer de telefoon niet direct opgenomen werd was altijd de voicemail ingesproken zodat ik wist waar het om ging en werd [Meer]

Ons huis is verkocht door Remy Everink, fijne makelaar om mee samen te werken. Ondanks zijn vakantie in de tijd dat het huis te koop stond, werd dit goed opgevangen door de andere makelaars zodat de bezichtigingen gewoon door konden gaan. Door een fijne en snelle communicatie continue op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Ook wanneer de telefoon niet direct opgenomen werd was altijd de voicemail ingesproken zodat ik wist waar het om ging en werd er altijd opnieuw op een later tijdstip contact met mij gezocht. Goede samenwerking tussen collega's binnen dit bedrijf. Minder

9 , 8
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
13 december 2019
Door:
W.H.G. Dellink

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden! Zijn heel correct en vriendelijk geholpen bij de aankoop en verkoop. Dit geldt voor zowel de makelaars als het kantoor personeel!

8 , 9
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
12 december 2019
Door:
C. van Amerongen

Detailscore

Heel prettige ervaring, deskundig en goed bereikbaar. Er werd goed meegedacht en er kon snel geschakeld worden

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
12 december 2019
Door:
Ineke Brinkhof

Detailscore

Joyce is ons zeer positief bevallen. Ze heeft veel kennis, is realistisch en heeft een visie hoe ze de woning wil verkopen. Ze heeft ons bij gestaan met raad en daad, echt top!

8 , 6
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
08 december 2019
Door:
Maarten Bezemer

Detailscore

Fijne makelaar voor zowel kopen als verkopen van ons huis. Kundig advies gekregen en uiteindelijk dus met 2x een positief resultaat.

9 , 1
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
08 december 2019
Door:
Frans Sommer

Detailscore

Prima contact met het kantoor en met Raymond Wensink onze contact persoon. Er werd iedere keer snel gereageerd op de ontwikkelingen bij zowel de aankoop van ons nieuwe huis als bij de verkoop van ons huidige huis,

8 , 8
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
06 december 2019
Door:
Theo Sikkema

Detailscore

Prettig en zakelijk samengewerkt bij de verkoop van mijn huis. Goede en deskundige begeleiding en prima advies gekregen!

9 , 1
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
29 november 2019
Door:
Sylvia van Lokven

Detailscore

Heel erg goed en deskundig geholpen door Joyce! De communicatie liep heel erg snel en afspraken werden altijd nagekomen.

9 , 9
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
27 november 2019
Door:
Ineke Brinkhof

Detailscore

We zijn door Joyce goed en professioneel geholpen bij de aankoop van onze woning. Vooraf hebben we bepaald wat ons eindbod zou zijn en zij heeft ons geadviseerd welke stappen te nemen. Dit hebben we overgenomen en zij is de onderhandeling gestart. Snelle terugkoppelingen en het resultaat zoals vooraf besproken.

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
18 november 2019
Door:
Jory en Mara

Detailscore

Het was super fijn samenwerken met Mercurius. Wij hebben met leuk, deskundig, en duidelijk contact ons huis met goed advies kunnen verkopen en aankopen door mercurius! Bedankt Raymond en collega’s

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
15 november 2019
Door:
Astrid Bogaert

Detailscore

Goed

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
15 november 2019
Door:
Frank Overmaat

Detailscore

Ik heb nog nooit zo'n enthousiaste en gedreven makelaar meegemaakt. Iemand met passie en liefde voor haar vak. Ze is een topper!

9 , 9
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
14 november 2019
Door:
Azadeh & Mansour

Detailscore

Joyce is een deskundig hoogwaardige functionaris maar bovenal een mensenmens. We hebben slechts 1 face to face gesprek met haar gehad. Daarna heeft ze het hele proces zelfstandig en secuur in samenspraak met ons begeleid en tot een mooie einde gebracht. Ze is duidelijk en eerlijk en levert de kwaliteit!

8 , 8
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
09 november 2019
Door:
Fons van den Boom

Detailscore

Hele prettige makelaar. Duidelijk en snel. Goede communicatie.

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
07 november 2019
Door:
Willard

Detailscore

Na een intake gesprek met Remy had ik al een goed gevoel en dat is ook gebleken in de praktijk. Ik heb Mercurius makelaars (Remy) bijzonder goed ervaren, betrouwbaar en deskundig en wat ze zeggen of bespreken daar staan ze voor, Heb geen enkele minpuntje meegemaakt of iets wat niet klopte. Van mij krijgen ze een dikke 10! Prettig zaken met ze gedaan. Klasse!

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
31 oktober 2019
Door:
Harry Merfol

Detailscore

Joyce is heel professioneel, denkt met ons mee en heeft er voor gezorgd dat wij 3 weken ons droomhuis hebben gekocht en onze huidige woning verkochten. Al met al een prettige samenwerking.

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
31 oktober 2019
Door:
Gert en Ina Zweers

Detailscore

Prima, enthousiaste medewerkers met kennis van zaken. Alles perfect en zeer snel geregeld!

9 , 6
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
29 oktober 2019
Door:
G. Merfol

Detailscore

Wij hebben de samenwerking, kennis en "know how" van Joyce als zeer positief en kundig ervaren.

9 , 4
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
28 oktober 2019
Door:
Evelyn

Detailscore

Fijne samenwerking. Snel schakelen mogelijk. Contact goed en duidelijk.

8 , 7
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
24 oktober 2019
Door:
Linda van der Heide

Detailscore

Over het algemeen goed contact met kantoor en bijbehorende makelaar. Huis binnen zeer korte tijd verkocht, dit onder andere door goede verspreiding via social media en goede kennis van de markt. Kleine verbeterpunten: communicatie en afspraken nakomen.

9 , 9
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
20 oktober 2019
Door:
Jory en Mara

Detailscore

Onze ervaring was erg fijn. Wij hebben Raymond gehad als aankoopmakelaar en hebben met meerdere collega’s contact gehad en vonden het fijn dat alle vragen altijd beantwoordt zijn, op welk tijdstip dan ook! Ook vonden wij het fijn dat wij een goed advies hebben gekregen wat ons veel kosten bespaarde!

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
18 oktober 2019
Door:
Stefanie Bouwmeester

Detailscore

Heel erg positief. Remy is erg enthousiast en gedreven in zijn vak. Je kan merken dat hij verstand van zaken heeft. Wij denken mede dat door zijn kennis en kunde ons huis zo snel verkocht is..

8 , 3
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
18 oktober 2019
Door:
M. Gerritsen

Detailscore

Zeer goed! Gaan professioneel te werk en mijn appartement was binnen 2 weken verkocht.

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
09 oktober 2019
Door:
Natasja

Detailscore

Goed. Enthousiast en direct.

9 , 8
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
11 september 2019
Door:
Rick Postma

Detailscore

Vriendelijke mensen, goed op de hoogte van de markt en daardoor snel weten te verkopen!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.