Alle beoordelingen

Mercurius Makelaars

Deventer

Adresgegevens
Deventer
Koggeschip 202
7429BG


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 9
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
09 november 2018
Door:
Rik

Detailscore

Perfect

9 , 3
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
09 november 2018
Door:
Anja Houtwipper

Detailscore

Erg prettige ervaring met duidelijke uitleg!

9 , 6
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
18 oktober 2018
Door:
Amber Stok

Detailscore

Wij hebben een goede ervaring met dit kantoor, telefonisch zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. En in het persoonlijke contact met de makelaars werden we ook altijd goed te woord gestaan en was er een eerlijke en transparante communicatie.

9 , 3
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
16 oktober 2018
Door:
Arjen Ravenshorst

Detailscore

Motivatie was enorm. Gaf duidelijke uitleg m.b.t. plan van aanpak en dit werd dan ook gevolgd met, daardoor, het gewenste eindresultaat. Als mensen mij zouden vragen welke makelaar ze moeten nemen, zou ik absoluut Raymond adviseren. Buiten bovenstaande was ook het contact met kantoor prima.

8 , 7
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
12 oktober 2018
Door:
Christa

Detailscore

Duidelijk. Open en eerlijk. Reageren en handelen snel. Huis supersnel verkocht.

8 , 2
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
01 oktober 2018
Door:
Ahf Jansen

Detailscore

Wij werden vriendelijk en goed geholpen. Op onze vragen kregen goed en duidelijk antwoord.

9 , 8
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
17 september 2018
Door:
Liesbeth Iepema

Detailscore

Zeer bekwame makelaar! Weet waar ze het over hebben en geven precies de juiste tips om je huis verkoop klaar te maken. Prettig en makkelijk contact met het hele kantoor, fijne mensen!

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
17 september 2018
Door:
Frances Jonkers

Detailscore

Zeer klantgericht, open, gedreven en betrouwbaar

8 , 1
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
05 september 2018
Door:
Sam Haverkamp

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
03 september 2018
Door:
Thea Barucha

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
21 augustus 2018
Door:
F. Ernst

Detailscore

Mijn ervaring met Mercurius Makelaars is bijzonder goed. Alle medewerkers bij Mercurius zijn heel enthousiast met hun werk bezig. Als iemand mij vraagt naar een makelaar, zeg ik enkel Mercurius.

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
17 augustus 2018
Door:
Maaike van Middendorp

Detailscore

Wij zijn ontzettend leuk geholpen door Raymond en zijn collega’s. Binnen 3 weken konden we dankzij het bijstaan van Mercurius onze droom woning aankopen! Het contact en de service met en van Mercurius is uitstekend en mochten we in de toekomst ons droomhuis willen verkopen zullen we dit zeker laten doen door Mercurius!

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
11 augustus 2018
Door:
Liza Eshuis

Detailscore

Super makelaars! Alles verliep heel snel, Dankzij hun grote bereik op social media was ons huis al na 1 dag verkocht, voor de vraagprijs. Heel erg tevreden over de service, zijn altijd bereikbaar voor alle vragen.

8 , 7
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
09 augustus 2018
Door:
Josée

Detailscore

Energiek, leuk, snel en efficiënt. Maar vooral ook klantgericht, communicatief, vriendelijk en voorkomend.

8 , 7
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
26 juli 2018
Door:
Tim Sanders

Detailscore

Prettig en profesioneel

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
25 juli 2018
Door:
Jolieke Meulhof

Detailscore

De medewerkers zijn erg betrokken.ze denken met je mee, stellen zo nodig gerust en geven goede eerlijke adviezen.Je weet waar je aan toe bent. Ook zijn ze makkelijk te benaderen, kortom wij zijn erg tevreden dat we ons huis via Mercurius makelaars hebben verkocht.

9 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
24 juli 2018
Door:
Edwin Olde Riekerink

Detailscore

Prima!

9 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
20 juli 2018
Door:
Michel bannink

Detailscore

Prima makkelijk deskundig betrouwbaar en vriendelijk

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
18 juli 2018
Door:
Serge Keskin

Detailscore

Van het begin tot het einde een goed gevoel bij deze makelaar. Geen enkele negatieve opmerking.

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
12 juli 2018
Door:
Daniël Doze

Detailscore

Top makelaarskantoor, vol met enthousiasme en zichtbaar plezier in hun werk. Wij zouden Mercurius aan iedereen aanraden.

9 , 7
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
20 juni 2018
Door:
Linda

Detailscore

Zeer prettig. Remy is bevlogen, direct en een prettig persoon. Ook op het kantoor (Inge) wordt je zeer goed geholpen.

8 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
19 juni 2018
Door:
Anita Barkel

Detailscore

Voor de verkoop van onze woning zijn wij zaken gaan doen met Remy Everink van Mercurius Makelaars. Een enthousiaste man met kennis van de markt in Deventer, waardoor hij op basis van zijn ervaring de juiste tactiek kon inzetten voor de verkoop van de woning. En dat ging super snel!

8 , 5
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
18 juni 2018
Door:
Tim Sanders

Detailscore

Zeer professioneel kantoor met kennis van de markt. Medewerkers met gevoel en empathie voor een persoonlijk situatie. Streven ten alle tijde het maximale te bereiken voor de klant. En geven eerlijk hun advies, op basis van inhoud en expertise, zowel positief als negatief.

9 , 9
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
08 juni 2018
Door:
Leonie

Detailscore

Wij vonden de samenwerking met Raymond super! Goed advies, fijne begeleiding tijdens het verkooptraject, altijd bereikbaar, open communicatie, kortom een aanrader voor wie op zoek is naar een goede makelaar.

9 , 7
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
07 juni 2018
Door:
S.C. Bos

Detailscore

Prima, klantgericht met onze belangen centraal.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.