Alle beoordelingen

Mercurius Makelaars

Deventer

Adresgegevens
Deventer
Koggeschip 202
7429BG


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 5
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
21 maart 2019
Door:
JA de Kleijn

Detailscore

Wij zijn erg tevreden over de heer Everink, weet waar hij over praat, reële vraagprijs en goede tips voor de verkoop. Hij maakt gebruik van nieuwe [sociale media] waar veel reacties op kwamen. Hij is vrolijk attent en geeft vertrouwen. Ons huis was binnen een paar dagen verkocht. Ook de verdere afhandeling door het kantoor ging vlot en deskundig.

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
19 maart 2019
Door:
Jack en Joke Draaijer

Detailscore

Hele actieve en enthousiaste makelaasrs en kantoor personeel en heel kundig kennen de huizenmarkt wat er leeft

9 , 5
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
18 maart 2019
Door:
Anne

Detailscore

9 , 5
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
13 maart 2019
Door:
Victor Henzel

Detailscore

De makelaar ingeschakeld voor de verkoop van ons huis. Dit ging heel erg goed en ze heeft ons goed geholpen. Uitstekende service en duidelijke uitleg. Communicatie ging erg goed!

9 , 7
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
07 maart 2019
Door:
Petra Brookman

Detailscore

Vanaf dag 1 ben ik enthousiast ontvangen. Een luisterend oor werd er geboden en ik werd serieus genomen.

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
20 februari 2019
Door:
Ronald Velner

Detailscore

Top kantoor erg enthousiast en vriendelijk allemaal. Met verkoop en aankoop van de woningen alles snel en correct geregeld. Wij raden Mercurius makelaars iedereen aan voor aankoop en verkoop.

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
19 februari 2019
Door:
Anita Balsma

Detailscore

Enthousiast team die met je meedenkt. Je wordt goed op de hoogste gehouden van bezichtigingen ed. Reageren snel op mail. Snelle afwikkeling door gebruik van moderne media (mail, whatsapp)

7 , 8
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
18 februari 2019
Door:
René Smeitink

Detailscore

8 , 1
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
18 februari 2019
Door:
Lenselink

Detailscore

fijn makelaarskantoor die goed meedenkt.

9 , 1
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
18 februari 2019
Door:
Esther

Detailscore

Een in woord is Raymond een TOPMAKELAAR. Geselecteerd op activiteit en gedrevenheid; dit heeft hij voor 200% waargemaakt.

9 , 8
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
07 februari 2019
Door:
Thérèse van Vliet

Detailscore

Servicegericht en dacht actief mee

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
01 februari 2019
Door:
Ellen Vloedgraven-Geerlings

Detailscore

Zeer gedreven makelaarskantoor. Een dikke aanrader! Wij zijn geswitcht van makelaar na 5 maanden niet verkocht en kwamen bij Mercurius Deventer terecht. We hadden direct een prima klik met Joyce, super qua kennis, ervaring en gedrevenheid. Binnen 11 dagen was ons huis verkocht! Prima ervaring!

8 , 3
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
21 januari 2019
Door:
Raymond Locht

Detailscore

Erg prettig om Raymond als makelaar te hebben gehad. Enthousiast en is duidelijk in de communicatie. Al met al een prettige ervaring.

8 , 9
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
11 januari 2019
Door:
Frits Eilander

Detailscore

Heerlijk enthousiast, to the point,duidelijk, goede kennis van de markt,

9 , 5
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
23 december 2018
Door:
Hans Feitsma

Detailscore

Wat een fijne makelaar. We hebben 2 makelaars uitgenodigd en Mercurius wou een vraagprijs hanteren die 30.000 boven die van de andere makelaar lag. We hebben lang getwijfeld of dit bedrag niet te hoog was. Joyce heeft ons overtuigd dat het een realistische prijs was, gebaseerd op feiten. Uiteindelijk binnen een week de woning voor de vraagprijs verkocht! Mercurius is altijd goed bereikbaar en komt de afspraken na. Over Joyce zijn we zo mogelijk nog enthousiaster. Wat een prettige [Meer]

Wat een fijne makelaar. We hebben 2 makelaars uitgenodigd en Mercurius wou een vraagprijs hanteren die 30.000 boven die van de andere makelaar lag. We hebben lang getwijfeld of dit bedrag niet te hoog was. Joyce heeft ons overtuigd dat het een realistische prijs was, gebaseerd op feiten. Uiteindelijk binnen een week de woning voor de vraagprijs verkocht! Mercurius is altijd goed bereikbaar en komt de afspraken na. Over Joyce zijn we zo mogelijk nog enthousiaster. Wat een prettige makelaar! Ze denkt altijd met je mee en heeft veel kennis van zaken. Ze houdt je ook goed op de hoogte van ontwikkelingen en is heel fijn in de omgang. Ik zou haar en ook Mercurius aan iedereen aanraden. Minder

9 , 2
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
06 december 2018
Door:
Michiel

Detailscore

Snelle, vriendelijke en professionele hulp bij de zoektocht en verkoop van een huis.

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
05 december 2018
Door:
Wijnand Went

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
28 november 2018
Door:
Franky

Detailscore

Voor een tweede keer woning verkocht via Mercurius Makelaars Raymond Bresser en collega's een goede samenwerking en voorbereiding heeft er voor gezorgd dat de woning die we op de markt hebben gezet binnen een week verkocht was !

9 , 3
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
09 november 2018
Door:
Anja Houtwipper

Detailscore

Erg prettige ervaring met duidelijke uitleg!

9 , 6
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
18 oktober 2018
Door:
Amber Stok

Detailscore

Wij hebben een goede ervaring met dit kantoor, telefonisch zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. En in het persoonlijke contact met de makelaars werden we ook altijd goed te woord gestaan en was er een eerlijke en transparante communicatie.

9 , 3
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
16 oktober 2018
Door:
Arjen Ravenshorst

Detailscore

Motivatie was enorm. Gaf duidelijke uitleg m.b.t. plan van aanpak en dit werd dan ook gevolgd met, daardoor, het gewenste eindresultaat. Als mensen mij zouden vragen welke makelaar ze moeten nemen, zou ik absoluut Raymond adviseren. Buiten bovenstaande was ook het contact met kantoor prima.

8 , 7
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
12 oktober 2018
Door:
Christa

Detailscore

Duidelijk. Open en eerlijk. Reageren en handelen snel. Huis supersnel verkocht.

8 , 2
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
01 oktober 2018
Door:
Ahf Jansen

Detailscore

Wij werden vriendelijk en goed geholpen. Op onze vragen kregen goed en duidelijk antwoord.

9 , 8
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
17 september 2018
Door:
Liesbeth Iepema

Detailscore

Zeer bekwame makelaar! Weet waar ze het over hebben en geven precies de juiste tips om je huis verkoop klaar te maken. Prettig en makkelijk contact met het hele kantoor, fijne mensen!

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
17 september 2018
Door:
Frances Jonkers

Detailscore

Zeer klantgericht, open, gedreven en betrouwbaar

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.