Alle beoordelingen

Mercurius Makelaars

Deventer

Adresgegevens
Deventer
Koggeschip 202
7429BG


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
03 april 2020
Door:
Laurens Groenhout

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
01 april 2020
Door:
G.J. van Velzen

Detailscore

Snel en vakbekwaam in zowel aankoop woning als verkoop woning.

8 , 8
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
26 maart 2020
Door:
Marianne Breugelmans

Detailscore

Onze ervaring met dit kantoor is zeer positief! Het hele proces van intake tot nu de afrondingfase van de verkoop is vakkundig met een fijne persoonlijke touch begeleid en geregeld. Een huis is een plek om te wonen maar vooral om er fijn te leven, en dit aspect kwam goed tot zijn recht in de maner van aanpak.

9 , 9
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
20 maart 2020
Door:
Natasja Kersten

Detailscore

De persoonlijke maar professionele benadering werkte want de woning was binnen een week verkocht.

8 , 5
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
13 maart 2020
Door:
Willem Schuurman

Detailscore

Heel vriendelijk komt met goede oplossingen en heel meegaand.

8 , 4
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
09 maart 2020
Door:
Eva van Zadelhoff

Detailscore

Het was goed geregeld. We werden goed op de hoogte gehouden mbt.de verkoop en koop van ons huis. Alles digitaal regelen scheelt een hoop papier werk.

9 , 8
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
28 februari 2020
Door:
Marcel en Anne

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
20 februari 2020
Door:
Dekker

Detailscore

Alles liep zeer vloeiend! Korte lijnen en snel antwoord... Kortom helemaal TOP!

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
18 februari 2020
Door:
Stefan Brouwer

Detailscore

Ik kan niet anders zeggen dat alles op rolletjes is verlopen. Vooraf duidelijke uitleg gehad over de werkwijze en de strategie overlegd. Als ik tussendoor vragen had dan kon ik die stellen via Whatsapp en binnen een uur had ik altijd een antwoord. Na de bezichtigingen is de woning binnen 3 dagen verkocht.

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
12 februari 2020
Door:
Nikkels

Detailscore

Niks anders dan lof voor Mercurius makelaars en Remy in het bijzonder.

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
06 februari 2020
Door:
E. van Kluijve

Detailscore

Zowel met Joyce Spijkerman, als met de medewerkers van het kantoor een zeer prettig en enthousiast contact. Een goed inlevingsvermogen in wat de klant precies wil. Snelle reactie op vragen en inspelen op de mogelijkheden. Kortom een makelaar met adequate kennis, die aanbeveling verdient!!

9 , 8
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
04 februari 2020
Door:
Paula

Detailscore

In Mercurius (Joyce) hadden we het meeste vertrouwen van de makelaars die we van tevoren hebben gesproken en dat bleek terecht! Alles kan en gaat in overleg, we werden goed op de hoogte gehouden en ons appartement is heel snel verkocht. Bij vragen konden we altijd bellen/appen en werd er snel gereageerd, zelfs op zondag!

9 , 6
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
04 februari 2020
Door:
Hieke Van der Ploeg

Detailscore

Goede adviezen mbt presentatie waardoor de woning vlot en voor de vraagprijs is verkocht

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
03 februari 2020
Door:
Rianne Appelo-Bomhof

Detailscore

We hebben een heel fijn contact gehad en zee persoonlijke begeleiding in een voor ons spannende tijd!

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
30 januari 2020
Door:
Martijn en debby

Detailscore

Super. Betrokken, snel, eerlijk en passie voor hun werk. Goed in staat om maatwerk te leveren! Uitstekende communicatie en overleg en advies is heel prettig! Top makelaar die we iedereen aanraden.

9 , 6
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
29 januari 2020
Door:
leonie geerdinck

Detailscore

Een huis verkopen doe je niet zo vaak, en zeker niet als het gaat om het huis van je ouders. Het is erg fijn dat er dan een makelaar is die "ont-zorgt". En dat is precies wat wij ervaarden bij Joyce Spijkerman en haar collegae bij Mercurius Makelaars uit Deventer. Na een eerste kennismaking in het te verkopen huis, moest vervolgens vrijwel alles op afstand geregeld worden, maar dat is geen enkel probleem. Ik heb de samenwerking als erg [Meer]

Een huis verkopen doe je niet zo vaak, en zeker niet als het gaat om het huis van je ouders. Het is erg fijn dat er dan een makelaar is die "ont-zorgt". En dat is precies wat wij ervaarden bij Joyce Spijkerman en haar collegae bij Mercurius Makelaars uit Deventer. Na een eerste kennismaking in het te verkopen huis, moest vervolgens vrijwel alles op afstand geregeld worden, maar dat is geen enkel probleem. Ik heb de samenwerking als erg prettig en professioneel ervaren. In de periode van bezichtigingen werd ik dagelijks gebeld voor een update. Ook de goede bereikbaarheid voor tussentijdse vragen is prima geregeld. Minder

9 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
28 januari 2020
Door:
Rob Blaauwbroek en Janny Jansen

Detailscore

Wij vinden Joyce een prettig en deskundig persoon. Het contact verloopt naar behoren, ze denkt mee en geeft goede adviezen. We zijn blij dat ons huis binnen 4 weken is verkocht.

9 , 5
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
21 januari 2020
Door:
j.dekker

Detailscore

goed, prettig contact met de makelaar en de assistentes

9 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
20 januari 2020
Door:
Peter Ouwerkerk

Detailscore

Enthousiast, positief, betrokken, behulpzaam, gedreven, goede kennis van zaken.

9 , 3
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
12 januari 2020
Door:
Loes

Detailscore

Joyce is een enthousiaste makelaar waar wij direct vanaf het begin vertrouwen in hadden. Iemand die je met een gerust hart de sleutel van je huis geeft. Positief, goed bereikbaar, laagdrempelig in het contact, duidelijk in communicatie en strategie en prettig om mee te overleggen. Onze verwachtingen heeft ze waargemaakt met als resultaat een snelle verkoop van ons huis. Vanuit de samenwerking met Mercurius ook een fijne fotograaf en inmeter over de vloer gehad.

9 , 2
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
03 januari 2020
Door:
Vincent Westenberg

Detailscore

Erg tevreden over Mercurius. Duidelijke afspraken vooraf gemaakt en tijdens de verkoop periodiek contact gehad. Joyce is een makelaar met goede inhoudelijke kennis en zeer plezierig in omgang. Haar strategie heeft meer dan gewerkt waarbij de woning in een korte termijn is verkocht.

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
26 december 2019
Door:
Thom Wielinga

Detailscore

Onze ervaring met Mercurius is zeer positief. Vriendelijke medewerkers op kantoor en makelaars, in ons geval Remy en Joyce, die weten waar ze het over hebben. Ze geven eerlijk en zonder poespas advies en zeggen gewoon waar het op staat! Top!

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
13 december 2019
Door:
Tosca

Detailscore

Ons huis is verkocht door Remy Everink, fijne makelaar om mee samen te werken. Ondanks zijn vakantie in de tijd dat het huis te koop stond, werd dit goed opgevangen door de andere makelaars zodat de bezichtigingen gewoon door konden gaan. Door een fijne en snelle communicatie continue op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Ook wanneer de telefoon niet direct opgenomen werd was altijd de voicemail ingesproken zodat ik wist waar het om ging en werd [Meer]

Ons huis is verkocht door Remy Everink, fijne makelaar om mee samen te werken. Ondanks zijn vakantie in de tijd dat het huis te koop stond, werd dit goed opgevangen door de andere makelaars zodat de bezichtigingen gewoon door konden gaan. Door een fijne en snelle communicatie continue op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Ook wanneer de telefoon niet direct opgenomen werd was altijd de voicemail ingesproken zodat ik wist waar het om ging en werd er altijd opnieuw op een later tijdstip contact met mij gezocht. Goede samenwerking tussen collega's binnen dit bedrijf. Minder

9 , 8
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
13 december 2019
Door:
W.H.G. Dellink

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden! Zijn heel correct en vriendelijk geholpen bij de aankoop en verkoop. Dit geldt voor zowel de makelaars als het kantoor personeel!

8 , 9
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
12 december 2019
Door:
C. van Amerongen

Detailscore

Heel prettige ervaring, deskundig en goed bereikbaar. Er werd goed meegedacht en er kon snel geschakeld worden

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.