Alle beoordelingen

Mercurius Makelaars

Deventer

Adresgegevens
Deventer
Koggeschip 202
7429BG


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 3
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
21 januari 2019
Door:
Raymond Locht

Detailscore

Erg prettig om Raymond als makelaar te hebben gehad. Enthousiast en is duidelijk in de communicatie. Al met al een prettige ervaring.

8 , 9
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
11 januari 2019
Door:
Frits Eilander

Detailscore

Heerlijk enthousiast, to the point,duidelijk, goede kennis van de markt,

9 , 5
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
23 december 2018
Door:
Hans Feitsma

Detailscore

Wat een fijne makelaar. We hebben 2 makelaars uitgenodigd en Mercurius wou een vraagprijs hanteren die 30.000 boven die van de andere makelaar lag. We hebben lang getwijfeld of dit bedrag niet te hoog was. Joyce heeft ons overtuigd dat het een realistische prijs was, gebaseerd op feiten. Uiteindelijk binnen een week de woning voor de vraagprijs verkocht! Mercurius is altijd goed bereikbaar en komt de afspraken na. Over Joyce zijn we zo mogelijk nog enthousiaster. Wat een prettige [Meer]

Wat een fijne makelaar. We hebben 2 makelaars uitgenodigd en Mercurius wou een vraagprijs hanteren die 30.000 boven die van de andere makelaar lag. We hebben lang getwijfeld of dit bedrag niet te hoog was. Joyce heeft ons overtuigd dat het een realistische prijs was, gebaseerd op feiten. Uiteindelijk binnen een week de woning voor de vraagprijs verkocht! Mercurius is altijd goed bereikbaar en komt de afspraken na. Over Joyce zijn we zo mogelijk nog enthousiaster. Wat een prettige makelaar! Ze denkt altijd met je mee en heeft veel kennis van zaken. Ze houdt je ook goed op de hoogte van ontwikkelingen en is heel fijn in de omgang. Ik zou haar en ook Mercurius aan iedereen aanraden. Minder

9 , 2
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
06 december 2018
Door:
Michiel

Detailscore

Snelle, vriendelijke en professionele hulp bij de zoektocht en verkoop van een huis.

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
05 december 2018
Door:
Wijnand Went

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
28 november 2018
Door:
Franky

Detailscore

Voor een tweede keer woning verkocht via Mercurius Makelaars Raymond Bresser en collega's een goede samenwerking en voorbereiding heeft er voor gezorgd dat de woning die we op de markt hebben gezet binnen een week verkocht was !

9 , 3
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
09 november 2018
Door:
Anja Houtwipper

Detailscore

Erg prettige ervaring met duidelijke uitleg!

9 , 6
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
18 oktober 2018
Door:
Amber Stok

Detailscore

Wij hebben een goede ervaring met dit kantoor, telefonisch zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. En in het persoonlijke contact met de makelaars werden we ook altijd goed te woord gestaan en was er een eerlijke en transparante communicatie.

9 , 3
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
16 oktober 2018
Door:
Arjen Ravenshorst

Detailscore

Motivatie was enorm. Gaf duidelijke uitleg m.b.t. plan van aanpak en dit werd dan ook gevolgd met, daardoor, het gewenste eindresultaat. Als mensen mij zouden vragen welke makelaar ze moeten nemen, zou ik absoluut Raymond adviseren. Buiten bovenstaande was ook het contact met kantoor prima.

8 , 7
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
12 oktober 2018
Door:
Christa

Detailscore

Duidelijk. Open en eerlijk. Reageren en handelen snel. Huis supersnel verkocht.

8 , 2
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
01 oktober 2018
Door:
Ahf Jansen

Detailscore

Wij werden vriendelijk en goed geholpen. Op onze vragen kregen goed en duidelijk antwoord.

9 , 8
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
17 september 2018
Door:
Liesbeth Iepema

Detailscore

Zeer bekwame makelaar! Weet waar ze het over hebben en geven precies de juiste tips om je huis verkoop klaar te maken. Prettig en makkelijk contact met het hele kantoor, fijne mensen!

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
17 september 2018
Door:
Frances Jonkers

Detailscore

Zeer klantgericht, open, gedreven en betrouwbaar

8 , 1
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
05 september 2018
Door:
Sam Haverkamp

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
03 september 2018
Door:
Thea Barucha

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
21 augustus 2018
Door:
F. Ernst

Detailscore

Mijn ervaring met Mercurius Makelaars is bijzonder goed. Alle medewerkers bij Mercurius zijn heel enthousiast met hun werk bezig. Als iemand mij vraagt naar een makelaar, zeg ik enkel Mercurius.

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
17 augustus 2018
Door:
Maaike van Middendorp

Detailscore

Wij zijn ontzettend leuk geholpen door Raymond en zijn collega’s. Binnen 3 weken konden we dankzij het bijstaan van Mercurius onze droom woning aankopen! Het contact en de service met en van Mercurius is uitstekend en mochten we in de toekomst ons droomhuis willen verkopen zullen we dit zeker laten doen door Mercurius!

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
11 augustus 2018
Door:
Liza Eshuis

Detailscore

Super makelaars! Alles verliep heel snel, Dankzij hun grote bereik op social media was ons huis al na 1 dag verkocht, voor de vraagprijs. Heel erg tevreden over de service, zijn altijd bereikbaar voor alle vragen.

8 , 7
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
09 augustus 2018
Door:
Josée

Detailscore

Energiek, leuk, snel en efficiënt. Maar vooral ook klantgericht, communicatief, vriendelijk en voorkomend.

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
25 juli 2018
Door:
Jolieke Meulhof

Detailscore

De medewerkers zijn erg betrokken.ze denken met je mee, stellen zo nodig gerust en geven goede eerlijke adviezen.Je weet waar je aan toe bent. Ook zijn ze makkelijk te benaderen, kortom wij zijn erg tevreden dat we ons huis via Mercurius makelaars hebben verkocht.

9 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
24 juli 2018
Door:
Edwin Olde Riekerink

Detailscore

Prima!

9 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
20 juli 2018
Door:
Michel bannink

Detailscore

Prima makkelijk deskundig betrouwbaar en vriendelijk

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
18 juli 2018
Door:
Serge Keskin

Detailscore

Van het begin tot het einde een goed gevoel bij deze makelaar. Geen enkele negatieve opmerking.

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
12 juli 2018
Door:
Daniël Doze

Detailscore

Top makelaarskantoor, vol met enthousiasme en zichtbaar plezier in hun werk. Wij zouden Mercurius aan iedereen aanraden.

9 , 7
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
20 juni 2018
Door:
Linda

Detailscore

Zeer prettig. Remy is bevlogen, direct en een prettig persoon. Ook op het kantoor (Inge) wordt je zeer goed geholpen.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.