Alle beoordelingen

Mercurius Makelaars

Deventer

Adresgegevens
Deventer
Koggeschip 202
7429BG


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
18 juli 2018
Door:
Serge Keskin

Detailscore

Van het begin tot het einde een goed gevoel bij deze makelaar. Geen enkele negatieve opmerking.

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
12 juli 2018
Door:
Daniël Doze

Detailscore

Top makelaarskantoor, vol met enthousiasme en zichtbaar plezier in hun werk. Wij zouden Mercurius aan iedereen aanraden.

9 , 7
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
20 juni 2018
Door:
Linda

Detailscore

Zeer prettig. Remy is bevlogen, direct en een prettig persoon. Ook op het kantoor (Inge) wordt je zeer goed geholpen.

8 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
19 juni 2018
Door:
Anita Barkel

Detailscore

Voor de verkoop van onze woning zijn wij zaken gaan doen met Remy Everink van Mercurius Makelaars. Een enthousiaste man met kennis van de markt in Deventer, waardoor hij op basis van zijn ervaring de juiste tactiek kon inzetten voor de verkoop van de woning. En dat ging super snel!

8 , 5
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
18 juni 2018
Door:
Tim Sanders

Detailscore

Zeer professioneel kantoor met kennis van de markt. Medewerkers met gevoel en empathie voor een persoonlijk situatie. Streven ten alle tijde het maximale te bereiken voor de klant. En geven eerlijk hun advies, op basis van inhoud en expertise, zowel positief als negatief.

9 , 9
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
08 juni 2018
Door:
Leonie

Detailscore

Wij vonden de samenwerking met Raymond super! Goed advies, fijne begeleiding tijdens het verkooptraject, altijd bereikbaar, open communicatie, kortom een aanrader voor wie op zoek is naar een goede makelaar.

9 , 7
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
07 juni 2018
Door:
S.C. Bos

Detailscore

Prima, klantgericht met onze belangen centraal.

9 , 7
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
05 juni 2018
Door:
HvdS

Detailscore

Enthousiaste, betrokken makelaar die ons huis binnen 4 weken heeft verkocht.

9 , 2
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
05 juni 2018
Door:
Theo helmink

Detailscore

Het contact was plezierig en correct . Ook het contact met kantoor was goed Ook bij twijfel van ons goed bijgestaan door Joyce.

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
01 juni 2018
Door:
Ellen Koerkamp

Detailscore

Zeer enthousiast geholpen,ons huis aan de eerste kijker verkocht?Een héérlijk gevoel.Zeker een aanbeveling waard.

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
01 juni 2018
Door:
Gerard Koerkamp

Detailscore

Super positief.

9 , 3
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
31 mei 2018
Door:
Annemiek

Detailscore

Goede bereikbaarheid en enthousiaste benadering! Geen vraag is te veel en gemaakte afspraken worden nagekomen. Erg fijne manier van zaken doen en zeker aan te bevelen!

8 , 2
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
31 mei 2018
Door:
Karin Langhout

Detailscore

Zeer prettige ervaring. Persoon handelt snel en doet wat hij zegt. Op een directe wijze die mij aanspreekt.

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
29 mei 2018
Door:
Barbara

Detailscore

Goed.

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
16 mei 2018
Door:
Jelle

Detailscore

Ons huis is zorgeloos verkocht! Top makelaar!

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
25 april 2018
Door:
Monique

Detailscore

Wij zijn overgestapt naar mercurius makelaars en joyce heeft ons huis snel verkocht.ze is een enthousiast gedreven en prettig persoon in omgang. Duidelijk in communicatie, komt afspraken na. Snel handelen.kortom wij zijn zeer blij met en enthousiast over joyce.wij raden haar zeker aan

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
24 april 2018
Door:
Michiko Bosgoed

Detailscore

We zijn heel erg goed geholpen tijdens de verkoop van ons huis. Goed advies hoe je het beste alles aan kunt pakken. Eerlijk overal in zodat we wisten hoe we ervoor stonden. Allemaal vriendelijk en behulpzaam om alles rond te krijgen maar ook de hulp richting de aankoop van ons nieuwe huis. Super service en zeker een aanrader als makelaar!!!

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
23 april 2018
Door:
Ben Frazer

Detailscore

Goed contact, duidelijke communicatie, denkt mee. Snelle terugkoppeling na bezichtigingen. Heel enthousiast en stipt.

9 , 8
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
19 april 2018
Door:
Bert van Dijk

Detailscore

Joyce Spijkerman was de juiste persoon op de juiste plek en ze heeft ons fantastisch geholpen bij de verkoop van onze woning.

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
12 april 2018
Door:
Paul v E.

Detailscore

Prima! Op alle vlakken eigenlijk

8 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
03 april 2018
Door:
Familie Janssen

Detailscore

Toegankelijk persoon, adviseert in het belang van de opdrachtgever, soms op verrassende wijze. Hij gaat daarbij niet voorbij aan de voorkeur en wensen van de opdrachtgever. Startup van verkoop kon wat ons betreft sneller, maar daarna ging het als een speer.

9 , 1
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
27 maart 2018
Door:
HvdS

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
14 maart 2018
Door:
I.Nijenhuis

Detailscore

Zeer goed geholpen met de verkoop van onze woning, binnen enkele dagen was de woning verkocht. Ook bij de aankoop van ons nieuwe huis in familiare sfeer, zeer deskundig en open en eerlijk geholpen.

10 , 0
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
11 februari 2018
Door:
J. &H.Spijkerman

Detailscore

Prima geholpen/begeleid met de aankoop van onze nieuwe en de verkoop van onze oude woning. we zijn erg tevreden.

9 , 8
Kantoor:
Mercurius Makelaars
Datum:
08 februari 2018
Door:
Manon

Detailscore

Hartstikke goede makelaar, ik ben erg tevreden!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.