Alle beoordelingen

MIQA Makelt

Deventer

Adresgegevens
Deventer
Holterweg 63

Tel: 0570659595
info@miqa.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 0
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
03 april 2019
Door:
Frans Arts

Detailscore

8 , 1
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
01 april 2019
Door:
Peter van der Heide

Detailscore

9 , 4
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
18 maart 2019
Door:
M beumer

Detailscore

Beoordeling is voor alle mensen van Miqa met iedereen wel contact gehad

9 , 7
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
14 maart 2019
Door:
Patricia

Detailscore

Super transparant, eerlijk, duidelijk en prettig in contact. Fijn om samen te overleggen over de verkoop van de woning.

9 , 4
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
13 maart 2019
Door:
michael roelvink

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
08 maart 2019
Door:
Pepijn van de Vorst

Detailscore

Vanwege de omstandigheden heb ik met verschillende makelaars en kantoor medewerkers te maken gehad. Ik vind juist de onderlinge samenwerking bij MIQA, waar de doortastendheid en het enthousiasme vanaf stralen erg prettig.

9 , 2
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
06 maart 2019
Door:
Lotty Helms

Detailscore

Ik vond het een prettige samenwerking.

9 , 6
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
06 maart 2019
Door:
Hans Kok

Detailscore

Prima ervaring. Aandacht voor de klant. Professioneel.

10 , 0
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
01 maart 2019
Door:
Lex Scholten

Detailscore

Uitstekend contact, luistert naar je wensen en zeer enthousiast en gedreven makelaar. Reageert snel en adequaat.

10 , 0
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
24 februari 2019
Door:
Bianca & Jaco

Detailscore

Fijne mensen, snel schakelen, afspraak is afspraak, geen vraag te veel, gewoon heel fijn zowel voor aankoop als verkoop.

10 , 0
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
07 februari 2019
Door:
Milena Solar

Detailscore

Top team. Makkelijk bereikbaar op verschillende manieren, klantvriendelijk en komen alle afspraken goed na. Goud waard.

9 , 2
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
07 februari 2019
Door:
Milena Solar

Detailscore

Spontaan en vriendelijk. Makkelijk benaderbaar en goed bereikbaar.

7 , 7
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
05 februari 2019
Door:
Jos Lemmerman

Detailscore

De motivatie, was erg goed na ieder bezoek een bericht terug hoe het gegaan was. Als er wat veranderd was in de verkoop, direct een aantal bezoekers hierover informeren. Dit hebben wij als prettig ervaren. Nogmaals bedankt

9 , 0
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
30 januari 2019
Door:
Ronald van Noot

Detailscore

Prima, alle afspraken worden tijdig nagekomen. Dit geldt voor het hele team. De informatievoorziening is ook prima.

9 , 0
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
25 januari 2019
Door:
S.Drijvers

Detailscore

Behulpzame medewerkers. Altijd bereikbaar en bereid iets op te zoeken / een vraag te beantwoorden.

9 , 0
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
22 januari 2019
Door:
Huib Vermeer

Detailscore

Onze ervaring met jullie kantoor was het hele traject uitstekend. Het enthousiasme straalde er bij een ieder vanaf, zowel op kantoor als via de telefoon.

9 , 0
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
02 januari 2019
Door:
Breunissen Susan

Detailscore

Plezierig, capabel, rustig. Reageert snel op vragen en zoekt het uit.

9 , 5
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
28 december 2018
Door:
F de Bruin

Detailscore

Prettig zaken doen met Tom, transparant ,nauwkeurig, zeg t wat hij doet en doet wat hij zegt. Deze makelaar maakt er echt werk van. Geholpen door de overspannen huizenmarkt ons huis zeker snel verkocht.

9 , 0
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
27 december 2018
Door:
G. Olthof

Detailscore

Prima ervaring met MIQA en alle individuele medewerkers. Snelle opvolging bij vragen, iedereen is goed op de hoogte mbt stand van zaken van ieder individueel dossier, en dat is prettig...

8 , 3
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
17 december 2018
Door:
Melissa van Maurik

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
11 december 2018
Door:
H Foppen

Detailscore

Onze woning was zeer snel verkocht. Het contact verliep heel goed, we werden goed op de hoogte gehouden. Bij vragen hadden wij ook snel een reactie en duidelijkheid. Kortom zeer tevreden!

8 , 3
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
03 december 2018
Door:
GJ de Jong

Detailscore

Realistisch en professionele begeleiding vanaf moment van in opdracht geving. Bij intake wel een te rooskleurig beeld geschetst.

10 , 0
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
26 november 2018
Door:
Rémon Rasing

Detailscore

Tom heeft ons uitstekend begeleid bij de verkoop van onze woning. Advies en begeleiding bij het gehele traject van in-verkoop-name tot en met de daadwerkelijke verkoop van onze woning waren uitstekend. Zeer tevreden! Uiteraard geldt deze beoordeling niet alleen voor Tom Oosterhuis maar voor alle medewerkers van Miqa die hieraan hun steentje hebben bijgedragen.

9 , 0
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
19 november 2018
Door:
Martin Borsje

Detailscore

Het was meer dan prettig zaken doen met deze makelaar

9 , 4
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
14 november 2018
Door:
Michael Hueck

Detailscore

Mijn ervaring met jullie kantoor is top, met de verkoop van mijn woning heb ik echt genoten van de snelheid en deskundigheid hoe jullie zijn. Niet moeilijk gewoon hoe het ervoor staat, heb je vragen dan geven jullie hier snel antwoord op je kunt zonder afspraak even het kantoor in lopen en je vraag stellen, De enthousiasme zie je goed terug, vooral een compliment voor de huis styliste, wat een power heeft zij. 1 en al top hoe tot nu toe alles [Meer]

Mijn ervaring met jullie kantoor is top, met de verkoop van mijn woning heb ik echt genoten van de snelheid en deskundigheid hoe jullie zijn. Niet moeilijk gewoon hoe het ervoor staat, heb je vragen dan geven jullie hier snel antwoord op je kunt zonder afspraak even het kantoor in lopen en je vraag stellen, De enthousiasme zie je goed terug, vooral een compliment voor de huis styliste, wat een power heeft zij. 1 en al top hoe tot nu toe alles is gelopen. Bedankt Minder

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.