Alle beoordelingen

MIQA Makelt

Deventer

Adresgegevens
Deventer
Holterweg 63

Tel: 0570659595
info@miqa.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 0
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
14 september 2018
Door:
Reinoud

Detailscore

Heel gedreven en enthousiaste mensen. Ze werken goed samen om het ons (de klant) naar de zin te maken. Ze zijn goed bereikbaar en reageren snel op onze vragen. Ze houden ons goed op de hoogte van alle ontwikkelingen. En, niet onbelangrijk, ons huis is snel verkocht.

10 , 0
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
14 september 2018
Door:
Anouk

Detailscore

Super! Enthousiast, meedenkend en deskundig advies!

10 , 0
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
20 augustus 2018
Door:
Berty Willems

Detailscore

Tom weet waar hij het over heeft! No nonsense en snel handelen. Heel erg prettig met een heel mooi resultaat tot gevolg. Erg blij mee.

9 , 2
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
18 augustus 2018
Door:
Willem Maalderink

Detailscore

Tom is een makkelijk toegankelijke no nonsens makelaar. Tom kent de lokale woningmarkt goed, heeft kennis van zaken en is open en eerlijk

Reactie makelaar
Datum:
2018-08-18 15:20:16
Reactie:
MIQA Makelt

Bedankt voor de prachtige beoordeling!

9 , 9
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
08 augustus 2018
Door:
Zadelhoff

Detailscore

Heel fijne samenwerking

8 , 8
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
08 augustus 2018
Door:
Bertine

Detailscore

Heel positief.

8 , 9
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
08 augustus 2018
Door:
Herman Zuiderhoek

Detailscore

Uitstekend

10 , 0
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
01 augustus 2018
Door:
Erik Groothedde

Detailscore

We hebben het mogen ervaren om met alle personen van kantoor Miqa contact te hebben. Een zeer goed ingewerkt team die weten waarover ze praten. Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en handelen adequaat. De informatievoorziening is gewoonweg zeer proffesioneel, persoonlijk en helemaal van deze tijd. Hanteren de normen en waarden wat maakt dat je zeer snel vertrouwd raakt met het team. We hebben als huiseigenaren met meerdere makelaars te maken gehad, maar daar steekt Miqa [Meer]

We hebben het mogen ervaren om met alle personen van kantoor Miqa contact te hebben. Een zeer goed ingewerkt team die weten waarover ze praten. Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en handelen adequaat. De informatievoorziening is gewoonweg zeer proffesioneel, persoonlijk en helemaal van deze tijd. Hanteren de normen en waarden wat maakt dat je zeer snel vertrouwd raakt met het team. We hebben als huiseigenaren met meerdere makelaars te maken gehad, maar daar steekt Miqa met kop en schouders boven uit. Minder

9 , 8
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
11 juli 2018
Door:
Alexander van Rumpt

Detailscore

Vanaf het moment dat we ons appartement te koop aanboden tot de definitieve verkoop verliep het contact zeer goed. Professioneel, adequaat reagerend op onze vragen en zeer vriendelijk. Een prima op elkaar ingespeeld team.

10 , 0
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
14 juni 2018
Door:
F.J.J. Woolderink

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
12 juni 2018
Door:
Maaike

Detailscore

We hebben een woning gekocht en verkocht via Miqa. En kunnen deze beoordeling dus als kopers en verkopers geven. Wij zijn zeer tevreden over het kantoor! Enthousiaste medewerkers die kennis van zaken hebben. Er wordt snel en uitgebreid gereageerd op vragen. Dat geeft vertrouwen!

9 , 3
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
05 juni 2018
Door:
Harrie Schoolderman

Detailscore

Prettig/goed

8 , 6
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
31 mei 2018
Door:
Diane van Lohuizen

Detailscore

Mijn ervaring met het kantoor is erg positief. Marjon was ons eerste aanspreekpunt, het contact met haar was altijd goed. Verder ook met de anderen van het kantoor altijd leuk contact en afspraken werden nagekomen. Ons huis heel goed verkocht, dus erg blij met iedereen van het kantoor.

10 , 0
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
04 mei 2018
Door:
Martijn

Detailscore

Zeer goed, professioneel, kundig, zeker geen 'gladde makelaar'.

10 , 0
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
04 mei 2018
Door:
Anne en Ferry

Detailscore

Wij zijn zeer te spreken over de dienstverlening van alle medewerkers van Miqa. Mede dankzij hun hebben wij ons huis razendsnel ons huis verkocht en konden we daardoor, ook via hun, ons droomhuis kopen. We werden steeds goed op de hoogte gehouden en werd er met ons meegedacht. We zijn zeer tevreden.

10 , 0
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
02 mei 2018
Door:
Willem

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
02 mei 2018
Door:
rob colee

Detailscore

Enthousiaste medewerksters. Men staat altijd voor je klaar voor vragen of je kan altijd even binnenlopen

9 , 3
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
27 april 2018
Door:
Stanja

Detailscore

Fijne makelaar. Regelt alles snel en vakkundig. Prettig in contact.

8 , 4
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
18 april 2018
Door:
Michiel Zoer

Detailscore

Miqa is een fijne makelaar om mee te werken. De communicatie verloopt gemakkelijk en iedereen (b)lijkt op de hoogte van het dossier, erg fijn!

7 , 6
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
12 april 2018
Door:
Jan Bos

Detailscore

De verkoop is prima afgehandeld. We hadden alleen discussie over de verkoopprijs maar gelukkig is deze wel bijgesteld maar moest Tom hiervoor wel overtuigen

8 , 9
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
11 april 2018
Door:
van Calker

Detailscore

Miqa heeft voor ons de aankoop van onze nieuwe woning begeleid. We hebben Miqa ervaren als een erg prettig kantoor, met adequate service en een sterke rol van Tom bij de onderhandelingen.

9 , 5
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
28 maart 2018
Door:
Mathijs Dassel

Detailscore

Duidelijk in het maken van afspraken en deze worden goed nagekomen. Hetgeen Tom schetste vooraf kwam uit en dat maakt het dat ik een tevreden klant ben. Verder de rest van het team krijgt een groot compliment. Ik mocht hierboven maar eentje selecteren, maar ook de rest deed geweldig hun best en qua snelheid en enthousiasme heb je als klant niets te klagen!

9 , 4
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
26 maart 2018
Door:
Jeanette Alferink

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
08 maart 2018
Door:
edward fennebeumer

Detailscore

Prima echte leuke mensen die betrokken bij je zijn

9 , 8
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
27 februari 2018
Door:
Wim

Detailscore

Erg goed benaderbaar, je wordt altijd vriendelijk begroet op kantoor. Inplannen van bezichtigingen gaat via Whatsapp, waardoor je kunt reageren op een rustig moment op werk. Na bezichtiging wordt je direct gebeld, en wordt verteld wat de indruk was. Daarnaast is alles via intranet terug te lezen. Huis was binnen paar dagen verkocht voor prijs waar we goed gevoel aan overhouden. Koopakte snel en correct opgesteld, en ondertekening begeleid.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.