Alle beoordelingen

MIQA Makelt

Deventer

Adresgegevens
Deventer
Holterweg 63

Tel: 0570659595
info@miqa.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 4
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
14 november 2018
Door:
Michael Hueck

Detailscore

Mijn ervaring met jullie kantoor is top, met de verkoop van mijn woning heb ik echt genoten van de snelheid en deskundigheid hoe jullie zijn. Niet moeilijk gewoon hoe het ervoor staat, heb je vragen dan geven jullie hier snel antwoord op je kunt zonder afspraak even het kantoor in lopen en je vraag stellen, De enthousiasme zie je goed terug, vooral een compliment voor de huis styliste, wat een power heeft zij. 1 en al top hoe tot nu toe alles [Meer]

Mijn ervaring met jullie kantoor is top, met de verkoop van mijn woning heb ik echt genoten van de snelheid en deskundigheid hoe jullie zijn. Niet moeilijk gewoon hoe het ervoor staat, heb je vragen dan geven jullie hier snel antwoord op je kunt zonder afspraak even het kantoor in lopen en je vraag stellen, De enthousiasme zie je goed terug, vooral een compliment voor de huis styliste, wat een power heeft zij. 1 en al top hoe tot nu toe alles is gelopen. Bedankt Minder

10 , 0
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
14 november 2018
Door:
Karien Hendrikx

Detailscore

Het hele team is enthousiast en denkt positief, ondanks tegenslagen heb ik altijd vertrouwen in ze gehad!

9 , 4
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
12 november 2018
Door:
Hans Noor

Detailscore

We hebben bij de verkoop van ons huis te maken gehad met alle medewerkers van het kantoor. Zonder uitzondering waren ze allen zeer positief en voorkomend. We werden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in het verkoopproces. We konden altijd overleggen en ze dachten goed mee.

9 , 4
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
08 november 2018
Door:
J.Godlieb

Detailscore

8 , 2
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
06 november 2018
Door:
Tessa van der Wijngaart

Detailscore

We zijn heel tevreden met de werkwijze van Miqa. Het contact was prettig. We zouden Miqa zeker aanbevelen!

8 , 7
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
04 november 2018
Door:
Sam Schrijver

Detailscore

Wij hebben nu al een aantal keer met Simone te maken gehad. In 2016 met de aankoop van ons appartement, maar ook tijdens de verkoop van het zelfde appartement (in 2018) en nu ook met de aankoop van onze eerste laagbouw woning. Simone is een spontane, eerlijke en vriendelijke vrouw. Zij reageert snel met een update m.b.t. de gang van zaken. Daarom zijn wij ook heel blij met haar. Maar ook met het team op kantoor!

7 , 9
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
31 oktober 2018
Door:
Frank Rem

Detailscore

Tom en ik hebben positief contact gehad. We hebben de woning snel en voordelig verkocht.

10 , 0
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
29 oktober 2018
Door:
Cor Hattink

Detailscore

Mijn eerste gesprek is kort geleden geweest en was voor ons zeer positief verlopen. Wij hebben een duidelijke uitleg gekregen wat er allemaal gaat gebeuren en ook is er direct een afspraak gemaakt voor een taxatie van het huis. Vanwege een vakantie periode van een aantal medewerkers is het toch zeer snel ingepland, dit kwam ook door een uitval van een andere afspraak bij Miqa. Ook is er gelijk een afspraak gemaakt om de foto's te komen maken en [Meer]

Mijn eerste gesprek is kort geleden geweest en was voor ons zeer positief verlopen. Wij hebben een duidelijke uitleg gekregen wat er allemaal gaat gebeuren en ook is er direct een afspraak gemaakt voor een taxatie van het huis. Vanwege een vakantie periode van een aantal medewerkers is het toch zeer snel ingepland, dit kwam ook door een uitval van een andere afspraak bij Miqa. Ook is er gelijk een afspraak gemaakt om de foto's te komen maken en dit is ook zeer positief verlopen. Het geheel is toen samengevoegd en na een akkoord van ons is het appartement in de verkoop gegaan. Dit is zeer snel verlopen en we zijn ook zeer snel tot een akkoord gekomen. Dus wat ons betreft een zeer goede maar zeer korte samenwerking om het appartement samen met Miqa te verkopen. Wij zijn zeer professioneel geholpen door alle medewerkers die wij hebben gesproken van Miqa. Complimenten met dit zeer snelle resultaat. Minder

9 , 4
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
16 oktober 2018
Door:
Frank

Detailscore

Helder en duidelijk.

10 , 0
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
11 oktober 2018
Door:
Brenda

Detailscore

Duidelijk correct

9 , 2
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
10 oktober 2018
Door:
Sidney Lovert

Detailscore

Plezierig, meedenkend, snel en klantvriendelijk

10 , 0
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
01 oktober 2018
Door:
Peter de Haan

Detailscore

Prima en vakkundig geholpen (dit jaar zelfs met 2 woningen). Bedankt namens Jolanda en Peter de Haan

9 , 3
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
01 oktober 2018
Door:
Peter Nieuwenhuis

Detailscore

Tom is een enthousiaste en goed meedenkende makelaar. Heeft veel kennis van de lokale markt en staat altijd klaar om aan mijn vraag op het gebied van mijn woning te voldoen. Heeft nu al een aantal woningen laten zien maar vindt het geen probleem om verder te zoeken voor mij.

9 , 9
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
28 september 2018
Door:
Henk

Detailscore

Heel goed vriendelijk weet van de hoed en rand

9 , 9
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
28 september 2018
Door:
Henk

Detailscore

Heel goed vriendelijk weet van de hoed en rand

9 , 0
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
14 september 2018
Door:
Reinoud

Detailscore

Heel gedreven en enthousiaste mensen. Ze werken goed samen om het ons (de klant) naar de zin te maken. Ze zijn goed bereikbaar en reageren snel op onze vragen. Ze houden ons goed op de hoogte van alle ontwikkelingen. En, niet onbelangrijk, ons huis is snel verkocht.

10 , 0
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
14 september 2018
Door:
Anouk

Detailscore

Super! Enthousiast, meedenkend en deskundig advies!

10 , 0
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
20 augustus 2018
Door:
Berty Willems

Detailscore

Tom weet waar hij het over heeft! No nonsense en snel handelen. Heel erg prettig met een heel mooi resultaat tot gevolg. Erg blij mee.

9 , 2
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
18 augustus 2018
Door:
Willem Maalderink

Detailscore

Tom is een makkelijk toegankelijke no nonsens makelaar. Tom kent de lokale woningmarkt goed, heeft kennis van zaken en is open en eerlijk

Reactie makelaar
Datum:
2018-08-18 15:20:16
Reactie:
MIQA Makelt

Bedankt voor de prachtige beoordeling!

9 , 9
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
08 augustus 2018
Door:
Zadelhoff

Detailscore

Heel fijne samenwerking

8 , 8
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
08 augustus 2018
Door:
Bertine

Detailscore

Heel positief.

8 , 9
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
08 augustus 2018
Door:
Herman Zuiderhoek

Detailscore

Uitstekend

10 , 0
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
01 augustus 2018
Door:
Erik Groothedde

Detailscore

We hebben het mogen ervaren om met alle personen van kantoor Miqa contact te hebben. Een zeer goed ingewerkt team die weten waarover ze praten. Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en handelen adequaat. De informatievoorziening is gewoonweg zeer proffesioneel, persoonlijk en helemaal van deze tijd. Hanteren de normen en waarden wat maakt dat je zeer snel vertrouwd raakt met het team. We hebben als huiseigenaren met meerdere makelaars te maken gehad, maar daar steekt Miqa [Meer]

We hebben het mogen ervaren om met alle personen van kantoor Miqa contact te hebben. Een zeer goed ingewerkt team die weten waarover ze praten. Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en handelen adequaat. De informatievoorziening is gewoonweg zeer proffesioneel, persoonlijk en helemaal van deze tijd. Hanteren de normen en waarden wat maakt dat je zeer snel vertrouwd raakt met het team. We hebben als huiseigenaren met meerdere makelaars te maken gehad, maar daar steekt Miqa met kop en schouders boven uit. Minder

9 , 8
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
11 juli 2018
Door:
Alexander van Rumpt

Detailscore

Vanaf het moment dat we ons appartement te koop aanboden tot de definitieve verkoop verliep het contact zeer goed. Professioneel, adequaat reagerend op onze vragen en zeer vriendelijk. Een prima op elkaar ingespeeld team.

10 , 0
Kantoor:
MIQA Makelt
Datum:
14 juni 2018
Door:
F.J.J. Woolderink

Detailscore

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.