Alle beoordelingen

AVT Makelaars

Diemen

Adresgegevens
Diemen
Arent Krijtsstraat 19
1111AG


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

5 , 5
Kantoor:
AVT Makelaars
Datum:
12 maart 2019
Door:
saskia

Detailscore

Ik zou deze makelaar aanbevelen. AVT makelaars heeft ons heel erg fijn geholpen.Het huis wat wij hebben gekocht was een ingewikkeld iets met vergunningen. AVT makelaars heeft bij alles heel fijn en deskundig geholpen. Wij zijn heel blij dat alles zo fijn is verlopen.Avt makelaars echt een aanrader en goedkoper dan de rest, ook fijn.

9 , 2
Kantoor:
AVT Makelaars
Datum:
10 december 2013
Door:
Wendy

Detailscore

Het contact met Danny van Buuren (maar ook met zijn collega's) is altijd goed verlopen. Mijn appartement in Diemen is uiteindelijk in no time verkocht, aan de koper die als allereerste kwam bezichtigen. Dat is toch flink mazzel hebben. Maar het is ook zeker te danken aan de deskundigheid en adviezen van Danny, aan zijn netwerk en kennis van de markt (met name in Diemen). Hij behandelt het te verkopen huis (en de verkopers) met respect, waardoor je het [Meer]

Het contact met Danny van Buuren (maar ook met zijn collega's) is altijd goed verlopen. Mijn appartement in Diemen is uiteindelijk in no time verkocht, aan de koper die als allereerste kwam bezichtigen. Dat is toch flink mazzel hebben. Maar het is ook zeker te danken aan de deskundigheid en adviezen van Danny, aan zijn netwerk en kennis van de markt (met name in Diemen). Hij behandelt het te verkopen huis (en de verkopers) met respect, waardoor je het gevoel krijgt dat het – zelfs in deze schijnbaar hopeloze tijd om je huis te verkopen – de moeite waard is. AVT Makelaars is absoluut een aanrader! Minder

9 , 6
Kantoor:
AVT Makelaars
Datum:
16 augustus 2012
Door:
Jansen

Detailscore

Wij willen graag via deze site onze tevredenheid over AVT Makelaars (met makelaar Danny van Buren) kenbaar maken. Danny heeft ons echt heel goed geholpen bij de verkoop van ons huis en laten zien dat een goede makelaar echt zijn vak kent. Danny is uiterst nauwkeurig/reageert snel op vragen en is zeer klantgericht en heeft met name een zeer goed empatisch vermogen om zich in te kunnen leven in de mogelijke kopers en luistert goed naar hun wensen. Telkens [Meer]

Wij willen graag via deze site onze tevredenheid over AVT Makelaars (met makelaar Danny van Buren) kenbaar maken. Danny heeft ons echt heel goed geholpen bij de verkoop van ons huis en laten zien dat een goede makelaar echt zijn vak kent. Danny is uiterst nauwkeurig/reageert snel op vragen en is zeer klantgericht en heeft met name een zeer goed empatisch vermogen om zich in te kunnen leven in de mogelijke kopers en luistert goed naar hun wensen. Telkens na een bezichtiging liet hij ons direct weten hoe het gegaan was en zorgde hij keurig voor opvolging en het inplannen van een volgende bezichtiging. Wij zijn Danny dus zeer dankbaar voor zijn vakkundige werk en wij bevelen AVT makelaars dan ook zeer aan. AVT makelaars heeft echt laten zien dat een goede makelaar echt het verschil kan maken! Minder

9 , 6
Kantoor:
AVT Makelaars
Datum:
12 juli 2012
Door:
J McIntyre & J Groot

Detailscore

Wij hebben Danny van AVT makelaars ingeschakeld voor de onderhandelingen tussen ons en de verkopende partij voor een huis in Amsterdam. Wij waren eigenlijk van plan de volledige vraagprijs te betalen, omdat we het huis zo graag wilde hebben en er meer interesse voor was. Gelukkig hebben we AVT ingeschakeld, want die kon objectief onderhandelen. AVT heeft een korting van bijna 5% bedongen! Daarmee heeft AVT zichzelf uiteraard terug verdient. Daarnaast heeft AVT alle stukken doorgenomen en ons behoedt [Meer]

Wij hebben Danny van AVT makelaars ingeschakeld voor de onderhandelingen tussen ons en de verkopende partij voor een huis in Amsterdam. Wij waren eigenlijk van plan de volledige vraagprijs te betalen, omdat we het huis zo graag wilde hebben en er meer interesse voor was. Gelukkig hebben we AVT ingeschakeld, want die kon objectief onderhandelen. AVT heeft een korting van bijna 5% bedongen! Daarmee heeft AVT zichzelf uiteraard terug verdient. Daarnaast heeft AVT alle stukken doorgenomen en ons behoedt voor eventuele valkuilen. Minder

9 , 6
Kantoor:
AVT Makelaars
Datum:
11 juni 2012
Door:
JGroot

Detailscore

Wij hebben Danny van AVT makelaars ingeschakeld voor de onderhandelingen tussen ons en de verkopende partij voor een huis in Amsterdam. Wij waren eigenlijk van plan de volledige vraagprijs te betalen, omdat we het huis zo graag wilde hebben en er meer interesse voor was. Gelukkig hebben we AVT ingeschakeld, want die kon objectief onderhandelen. AVT heeft een korting van bijna 5% bedongen! Daarmee heeft AVT zichzelf uiteraard terug verdient. Daarnaast heeft AVT alle stukken doorgenomen en ons behoedt [Meer]

Wij hebben Danny van AVT makelaars ingeschakeld voor de onderhandelingen tussen ons en de verkopende partij voor een huis in Amsterdam. Wij waren eigenlijk van plan de volledige vraagprijs te betalen, omdat we het huis zo graag wilde hebben en er meer interesse voor was. Gelukkig hebben we AVT ingeschakeld, want die kon objectief onderhandelen. AVT heeft een korting van bijna 5% bedongen! Daarmee heeft AVT zichzelf uiteraard terug verdient. Daarnaast heeft AVT alle stukken doorgenomen en ons behoedt voor eventuele valkuilen. Minder

9 , 8
Kantoor:
AVT Makelaars
Datum:
05 juni 2012
Door:
Bert Pel

Detailscore

Medewerkers AVT makelaars zijn heel erg betrokken bij en luisteren goed naar de wensen van koper(s). Zijn goed op de hoogte van de nieuwste regels en weten waar ze het over hebben. Als er iets geregeld moet worden dan wordt dat niet op de lange baan geschoven maar gelijk gedaan. Dit was wel anders met mijn vorige makelaar. Stel niet uit tot morgen wat vandaag gedaan kan worden is iets wat goed bij hun past! Ook het contact verliep [Meer]

Medewerkers AVT makelaars zijn heel erg betrokken bij en luisteren goed naar de wensen van koper(s). Zijn goed op de hoogte van de nieuwste regels en weten waar ze het over hebben. Als er iets geregeld moet worden dan wordt dat niet op de lange baan geschoven maar gelijk gedaan. Dit was wel anders met mijn vorige makelaar. Stel niet uit tot morgen wat vandaag gedaan kan worden is iets wat goed bij hun past! Ook het contact verliep super, geen 9 tot 5 mentaliteit. Ook na de koop van mijn woning kon ik nog bij ze terecht voor raad en daad! Verdienen een dikke 10. Minder

9 , 8
Kantoor:
AVT Makelaars
Datum:
04 juni 2012
Door:
Bert Pel

Detailscore

Ik ben zeer tevreden over de manier van werken van o.a dhr D. Van Buuren. Zijn motivatie en drive om alles uit de kast te halenvoor de klant werkt zeer aanstekelijk. Als er iets belooft word te doen, dan wordt dat ook gedaan. En nee niet zoals bij vele "als het vandaag niet komt dan komt het morgen wel motto" nee zij doen het gelijk als dat mogelijk is. Liever gisteren geregeld dan vandaag gedaan. Ook de bereikbaarheid van [Meer]

Ik ben zeer tevreden over de manier van werken van o.a dhr D. Van Buuren. Zijn motivatie en drive om alles uit de kast te halenvoor de klant werkt zeer aanstekelijk. Als er iets belooft word te doen, dan wordt dat ook gedaan. En nee niet zoals bij vele "als het vandaag niet komt dan komt het morgen wel motto" nee zij doen het gelijk als dat mogelijk is. Liever gisteren geregeld dan vandaag gedaan. Ook de bereikbaarheid van zowel AVT makelaars als Diemen advies groep is super te worden. Voor beide een dikke 10!!! Dit is een makelaar om voor 100% aan te raden voor zowel kopers als verkopers!! Minder

9 , 2
Kantoor:
AVT Makelaars
Datum:
29 mei 2012
Door:
benvanstee

Detailscore

Wij zijn uitstekend geholpen door AVT Makelaars. Onze makelaar beschikte niet alleen over de juiste matktkennis, maar was ook bijzonder enthousiast en actief in de verkoop van onze woning. Afgelopen 8 jaar zijn wij 3 keer verhuisd en hebben wij met veel verschillende makelaars ervaring opgedaan. AVT steekt daar met kop en schouders boven uit.

10 , 0
Kantoor:
AVT Makelaars
Datum:
09 mei 2012
Door:
Ben van Stee

Detailscore

Uitstekende service van begin tot eind. Wij hebben ons huis binnen enkele maanden verkocht. Het enthousiasme en de deskundigheid van onze makelaar heeft hierin een belangrijke rol gespeeld. AVT Makelaars steekt met kop en schouders boven andere makelaars uit. Wij hebben deze makelaar daarom ook al meerdere keren aanbevolen bij vrienden en collega's.

9 , 4
Kantoor:
AVT Makelaars
Datum:
11 april 2012
Door:
Peter van Minnen

Detailscore

Zeer deskundig, huis binnen enkele maanden verkocht voor de juiste prijs en uitermate correct contact en prima afwikkeling.

8 , 6
Kantoor:
AVT Makelaars
Datum:
06 maart 2012
Door:
Petra van Rest

Detailscore

Met de bekwame hulp van Danny van Buuren was ons huis binnen 7 weken verkocht. Hij is eerlijk, betrouwbaar en weet waar hij het over heeft en wat je wensen zijn. Hij dringt je niets op en geeft goede adviezen. Zeer behulpzaam, ook buiten de kantooruren. Het is een makelaar die de markt zeer goed kent en volledig op de hoogte is van de acutele marktsituatie en vergelijkende marktanalyse doet. Terwijl de meeste makalaars een courtage hanteren tussen de 1,6 en [Meer]

Met de bekwame hulp van Danny van Buuren was ons huis binnen 7 weken verkocht. Hij is eerlijk, betrouwbaar en weet waar hij het over heeft en wat je wensen zijn. Hij dringt je niets op en geeft goede adviezen. Zeer behulpzaam, ook buiten de kantooruren. Het is een makelaar die de markt zeer goed kent en volledig op de hoogte is van de acutele marktsituatie en vergelijkende marktanalyse doet. Terwijl de meeste makalaars een courtage hanteren tussen de 1,6 en 2% rekent AVT een courtage van 0,8 procent met een minimum van € 2.400,00 ook iets om over na te denken. Minder

8 , 8
Kantoor:
AVT Makelaars
Datum:
23 februari 2012
Door:
Lies Sminia & Ruben Steur

Detailscore

We hebben Danny van Buuren van AVT Makelaars ervaren als: *Klantgericht, heeft direct alle gegevens paraat en werkt aan persoonlijke band *Accuraat, leest alle stukken grondig door *Initiatiefrijk, was verkoper van het huis van onze koper en heeft hen op onze woning gewezen *Vakbekwaam, geeft uitleg bij koopcontract etc. *Betrokken, hield ons op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent de verkoop van het huis van onze kopers en de status van de financiering *Betrouwbaar, komt zijn afspraken en is altijd op tijd *Flexibel, afspraken kunnen ook [Meer]

We hebben Danny van Buuren van AVT Makelaars ervaren als: *Klantgericht, heeft direct alle gegevens paraat en werkt aan persoonlijke band *Accuraat, leest alle stukken grondig door *Initiatiefrijk, was verkoper van het huis van onze koper en heeft hen op onze woning gewezen *Vakbekwaam, geeft uitleg bij koopcontract etc. *Betrokken, hield ons op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent de verkoop van het huis van onze kopers en de status van de financiering *Betrouwbaar, komt zijn afspraken en is altijd op tijd *Flexibel, afspraken kunnen ook na kantooruren gemaakt worden Minder

9 , 0
Kantoor:
AVT Makelaars
Datum:
18 januari 2012
Door:
Judith Dahlhaus

Detailscore

Goede service, ons huis is ondanks de slechte huizenmarkt nog best snel verkocht. Onze makelaar was professioneel, altijd bereikbaar, gaf goede adviezen, was geinteresseerd, attent en vriendelijk. Een echte aanrader als je je huis wilt verkopen op een prettige manier.

9 , 2
Kantoor:
AVT Makelaars
Datum:
18 januari 2012
Door:
Alex van der Bijl

Detailscore

Danny van Buuren van AVT Makelaars is vakkundig en enthousiast. Zijn service en prijs/kwaliteit verhouding zijn zeer goed. Zijn positieve benadering en hulpvaardigheid maakten dat wij graag via hem ons huis verkochten. Ondanks de moeilijke markt hebben wij ons huis voor een goede prijs kunnen verkopen.

9 , 2
Kantoor:
AVT Makelaars
Datum:
18 december 2011
Door:
M.A.C. Ooms

Detailscore

Uitstekend geholpen door Dany van Buuren. Zeer aimabele makelaar. Staat altijd klaar, attendeert op dingen, legt goed uit, heeft veel verstand van zaken etc.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.