Alle beoordelingen

De WoningMarketeer

Doesburg

Adresgegevens
Doesburg
Koepoorstraat 16  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 0
Kantoor:
De WoningMarketeer
Datum:
18 juli 2011
Door:
M. Visser

Detailscore

Zeer tevreden! De woningmarketeer kijkt zeer kritisch naar je woning en probeert door het oog van de eventuele "koper" te kijken. Hij blijft contact houden en zal er alles aan doen om de woning te verkopen!

9 , 0
Kantoor:
De WoningMarketeer
Datum:
06 juli 2011
Door:
Didy Heesen-Grasdijk

Detailscore

Ik ben zeer tevreden over Kjeld Hoogveld omdat hij met een andere aanpak de verkoop van mijn huis ter hand neemt. Hij past een gerichte marketing en verkoopstyling toe waarbij zaken als presentatie, fotografie, leefomgeving, onderscheid, lyfestile en emotie een rol spelen. Het geheel te doorlopen traject is vastgelegd in een stappenplan hetgeen veel duidelijkheid verschaft wie wat en wanneer in actie moet komen. Zijn manier van werken werkt enthousiasmerend en biedt houvast en vertrouwen voor een goede afloop namelijk het [Meer]

Ik ben zeer tevreden over Kjeld Hoogveld omdat hij met een andere aanpak de verkoop van mijn huis ter hand neemt. Hij past een gerichte marketing en verkoopstyling toe waarbij zaken als presentatie, fotografie, leefomgeving, onderscheid, lyfestile en emotie een rol spelen. Het geheel te doorlopen traject is vastgelegd in een stappenplan hetgeen veel duidelijkheid verschaft wie wat en wanneer in actie moet komen. Zijn manier van werken werkt enthousiasmerend en biedt houvast en vertrouwen voor een goede afloop namelijk het verkopen van mijn woning. Minder

8 , 6
Kantoor:
De WoningMarketeer
Datum:
01 juli 2011
Door:
Doret Degen

Detailscore

Kjeld Hoogveld is enthousiast, weet waar hij over praat en denkt ook met je mee.

10 , 0
Kantoor:
De WoningMarketeer
Datum:
28 juni 2011
Door:
thea vos lamboo

Detailscore

deze persoon weet waar hij over praat,en houdt,in tegenstelling tot de makelaar,vaak contact met ons.Hij is enthousiast en bekwaam en bijzonder sympatiek.Verteld ons altijd waar hij mee bezig is en wat hij gaat doen.Hij is de intermediair tussen ons en de makelaar,waardoor we het gevoel krijgen dat er eindelijk iets gedaan wordt aan de verkoop van ons huis.Wij zijn blij met hem!!!!!

7 , 4
Kantoor:
De WoningMarketeer
Datum:
27 juni 2011
Door:
Sharon van Ralen

Detailscore

Goede concrete afspraken, snelle reactie, korte communicatielijnen, persoonlijke benadering.

7 , 6
Kantoor:
De WoningMarketeer
Datum:
27 juni 2011
Door:
Ellen Jansen

Detailscore

Enthousiast, komt afspraken goed na, goede visie.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.