Adresgegevens
Dongen
Monseigneur Poelsstraat 9
5103BD


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

2 , 4
Kantoor:
Kanters Garantiemakelaars
Datum:
13 november 2014
Door:
Ronald Haring

Detailscore

Zeer slechte ervaringen met Kanters Garantiemakelaars uit Dongen. Aanvankelijk wilde hij elke maand administratiekosten in rekening brengen van enkele tientjes (reken maar uit: zoveel woningen x zoveel maanden x zoveel tientjes) en vervolgens ook nog opstartkosten van meer dan 600 euro. Een slechte woningmarkt zorgt voor 'creatieve' verdienmodellen. Ook geen initiatief getoond om mijn woning te verkopen. Reageert bovendien veelal niet op e-mail en als er gereageerd wordt dan is de ondertekenaar een andere dan de afzender. Ik heb [Meer]

Zeer slechte ervaringen met Kanters Garantiemakelaars uit Dongen. Aanvankelijk wilde hij elke maand administratiekosten in rekening brengen van enkele tientjes (reken maar uit: zoveel woningen x zoveel maanden x zoveel tientjes) en vervolgens ook nog opstartkosten van meer dan 600 euro. Een slechte woningmarkt zorgt voor 'creatieve' verdienmodellen. Ook geen initiatief getoond om mijn woning te verkopen. Reageert bovendien veelal niet op e-mail en als er gereageerd wordt dan is de ondertekenaar een andere dan de afzender. Ik heb de samenwerking opgezegd en vervolgens plaatst hij mijn woning in een folder. Slecht, zeer zeer slecht. Zelf aan de slag gegaan en aanvankelijk een geïnteresseerde, later na opzegging een nieuwe geïnteresseerde en tevens koper. Zegt Kanters dat hij recht heeft op courtage! Minder

8 , 6
Kantoor:
Kanters Garantiemakelaars
Datum:
28 februari 2012
Door:
Ben Schellekens

Detailscore

Binnen een mum van tijd was het huis verkocht, de eerste kijker was ook koper Doordat ik het advies van Dhr van Bracht van Kanters Garantiemakelaars heb gevolgd is de verkoop dus voorspoedig verlopen vooral wanneer je de huidige huizenmarkt bekijkt. Ik ben dus dik tevreden.

1 , 0
Kantoor:
Kanters Garantiemakelaars
Datum:
24 november 2011
Door:
Ruud Brands

Detailscore

na taxatie en toezegging dat hij het huis kon verkopen voor 609000 euro is het na zes jaar nog niet verkocht zelfs niet na al de prijsdalingen van 18% in totaal. Volgens Kanters kan hij er niks aan doen dat de aspirant kopers niet komen. Naar mij idee heeft hij geen idee hoe het moet.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.