Adresgegevens
Dordrecht
Sumatraplein 8
3312XP
Tel: 0786452996
info@home4youmakelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 9
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
17 augustus 2018
Door:
Frank Timmers

Detailscore

Wij hebben door omstandigheden een heel lang trayect moeten afleggen, wat meerendeels te wijten was aan de economische situatie van de afgelopen jaar. Toch zijn wij op een leuke en nette wijze altijd in contact met elkaar gebleven en op het moment dat de markt weer aantrok, zijn de werkzaamheden weer opgepakt. Nu is ons huis verkocht en zijn wij ook dik tevreden met Home4You Dordrecht

10 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
23 juli 2018
Door:
Slotboom

Detailscore

Hoe professioneel en kundig deze mannen te werk gaan! Dankzij alle adviezen is ons appartement binnen een maand verkocht. Alle bezichtigingen op 1 dag. En hier word je continu van op de hoogte gehouden. Mannen bedankt!! Ik zal jullie ook aan iedereen aanraden!!

10 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
15 maart 2018
Door:
Patricia

Detailscore

Hele fijne en persoonlijke benadering door dit vader (Henk) en zoon (Vincent). Ze staan altijd voor je klaar, denken met je mee en gaan verder daar waar andere makelaars ophouden. Henk en Vincent bedankt voor de getoonde inzet en service!

10 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
15 maart 2018
Door:
O de Waard

Detailscore

Geweldige ervaring! Ontzettend fijne en persoonlijke benadering door dit vader-zoon bedrijf. Bij een eventueel volgende aan/verkoop ga ik zeker weer naar home4you. Henk en Vincent bedankt voor de fantastische service!

9 , 7
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
06 maart 2018
Door:
Remco Kanters

Detailscore

het eerste gesprek was zeer helder en prettig, hierbij kon je direct al merken dat je met echte vak mensen te maken hebt. na elke bezichting werd ik netjes gebeld door de makelaar met hoe de kijkers het ervaren hadden. tevens de professionaliteit waarmee het kantoor personeel handelde is eigenlijk een school voorbeeld van hoe het moet zijn. top!

10 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
08 februari 2018
Door:
Henk Hulters

Detailscore

Erg goed

8 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
29 januari 2018
Door:
linda sparreboom

Detailscore

Staan altijd voor je klaar. Bij geen gehoor wordt je altijd even terug gebeld.

9 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
27 januari 2018
Door:
Ron Heath

Detailscore

De begeleiding van het gehele traject van verkoop, heb ik als zeer prettig ervaren. Vader en zoon denken met je mee en komen met goede ideeen waar je wat mee kunt. Hun vriendelijkheid en doortastendheid geven je het vertrouwen, dat jouw zaak in goede handen ligt en dat is erg belangrijk! De dienst die wordt geleverd is ook nogeens tegen een zeer schappelijk tarief! M.vr.gr. Ron Heath

9 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
05 mei 2017
Door:
Cor Groeneweg

Detailscore

Cor Groeneweg Eerst via andere makelaar huis te koop gezet. Na ca 1 jaar geen bezichtingen en geen reactie. Overgestapt naar Home 4 You en daarna vrij snel bezichtingen gehad. Ze hadden ook goede foto's gemaakt en goede adviezen gegeven. In de moeilijke huizenmarkt die er was op het moment van te koop zetten was, hebben zij zeer goed gehandeld. Geen moeite was te veel. Uiterst tevreden over deze makelaar. Huis verkocht en alles zeer correct en snel afgehandeld. Kan iedereen [Meer]

Cor Groeneweg Eerst via andere makelaar huis te koop gezet. Na ca 1 jaar geen bezichtingen en geen reactie. Overgestapt naar Home 4 You en daarna vrij snel bezichtingen gehad. Ze hadden ook goede foto's gemaakt en goede adviezen gegeven. In de moeilijke huizenmarkt die er was op het moment van te koop zetten was, hebben zij zeer goed gehandeld. Geen moeite was te veel. Uiterst tevreden over deze makelaar. Huis verkocht en alles zeer correct en snel afgehandeld. Kan iedereen deze makelaar zeer aanraden. Minder

10 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
04 mei 2017
Door:
Bianca

Detailscore

De manier van benaderen over de verkoop hebben wij erg prettig ervaren. Was erg ontspannen vanaf het eerste moment. Het is en blijft toch altijd een spannende tijd wanneer je je huis waar je met veel plezier gewoont heb te verkopen. Wij konden ze altijd bellen voor alle de vragen die wij hadden. En de verkoop was ook heel snel gegaan wat ook erg fijn nieuws voor ons was. Bedankt home 4 you.

10 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
23 april 2017
Door:
Marcella Alessandro

Detailscore

Voor mij was het een groot pluspunt dat er vele bezichtigingen plaatsvonden, er werd niet afgewacht maar daadwerkelijk actie ondernomen om ervoor te zorgen dat het appartement werd gezien door geïnteresseerden, iets wat bij een andere makelaar amper werd gedaan. Deskundigheid en flexibiliteit van de makelaars maakten het voor mij ook makkelijker om zonder zorgen de verkoop aan hen over te laten. Ik kon er makkelijk terecht voor al mijn vragen, bereikbaarheid was top!

9 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
09 december 2016
Door:
Marylin

Detailscore

Na bijna een jaar onsuccesvol te zijn in de verkoop van mijn woning via een andere bemiddelaar is het via Home 4 You Makelaars gelukt om mijn binnen 2 maanden te verkopen. Van begin tot eind hebben vader en zoon mijn verkoop geregeld en ik ben ze voor altijd dankbaar. Een zekere aanrader!

9 , 6
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
12 augustus 2016
Door:
els veldhorst

Detailscore

Uitstekende zeer vriendelijke begeleiding tegen een zeer vriendelijke tarief. De heren hebben plezier in hun werk en dat merk je aan alle kanten. Denken met je mee, komen zelf met ideeën en hebben gevoel voor humor.

8 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
02 april 2016
Door:
Frank

Detailscore

Een prima en betrouwbare makelaar met een goede prijsafspraak. Komt zijn afspraken na. Persoonlijke benadering doordat het een vader en zoon bedrijf is.

9 , 2
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
24 september 2015
Door:
Marian van Leeuwen

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden over Home4Yo. In deze tijd een huis verkopen voordat het zelfs maar op Funda staat, is wat ons betreft een wonder. Dat, met de vraagprijs erbij, die veel hoger was, dan wij en andere makelaars hadden aangeven, is voor ons een reden om hem echt bij iedereen aan te raden! Daarbij de vriendelijkheid, de accuraatheid, de snelheid van reageren op vragen, is eigenlijk een 10 waard! Waarom dan geen 10? Omdat je altijd iets moet willen verbeteren. [Meer]

Wij zijn zeer tevreden over Home4Yo. In deze tijd een huis verkopen voordat het zelfs maar op Funda staat, is wat ons betreft een wonder. Dat, met de vraagprijs erbij, die veel hoger was, dan wij en andere makelaars hadden aangeven, is voor ons een reden om hem echt bij iedereen aan te raden! Daarbij de vriendelijkheid, de accuraatheid, de snelheid van reageren op vragen, is eigenlijk een 10 waard! Waarom dan geen 10? Omdat je altijd iets moet willen verbeteren. Wij wensen dan ook Vincent met zijn vader heel veel succes met hun jonge bedrijf. Bart en Marian van Leeuwen Minder

8 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
02 juni 2015
Door:
Jelmer Hartman

Detailscore

Een prima prestatie voor een goede prijs. -Over het algemeel goed te berijken. -Denken mee. -Houden zich aan afspraken. -De uiteindelijke kopers hebben aangegeven dat de afspraken werden nagekomen en dat ze netjes op tijd waren bij de bezichtigingen.

8 , 2
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
05 november 2014
Door:
Bob Hartman

Detailscore

Tevreden omdat we goed en snel geholpen zijn met vragen etc.

10 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
12 oktober 2014
Door:
Hennie Klein en Lenie Quak

Detailscore

Afspraken altijd nagekomen, vriendelijk te woord gestaan, goede prijs kwaliteit verhouding of ze nu 1 x of 20 x een bezichtiging hadden afspraak is afspraak, zowel voor de kopende partij of verkopende partij. Ik zal deze makelaar aan een ieder onder de aandacht brengen die een huis wil verkopen.

8 , 4
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
07 maart 2014
Door:
Robbert den Hartog

Detailscore

Goede en persoonlijke begeleiding. Mogelijkheid om zelf bezichtigingen uit te voeren. No cure no pay.

8 , 4
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
07 maart 2014
Door:
Raymond van Loon

Detailscore

Deze makelaar neemt echt de tijd voor de klant, begrijpt jouw situatie en komt vaak met een passende oplossing.

10 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
27 februari 2014
Door:
E.E.M.Crombach

Detailscore

Zeer betrouwbare makelaar. Komt afspraken na en verkoopt geen sprookjes. Heeft daarnaast ook geweldig geholpen met verwijzing naar financieel adviseur (BMP finance Barendrecht).Deelt ook in mijn enthousiasme over de gekochte woning!aanrader!!!!!

10 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
26 februari 2014
Door:
C Koevoet

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden over Henk en Vincent die ons huis hebben verkocht als makelaars van Home 4 You. Door hun persoonlijke en zakelijk correcte werkwijze is het verkopen van je huis zelfs een prettige ervaring. Hun visie op de verkoop en marktwaarde en de aantrekkelijke provisie is geweldig en geeft vertrouwen. Ook de foto's van het huis zijn zeer professioneel en zorgen voor een mooie uitstraling. Al met al een 10 plus voor de inzet en loyaliteit van Henk en Vincent !

8 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
09 januari 2014
Door:
C.Nennstiel

Detailscore

Woning is snel verkocht, binnen 2 weken.

9 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
09 januari 2014
Door:
Hans

Detailscore

Zeer tevreden. Goede en heldere communicatie. Commissie niet zo absurd hoog als bij veel andere makelaars. In deze moeilijke tijd toch het huis verkocht voor een redelijke prijs binnen enkele maanden.

10 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
06 juni 2013
Door:
miranda sempel

Detailscore

Zijn enthousiast en denken mee

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.