Adresgegevens
Dordrecht
Sumatraplein 8
3312XP
Tel: 0786452996
info@home4youmakelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 5
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
31 oktober 2019
Door:
Demir

Detailscore

Ik ben erg tevreden heel goed geholpen en uiteindelijk onze huis is verkocht via hun.

9 , 9
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
16 oktober 2019
Door:
Olaf Kalf

Detailscore

Vriendelijke maar ook professionele behandeling. Goede strategie. Altijd snelle reactie. Zeer tevreden

8 , 7
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
15 oktober 2019
Door:
Volkan Duz

Detailscore

Ik heb mijn woning verkocht via Home4You makelaars. Vincent Mulder was hierbij betrokken. De verkoop is super gegaan, de woning werd goed op de markt gezet en is ook voor een prijs boven de vraagprijs verkocht. Vincent was altijd bereikbaar als wij vragen hadden en dit ervaarden wij als zeer prettig.

8 , 6
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
24 juli 2019
Door:
R. Meijer

Detailscore

Wij hebben een zeer goede ervaring gehad met dit familiekantoor. Allemaal erg gemotiveerd en vriendelijk en bovenal alle 3 erg gedreven makelaars/adviseurs. Vooral op het speciale gebied van verkoop van recreatiewoningen hebben zij veel expertise. Ik en mijn vrouw en de heer H. Mulder zaten steeds op 1 lijn, wat erg belangrijk is om tot goede verkoopresultaten te komen. Familie Meijer

10 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
13 juli 2019
Door:
Peter Bakker

Detailscore

Ze hebben onze 2 appartementen razendsnel verkocht zodat wij snel verder konden met de koop van ons huis

10 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
27 juni 2019
Door:
André en Henny van Delst

Detailscore

Wij hebben inmiddels 2 appartementen verkocht via home4you en beiden waren binnen 2 weken verkocht. Bedankt Henk, Vincent en Ferry, jullie hebben fantastisch werk verricht.

10 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
27 juni 2019
Door:
Mirjam Nederlof

Detailscore

Vanaf het eerste moment een goed gevoel gehad bij deze makelaar. Het contact is zeer prettig geweest. Gemoedelijk, vriendelijk en deskundig. Ik heb de eer gehad om alle 3 de heren te ontmoeten en ik heb met alle 3 een hele prettige ervaring. Mijn flat is in goede handen geweest en ook snel verkocht. Ik zou deze makelaar zeer zeker aanbevelen. Omdat het een wat kleiner kantoor is zijn de lijnen kort wat heel fijn is. Kortom, ik vind [Meer]

Vanaf het eerste moment een goed gevoel gehad bij deze makelaar. Het contact is zeer prettig geweest. Gemoedelijk, vriendelijk en deskundig. Ik heb de eer gehad om alle 3 de heren te ontmoeten en ik heb met alle 3 een hele prettige ervaring. Mijn flat is in goede handen geweest en ook snel verkocht. Ik zou deze makelaar zeer zeker aanbevelen. Omdat het een wat kleiner kantoor is zijn de lijnen kort wat heel fijn is. Kortom, ik vind Home 4 You makelaars de beste makelaar! Minder

10 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
09 mei 2019
Door:
Dennis

Detailscore

Heb hele goede ervaring met Henk Mulder. Al 2 x huis voor me verkocht binnen paar weken. Hele goede service denk altijd mee ook buiten kantoor uren bereikbaar. Top vent !!!!!!

9 , 9
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
02 mei 2019
Door:
E.I. Wilson

Detailscore

Vincent Mulder heeft ons enorm goed geholpen bij de verkoop van onze woning. Hij is sympathiek, communicatief vaardig en heeft alle expertise in huis om je goed te adviseren en wat eigenlijk het allerbelangrijkst is: hij heeft jouw belang voor ogen. Dat hebben we in het verleden bij andere makelaars wel eens anders meegemaakt; makelaars die graag snel willen verkopen en op de hand van de kopers zijn. Wij hebben niets dan lof voor dit makelaarskantoor en in het [Meer]

Vincent Mulder heeft ons enorm goed geholpen bij de verkoop van onze woning. Hij is sympathiek, communicatief vaardig en heeft alle expertise in huis om je goed te adviseren en wat eigenlijk het allerbelangrijkst is: hij heeft jouw belang voor ogen. Dat hebben we in het verleden bij andere makelaars wel eens anders meegemaakt; makelaars die graag snel willen verkopen en op de hand van de kopers zijn. Wij hebben niets dan lof voor dit makelaarskantoor en in het bijzonder Vincent en wanneer we ze in de toekomst nodig mochten hebben zullen we zeker niet aarzelen om weer met ze in zee te gaan. Minder

10 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
29 april 2019
Door:
Natascha Kornel

Detailscore

Het is een goede en vriendelijke makelaar die de tijd voor je neemt. Onze woning was heel snel verkocht

10 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
09 maart 2019
Door:
A Van Faassen G v d Laan

Detailscore

Goede service en advies hebben persoonlijk meest met Vincent Mulder te maken gehad maar de anderen werkten goed mee heel goede ervaring alles vlot geregeld dus wat ons betreft zeer goed

10 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
09 maart 2019
Door:
Conchita Van Lammeren

Detailscore

Een fijn kantoor met mensen die verstand van zaken hebben. Hebben ons geholpen met de verkoop van ons oude huis en de aankoop van ons nieuwe huis. Staan altijd voor je klaar, zelfs buiten kantooruren. Er wordt goed mee gedacht en geadviseerd. Binnen 6 weken was ons huis verkocht!

10 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
15 februari 2019
Door:
Manuel dos Santos

Detailscore

Super en professioneel geholpen door makelaar Van Dijk. Altijd bereikbaar voor vragen en advies. De koper van mijn appartement was heel blij met Home4You (met name dhr. Van Dijk!).

10 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
08 februari 2019
Door:
Wilmer & Arianne

Detailscore

Mijn broer heeft in 2018 via home4you op een fijne manier zeer snel zijn huis verkocht. Dit was voor mij de reden om ook gebruik te maken van dit kantoor. De afspraak was snel gemaakt en voor ik wist stond mijn huis te koop, voorzien van een keurige fotoreportage. Ze zijn altijd goed bereikbaar (ook buiten kantoortijden) en hebben een no nonsens mentaliteit. Alle bezichtigingen worden op 1 en dezelfde dag gepland zodat je je huis maar 1 [Meer]

Mijn broer heeft in 2018 via home4you op een fijne manier zeer snel zijn huis verkocht. Dit was voor mij de reden om ook gebruik te maken van dit kantoor. De afspraak was snel gemaakt en voor ik wist stond mijn huis te koop, voorzien van een keurige fotoreportage. Ze zijn altijd goed bereikbaar (ook buiten kantoortijden) en hebben een no nonsens mentaliteit. Alle bezichtigingen worden op 1 en dezelfde dag gepland zodat je je huis maar 1 x helemaal spic & span moet maken. Binnen een aantal weken was de verkoop rond. Vincent en Ferry hartelijk dank voor jullie inzet! Minder

10 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
18 december 2018
Door:
margo en hans akkerman

Detailscore

Vanaf het eerste moment dat wij contact hadden met Home4you hadden wij daar een goed gevoel bij. Afspraken werden prima nagekomen. Het maakte niet uit of het buiten kantoortijd was, er was beslist geen 9 tot 5 mentaliteit. Ons huis was erg snel verkocht en ook met de aankoop van ons nieuwe huis schakelde wij dit kantoor in tot aan de notaris aan toe. Het enthousiasme en vakmanschap voor hun werk was erg fijn om mee te maken en [Meer]

Vanaf het eerste moment dat wij contact hadden met Home4you hadden wij daar een goed gevoel bij. Afspraken werden prima nagekomen. Het maakte niet uit of het buiten kantoortijd was, er was beslist geen 9 tot 5 mentaliteit. Ons huis was erg snel verkocht en ook met de aankoop van ons nieuwe huis schakelde wij dit kantoor in tot aan de notaris aan toe. Het enthousiasme en vakmanschap voor hun werk was erg fijn om mee te maken en wij willen Henk, Vincent en Ferry bedanken voor hun formidabele inzet en ook dank voor de mooie fotoreportage. Home4you is zeker een aanbeveling waard! Minder

9 , 9
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
17 augustus 2018
Door:
Frank Timmers

Detailscore

Wij hebben door omstandigheden een heel lang trayect moeten afleggen, wat meerendeels te wijten was aan de economische situatie van de afgelopen jaar. Toch zijn wij op een leuke en nette wijze altijd in contact met elkaar gebleven en op het moment dat de markt weer aantrok, zijn de werkzaamheden weer opgepakt. Nu is ons huis verkocht en zijn wij ook dik tevreden met Home4You Dordrecht

10 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
23 juli 2018
Door:
Slotboom

Detailscore

Hoe professioneel en kundig deze mannen te werk gaan! Dankzij alle adviezen is ons appartement binnen een maand verkocht. Alle bezichtigingen op 1 dag. En hier word je continu van op de hoogte gehouden. Mannen bedankt!! Ik zal jullie ook aan iedereen aanraden!!

10 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
15 maart 2018
Door:
Patricia

Detailscore

Hele fijne en persoonlijke benadering door dit vader (Henk) en zoon (Vincent). Ze staan altijd voor je klaar, denken met je mee en gaan verder daar waar andere makelaars ophouden. Henk en Vincent bedankt voor de getoonde inzet en service!

10 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
15 maart 2018
Door:
O de Waard

Detailscore

Geweldige ervaring! Ontzettend fijne en persoonlijke benadering door dit vader-zoon bedrijf. Bij een eventueel volgende aan/verkoop ga ik zeker weer naar home4you. Henk en Vincent bedankt voor de fantastische service!

9 , 7
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
06 maart 2018
Door:
Remco Kanters

Detailscore

het eerste gesprek was zeer helder en prettig, hierbij kon je direct al merken dat je met echte vak mensen te maken hebt. na elke bezichting werd ik netjes gebeld door de makelaar met hoe de kijkers het ervaren hadden. tevens de professionaliteit waarmee het kantoor personeel handelde is eigenlijk een school voorbeeld van hoe het moet zijn. top!

10 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
08 februari 2018
Door:
Henk Hulters

Detailscore

Erg goed

8 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
29 januari 2018
Door:
linda sparreboom

Detailscore

Staan altijd voor je klaar. Bij geen gehoor wordt je altijd even terug gebeld.

9 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
27 januari 2018
Door:
Ron Heath

Detailscore

De begeleiding van het gehele traject van verkoop, heb ik als zeer prettig ervaren. Vader en zoon denken met je mee en komen met goede ideeen waar je wat mee kunt. Hun vriendelijkheid en doortastendheid geven je het vertrouwen, dat jouw zaak in goede handen ligt en dat is erg belangrijk! De dienst die wordt geleverd is ook nogeens tegen een zeer schappelijk tarief! M.vr.gr. Ron Heath

9 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
05 mei 2017
Door:
Cor Groeneweg

Detailscore

Cor Groeneweg Eerst via andere makelaar huis te koop gezet. Na ca 1 jaar geen bezichtingen en geen reactie. Overgestapt naar Home 4 You en daarna vrij snel bezichtingen gehad. Ze hadden ook goede foto's gemaakt en goede adviezen gegeven. In de moeilijke huizenmarkt die er was op het moment van te koop zetten was, hebben zij zeer goed gehandeld. Geen moeite was te veel. Uiterst tevreden over deze makelaar. Huis verkocht en alles zeer correct en snel afgehandeld. Kan iedereen [Meer]

Cor Groeneweg Eerst via andere makelaar huis te koop gezet. Na ca 1 jaar geen bezichtingen en geen reactie. Overgestapt naar Home 4 You en daarna vrij snel bezichtingen gehad. Ze hadden ook goede foto's gemaakt en goede adviezen gegeven. In de moeilijke huizenmarkt die er was op het moment van te koop zetten was, hebben zij zeer goed gehandeld. Geen moeite was te veel. Uiterst tevreden over deze makelaar. Huis verkocht en alles zeer correct en snel afgehandeld. Kan iedereen deze makelaar zeer aanraden. Minder

10 , 0
Kantoor:
Home 4 You Makelaars Dordrecht
Datum:
04 mei 2017
Door:
Bianca

Detailscore

De manier van benaderen over de verkoop hebben wij erg prettig ervaren. Was erg ontspannen vanaf het eerste moment. Het is en blijft toch altijd een spannende tijd wanneer je je huis waar je met veel plezier gewoont heb te verkopen. Wij konden ze altijd bellen voor alle de vragen die wij hadden. En de verkoop was ook heel snel gegaan wat ook erg fijn nieuws voor ons was. Bedankt home 4 you.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.