Adresgegevens
Drachten
De Zwaai 65
9202TL


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 0
Kantoor:
Jacob Meek Klaverbladmakelaars
Datum:
23 maart 2017
Door:
Familie van der Kruijt

Detailscore

Jacob heeft ons op een fijne manier geholpen met het zoeken en vinden van een nieuwe woning; de contacten waren erg prettig en een heel menselijke benadering, soms ook even de rust brengen in het proces als dat nodig was. We kunnen heb als aankoopmakelaar (de dienst die we vroegen) zeker aanbevelen voor mensen die een goede makelaar zoeken.

10 , 0
Kantoor:
Jacob Meek Klaverbladmakelaars
Datum:
18 november 2016
Door:
Giso Boelens

Detailscore

Topmakelaar! No nonsens.

9 , 8
Kantoor:
Jacob Meek Klaverbladmakelaars
Datum:
18 november 2016
Door:
Fokko en Jannette

Detailscore

Jacob heeft 2 huizen voor ons verkocht en 1 aangekocht. Open en eerlijke communicatie is het credo en daar houden we van. Snelle communicatie en staat altijd klaar voor je. Prima keus om een huis voor je te ver- of aankopen.

10 , 0
Kantoor:
Jacob Meek Klaverbladmakelaars
Datum:
17 november 2016
Door:
Saskia Cnossen

Detailscore

Binnen 4 dagen was ons huis verkocht en nu als aankoopmakelaar heeft hij voor ons hele bruikbare tips en advies.

9 , 0
Kantoor:
Jacob Meek Klaverbladmakelaars
Datum:
17 november 2016
Door:
Jan van Houten

Detailscore

Tijdens ons eerste gesprek zei Jacob: "Ik ben van een man een man, een woord een woord" Zo zitten wij ook in elkaar. Daarom was het zeer plezierig samenwerken met hem. Betrouwbaar en adequaat.

10 , 0
Kantoor:
Jacob Meek Klaverbladmakelaars
Datum:
11 mei 2015
Door:
Wiebe

Detailscore

Jacob Meek is klantgericht, met een goede kennis van de markt, zet zich volledig voor de volle 200% in om je woning zo goed mogelijk te verkopen. Bovendien neemt hij de tijd voor je en denkt met je mee in de breedste zin van het woord. Geen probleem is te gek of er is wel een oplossing voor. Kortom een goede en betrouwbare makelaar met kennis van zaken die altijd bereikbaar is en op een betrokken manier zorgt voor [Meer]

Jacob Meek is klantgericht, met een goede kennis van de markt, zet zich volledig voor de volle 200% in om je woning zo goed mogelijk te verkopen. Bovendien neemt hij de tijd voor je en denkt met je mee in de breedste zin van het woord. Geen probleem is te gek of er is wel een oplossing voor. Kortom een goede en betrouwbare makelaar met kennis van zaken die altijd bereikbaar is en op een betrokken manier zorgt voor een goede verkoop van jou woning tegen een scherp tarief welke zeker lager is dan bij de meeste makelaarskantoren. En lukt het niet dan No Cure No Pay, dit zegt denk ik wel genoeg. Minder

8 , 2
Kantoor:
Jacob Meek Klaverbladmakelaars
Datum:
08 mei 2015
Door:
Hendrik

Detailscore

Een frisse, Friese en persoonlijke aanpak troffen wij bij Jacob Meek. Prettig in de omgang, geen moment hadden wij de indruk dat het nodig was te haasten. Een bijzonder prettige ervaring!

10 , 0
Kantoor:
Jacob Meek Klaverbladmakelaars
Datum:
07 mei 2015
Door:
willem roseboom

Detailscore

Ik heb aardig wat behoorlijk negatieve ervaring met makelaars, maar Jacob Meek was een verademing. Eerlijk, snel, accuraat en betrouwbaar. No cure, no pay en een zeer billijke courtage, dus geen onbeschaamde geldklopperij. 24/7 bereikbaar en werkelijk gericht op het zo goed mogelijk dienen van de belangen van de opdrachtgever. Bovendien een bijzonder aardig mens, geen strak pak met rode of bruine schoenen en geen gelikte lulverhalen. Wie meer informatie wil kan mij gerust bellen of mailen: 0512-795079, resp. [Meer]

Ik heb aardig wat behoorlijk negatieve ervaring met makelaars, maar Jacob Meek was een verademing. Eerlijk, snel, accuraat en betrouwbaar. No cure, no pay en een zeer billijke courtage, dus geen onbeschaamde geldklopperij. 24/7 bereikbaar en werkelijk gericht op het zo goed mogelijk dienen van de belangen van de opdrachtgever. Bovendien een bijzonder aardig mens, geen strak pak met rode of bruine schoenen en geen gelikte lulverhalen. Wie meer informatie wil kan mij gerust bellen of mailen: 0512-795079, resp. willem88@online.nl Minder

9 , 6
Kantoor:
Jacob Meek Klaverbladmakelaars
Datum:
05 mei 2015
Door:
Paul Wiersma

Detailscore

Jacob Meek heeft mij/mijn familie geholpen met de verkoop van de woning van een overleden familielid. Jacob heeft ons met raad en daad terzijde gestaan, ook bij het voor verkoop in orde maken van de woning. Jacob is een vrolijke, positieve kerel waar wij gedurende een half jaar een zeer goed contact mee hadden, en zijn prijsstelling is niet zo belachelijk hoog als bij andere makelaars. Zeker wanneer het een woning betreft in het lagere marktsegment, scheelt dat fors.

9 , 6
Kantoor:
Jacob Meek Klaverbladmakelaars
Datum:
05 mei 2015
Door:
Jannes de Vries

Detailscore

Jacob Meek is een Makelaar die zich bij "ons" in de afgelopen jaren meerdere keren bewezen heeft. Dicht bij een relatie staan is zijn grote kracht. No nonsense, aktief, kennis van de markt en staan voor wat hij zegt.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.