Alle beoordelingen

Makelaarswerk

Drachten

Adresgegevens
Drachten
Folgeralaan 27
9207AH
Tel: 0512-549545
info@makelaarswerk.eu



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 4
Kantoor:
Makelaarswerk
Datum:
15 februari 2020
Door:
Sandra

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Makelaarswerk
Datum:
14 februari 2020
Door:
Hendrik en Petra

Detailscore

Voor ons was het een spannende tijd voor de aankoop van ons huis en heeft Sjoerd ons enorm mee geholpen om onze wensen waar te maken. Snelle handelingen ,komt de afspraken na en geeft vertrouwen. Daarom deze beoordelingen allemaal op cijfer tien en raden wij iedereen MAKELAARSWERK zekers aan.

10 , 0
Kantoor:
Makelaarswerk
Datum:
14 februari 2020
Door:
Fridtjof Bruggeman

Detailscore

Dhr. Sjoerd Veenstra was bij mij bekend uit eerder opgedane aankoopervaring. Hij maakt op mij een goede correcte en integere indruk en hij kan goed mensen doorgronden. Ik heb prettig met hem samengewerkt, communicatie is direct, snel en duidelijk, allemaal kwaliteiten die ik op prijs stel. Het kantoor heeft de bemiddeling voor mij direct en duidelijk afgehandeld, geen losse eindjes, afspraken en condities waren duidelijk en helder afgesproken. Kortom een partij waar ik zo weer zaken mee zou doen.

9 , 6
Kantoor:
Makelaarswerk
Datum:
23 januari 2020
Door:
Gerrit Hommes

Detailscore

Heb een zeer prettige ervaring. Is kundig alles wordt snel geregeld echt top. Fijne makelaar

10 , 0
Kantoor:
Makelaarswerk
Datum:
22 januari 2020
Door:
Marco

Detailscore

Vriendelijk, reëel en komt zijn afspraken na. Zeer prettige samenwerking.

10 , 0
Kantoor:
Makelaarswerk
Datum:
21 januari 2020
Door:
Meindert Bosma

Detailscore

Sjoerd Veenstra is een zeer enthousiaste makelaar die alles nakomt wat hij zegt, wanneer je hem opbelt met een vraag en hij heeft op dat moment even geen tijd, belt hij je zeer snel terug. Hij heeft het huis van mijn moeder verkocht. Dit ging op een zeer prettige manier en niet onbelangrijk, binnen een paar dagen na de open dag verkocht. Hij heeft goede kennis van de woningmarkt en lost bepaalde dingen op een zeer creatieve manier op. [Meer]

Sjoerd Veenstra is een zeer enthousiaste makelaar die alles nakomt wat hij zegt, wanneer je hem opbelt met een vraag en hij heeft op dat moment even geen tijd, belt hij je zeer snel terug. Hij heeft het huis van mijn moeder verkocht. Dit ging op een zeer prettige manier en niet onbelangrijk, binnen een paar dagen na de open dag verkocht. Hij heeft goede kennis van de woningmarkt en lost bepaalde dingen op een zeer creatieve manier op. Deze makelaar beveel ik iederéén aan. Minder

9 , 8
Kantoor:
Makelaarswerk
Datum:
15 januari 2020
Door:
Jasper en Baukje

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Makelaarswerk
Datum:
08 januari 2020
Door:
Ineke de boer

Detailscore

Sjoerd Veenstra is een positieve "uitzondering" in de dienstverlening van makelaars! Betrokken daar waar het mag en kan en helder en zakelijk daar waar het nodig is. Deskundige makelaar, kent de markt en het product en bovenal een goede communicator. Op de eerste open huis meeting, nadat het huis 2 week geleden op Funda stond, is het huis van onze mem al verkocht! Wij, de 3 kinderen en mem hebben een rondedansje gedaan! Onze dank, Sjoerd voor jou en [Meer]

Sjoerd Veenstra is een positieve "uitzondering" in de dienstverlening van makelaars! Betrokken daar waar het mag en kan en helder en zakelijk daar waar het nodig is. Deskundige makelaar, kent de markt en het product en bovenal een goede communicator. Op de eerste open huis meeting, nadat het huis 2 week geleden op Funda stond, is het huis van onze mem al verkocht! Wij, de 3 kinderen en mem hebben een rondedansje gedaan! Onze dank, Sjoerd voor jou en je medewerkers! Minder

10 , 0
Kantoor:
Makelaarswerk
Datum:
06 januari 2020
Door:
ALIE EN LIEUWE

Detailscore

Sjoerd is geweldig 2 dagen en ons huis was verkocht. Mooie foto ! Super ?

10 , 0
Kantoor:
Makelaarswerk
Datum:
30 december 2019
Door:
Peter Huitema

Detailscore

Enthousiast, deskundig en voor vragen altijd bereikbaar.

9 , 0
Kantoor:
Makelaarswerk
Datum:
30 november 2019
Door:
Sjoukje Douma

Detailscore

Sjoerd heeft tijdens de verkoop van ons huis altijd de tijd genomen om alles duidelijk en goed uit te leggen. De verkoop is vlot en prettig verlopen.

9 , 0
Kantoor:
Makelaarswerk
Datum:
28 november 2019
Door:
Wytske van der Tuin

Detailscore

Als kopende partij heel fijn contact gehad met deze makelaar. Vriendelijke man die ons goed voorzien heeft van alle benodigde informatie bij aankoop van onze nieuwe woning.

10 , 0
Kantoor:
Makelaarswerk
Datum:
11 november 2019
Door:
Ayrton

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Makelaarswerk
Datum:
26 oktober 2019
Door:
Shanti Wever

Detailscore

Na ervaring met eerdere andere woningen welke Sjoerd voor mij heeft verkocht en getaxeerd was de keus voor een verkoopmakelaar niet zo moeilijk te maken. Hij is eerlijk en betrouwbaar en duidelijk. En goed bereikbaar.

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-26 17:01:31
Reactie:
Makelaarswerk

Bedankt voor de complimenten en de top beoordeling. Het is erg leuk om mensen vaker te kunnen helpen, je leert elkaar beter kennen en het geeft veel voldoening. Veel geluk in jullie nieuwe situatie!

10 , 0
Kantoor:
Makelaarswerk
Datum:
26 oktober 2019
Door:
Anneke & Eelco

Detailscore

Wij hebben een goede ervaring met Sjoerd Veenstra gehad, met de verkoop van ons huis. Al enige jaren geleden contact met hem gehad om ons huis te verkopen. Hij raade ons dit af. Huis zou waarschijnlijk onder marktwaarde worden verkocht. Vonden dit bijzonder. Vandaar dat dat wij nu weer contact met hem hebben opgenomen. En zie daar, ons huis krijgt nieuwe bewoners.

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-26 15:39:02
Reactie:
Makelaarswerk

Bedankt voor deze leuke beoordeling, het was inderdaad een paar jaar geleden best een vreemde situatie, ik werd gebeld voor verkoop van jullie woning maar tijdens het gesprek bij jullie aan de keukentafel bleek dat verkoop voor jullie geen goede keuze zou zijn. Gelukkig hebben jullie dat toen ook niet gedaan! Gefeliciteerd met jullie nieuwe huis en ik hoop dat je er erg thuis zult zijn! Sjoerd

9 , 4
Kantoor:
Makelaarswerk
Datum:
21 oktober 2019
Door:
Femmy

Detailscore

Prima altijd bereikbaar en geeft altijd antwoord binnen korte tijd

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-21 10:51:23
Reactie:
Makelaarswerk

Bedankt voor de top beoordeling! Eigenlijk was ik al blij met het feit dat je mij belde voor de verkoop van je woning. Een paar jaar geleden heb ik het aan je verkocht en lagen mijn belangen dus bij de andere verkoper. Fijn om te merken dat het ook destijds goed is bevallen. Gefeliciteerd met je nieuwe mogelijkheden, geniet ervan! Sjoerd

10 , 0
Kantoor:
Makelaarswerk
Datum:
04 oktober 2019
Door:
Melwin

Detailscore

Zeer positieve ervaring met makelaarswerk en met name sjoerd. Zeer toegankelijk en alles wordt tot in detail besproken. Een juiste en eerlijke tactiek leed tot een snelle verkoop van de woning. Nogmaals bedankt.

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-04 11:04:10
Reactie:
Makelaarswerk

Bedankt voor deze top beoordeling en de lekkere hapjes die je serveerde tijdens de verschillende gesprekken. Leuk om elkaar te leren kennen en ik hoop dat jullie nieuwe woning net zoveel leefplezier zal geven dan het huidige. Sjoerd

10 , 0
Kantoor:
Makelaarswerk
Datum:
22 september 2019
Door:
hans van loo

Detailscore

het contact met Makelaarswerk en Sjoerd is uiterst prettig verlopen. Hij denkt met je mee, ook al waren onze ideeën soms wat onorthodox. Altijd bereikbaar en snelle acties. we hebben fijn samengewerkt. Trouwens, Fokje komt ook heel professioneel over tijdens telefonisch contact.

10 , 0
Kantoor:
Makelaarswerk
Datum:
29 juli 2019
Door:
Peter Huitema

Detailscore

Vanaf 1e contact met Sjoerd en later ook Fokje alle gestelde vragen duidelijk beantwoord, en gemaakte afspraken nagekomen. Verkoop woning door Makelaarswerk als prettig en zeer kundig ervaren.

10 , 0
Kantoor:
Makelaarswerk
Datum:
24 juli 2019
Door:
Anneke kunnen

Detailscore

Erg positief.ons huis is in 5 weken verkocht.vlotte makelaar,waarbij je altijd terecht kunt met je vragen.geeft goed advies.

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-24 15:10:30
Reactie:
Makelaarswerk

Bedankt voor het gestelde vertrouwen. Het Open Huis was minder druk dan we aanvankelijk hadden gedacht en de koper kwam tijdens een traditionele bezichtiging naar voren. Jullie kunnen verder met het nieuwe huis en de koper krijgt een fantastische woning. Met vriendelijke groet, Sjoerd

10 , 0
Kantoor:
Makelaarswerk
Datum:
03 juli 2019
Door:
Fam.de Wal

Detailscore

Ik kende Sjoerd al een beetje uit mijn netwerk en heb hem aanbevolen bij de verkoop van de woning van mijn schoonmoeder. Sjoerd is een hele goeie no-nonsense makelaar die een heldere verkoopaanpak op tafel legt en waarop door de verkoper kan worden geschoten als hij/zij dat wil. In overleg komt er uiteindelijk een definitieve strategie uit de koker. Sjoerd blijft gedurende het hele proces communiceren én adviseren. Dat alles op een prettige manier, vaak ook met humor erbij en ook in [Meer]

Ik kende Sjoerd al een beetje uit mijn netwerk en heb hem aanbevolen bij de verkoop van de woning van mijn schoonmoeder. Sjoerd is een hele goeie no-nonsense makelaar die een heldere verkoopaanpak op tafel legt en waarop door de verkoper kan worden geschoten als hij/zij dat wil. In overleg komt er uiteindelijk een definitieve strategie uit de koker. Sjoerd blijft gedurende het hele proces communiceren én adviseren. Dat alles op een prettige manier, vaak ook met humor erbij en ook in klare taal. Inmiddels is de woning verkocht en ik kan niet anders zeggen dan: Top Sjoerd, bedankt! Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-03 14:04:53
Reactie:
Makelaarswerk

Bedankt voor de tijd die je hebt genomen voor deze beoordeling. Ik ben er stil van en dat gebeurt niet zo snel... Fijn dat alles is verlopen zoals besproken en dat alle familieleden zich erin kunnen vinden.

10 , 0
Kantoor:
Makelaarswerk
Datum:
26 mei 2019
Door:
Siep Visser

Detailscore

Hij is een zeer gedreven vakman.Komt afspraken goed na,ook na werktijd altijd bereikbaar. Dus een man die ervoor gaat. Dit is ons tweede huis die hij verkoopt,en hij zal ooit ook ons derde huis verkopen.Een makelaar om aan te bevelen.

10 , 0
Kantoor:
Makelaarswerk
Datum:
30 april 2019
Door:
Fam. Veentjer

Detailscore

We kunnen niet anders dan tevreden zijn over de samenwerking met Sjoerd. Prettig in omgang, beschikt over een uitstekende marktkennis, recht door zee met een no-nonsense mentaliteit.

10 , 0
Kantoor:
Makelaarswerk
Datum:
18 april 2019
Door:
Thomas de Jong

Detailscore

In één woord geweldig. Mijn huis binnen een week verkocht! Goed, duidelijk contact en zeer kundig.

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-18 16:25:54
Reactie:
Makelaarswerk

Bedankt voor het leuke contact en de vrijheid om de verkoop via een inschrijving met open huis te organiseren. Je woning leende zich daar in deze tijd perfect voor. Mooi resultaat bij de verkoop en leuke nieuwe stappen. Gefeliciteerd!

10 , 0
Kantoor:
Makelaarswerk
Datum:
17 april 2019
Door:
Braber

Detailscore

11 jaar geleden ons huis gekocht via Sjoerd en nu weer verkocht ook via Sjoerd. Het contact was zeer prettig en als we belden reageerde hij direct. Ook de courtage was gunstig . Vriendelijk, vakkundig en kordaat. Kortom, aan te bevelen!

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-17 16:30:10
Reactie:
Makelaarswerk

De verkoop verliep minder snel dan we aanvankelijk dachten maar het verwachte resultaat is behaald. Veel plezier met het zoeken naar een leuke nieuwe woning!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.